Kärlek.



But it was all yellow.

Jag bara är i ett sånt härligt lyckorus. En jobbakompis frågade mig idag om jag trivdes på jobbet, svarade att det faktiskt kändes riktigt bra och kul. Fick då höra att hon bara hört bra och positiva saker om mig på jobbet och att alla verkade gilla mig. Jag blev helt varm inombords, känns så jäkla kul att man verkligen lyckas! Att byta butik va verkligen det absolut bästa jag gjort! Dessutom har jag fått en sjukt skön relation till min ena Vm. Hon känns som min storasyster haha jag lyckas alltid hitta ngn på varje ställe som jag får en sån relation med. Att hon är rödhårig gör ju inte saken sämre ;)

Sweet dreams.

Borde egentligen sova redan! Men hittade gamla bilder precis som jag trodde va försvunna. Jag och Hanna delade alltid mappar på msn och jag har inte kunnat hitta dem fram tills nu. Massa bilder från studentfesterna, från gamla fester och från bästa måndagsklubben! Så måste kolla igenom dem lite innan jag går och lägger mig. Fan vad roligt det är med gamla bilder alltså!!

Fegenfesten med Therese bokat, sjukt nice! :)

En bänkrad i en rastlös sen April.

Ibland är jag så himla tacksam för mina vänner. Hur bra dem faktiskt är, hur mkt dem faktiskt betyder.

Jag älskar er alla.

All the crazy shiet I did.

SNÖ, det e för hela friden snö! Jag typ gråter. Det som va så himla varmt och soligt hela helgen!! Irriterad. Väck med den här skiten. Usch usch.

I lördags iaf så va jag ute och svirade med mina fina vänner Sofy och Annie. Vi hittade till Berns och jag och Sofy spanade män nere i källaren. Inget vidare utbud men kul hade vi haha ;) Träffade även min fina vän Zandra på lite fika och skitsnack och hon berättade den roliga nyheten att hon ska flytta till Sthlm :D Weeei!

Igår följde jag med Totti och hennes familj på lite fika och shopping och sen hängde jag hemma hos henne hela dagen, inte för att vi gjorde så speciellt mycket vettigt men ändå ibland är det bara det man behöver. 

Ikväll blir det träning, BodyCombat, ska bli så jäkla gott. Beach 10 here we come Totti!

När idag blir igår, kommer du att älska mig då.

Idag fick jag höra en fantastisk grej på jobbet och som gjorde mig ännu mera säker i mitt val. Jag fick höra att jag va fin, och inte fin på vanligt vis utan extra fin. Att jag va önskad på jobbet, att vissa bara är så säkra på sig själva att de inte behöver hävda sig utan bara vara trevliga men ändå va sådär underbar. Det va extremt fina ord min fina kollega sa till mig, och det va taget ur ingenstans. Jag blev så rörd att jag inte visste vad jag skulle svara. Hon avslutade hela samtalet med att hon va glad över att jag börjat där..

Sitter uppe bara för att jag för en gångs skull inte behöver passa ngn tid imorgon! Så sjukt skönt. Har varit och ätit Tapas med Totti och hennes familj som är på besök, hur trevligt och mysigt som helst! :) Kul att äntligen träffat dem!

Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig när, du stack ett hål i min kevlarsjäl.

Kent bokat 22/7 i Sthlm, fina grejer.

RSS 2.0