Happiness is a mood, not a destination.

Ännu en gång ekar de här orden i mitt huvud. Det är bland det bästa jag någonsin hört. Jag är så glad att jag är lycklig nu. Att jag inte känner att jag ska bli lycklig. Men också att det kommer och går. Jag har lärt mig så himla mycket den senaste tiden. Mycket har klarnat här hemma.
Ska ju snart åka hem, vid 7. Ska bli så kul att träffa S och Tessie igen. Och extra stort grattis till fina S som fått nytt jobb idag. Jag är så stolt. Tror jag ska köpa en liten grattis present imorgon till honom. Det är han värd! Nej nu ska jag fortsätta vara social och packa det sista! Sen blir det plugg denna tågresan. Ligger efter men det är det värt. Och förresten, tack Karro och Malin för en super mysig vinkväll igår. Jag räknar med att Malin gör skandal på nyår ;)

Jag hemma med min nya fina ring jag fick av pappa :)

Pretty Little Liars.

Alltså jag är SÅ JÄVLA GLAD just nu!! Nya avsnitt av Pretty Little Liars börjar den 3 januari!! Åh jag har längtat!! :) Har ni inte sett det så gör det, sjukt bra serie!

The thought of all the stupid things I've said.

Jag har sovit till nästan elva varenda dag jag varit här hemma i Haverdal. Jag har typ inte hunnit träffa några vänner mer än bästa Malin. Det blir så himla svårt att få ihop allt hela tiden. Dessutom har jag varit super trött och krasslig och haft det ypperligt skönt här hemma med mina föräldrar. Imorgon åker jag hem, vilket innebär att detta är min sjätte dag hemma, helt sjukt vad tiden gått fort. Jag har nästan panik över att åka tillbaka till Stockholm för det betyder nyår och min tänkta nyårsklänning är ej användbar så det är något jag får i panik leta när jag kommer upp igen. Annars ska det bli kul att komma hem igen för hur man än vänder och vrider på det så börjar Stockholm kännas som hem. Det är där jag har mitt liv. Mina vänner. Min S. Att flytta hem kommer inte att hända. Däremot vet jag inte om Stockholm är ett ställe där jag vill bo hela livet, men de närmsta åren vill jag inte vara någon annanstans.
Jag är så himla tacksam över hur mitt liv ser ut nu. Hur allt har rett upp sig. Jag kunde aldrig i hela mitt liv tro att jag skulle vara där jag är idag. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv.

För ungefär två år sen, ett annat liv och en annan Camilla. Jag saknar mitt hår!

Things are about to change.

Julen va underbart mysig, dock blev jag riktigt dålig i magen på natten. Jag har fortfarande ont, men min mage har inte varit hundra sen jag fick den där bakterien i våras så som tur är vet jag att det inte är någon magsjuka. Sitter i soffan med pappa, kollade precis på King Arthur och dricker lite whiskey. Det är gott :)
Saker och ting börjar verkligen ändras i mitt liv. Om man tänker på vart jag va för ett år sen, jag jobbade och slet med något jag trodde jag ville fortsätta göra. Jag höll på att återhämta mig efter M och försökte hitta mig själv. Jag trivdes i Stockholm och ville verkligen ta igen de åren jag missat i mitt liv. Nu står jag här ett år senare med en underbar S som gör mitt liv så himla mycket bättre. Jag som inte ville träffa någon! Jag har börjat plugga och ju mer tiden går desto mer ser jag en utstakad framtid och framförallt vad jag vill att mina studier ska leda till. Jag har äntligen börjat trivas i Sthlm igen, det går upp och ner men nu börjar allt falla på plats igen. Efter en sommar och höst där jag varit villrådig och halvt om halvt deprimerad har jag i en iskall vit vinter hittat tillbaka. Mycket tack vare S. Och min fina Tessie. Sofia har även varit med på ett hörn borta i Holland. Jag är lyckligare än jag varit på länge. Och S får mig att känna på ett sätt jag aldrig känt förr. Ni vet när något ibland bara känns perfekt. Så känns S för mig. Perfekt.

God Jul!

God jul allihopa. Nu är det dags att snart sätta sig och äta mammas underbara julmat. Min mamma är bäst på att laga mat! Tyvärr är det bara jag och mina föräldrar denna julen då syster och hennes familj är hos Christians familj nere i Skåne. Vartannat år som gäller sen de fick barn! Tråkigt, men förståeligt. Och det är faktiskt rätt mysigt att det bara är vi. Jag älskar mina föräldrar och nu när jag träffar dem så sällan så är det mysigt att bara vara. Blev inte så jätte många julklappar, men så har jag ju önskat mig pengar och lite andra saker som mamma inte kan köpa utan att jag provat. Nej nu ska jag fortsätta umgås med min familj. Hoppas alla ni har en helt underbar julafton.

I'll be held back by something.

Sitter på tåget på väg hem till Halmstad. Jag är härliga 2 timmar och 12 minuter sen. Tur att man inte har något att passa iaf. Jag gjorde ett helt rätt beslut när jag valde att betala mer för direkt tåget. Känns hur skönt som helst att vara hemma, men tänker redan på S. Åt en super mysig lunch med bästa Tessie idag, blev vårt lilla julfirande haha. Sen hann jag inte gå mer på stan, vilket jag iofs hade hunnit eftersom tåget va så sent.
Känner att mina inlägg är så roliga, jag tänker mest på S men vill inte skriva allt för mycket om honom i bloggen. Dessutom är jag trött, jag blir alltid sådär uttömd på energi när jag skrivit tenta eller får tillbaka resultaten. Men känns så himla skönt att kunna lämna det bakom sig. Med tanke på att många i min klass verkar fått riktigt usla betyg är jag grymt nöjd med mitt resultat.
You are the strength that keeps me walking. You are the hope that keeps me trusting. You are the light to my soul.
You are my purpose. You're everything.
En av de finaste låtarna som finns.

Resolution just as impossible as letting go.

Idag är ingen vanlig dag för idag åker jag hem! Vilket ska bli helt underbart skönt men också lite ledsamt. Tur att det bara är en vecka annars hade jag längtat ihjäl mig efter S. Han va förresten här igår och åt lite av julmaten som va kvar. Så mysigt så jag vet inte vad. Jag har också lyckats få honom att vinka och pussa mig hejdå vid tåget. Jag älskar när någon vinkar av en eller kommer och möter en. Det är så himla mysigt. Men även om jag kommer saknar S massor så ska det bli så kul att komma hem och träffa mina föräldrar, min syster och min lilla guldklimp. Förhoppningsvis ska vi hinna med att åka och hälsa på lille Chestan också.
Nu har jag i princip packat klart väskan. Först hade jag tänkt ta med den till skolan då jag och Tessie ska luncha idag men vi kom överens om att den fick stanna hemma. Dessvärre är den i princip fullpackad så tur för mig att det blir mest pengar i julklapp haha ;) Eller egentligen är den inte såå fullpackad men jag har slängt ner hela träningsväskan i resväskan då jag tänkte att det kanske tog mindre plats, men nu börjar jag fundera över det... Först hade jag tänkt slänga ner dataväskan men kom på att det blir så bökigt i tåget sen. Verkligen dagens I-landsproblem. Jag har ju lovat min PT att träna när jag är hemma så grejerna måste ju med på något sätt. Jaja skit samma jag löser det på något vis ;p
Fick tillbaka min första salstenta igår och jag är nöjd med resultatet! För att vara första och för att hoppen mellan betygen inte va mer än ett poäng så känner jag att det blev så bra det kunde bli. Det verkade vara en hårt rättad tenta, vilket egentligen bara gör mig ännu mera nöjd! Jag ska hämta ut den idag och gotta mig i att jag bara har en tenta kvar i statsvetenskap. Nästa termins tentor längtar jag inte efter. Kalkylering och redovisning. Jo hej tjena.

Såhär frustrerad blir jag över att packa!

To know you all wrong, they were.

Nu känner jag mig sådär dum igen. Jag orkade läsa två texter till seminariet som börjar klockan ett men kände jag behövde en "paus" vilket också innebär att jag antagligen inte kommer läsa de andra två. Jag vill notera att jag läst de texter som är på svenska och inte de på engelska. Det tar så himla mycket längre tid. Sjukt tråkigt. Varför kan inte allt bara vara översatt? Det tycker jag.
Tessie blev väldigt glad över min julmat igår, och det va jag också. Så sjukt gott. Jag är en riktigt höjdare på att göra potatisgratäng nuförtiden. Och mina köttbullar, mums mums mums. Ska ta med mig lite matlåda idag. Eftersom jag och Becks ska ses om en timme ungefär. Något som är bra är att hon läst de texter jag inte läst. Tur att jag har en vän som är bra mycket mer disciplinerad än mig haha.
Jag kom precis på att jag har en tröja hos S som jag verkligen vill ha med mig hem. Jag får typ ringa och tjata om att han måste vinka mig hejdå imorgon så jag får den. Den är typ bland det viktigaste. Fast då kan man ju fråga sig varför jag lämnat den hemma hos honom haha. Jag hoppas han är förstående över hur mycket jag vill ha med den tröjan! Och mina små pojkar hemma har alla verkat stadga sig, det är så himla roligt! Deras tjejer är riktigt lyckligt lottade för mina vänner är de bästa som finns!

Saknar min söta Ems. Måste boka in en resa till Oslo snart.

Love till you hate, strong till you break.

Jag känner mig väldigt väldigt duktig just nu. Står och lagar julmat till mig och bästa kombo Tessie som inte är hemma än. Jag har gjort potatisgratäng (eftersom jag inte gillar Janssons), hemlagade köttbullar, prinskorv, lax, julskinka! Glömde dock äggen, det va en liten miss men jag fick iaf med mig julknäcke! Ibland blir jag så stolt när jag är så duktig haha ;) S lät väl dyka upp imorgon och smaka en liten bit han med.. Kommer verkligen sakna honom nu när jag åker hem.
Idag har jag haft en jätte mysig dag med min klassis Becks. Får sluta kalla henne klassis då jag faktiskt anser att vi är mer än det. Så numera är det min fina vän Becks. Fick se deras lägenhet och blev bjuden på julskinka och tårta. Så idag kan man säga att jag gått upp några kilo. Men vad gör det när julmat är så himla gott!

Snart får jag träffa denna lilla guldklimp!

You got me looking so crazy.

Snart kommer världens bästa Sofia hem. Jag är så lycklig. Bästa bästa. Och jag insåg hur mycket jag saknade Johanna för någon dag sen. Gillar inte när mina fina vänner inte är här i närheten.. :(
Nu ska jag iväg till Jempa och Kämpe för lite partaj, nyktert för min del, vilket ska bli trevligt. Dock är jag helt fast i filmen på femman, dvs Narnia! Jag älskar Narnia, eller jag älskade första och denna har jag faktiskt inte sett. Men kommer inte hinna se hela då jag ska åka med Sarah och Gustav. Men men får försöka se det sista senare. Det här med att streama är ju en höjdare så att säga. Snart är det också dags för julmys med S. Är alltid så spänd när jag ger bort julklappar/presenter. Ibland tycker jag nästan att det är roligare att ge än att få. Jag älskar att göra någon glad. Så vi får väl hoppas att han blir glad över mina julklappar. Lite knep och knåp sådär :)

Fina fina Johanna och fisken haha.

Everything is upside down.

Sitter och packar min dataväska. Först hade jag planer på att träna, vilket jag kanske också kommmer att göra senare men jag kände att mitt plugg behövdes tas tag i. Rätt så ordentligt faktiskt. Rannsakade mig själv om att jag nog kanske inte kommer få den tiden jag vill till att plugga när jag är hemma. Så lika bra att börja nu. Vilket också innebär att jag ska träffa Totti och Sara som jobbar på EH på Sveavägen idag. Härligt härligt. Får man både plugg och trevligt sällskap.
Sitter och funderar över en sån världslig sak (som Karlsson på Taket skulle sagt) som mitt hår. Jag älskar det blonda. Jag kan sitta och titta på när jag va rödhårig och jag älskade det men inte så mycket som jag faktiskt älskar mitt blonda. Men, en gång blond alltid blond I guess. Dock upptäckte jag att det nästan börjar bli rödare igen, snacka om att de pigmenten vill fram. Men det gör inte så mycket för jag tycker det e så sjukt fint just nu, huvudsaken.
Dagens I-landsproblem: Orkar jag ha med träningskläderna också?

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Även om jag har massa väldigt bra och fina minnen så visste jag direkt vilket som toppade alla andra. Allt skedde under en veckas tid när jag va 13 år. Jag hade äntligen tjatat mig till att få köpa en ponny av pappa. Vi hade varit iväg och kollat på lite olika men fanns ingen som pappa riktigt kände va riktigt rätt. Märk väl att jag tyckte varenda ponny jag provade va bäst just då för jag ville så himla gärna ha en häst. Jag tror faktiskt inte att jag har velat ha någonting så mycket som jag ville ha en ponny vid den tidpunkten.

Iallafall jag åkte iväg med två tjejer, som också letade ponny, den enas pappa och min ridlärare. Vilket då betyder att min pappa inte fick plats i bilen. När vi kom fram så sa de att först hade de en väldigt pigg ponny och vem va sugen å att provrida honom först. Jag hann inte ens säga ja innan båda mina kompisar och ridlärare utbrast, CAMILLA!! Och när denna underbara fina varelsen lastades ur transporten va det kärlek vid första ögonkastet. Jag hade redan bestämt mig innan jag fick rida att jag ville ha han. Ägaren red först och sen fick jag rida. Allt filmades såklart för pappa va ju tvungen att få se. Det gick så sjukt uselt för mig att rida. Han va 5 år gammal och hade precis en vecka tidigare importerats från England. Han va uppstressad och kunde ingenting, och det är en underdrift. Vi hoppade och några språng blev riktigt bra men alla dåliga språng hamnade på film såklart..
När jag väl kom hem va jag helt i extas för att visa pappa. Han blev väldigt skeptisk först och jag minns att jag fick tjata tjata tjata att denna hästen va den jag verkligen ville ha. Än idag kan jag inte förstå hur pappa gick med på att köpa honom, det såg för gräsligt ut på filmen och egentligen så va han väl snäppet för svår för mig, men jag är så oerhört lycklig att pappa lyssnade på mig den gången. En vecka senare åkte vi och hämtade honom och jag kan nästan fälla en tår när jag tänker på den dagen. Jag va så upprymd, så exalterad och så lycklig. Jag älskade min ponny redan då, den dagen. Och jag har aldrig slutat göra det heller. Han har varit min i 10 år nu och gud vad han har gett mig mycket. Visst, han va svår han kunde ingenting och jag va 13 och trodde jag red bra mycket bättre än jag gjorde. Men jag klarade det. Jag gav aldrig upp. Jag blev aldrig rädd. Jag kämpade. Trots motgångar och att han kunde vara så sjukt dryg vissa gånger, så gjorde dessa underbara stunder att allt glömdes.
Jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte hade varit för Chester. Min fina älskade ponny. Min bästa vän, min största kärlek. Den jag älskar mest av allt i hela världen. Jag skulle kunna fortsätta i hundra år men jag slutar här. De som känner mig förstår nog vad den här underbara varelsen betyder för mig.



Fina underbara bästa Chester <3

Someone like me.

Gud vilket pissigt väder det varit i två dagar nu. Är så att man blir smått deprimerad. Idag tar jag äntligen helg från skolan, borde kanske läsa lite inför seminariet på tisdag men är ledig på måndag med så känner att det får bli då istället. Jag känner för en lugn och skön helg med bara härliga lugna saker att göra. Typ hänga med Totti som kommer snart, och mysa med Tessie och förhoppningsvis Sofia om hon kommer med något flyg från Holland. Jag hoppas och håller tummarna!! Skulle verkligen vilja träffa henne innan jag åker hem till Halmstad!
Ska bli så kul att komma hem till min familj, saknar dem så himla mycket. Även om vi blir en liten skara just till själva julen så gör det inget. Tänkte se om jag kunde få med Hanna på en liten promenad i Haverdal också medan jag ändå är hemma, och jag ska hinna med att leka med Malin och förhoppningsvis träffa Karolina. Självklart får jag inte glömma Daniel, även om Kajsa kanske är den som mest lockar haha ;) Chester ska också få sig ett välförtjänt besök. Det är det värsta när man åker hem, hur man ska hinna med allt? Så mycket man vill göra och så många att träffa. Man borde åka hem oftare!
Nu börjar min första termin närma sig sitt slut och jag måste erkänna att jag trivs så mycket bättre nu än jag gjorde i början. Har kommit in i pluggandet (även om det finns noll motivation just nu) och börjar tycka det är ganska roligt. Jag vet att jag kommer få plugga enormt mycket mer nu till våren, jag ska läsa företagsekonomi och till skillnad från statsvetenskap faller det sig inte lika naturligt för mig. Dock ser jag fram emot att få läsa lite organisation och management, dock ser jag mindre fram emot kalkylering och redovisning. Men tänkte inte ta ställning hur jag vill göra med livet förrän till hösten, då ska jag verkligen gå igenom alla utbildningar som verkar intressanta och se om jag vill byta program eller fortsätta på det jag går nu. Men en praktikplats på SIDA hade ju iofs inte suttit fel nästa vår ;)

♥ Dag 16 – Min första kyss.

Jag minns min första kyss som det va igår. Jag tror jag va 13 år och jag och mina vänner brukade hänga på fritidsgården en dag i veckan tror jag det va. Jag brukade alltid skynda mig extra den dagen i stallet för att hinna hem och gå dit. Där fanns de äldre killarna, som gick i nian och vi gick i sjuan och eftersom min fina syster är äldre tyckte de att det va coolt att jag va hennes syster. Haha all knep är tillåtna. Fredrik hette han, eller Fidde som han kallades på den tiden. Jag minns att jag tyckte han va hur snygg som helst och vi va inte sena på att vilja hänga med han och hans kompisar.
Vi gick ut utanför huset och stod runt husknuten, minns att han frågade mig om jag hade kysst någon förut och att jag sjukt nervös skakade på huvudet. Haha blev helt ställd, men där och då fick jag min första kyss. Det blev inga fler kyssar med Fidde, men den första kyssen va alldeles underbar just där och då. Så jag har bara bra minnen från min första kyss.

♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Att sätta sina drömmar på papper tycker jag är svårt. Jag har så många olika drömmar i mitt liv som också är väldigt olika. Jag tror inte att jag kan sticka under stol med att min allra högsta dröm, som jag också haft sen jag fick egen häst, är att bli en elit hoppryttare. Jag vet att jag aldrig kommer bli det, egentligen inte för att jag inte skulle kunna bli tillräckligt duktig, utan snarare för att det inte funnits de förutsättningarna i mitt liv. Jag har också drömt om att bli veterinär. Jag har alltid älskat djur och jag har alltid velat hålla på med djur. Jag insåg dock att jag fick lägga veterinär drömmarna åt sidan då jag inte alls är lagd åt det naturvetenskapliga hållet.
Något jag också drömmer om är att göra något som hjälper människor. Jag skulle vilja ha ett stimulerande arbete där jag faktiskt kan hjälpa till. Jag har inte riktigt kommit på än vad det skulle kunna vara, jag har inga tankar på att bli vårdare eller sjuksköterska eller något sådant, men på något vis vill jag hjälpa och göra något bra.
Jag drömmer också om att bli lycklig. Att jag ska få vara lycklig hela mitt liv. Att jag ska få fina friska barn och världens bästa familj och man. Jag tror jag drömmer om den lyckliga familjen just för att jag själv har haft den lyckliga familjen. Jag är så glad att mina föräldrar har hållt ihop och aldrig behövt skilja sig. Det är ett föredöme för mig och det är precis det jag vill ha. Någon att dela resten av mitt liv med. Bokstavligen. Inget man bara säger.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Jag älskar att ha någon som bryr sig om en. Någon som vill veta hur man mår. Som har koll på en, att man mår bra och lever. Speciellt här uppe när min familj är så långt bort. Jag älskar att veta att man betyder så mycket för någon, att man är den som gör vissa personer glada. Jag har två personer i mitt liv just nu som verkligen bryr sig om mig och som har koll på mig och på helt olika sätt. Först har jag Tessie, eftersom vi bor ihop så blir det automatiskt att vi har koll på varandra. Jag skulle bli jätte orolig om inte hon kom hem och jag vill gärna kolla när jag är borta att hon kommit hem ordentligt. Detsamma tror jag att Tessie känner. Vi är som en liten egen familj. Sen har vi S, världens bästa S som alltid ringer mig. Vill veta hur jag mår. Vill umgås, träffas och bara mysa. Som älskar mitt sällskap och som får mig att må hur bra som helst. Jag är så glad att jag träffat S. Och jag är så glad att Tessie är min vän.

Bästa tjejen i hela världen!

Världens bästa S <3

Wonderful girl.

http://www.tv4play.se/arkiv/blandat?title=robyn_-_indestructible&videoid=1170052
Kolla på denna fantastiska tjej som får stående ovationer ;) Hur kan man inte älska henne?! Sveriges absolut bästa artist.

And I'm indestructible.

Som jag nämnde lite snabbt i förra inlägget så sitter jag och kollar på Svenska Hjältar galan på TV4. Jag vet inte om alla vet det men jag har så himla lätt för att gråta när det är något jag tycker är lyckligt eller fint eller sorgligt. Det hela började när kvinnan Sussie, som förlorade sina barn i Tsunamin och öppnat ett barnhem i Thailand, fick sitt pris. Jag började stortjuta och sen fortsatte det bara. Nu senast va det en sjukt tuff tjej som blev av med både armar och ben men som sitter i sadeln och rider igen. Jag blir så sjukt imponerad och jag blir så glad att människor som faktiskt inspirerar och räddar liv ska belönas. Jag skulle egentligen pluggat ikväll men detta är alldeles för bra för att inte kolla på.
Idag har jag även varit i stan och köpt lite julklappar till S. Känns skönt att jag i princip fått det fixat nu. Är bara tråkigt att jag knappt har några pengar att handla så han får nöja sig med något litet.. Men personligt istället :)

Isac, 16 år, räddade en femårig flicka som höll på att bli strypt till döds av en påtänd kvinna. Det fanns fullt med folk på Medborgarplatsen men ingen annan hjälpte till förutom Isac. Sånt här får mig att tro att det finns människor som vågar!

Alexandra, förlorade både armar och ben efter en sjukdom men rider på sin häst igen. Det kallar jag förebild. Snacka om att aldrig ge upp!

Agneta hittade Karin som legat tre dagar med bruten lårbenshals och utan mat och vatten. Hade det inte varit för att Agneta kände på sig att något va fel hade Karin dött i badrummet. Tänk att man bryr sig så mycket om någon man knappt ens känner.

Sanna, räddade två tjejer från att drunkna. Även här blir jag så lycklig att det finns människor som vågar rädda andra och inte tänka på sig själv!!

Sussi, förlorade båda sina barn i tsunamin men driver nu ett barnhem i Thailand för föräldralösa barn. Den sorgligaste historien, men så fint att man kan ta sin sorg och göra något vackert och bra av det.
Hittar ingen bild på denna underbara man Bertil, en man som ägnar sitt liv åt att ge handikappade vuxna ett värdigt och innehållsrikt liv. Jag älskar människor som gör så mycket för andra. Jag önskar ibland att jag va en sån människa. Men jag önskar att jag rycker in ifall jag ser någon som behöver hjälp. Gud nu har jag alldeles ont i ögonen efter alla tårar. Det är så fint och det är så uppskattat.

♥ Dag 12 – I min handväska. ♥ Dag 13 – Den här veckan. ♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig ida

Jag såg precis att jag inte uppdaterat på en hel vecka. Jag vet inte egentligen vad jag gjort men har inte suttit på mycket vid datorn. Ändring och skärpning. Vi kör de här små sanningarna, såhär ser jag ut skiter jag i eftersom jag precis suttit och lipat framför Svenska Hjältar.

Min stackars väska är proppfylld med massa saker. Plånbok, nycklar, smink, tändare, lite smycken som jag glömt bort hehe. Jag har en liten väska som jag alltid proppar sjukt full. Men jag älskar den. Köpte den på myrorna, en mörk mörk blå i skinn som är helt fantastisk!!
Jaa den här veckan, jag minns inte riktigt vad jag gjorde, men min fina syster va på lite besök, även om så för bara några timmar så var det super mysigt att träffa henne! Det va även julbord med alla fina från Skärholmen. Så vi va i Globen och åt julbord och kollade på julgalan. Brolle, så sjukt snygg den mannen är alltså! ;) Det va verkligen super kul och jag och Tessie kom inte i säng förrän jätte sent haha. Kommer ett lite roligare inlägg efter detta haha ;p

♥ Dag 10 – Det här har jag på mig idag.

Eftersom min fina vän Sofia la ut den här efter dag 11 så kan jag väl också göra det. Inte för att det är någon avancerad kroppsbild så kan jag iaf berätta att jag har ett par svarta chinos aktiga byxor från H&M och en form av en poncho, eller nej det kan man inte kalla den men äsch den är från trend och världens skönaste tröja typ! Till det mina boots och röda naglar. Jag känner verkligen att jag kommit in i plugg outfit dvs inget outfit alls haha! Jag orkar liksom inte bry mig längre, men det e bra då sparar jag pengar :)
Idag har jag både hunnit med att vara i skolan och tränat med min PT. Vi kom på att jag bara har en träning kvar och kom överens om att jag måste köpa fler. Jag tror inte jag riktigt kan förklara hur galet kul det är att träna med henne. Hon sporrar mig och får mig att tagga till ordentligt. Sen vill jag ju inte vara dålig när hon är med så jag kämpar och kämpar och kämpar. Idag hade jag den största blodsmak i munnen jag haft på riktigt länge och trodde jag skulle spy men inte fan kunde jag ge upp. Detta är så värt varenda krona och jag kan verkligen rekommendera det till alla. Och jag kan ännu mera varmt rekommendera Danijela på Sats, hon tycker det är inspirerande att träna mig, hur kul tycker man inte då att det är?
Snart ska jag hem till fina Vicks på pepparkaksbak och mys med Jempa och Tottie och självklart Thompa :)

Tell me, we both matter, don't we?

Jag hade en halvt sömnlös natt i natt. Vaknade hela tiden och hade svårt att somna om trots att jag va jätte trött. Fick tid att tänka lite. Jag har vänner som har lite svårt med singellivet. Jag kan verkligen förstå dem samtidigt som jag inte kan det. Jag älskar att vara singel och jag har alltid varit en singelperson medan mina vänner alltid varit förhållande tjejer. Det är klart att det är mysigt att ha någon att åka till, vara med och mysa med. Någon som tycker om en. Men varför vara med någon som inte tycker om dig för exakt den du är? Efter allt tog slut med M bestämde jag mig för att jag inte skulle vara med någon förrän någon accepterade och älskade mig för den jag är. Jag vill inte att någon utav mina vänner ska ändra på sig för någon annans skull, aldrig. För mina vänner är precis sådär fantastiskt fina och speciella på sitt alldeles egna vis att jag nästan blir alldeles bedrövad av att de vill ändra på sig för att någon kille ska vilja ha dem..
Ibland får jag lite dåligt samvete för att jag träffat S, inte för att mina vänner inte är glad för min skull för det vet jag att dem är, utan för att jag hade önskat dem någon. Sen vet jag ju att S inte skulle vara rätt för någon av dem och att jag är så tacksam att det faktiskt finns någon som uppskattar även mina lite sämre sidor. Som kan skratta åt mig (på ett bra sätt såklart) och som kan förstå mig och inte döma. Jag önskar det till mina vänner så himla mycket. Det känns orättvis att jag som minst ville träffa någon va den som faktiskt träffade någon. Samtidigt går det inte att tänka så det vet jag, men jag vet att de killar som hittar mina fina vänner kommer vara de lyckligaste i hela världen. Så bra är mina vänner. Precis som dem är, utan att ändra på sig.

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Jag har bara ett syskon, min storasyster Sofia. Som jag nämnt tidigare var det ju just hon som fick mina föräldrar att komma överens om namnet Camilla, så jag kan väl börja där med att jag är henne evigt tacksam. Det skiljer sex år på mig och min syster och våran relation har nog varit rätt typisk för just två systrar. Hon var min coola storasyster och jag va hennes jobbiga lillasyster. När vi va små och bråkade var det nästan alltid hon som fick skäll av mamma och pappa. Hon va rätt elak mot mig när vi var små haha men jag brukade ge tillbaks med samma mynt, dvs bita henne i benet.
Eftersom det ändå va såpass stor skillnad mellan oss i ålder så va jag fortfarande rätt liten när hennes tonåring rusade fram. Jag minns att jag inte vågade gå upp på morgonen när hon skulle till skolan för hon var oftast jätte arg och skrek på mamma och pappa skrek på henne för hon alltid va sen. Hon kastade hårborstar efter en och det räckte att man andades fel för att hon skulle bli förbannad. Eller de gångerna när hon blev så arg på mamma och pappa för de tyckte hon pratade för mycket i telefon och hon satte sig i källaren och pratade istället. Min syster va en typisk tonåring med allt vad det innebar. Det va nog en fröjd för mina föräldrar när jag dök upp i tonåren och va lugn.
När min syster gifte sig var det absolut självklart för mig att hålla tal. Hon är en av de viktigaste människorna i mitt liv och jag älskar henne över allt annat. För ju äldre vi blivit desto bättre vänner är vi. Jag tror att man behöver växa upp för att lära sig att uppskatta varandra. Vilket vi verkligen har gjort. Från att ha kastat ut mig från hennes rum när hennes kompisar va där till att gå ut och dricka och festa tillsammans. Jag är så glad över att min syster är så fantastisk som hon är. Jag skulle vara mer än stolt om jag blev en så bra mamma och fantastisk människa som min syster är. Sofia, eftersom jag vet att du läser det här ska du veta att jag har inte kunnat ha en bättre syster!! <3

När vi var små och söta (iaf jag) och Fialisen tvunget ville ha hockeyfrilla haha ;)

På min systers bröllop, min fina fina syster. Jag fällde en och annan tår. Det var så vackert, hon va så vacker.

You can't see me then you can't find me anywhere.

Sitter helt hopplöst trött i soffan. Tessie ville jag skulle jobba idag men både min kropp och min knopp sa tvärstopp nej. Fanns ingen chans i världen att jag skulle orka det. Jag orkade på sin höjd värma lite mat i micron. Har varit tal om utgång ikväll men min kropp är verkligen så opepp på det. Kan vara att min knopp också är opeppad då jag har nada niento pengar att röra mig med. Och det är i princip en överdrift. Galet.

Igår så jobbade jag kvällen i Skärholmen, bra pengar men när vi kom hem blev jag helt super dålig av någon konstig anledning och idag har jag som sagt känt mig riktigt hängig. Jag börjar verkligen längta hem nu. Till varmt och skönt hus med massa julbestyr. Jag älskar julen. Jag älskar till och med all denna snö som ligger så fint på marken här i Stockholm. Det är någonting med denna staden. Den är så vacker, varje årstid.
Nej nu ska jag fortsätta att göra ingenting, det är så sjukt härligt ibland.

Sometimes you can see the beautiful in life.

Jag har varit rädd för att säga det högt. Jag har egentligen inte berättat det för någon men nu vill jag bara skrika ut det. Jag är kär. Jag är kär och jag faller hejdlöst just nu. Jag är lycklig och jag vill aldrig att det ska ta slut. S är det bästa som hänt mig på väldigt länge. Han är kärlek.

Today is to quiet in my town.

Igår va dagen D och jag är nu klar med min första salstenta. Finally! Jag tror jag än så länge faktiskt föredrar salstenta men mycket möjligt att jag ändrar uppfattning när tentan kommer tillbaks. Idag har jag alltså haft en ny delkurs. Hallå har de någonsin hört om välbehövlig vila mellan de olika kurserna. Typ inte. Anyway, detta verkar också bli en riktigt rolig kurs, internationell politik. Sjukt intressant.
Börjar bli rastlös, har typ varit hemma en halvtimme men har haft så mycket att göra den senaste tiden att jag sitter här och bara jaha vad gör jag nu då. Blev sjukt besviken när jag såg att Criminal Minds inte kommit upp den här veckan. Vad är dealen med det då. Dock har jag inte sett GG eller OTH än så de står på lite streamning så jag ska snart kolla på det och äta pastagratäng som Tessie bessie har gjort idag. Mums.
Det börjar verkligen bli juligt nu, här är kallare än någonsin men jag gillar det. Förra vintern här i stora staden va verkligen jätte jobbig men än så länge så känner jag att det är behagligt. Visst, det e snorkallt men det är uppehåll. Snön ligger där den ska och det blåser inte. Perfekt känner jag. Såg precis på travet, You Bet Hornline och där är en blond snygg tjej i klänning som är ägare. Jag fattade inte först vem hon va men hon äger honom och har tagit amatörlicens. Jag tycker det är så häftigt. Ibland blir jag verkligen sugen på att skaffa mig en fin travhäst och följa den. Jag tycker verkligen allt som har med hästar att göra är fantastiskt roligt. Travhäst kanske skulle passa mig bättre tidsmässigt. Vad säger du syrran, ska vi slå till på ett travföl? ;)

Commander Crowe, en av mina favorit travhästar. Synd att han är valack bara.
RSS 2.0