So far away

Lite smått dåligt uppdatering de senaste dagarna, har vart grymt trött och nästan lite småkrasslig men nu känns det ändå som att det börjar gå mot rätt håll.. fram tills imorgon när det e partaj hos Joacim som ska flytta till Leksand. Känns så sjukt trist :( Ocn när jag ändå tänkte på Leksand och sjukt trist så fann mina tankar Therese som jag hoppas verkligen kommer stanna i Stockholm. Har funnit en helt underbar vän i denna smått fantastiska människa.. som är höjdrädd på bron mellan st eriksplan-fridhemsplan, som är rädd för att stå själv på t-centralen eller gå hem själv för sent och som är orolig över allt som kan hända eftersom hon lägger alla hemskheter på minnet MEN som är den gulligaste och härligaste tjej jag träffat!

Idag då, ledig och ska till frisören.. antagligen mina sista timmar som blondin på ett tag. Känns så sjukt nervöst! Men ska bli spännande att se resultatet sen, det är dags för lite förändringar i mitt liv känner jag :)

Nu väntar jag bara samtal från Södersjukhuset och sen ska jag försöka bege mig in till stan en stund innan jag ska till frisören vid ett!

SYTYCD :)

Åååh en ny säsong och jag är så glad för det, kan man annat än älska detta program?! Idag är jag grymt seg, bara slappat typ hela dagen förutom när jag gjorde en kraftansträngning hem till Jocke för en fet pizza med cola till. Lovely! Den satt som en smäck som man brukar säga.

Gårdagen va trevlig, sen att stället inte va speciellt bra och lite andra tråkigheter, övervägde en härlig Donken tripp till att kvällen ändå blev riktigt bra ;)

Imorgon är jag ledig, ska bli så sjukt skönt! Behöver en dag till att vila upp mig på.

Dock insåg jag en sak igår kväll och det är att självgoda människor faktiskt är så sjukt överskattad och väldigt avtändande!


Sliten bild på mig och finaste Sofy <3

FEST!!

Det blir partaj ikväll med en härlig liga; Jag, Sofy, Totti och Jocke! Kanske Sofys vän och Sofisen också. Tänkte även ringa lilla Jojo och höra om hon va på. Härligt härligt! Va sjukt osugen innan men eftersom det känns som om jag gått på speed idag på stan så känner jag mig riktigt laddad, vinet fixat och duschat.. ska plocka undan lite också bara innan folket kommer. Klädval ska iofs med fixas men det känns lugnt idag, har en riktigt bra feeling om denna kväll, jag är glad :D Äntligen vänder svackan! Har varit en riktigt bra dag idag, dock känner jag mig lite ledsen att Joacim faktiskt flyttar nästa helg men desto roligare får vi ju ha det dem dagarna vi har kvar!

Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Stanhäng.

Snart blir det stanhäng med lilla Totti och Jocke, borde egentligen göra mig klar men fastnade framför lite gamla bilder som va bra mkt roligare än att byta om hehe ;) Trodde faktiskt inte att jag skulle säga det här men jag saknar tiden med mitt järngäng, den gamla goda tiden då man gjorde sånna sjuka grejer haha, vilket jag har bildbevis på också ;)

Därför hoppas jag verkligen (då jag vet att iaf Sandra och Hannie läser min blogg) att när jag kommer hem till jul att vi kan ta en hel kväll med massor att dricka och massor med skvaller och gamla minnen kväll?! Jag har saknat er! (Jenny choklad och Zofla även inräknat där såklart) Haha och en rolig grej är ju att jag faktiskt har fått ett smeknamn här uppe, milli, det du jen det är nästan som milly vanilly ;)

Nej nu ska jag sluta med all nostalgi haha va bara en rolig minnestripp i form av bilder jag gjorde :D Bulgarien reunion snart kanske? Hahahahaha


Härlig morgon!

Äntligen en morgon som inte är helt grå när man vaknar, tur det då jag ska ut och powerwalka med världens bästa Sofy! Är sjukt taggad och redo och påpälsad här men vi ska inte ses förrän nio precis här utanför mig så jag har några minuter kvar :) Så sjukt härligt det ska bli att börja röra på sig ordentligt igen. Jag rör ju på mig varje dag på jobbet, vissa dagar känns det som att man springer ett maraton men den friska luften, den saknas och jag mår så mycket bättre när jag går till och från jobbet. Dock har jag ett haft ett riktigt springsug den senaste veckan men har liksom inte riktigt hittat ngt bra ställe (om jag inte vill flåsa i stan hehe) så idag ska jag minsann bli lite visad.. sen kanske man till och med kommer kunna springa till Alvik, jag är verkligen taggad!

Nej nu ner och möta Sofy!

Snark.

Jag är faktiskt lite trött såhär på nattkvisten, dock är jag ju ledig imon vilket man minsann ska ta till vara på. Har spanat på senaste Greys precis och innan idag va jag på Idol mys i Alvik. Kan inte fatta att Jocke snart ska flytta, sjukt trist :( Men sen helgen den 5 kommer ju Jempa och co hit!! Längtar! Ska bli så kul att träffa henne igen.

Borde snart krypa ner då jag ska möta finaste Sofy vid ICA imon klockan 9 för en härlig powewalk/promenad. Hon ska visa mig Kungsholmen så jag själv kan börja gå :) Och lära mig vägen till Alvik hehe ;) Hon är för bra min fina Sofy.

Heja heja Mariette!

Sovbrist..

Kan in sova, sitter och funderar på vad som ska göras hos frisören nästa vecka.. har länge varit inne på lite rött och älskat färgen Nicole har, tänkte visa lite bilder.. Rött eller blont?!

 

Vad tycker ni?

En dag kvar..

En jobbdag kvar innan det är dags för tre dagars efterlängtad ledighet, börjar känna att min kropp behöver vilan alltså. Men oj vad jag trivs på mitt jobb, tog ett tag att komma in i det men nu känns det så fruktansvärt bra och alla på jobbet är fantastiska människor.

Har även ikväll haft lite ensam tid, med criminal minds och americas next top model, rätt tjej vann!! Är typ första gången i historien som den tjejen jag hejat på från börjat vunnit!! Så det gjorde mig glad hehe. Nördig som man är.

Ångrar nästan att jag inte valde att åka hem i helgen, fast blir ju lite mer av det till julen istället så det va ett klok beslut, då får jag ju även träffa Chester :D äntligen!

Nej nu ska jag avsluta detta sjukt ointressanta inlägg med att visa två fantastiska skor jag beställt från H&M ;)

 

Save you



Fantastisk låt, lyssnar på den om och om igen. Tack Mattias, du lyckas alltid med musiken till mig.

If I'm half as good as you are, then I'm happy

 

Min pappa måste verkligen vara den bästa som finns, vet inte hur mitt liv hade varit utan honom. Han har verkligen ställt upp med allt han är värd, jag hoppas att jag ngn gång kan återgälda allt han gjort för mig. Om inte annat är det sån jag kommer att vara mot mina barn. Jag är stolt över att jag är lik min pappa, för så länge jag är det så är jag en riktigt riktigt bra människa.

Mina tankar går fortfarande till Chester, tack Malin för ditt mail, dina styrkekramar hjälper!

My past keeps on hunting me. But when I'm over it, I'm stronger then I ever been before.





Ni är saknade.

At work.

Sitter och snyftar till 90210 samtidigt som jag äter Half Baked från Ben&Jerrys. Så sjukt god så det är sanslöst. Denna onsdags kvällen har jag för en gångs skull varit för mig själv och tagit det lugnt. Det har varit fantastiskt skönt. Dock inte mer än en kväll, älskar att umgås med mina vänner!

Igår så hade jag en mysig fika med Sofisen och Tres och en mysig promenad till Nicklas där vi delade på oss och jag gick upp och träffade mina fina vänner hemma hos Nicklas. Super mysigt, har inte träffat varken Nicke eller Richard på bra länge. Sen drog vi vidare till Strand för att lyssna på KAMERA. Tydligen så går sångaren i deras klass, och det va ju hur bra som helst! Sjukt härlig kväll!

Tack vare att jag faktiskt haft tid för mig själv så har jag också hunnit tänka. Jag är verkligen specialist på att dra huvudet ner i sanden när jag känner att det är ngt som kanske kommer kunna bli jobbigt. Vilket jag även gör denna gången.. Dessutom kom jag på hur mkt jag saknar min fina Malin!! Och hur jag längtar efter Jempa, speciellt när hon skriver om hur hon vill att vi ska ha lite kvalitetstid när hon kommer upp.

Även bokat lite biljetter till Halmstad, wohoo hehe. Blir dock väldig massa resande eftersom jag inte kunde få ledigt en dag men jag gillar att åka tåg och jag får typ tre dagar extra hemma i Haverdal så det kan det vara värt :) Tack vare söta Emelie får jag vakna upp hemma på julaftonsmorgon!

Nej nu ska jag fortsätta med Gossip Girl och OTH!

M.

Det verkar så enkelt vännen. Ändå är det så obegripligt svårt.
Ja, det verkar så enkelt vännen. Men ingenting i denna världen var väl någonsin lätt att förstå.

Chester.


Min stora kärlek och min allra bästa vän <3

Finaste hästen som finns!

Idol.

Sitter i soffan och tittar på Idol, helt själv tro det eller ej. Vet inte hur länge sen det va sen jag va hemma en helgdag själv.. dock tror jag att både Sofisen och Johanna och kanske Totti kommer senare men ändå.. Jag vet inte om jag riktigt tycker om att vara själv längre. Jag tänker för mycket numera. Innan kunde jag slappna av själv och njuta av mitt egna sällskap, nu vill jag hellre hålla mig sysselsatt.

Dock märks det att jag har mycket att tänka på. Så fort det är något jag bekymrar mig eller är ledsen över dras jag alltid till Kent. Det slår aldrig fel och även så inte denna gången heller. Sitter och lyssnar nu och det ger mig ro. För många är Kent deppmusik men inte för mig, det ger mig ro i min själ.

Just nu tänker jag på min häst. Det är inte så att han är skut dålig på något sätt men han har fått ngt i benet som inte behandlingarna tar. Veterinären nere i Kristianstad tycker operation men när vi pratade med veterinären som isåfall skulle göra operationen fick vi veta att det är 50% av alla hästar som gör operationen som blir bra och 50% blir inte bra. Och av de 50 som blir bra är det 25% som blir bättre medan de andra 25% blir något bättre men inte återställda. Då tog jag och pappa beslutet att det inte blir någon operation. Chester får bli pensionär och komma hem igen. Jag vill inte utsätta honom för något som ändå kanske inte kommer hjälpa och han är ändå 15 år nu. Det jag nu håller tummarna för är att han inte kommer ha konstant ont eller må dåligt så att vi måste avliva honom. Veterinären trodde inte det men jag vill ha hem honom så vi kan avgöra det. Började gråta idag när pappa tog upp att det va ett alternativ, för jag vet att det är det men jag vill helst inte tänka på det. Chester har varit min allra bästa vän i hur många år som helst. Han är en vän som alltid funnits där för en när alla andra svikit. Han vet när jag är ledsen, då lägger han mulen på axeln och myser. Han har verkligen hjälpt mig genom mina svåraste tider, jag är honom evigt tacksam och ser jag att han har det minsta ont även när han bara går i hagen kommer jag att ta väck honom, skulle aldrig låta min häst lida för min skull. Så mina vänner, om jag är depp just nu handlar det om att jag oroar mig för min största kärlek.

Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag. Vad vore jag utan dina andetag.

I will try to fix you

Det är inte så jätte bra just nu, är deppad. Tänker inte gå in på exakt vad just nu men är en sepcifik grej och lite små grejer runt omkring som trycker ner mig lite.. Framförallt mår inte min häst bra, sitter spänt på att pappa ska ringa.. jag vill bara få veta vad vi har för förutsättningar.

Igår lovade jag att lilla Pappi skulle få vara med i min blogg, Pappi är världens bästa resurs, Nicklas! Och ja Pappi du är världens bästa resurs! Och en fantastisk människa. I like him ;)

Idag fyller min kära syster år! Grattis grattis! Hon har dock redan fått sin present eftersom jag jobbar ihelgen kan jag inte åka ner.

I'm a non-believer

Dags att börja dra sig till jobbet, sista dagen för mig innan Jimmy Choo då jag är ledig imorgon, wihoo så skönt det ska bli :) Sen är det non stop i 7 dagar innan jag får ta det lugnt igen, men jag trivs på jobbet, jag gillar att jobba, att ha ngt att sysselsätta tankarna med.

Idag har jag två flätor, haha det är sååå inte jag och jag känner mig sjukt barnslig men det va Nicklas som igår droppade att jag borde ha flätor, helst ville han att jag skulle ha Pippi flätor men det är lite väl avancerat så det fick bli två hederliga vanliga haha ;)

Ikväll ska jag hem till Alvik, har inte träffat tjejerna på över en vecka så det ska bli skönt att checka läget med dem. Vet att det finns skvaller till mig när jag kommer dit :D

Nej nu ska jag dra iväg till tunnelbanan, puss!

En underbar kväll.

Idag va jag trött och lite off kände jag, va inte riktigt på att dra med Johanna hem till Björn men när jag väl slutat kändes det som det självklaraste valet och jag ångrar inte en sekund. Det va så himla mysigt hos Björn, vi ät lite god pasta, drack vin och pratade om livet i allmänhet. Jag älskar dessa två människor, även om det faktiskt egentligen är första gången vi faktiskt hänger ihop bara vi tre så va det som om vi aldrig gjort annat. Jag känner mig trygg med dessa människor. Underbara människor!! Jag saknar Björn på jobbet, samtidigt som jag vet att han är där han faktiskt passar bäst.

Johanna är bara Jojo, oslagbar! Jag älskar Johanna. Hon är den tjejen som får mig att känna mig trygg, som får mig att må bra bara av att vara med mig och vara den hon är. Hon tjatar på mig att jag aldrig får lämna henne och Stockholm, det skulle jag aldrig göra. Hon är en fantastisk person som jag verkligen värderar högst av alla. Skit i alla killar, vi har varandra ;)

Johanna är min bättre hälft, Sofisen är den som får mig att leva, Sofy är den som får mig att må bra och Tres är den som påminner mig om livet jag saknar. Ni alla fyller en stor funktion i mitt liv, jag ville bara ha sagt att ni alla fyra är underbara människor som jag är glad att jag lärt känna!

Jojo och Sofy i vår kör vi NY och faaan vad vi ska ha det fett nice!!!

Tröööött

Somnade i soffan idag, det kanske va mammas tjat om svininfluensa sprutan som tröttade ut mig hehe ;) Nej men det va sjukt skönt att bara bädda ner sig och kunna somna, har jag inte gjort sen jag flyttade hit.. insåg att jag haft många järn i elden så att säga. Tycker inte om att vara själv och som tur är har jag vänner som tycker om att vara med mig.. men idag va det rätt skönt att vara själv, reda ut alla tankar man har och tänka framåt. Känner mig i en liten tänka för mycket period just nu, vilket alltid är så typiskt mig. Sitter och väntar på mitt OTH avsnitt men det vill sig inte.. dessutom väntar jag även på ett sms jag antagligen inte kommer att få.. isn't life just wonderful?! Haha vilket det iofs är!

Jimmy Choo närmar sig med stormsteg, det ska bli så himla roligt att få vara med om denna hysterin! Finns ju hur mycket fina saker som helst och man både ser och känner på skorna/väskorna hur välgjorda de är! Så ställ er i kö, spana in på H&Ms hemsida för att se vilka butiker som får in kollektionen! Min butik, Hamngatan 22, kommer få mest, vilket vi alltid får så ställ er i kö direkt efter krogen så ni får tag i dessa härligheter!!

Btw, ska ni alla ta svininfluensa sprutan? Jag ska ta den för min systersons skull men vet inte om jag skulle tagit den annars.. vad säger ni?


All you ever wanted was love But you never looked hard enough It's never gonna give itself up

Burned.

Helgen har varit underbar, nästan kanske lite för underbar. Men fredagen spenderades i Alvik med underbart sällskap och telefonringande på Mariette trots att jag fått en personlig förfrågan av Rabibh att rösta på honom torsdag kväll hehe ;) Sen lördagen följdes av solning, införskaffande av boxvin och in till stan och inhandla lite saker för att senare dra till Sofisen, locka håret, äta på Subway och vidare hem till Johan och Anders. Super trevligt :) Vi va inte så många, förutom vi och Anders och Majk så va det lite trevliga tjejer som gick sen och Anders somna så va det jag, Sofisen, Majk och Johan kvar. Vi körde lite shootlekar som jag förlorade fett och spin the hottie haha fick bevis på hur svag jag blivit i mina armar så nu är det dags att börja träna! Idag är jag ledig, super skönt. Ska träna, städa och fixa matlådor inför veckan :)



Vad ger jag mig in på, jag borde fly, fly medan jag kan, men jag sitter fast.

Party!!

Ikväll blir det fääääääst :D Wohooo in och fixa det sista i staden och sen hem o göra sig i ordning för en hård kväll!

It's you and me against the world

Hahaha alltså jag måste ju vara trög, satte på kokvatten för att koka lite ägg, kom på det nu och i princip allt vatten hade kokat bort.. vilken jäkla tur jag kom på det innan allt va borta! Ibland gör man verkligen rättvisa för sin hårfärg så att säga!

I dare you to move like today never happened

Sitter och funderar nu innan jag ska in och möta upp Sofisen. Varför är det så när det gäller kärlek att det alltid är ngt som inte är bra. Antingen går det för lätt och då blir man inte intresserad tack vare det, eller så går det för svårt och man tappar intresset. Vad är lagom på men inte allt för svår? Jag menar, tycker man om någon ska man väl visa det och inte spela massa spel? Katt och råtta lekar måste vara det mest idiotiska som finns ändå håller alla på med det? Och varför är det så att man alltid vill ha det man inte kan få och när man väl får det är det inte intressant längre?

Eller hur en kille eller snarare närhet av någon kan väga tyngre än vänskap. Varför blir man så blind av sitt behov att man inte tänker på fler människor än sig själv. En vänskap ska man vårda ömt, jag har inte vårdat mina vänskaper ömt, jag är ett väldigt stort exempel på hur det går när man valde killen framför sina vänner, men jag är inte sämre än att jag kan erkänna det, jag vet vad jag gjorde, och jag skyller inte ifrån mig! Men jag vet också att det aldrig kommer att hända igen. De vänskaperna jag har idag vårdar jag ömt, jag skulle kunna göra allt för mina vänner utan att blinka. Det kommer ingen kille någonsin kunna ändra på.

Vårda era vänner, och alla mina vänner som läser min blogg; Ni är fantastiska på alla sätt och vis och ni gör alla på era egna speciella sätt min vardag bättre.

Glöm det gamla, gå vidare och våga släppa in människor i ditt liv. Våga älska!

Love drunk.

Jag är hög. Hög på livet och allt vad det har att erbjuda mig just nu. Jag är förälskad, i staden, i vännerna, i jobbet. Äntligen delar jag mitt liv med människor som tycker om mig för den jag verkligen är, det är varken mer eller mindre. Det är sanningen. Det är jag. Jag har hittat tillbaka. Förr har jag varit bitter, bitter på hur jag hanterat mitt liv och hur jag inte gjorde slag i saker tidigare men samtidigt, hade jag inte gjort det hade jag inte suttit här idag och varit så lycklig som jag faktiskt är.

Sitter och tänker på mina vänner, hur det hade sett ut om jag kommit upp hit under andra omständigheter, Sofisen i synnerhet, hon hade varit dåligt inflytande på mig. Kan inte annat säga än att jag är glad att jag kan vara med henne hur ofta jag vill, för i hennes sällskap mår jag bra. Som hon själv skrev; "
vi är inte bra för varandra.. Eller så är det kanske just det vi är" 

Jag vet att vi är bra för varandra.


Saknar lillkillen där hemma :(

Inventeringsdag.

Japp från halv tio till klockan nio jobbar jag idag, dags för inventering! Wohoo haha, nej men det ska väl ändå bli lite spännande, första gången för mig :) Efter det blir det lite After Work, massa människor som ska med, super roligt ju :) Men tror det blir en hyffsad tidig kväll för mig, jag vill inte bli mera sjuk än jag redan är och har varit nu i en vecka.

Upp igår va ju helt fantastisk!! Vilken underbart bra pixar film! En av de bästa jag sett på väldigt väldigt länge, den är i klass med Hitta Nemo! Se den, den är helt fantastisk!!

Nej nu är det dags att göra sig iordning för jobbet :)

...

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes -- all you need is one

Peyton Sawyer

Upp!

Nu ska jag, Ebba och Totti gå och kolla på denna underbara nya tecknade filmen Upp! Recensionerna säger bättre än Hitta Nemo så förväntningarna är höga!

Det värmer.

"Aldrig tänkte jag så långt att det skulle vara just arbetet och vännerna som skulle få mig att vilja stanna. Självklart syftar jag på mitt gamla vanliga järngäng och mina arbetskompisar i allmänhet, men lite extra på Camilla i synnerhet.

Hon är tjejen som tagit platsen som tidigare uppehölls av en kille jag egentligen inte gillade särskilt mycket, men som jag delade ett stort intresse med. Jag behöver inte träffa honom längre, för henne träffar jag varje dag."

http://thehauge.blogg.se

You're sketchers mean something to me

Slappemåndag, städat städat och återigen städat, pust! Men det va behövligt och jag överdriver inte när jag säger att jag lätt hade nudlar över halva lägenheten!! Aldrig mera nudlar mitt i natten på fyllan, no more!

I'm so happy up here.


My girl Jojo :)

Helgen.

Helgen har vait helt fantastisk!! En av de bättre på väldigt väldigt länge ;) Fredagen började med ett härligt gäng på Kellys och slutade med att jag och Sofisen slängde våra lurviga hej vilt haha fantastisk kväll!! Lördagen började med födelsedagsfest för lilla söta Ebba som fick en liten tröja i present :) Super trevligt innan vi drog vidare.. Gjorde lite Stureplan haha och det va ju en helt fantastisk syn, det va en underhållande kväll. Sen mötte jag upp Sofisen och Sofy och jag och finaste Sofy gick hem, det ni! Jag e sjukt stolt över mig själv. Har även denna helgen fått beröm för min dialekt?! 1. Jag har knappt någon dialekt. 2. Den är långt ifrån fin haha ;) Men men.

Idag har jag jobbat och sen har Sofisen varit här och vi har påbörjat vårat One Tree Hill maraton och jag tror nog bara det är syrran som kan förstå hur underbart detta är! Och inte nog med det, hon älskar även Playa del Sol. I mean, thats just asume!

Min fina vän Sofisen och jag :)

RSS 2.0