Alvik.

Jag har spenderat två dagar i Alvik hemma hos Sanna, Ebba och Totti. I lördags åkte jag dit på lite förferre och träffade Jempas kusin Sanna och hennes vän Sara för första gången och så självklart lilla Totti igen :) Det va super trevligt och det va mycket folk och sen drog vi till Söder och gick in på ngt trevligt ställe. Blev en helt skum kväll haha då vi kom in på helt störda saker som wallbangers och mango chutney och big pack tre smaker med chokladsås. Men roligt va det!! Är så underbart att Jennys vänner är precis lika underbara som hon, jag e glad att jag träffat alla dessa människor. Söndagen fortsatte med kanelbullar och vidare till Alvik igen för lite skvaller, stuvade makaroner och stor filmen Tillsammans. Känner att Tillsammans för dessa underbaringar kan jämföras med mitt och Jennys Playa del Sol eller kanske till och med mitt, Jennys och Vickans Mia och Klara. Super trevligt var det iallafall och jag e glad att jag träffat underbara människor att umgås med även här, saknar man inte Jenny lika mkt :)

Idag ska jag snart gå och se om jag kan få tag på ett par bra skor och kanske se om jag kan hitta ngn gelesula att ha i eller något för att se om det underlättar lite då jag har så fruktansvärt ont i fötterna på jobbet.

Hade denna tröjan på mig i lördags, trodde inte det skulle bli party hehe
men den är från H&M Trend och den e ny från förra veckan :)


Visst är den fin med alla pärlorna på? (vet du e kär i den Jenny ;p )

Nej nu ska jag försöka bege mig mot Fältöversten och leta skor och försöka handla lite :)

Hej hallå

Vi har hej hallå timme på jobbet haha så jag kom på rubriken, det betyder att man i en timme står på gatuplan och visar folk till varor på alla avdelningar och frågar om de behöver hjälp och typ hejar på alla i butiken. Har inte fått göra det än för varje avdelning har en hej hallå timme om dagen. Tycker faktiskt det är ett bra koncept, måste vara skönt för kunden att ha någon att fråga som faktiskt inte är upptagen med hundra andra. För igår på jobbet va det helt gaaaalet med folk som frågade saker. Man hann inte ens hjälpa klart den ena innan den andra haffade mig, som gamar haha ;) Men e kul att se att det ofta är samma varor folk är ute efter och även om vi fått påfyllning innan på dagen är den slut till eftermiddagen. Så e trist när man inte har varan till kunden men men. Jag fick dock haffat den grymt snygga guld/svarta tröjan från everyday som ALLA frågade on igår, hej vad hittar jag din tröja? Svar: På Gatuplan, om den inte är slut. Tror jag börjar prata stockholmska på jobbet, haha jag visste ju att det skulle hända då jag e expert på att ta efter dessa jäkla dialekter men som tur va har jag inte börjat med det privat än haha. Så länge jag inte pratar stockholmska med min familj och mina vänner så e jag lugn :)

Och på tal om vänner så ville jag egentligen bara med detta inlägg säga att jag saknar min familj, mamma och pappa och syster och Christian och lilla Alexander. Och sen saknar jag Chester som åker till Kristianstad idag, håller tummarna för att allt ska fungera för allas skull. Och sen saknar jag mina vänner, Jenny, Vickan och Malin! Mina fina underbara vänner. Ni är saknade av mig!!

Nej nu ska jag in till stan och spana lite :)

TRÖTT

Ah jag e så galet trött i mina stackars fötter, finns det någon som har ett bra tips på vad man kan göra för sina stackars fötter som är helt slut efter varje dag att det typ sticker i dem och de kliar och man känner att man verkligen inte ens kan gå ett steg till? Ge mig tips snälla!!! :(

Jobb idag igen då ja, tror verkligen att jag trivs väldigt bra e så svårt att veta och känna efter när det inte gått så långt tid men än så länge känns det super :) Dock e jag helt slut i både kroppen och knoppen när jag kommer hem så har ännu inte orkat göra ngt på kvällarna. Men vi fick in den snygga pälsjackan med skärp i midjan igår, den gick som smör i solsken så får tipsa alla att om ni vill ha den så får ni försöka hitta den nu, va riktigt populär men den va faktiskt rätt snygg :)



Ha en bra dag allihopa :)

Morgon =)

Börjar inte förrän halv tolv idag så har tid att sitta vid datorn en stund :) Har precis ätit en skål med havregrynsgröt och frysta bär, e verkligen det bästa på morgonen man håller sig mätt länge och det är gott. Ska gå till tunnelbanan idag och köpa månadskort och åka tunnelbanan till jobbet för första gången, spännande haha. Dock vet jag inte om mina stackars fötter pallar att gå mer än vanligt men bara att bita ihop alltså. Förlåt för lite trist uppdatering men gör tyvärr inget annat än jobbar, äter och sover haha så har inget kul att berätta om Stockholm än men det kommer :) Igår va det 10% Clubdag hos oss och det va en del människor så att säga hehe men det va roligt att känna pulsen på riktigt :D Köpte även lite kläder då även vi medarbetare får 10% plus vår personalrabatt. Så köpte en vit kavaj, en jätte fin svart stickad kortärmad tröja och en guldsvart stickad klänning och allt va från Trend. Köpte även en svartvit klänning från vanliga dam(everyday). Köpte även ett par skor och en stickad väst med päls på men är osäker på dessa och då jag inte provat allt lär det säkert bli en retur eller två :) Men ska ta bilder och visa senare ikväll när jag slutat jobba.

Nej nu måste jag börja göra mig iordning, så jag är i tid till jobbet :)

Dag 2

Min andra dag här i storstaden helt själv :) Andra dagen på jobbet också, trivs verkligen super bra! Hur mkt söta människor som helst som jobbar där och det är verkligen hur kul som helst, jobbigt men super kul :) Har nog lyckats ragga upp lite människor som jag kan se bli mina vänner och det känns hur kul som helst. Idag fick jag dessutom visa min scills och göra två torson. Jag e verkligen glad att jag jobbat på Eurostop där jag i princip har fått göra allt och lärt mig allt (ännu mera glad att min Jenny jobbade som i princip lärt mig allt jag kan inom H&M <3) så därför fick jag uppdraget att göra torson och jag fick bra kritik av en fönster VM och en VM på everyday, det ni!!!  Och en annan säljare som också va positiv och nästan lite förundrad över att jag som säljare kunde göra torso och min högsta VM chef log glatt och sa bara det här ska bli spännande, som om inte pressen blev större då hehe men det gick ju bra :D Va även en annan gullig tjej som sa att hon tyckte det funkade hur bra som helst med mig och den andra nya tjejen och att vi verkade köra på team work och allt gick snabbt och lätt. Det va super kul att höra då jag säkert "powerwalkat" flera mil ;) men e verkligen skönt att folk ser att man jobbar i 110% procent och att man faktiskt vill lära sig. Så med andra ord har jag det super bra!!!

Annars då, ja jag har så ont i fötterna att jag trodde jag skulle börja gråta idag när jag gick hem från bussen. Passade på att köpa l ite Kina mat från restaurangen här nedanför, va faktiskt gott så det va bra för då kan man handla där flera gånger plus man har matlåda till imorgon med. Min kyl e ju typ tom, ekar när man öppnar typ :p ska försöka handla lite helgen så jag iaf kan göra lite matlåda :)

Tror jag ska se lite fotboll ikväll innan det e dags för so you think you can dance :) skönt att jag inte börjar förrän halv tolv imorgon så att jag kan sitta uppe och kolla på det :) nej nu e jag så slut att jag ska lägga mig och vila i soffan och äta lite godis som jag har kvar sen igår :)

Ha det super bra allihopa!

Tips



Super bra låt alltså :)

Stockholm :)

Har precis vinkat av mina föräldrar precis och eftersom jag är både en familj- och känslomänniska började jag självklart fälla några tårar, vilket faktiskt är rätt missvisande då jag faktiskt känner att detta kommer bli riktigt riktigt bra. Jag känner mig lycklig och fruktansvärt glad. Detta är verkligen exakt det jag ska göra nu, detta är en helt rätt fas i mitt liv och nu gäller det bara att hitta en lite mera fast bostad, även om denna lägenheten jag bor i är central och i ett väldigt lungt område (hur nu det går till haha) så är det ju som sagt bara två månader innan hon jag hyr av kommer hem och innan dess vill jag helst hittat ngt annat :) Så vet ni något får ni jätte gärna hojta till, är öppen för det mesta :)

Resan upp gick bra och även att köra i staden också haha och hitta till min lägenhet gick riktigt smärtfritt även om mamma satt där framme och va halvt hysterisk så lyckades jag med gps(som va rätt missvisande ibland alltså haha) och en karta i högsta hugg tillsammans med min fars helt sinnessjuka lokalsinne att hitta :) Sen va vi och kollade på min butik, Hamngatan 22 för er som missat det hehe, och gick och strosade lite och åt på en god italiensk restaurang innan vi gick hemåt och installerade mina klädhängare och ja packade upp det som gick att packa upp. Idag har vi bara kollat upp bussar och tunnelbana, köpt kort och handlat och ätit :)

Nu sitter jag och tittar på friidrott och orkar verkligen inte packa upp mer just nu haha men ska fortsätta med det sen. Och en hemsk upptäckt jag gjorde i morse va att några av mina favoritkläder har krympt och vridit sig nu när mamma tvättat dem :( så jäkla irriterande, fast mer plats till nya kläder ;) Det vet vi att jag inte har några problem med att fixa. Spanade lite igår när vi va där och Trend avdelningen har fått in riktigt fina kläder så jag ser verkligen fram emot morgon dagen :) Nervöst men ska bli riktigt spännande!

Stress.

Hade tänkt lägga upp en jäkligt bra låt men får vänta med det till senare för måste stressa iväg till Jenny nu då vi ska ha en liten trevlig sensommarfest med jobbet hemma hos henne :) Känner mig egentligen sugen och har fortfarande saker kvar att packa men ska bli kul att träffa alla man jobbat med de senaste månaderna och säga hejdå, gillar de alla väldigt mycket så ska bli jätte trevligt :) Har fått mitt schema nu med, jag e verkligen super nöjd, kunde faktiskt inte bli så mycket bättre. Jag e så spänd, ska bli så jäkla häftigt alltså!! :D

Nej nu måste jag cykla, trevlig kväll!

Trög.

Alltså jag måste ju verkligen vara helt trög för jag fattar verkligen inte hur jag får upp ett video inlägg, ngn som känner sig lite manad att hjälpa mig? Snälla? :)

Trög.

Alltså jag måste ju verkligen vara helt trög för jag fattar verkligen inte hur jag får upp ett video inlägg, ngn som känner sig lite manad att hjälpa mig? Snälla? :)

Natt inlägg.

Kan inte sova så har passat på att fixa och dona med lite grejer istället, måste dock ändå upp imorgon tidigt då jag lovat att vara barnvakt till min lilla guldklimp en timme eller så :) Han hade tagit sina allra första steg igår och hoppas att jag kommer kunna se han gå innan jag åker. Usch blir nästan ledsen när jag tänker på vad mycket jag kommer missa när jag inte kommer kunna träffa honom varje vecka. Men han kommer ju älska mig för varje gång jag kommer hem och hälsar på kommer han att få massa presenter :) Det är han värd.

På tal om en annan guldklimp i mitt liv, Chester, så har vi nog äntligen hittat ett hem till honom som jag verkligen tror kommer bli bra. Efter intensivt ringande fick jag gå på magkänsla och bestämde "träff" med tcvå och den ena familjen blir det. Tvivlar inte en sekund på att de kommer ta väl hand om min älskling, dock har jag stor stor separationsångest och även om jag kommer bo i Stockholm kommer det kännas väldigt tomt att veta att han inte finns där när jag kommer hem. Dock är det inte långt till Kristianstad där han kommer stå så man får helt enkelt åka dit och pussa lite på honom då och då. Som man säger, allting har sin tid och detta är det bästa både för min underbara häst och min kära pappa.

Nej nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon, e ju inte en sak som ska göras imorgon utan typ hundra!! Gaalet stressad haha men hellre det än tvärtom!


Min underbara ponny <3


Vi på stranden, syns det e några år sen på mig haha ;)


Min kära pappa och min underbara Chester, kärlek <3

Jobbigt.

Fattar verkligen inte hur jag ska hinna med allt. På lördag åker jag upp till Sthlm och tills dess ska jag ha fixat allt. Ahh vet inte hur allt ska gå runt. Men det kommer det ju göra till slut hehe :) Även om det känns jobbigt just nu e det ju självklart super spännande och roligt :)

Ni som vill försöka klämma ihop att träffa mig innan jag åker, hör av er så löser vi det!

Puss på er allihop!

Morgon.

Sitter här och kollar lite på top model och äter gröt :)  Ska börja göra mig iordning nu, när man cyklar till jobbet så måste man vara klar mkt tidigare hehe. Sitter här och tänker också att allt gått så himla snabbt, ringde och veckan senare nästan exakt och en vecka till efter det har jag jobbet och om drygt en vecka bor jag i Stockholm. Känns helt galet men samtidigt så himla spännande! Bara tänker på allt jag måste hinna innan jag åker, pust. Men tror inte jag jobbar särskilt mycket nästa vecka så då hinner man ju umgås med vänner och familj och fixa och dona med allt jag måste.

Är det någon som vet en bra frisör i Stockholm? Eller kom på att jag ändå ska till Eva och fråga vart jag ska göra mina naglar så då kan jag fråga Jeanette som är frisör på Gula Villan för hon kommer ju från Stockholm :)

Jag är så lycklig just nu! Men kommer sakna lilla Alexander, får försöka åka hem ofta och hälsa på :)

Nej nu måste jag byta om och föna håret hehe, ha det så bra allihopa :)

YES!!!!

Åhh jag är så fantastiskt glad så jag vet inte vad!! Jag har ju berättat att jag va i Stockholm förra veckan men berättade ju inte riktigt vad jag gjorde där, men jag va på H&M Hamngatan för en intervju då de sökte lite tjänster och de ville gärna träffa mig. Tyckte verkligen att intervjun gick bra men man blir ju ändå sådär nervös men igår fick jag antligen bekfräftat att jag fick det!! :D :D Fatta jag skrek och hoppade i min lägenhet efter att hon ringt! Haha måste sett roligt ut ;) Så i höst är det jag som jobbar i största H&M butiken i hela Sverige, och dessutom på dam avdelningen, och fatta vad jag ska kämpa och jobba. Ska verkligen visa hur jäkla duktig jag är. ÅÅh vilken chans detta är jag är så himla glad :D Så Camilla kommer bo i Stockholm i höst!!! :D Jag älskar fan detta företaget! JAG ÄR SÅ GLAD :D

Hej allihopa.

Har blivit dålig uppdatering några dagar nu, ber om ursäkt för detta men har jobbat och varit sliten haha. Va på sista Fiesta för första gången haha och det va väl helt okej, bättre än förväntat men Måndagsklubben är fortfarande snäppet bättre ;) Kul bara att träffa så mycket gamla vänner :) Sen på fredagen blev det steka på Tylö och spana lite after beach, fortfarande lite ledsen jag jobbade igår annars hade jag åkt och sett avslutningen men men det finns ju där nästa år också ;)





Såhär ser det ut på After beachen ni som inte varit där någon gång :) Super trevligt och härligt :)

Igår så jobbade jag och missade all sol, vilket också händer idag :( Men fick ju iaf sol i fredags och när jag va i Stockholm iallafall :) Åkte ut till Haverdal efter jobbet ocg åt lite grille och tårta som blivit över från i fredags då Christian fyller år, dvs syrrans man. Fick lite fotat på Alexander, han är så duktig han ställer sig alldeles själv nu och klarar att gå ett steg innan han dimper ner i marken, så himla härligt att se!!


Duktig pojke


Lilla solstrålen


Världens sötaste Alexander


Guldklimp <3

Nej nu fick jag bråttom till jobbet ;p

Hemma :)

Ja då va jag hemkommen från två dagar i vår storstad :) Har varit helt super bra faktiskt, gått och shoppat och filosoferat hehe ;) Köpte en riktigt snygg kavaj på Trend, har varit lite osäker på om kavaj är min grej och jag har inte riktigt hittat ngn som jag har gillat men nu, OH MY GHOD jag blev kär! Typ något sånt haha! Köpte även en väst från Trend och skor från Ladies Shoes och kjol från Divided Black. Köpte även spetshandskar och trosor och örhängen :) Så lite smått och gott, blev inte så mkt då jag ju spenderade desto mera i Gbg men fick ändå tag i lite godbitar som kommer vara väl använda. Tänkte visa er senare :) Just nu e jag bara jäkligt trött och behöver tagga inför ikväll då det blir sista Fiesta för oss flickor :) Dessutom ska jag snart iväg och jobba och väntar på samtal från gynekologmottagningen då jag undrar lite över symptom jag fått efter operationen.

Annars så gick det bra i Stockholm och jag håller tummarna för att det kanske blir flytt dit i höst :) Vad ska ni alla som läser min blogg göra i höst? Berätta för mig, tycker det är super spännande! :)

Nej nu ska jag börja göra mig iordning :)

Haverdal.

Nu sitter jag här ute i Haverdal, igen! Ja jag vet att jag är här ute väldigt mycket men hemma kommer alltid vara hemma. Är ju min gammel morfars hus och har varit här och lekt hela livet och därför har detta huset en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Sitter och tittar på American Idol, e faktiskt riktigt roligt ;) Gillar han Adam väldigt mycket, han är grym. Fast vet redan vem som vinner haha ;p Och igår såg jag sista avsnittet av The Bachelorette, är mest som ett tidsfördriv tills mina älskade serier börjar igen hehe ;) Men iallafall så va det ju sista avsnittet och jag satt och förbannade mig själv hur denna kvinna tänkte och valde haha är ju inte jag som ska leva tillsammans med någon av männen ;p konstigt hur man lever sig in i serier på det viset. Som när jag kollade alla säsonger av One Tree Hill och började typ säga uttryck på engelska som de säger och nästan så att jag kände mig som en i gänget haha galet egentligen. Eller när man tittar på Gossip Girl och man bara är Upper East SIde ;p Har ni aldrig känt så? Eller är det bara jag som är lite knasig?! :)

Nej  nu ska jag måla naglarna :)

Trött.

Är så jäkla trött idag och jag har verkligen inte tid att vara trött och ha ont i huvudet för har så himla mycket att fixa och dona idag innan jag åker imorgon! Ska åka till Sthlm imorgon, ngn som vill träffas och shoppa lite med mig?! ;) Hehe. Bara hör av er =) Ska snart till eurostopen och prata med minc hef och spana in vilken kofta det e Jempa vill att jag ska spana åt henne i Sthlm! The big secret e alltså att jag ska åka till Stockholm tis-ons men kommer inte berätta vad som händer förrän jag e tillbaka igen ;) Dock hoppas jag på att hitta de där rosa skorna jag bloggade om tidigare från H&M och kanske lite andra roliga höstkläder. Med tanke på vädret idag, REGN REGN REGN, så behöver man höst kläder!!


Underbara vackra Stockholm!

Jaja nej nu måste jag börja byta om och bege mig, ha det!

Nervös.

Börjar bli lite nervös för det som komma skall i nästa vecka, tänker fortfarande inte berätta för har fått för mig att det inte kommer gå som jag vill om jag berättar det för folk hehe ;) Men det är verkligen något helt fantastiskt roligt som jag verkligen verkligen hoppas gå vägen och gör det det kommer jag flytta ifrån Halmstad! :D Gör ju verkligen ingenting då mina vapendragare ändå inte kommer att vara kvar i Halmstad heller så känns det verkligen som det rätta för mig. Blir det som jag vill så är det en stor dröm som slår igenom!

Blev fast framför en film på trean, vet fortfarande inte om jag tycker den är bra eller inte haha men ändå sitter jag här och glor :) Nej blir nog snart sängen för mig, har saker att fixa och dona imorgon :)

Godnatt allihopa!

Soool.

Alltid sol när man ska jobba, vilket hån! Ska snart iväg, fast börjar inte förrän tolv idag och det e så himla skönt då jag känner mig väldigt trött och sliten numera. Konstigt. Kan det vara någon vitamin eller järn brist? Kanske borde se om jag inte kan köpa några vitamin tabletter, sånna där Female. Ska nog testa det :)

Som sagt igår va super mysigt med pizza och rosé vin och massa triss och stege :)


Jenny e grym på detta alltså :)


Öl i vinglaset hehe ;)

Tog en liten outfit bild igår hehe ser lite knasig ut på minen men är ju kläderna ni ska spana på ;)


Klänning med tyll kjol nertill, skärp med stor rosett, rosa kofta och lack tights; allt är från H&M :)

Natti natti.

Precis hemkommen från Jenny där det ätits hemagjord pizza och kladdkaka och druckits rosévin och lite öl :) Super mysigt och trevligt. Dessutom passade vi på att spela lite triss och stege hehe måste vara det roligaste kortspelet som finns :D Tack underbara Jenny för en super super mysig kväll, kommer sakna dem när du flyttar!

Nu sängen. Natti!

Jobbe.

Jobb idag igen, sitter och äter lite frukost nu, havregrynsgröt med frysta blåbär och hallon :) Mums. Har alltid varit en människa som haft svårt för frukosten och behöver komma igång innan jag blir hungrig men sen jag började äta havregrynsgröt på morgonen både håller jag mig längre innan jag blir hungrig och det går ner även om jag äter när jag precis har vaknat :) Dessutom är det ju faktiskt en väldigt sund frukost, havregrynsgröten.

Jag ska verkligen börja bestämma kvällen innan vad jag ska ha på mig på jobbet nästa dag för jag irrar alltid runt i sista sekund och inget duger. Fast risken är väl att man ändå inte vill ha det man valde dagen före hehe. Hur gör ni? Kanske är extra nu för mig också med tanke på vilket jobb jag har. Man tjatar ju ut alla kläder man har hundra ggr och köper därför nytt hela tiden, och med tanke på hur mycket jag gillar att shoppa så har jag ju ett väldans bra jobb :D

Nej dags att göra sig iordning.
RSS 2.0