Before it all ends.

Om lite drygt en timme har jag inte längre någon sambo kvar, och tre timmar efter det kommer min familj. Hektiska dagar. Och dunderförkyld med super ont i halsen :( så trött på detta skit virus som sätter sig på alla delar av kroppen. Jag och min kära vänner va så himla smarta igår och glömde hennes present i skåpet så vi får gå inom jobbet jag och Therese nu när jag följer henne till tåget. Nej nu ska vi gå, vi får hoppas det inte blir ngt tårkalas!

I'm Mr Brightside.

Nu är snart Tres klar med sin bakning som hon ska ha med sig till jobbet imorgon, luktar underbart! Och jag har packat ner väldigt mycket i min lägenhet, man kan säga att det är det nödvändigaste kvar. Men blev inte så mycket städat idag då jag priade packningen. Hade tänkt ha all packning klar lördag förmiddag och sen sätta igång med städandet! Ska bli underbart att träffa mina föräldrar igen (trots att jag skällde på båda innan när jag ringde haha). Man kanske ska vara så snäll att fixa lite mat tills de kommer också :)

Nu börjar jag bli väldigt trött i ögonen skulle lik väl kunna sova men min sambo har köpt ben & jerrys så får snällt vänta tills hon är klar med bakandet hehe ;) Ben&Jerrys är lätt värt att vara vaken till ;p

Your skin and bones turn in to something beautiful.

Nu har Vicksy Chick flyttat ut, på lördag flyttar Therese ut, på söndag flyttar jag ut. Det känns sådär. Att jag ska flytta känns helt underbart, jag älskar Söder och jag triv verkligen där och Vicks kommer jag ha på behörigt avstånd men min fina underbara Tess kommer jag ha lååångt borta :( Tres (kärt barn har många namn hehe) JAG KOMMER SAKNA DIG!!

Och på tal om att sakna, min bästa vän Sofia kanske inte kommer hem emellan LA och Hollan och då dröjer det till mitten av mars innan jag kommer träffa henne :( Snyft. Jag saknar henne så det gör ont ibland. Fast kommer ju kännas som om hon är med mig nu när jag ska flytta in i hennes gamla lägenhet.

Idag är det störstädning på G, jag ska städa och tvätta och dammsuga och skura golv och göra här skinande rent så att det inte blir så mycket för min fina föräldrar när de kommer hit. Jag är så oerhört tacksam över att jag fått sånna fantastiska föräldrar som alltid ställer upp och som köper och fixar saker till mig. Därför väntar det en liten present var till dem båda här uppe när de kommer upp! :)

Nej nu ska jag spendera lite tid med Therese :)

Gammal reklam

Alltså jag och Vicks har suttit och spanat på gamla reklamsnuttar och jag måste vara en moraltant och säga att reklamen va bättre förr ;) jag har många jag gillar bland annat Ipren mannen och comviq där mannen lagar mat hehe och sen även "du har ju hela helgen på dig" från Lotto :) men två stycken som både jag och Vicks skrattar lite extra åt är först denna:


Dra in magen så jag kommer förbi och fram! HAHAHA så sjukt bra!!


heeeeeeeeej kai hahahahaha den absolut bästa!!!

Vad tycker ni?!

Lifehouse

And I wish you were here.

Jag saknar min familj, jag saknar Sofia, jag saknar Jempa och jag kommer sakna Tessan. Många underbara människor som inte är nära mig.

Vickan lilla bor ju hos mig nu också, hon kom ju in på juristlinjen (GRATTIS!) och fick akut bo hos mig, är så trevligt så trevligt så :D Jag gillar att ha sällskap hehe. Och nu har Sanna, Ebba och Totti flyttat från Alvik också, en era som tagit slut. Men som sagt det är ju på Söder det kommer hända nu ;) Gillar att jag har så nära till min underbaring Sara och nu ska det köpas gymkort hehe ;) Och tränas förhoppningsvis!

Flyttar som sagt nästa helg, ska bli mys att träffa mina föräldrar igen och äntligen få ngt som är typ ens eget. Verkligen! Dessutom överraskade jag syrran med lite presenter som våra päron får ta med sig hem till henne =)

Vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt.

Ja idag mår jag som jag förtjänar haha ;) Nej så farligt är det faktiskt inte, lite små bakis när jag vaknade men efter några glas vatten mår jag prima :) Lite trött och seg dock men annars så. Va en riktigt bra kväll igår med mycket dricka, bästa människorna och grym gammal musik ;) Det va verkligen en riktigt bra kväll helt enkelt. Haha och sen ringde jag Jempa sådär mitt i natten på väg hem och hon va vaken och jag fick höra massa historier om en man i rutig skjorta om jag inte minns fel ;p Sen somnade hon i mitt öra också, men så som jag fylletjatade kan jag förstå henne haha ;)

Grymt sugen på Harry Potter nu kände jag, bara för att jag och Ebba pratade om det igår :) Nej kanske ska göra lite mat så man har matlåda imorgon också :) Kanske borde ringa några samtal med och se hur alla andra fyllon mår idag ;p

Where were you, When everything was falling apart?

Ikväll blir det party i Alvik, en sista avskedsfest på en era som har varit fantastisk :) Ska bli så himla roligt.
Idag har jag myst med Sara, trivs verkligen med henne, vi har alltid lika roligt. Och igår va vi och drack öl och det kom upp att Henrik har läst min blogg, så hej hej Henrik om du läser detta hahaha ;)

Annars då, Therese gav upp och åkte hem idag, hennes röst va helt borta så stackarn kunde inte följa med ikväll så hon tog tåget hem nu. Jag saknar min familj, pga vissa saker som hänt så börjar jag ändå ifrågasätta vem man kan lita på och min familj vet man alltid finns där. Så när det känns såhär saknar jag dem extra mycket.

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me - The Fray

Garden Collection by H&M



 



 

Det här är ett par av mina favorit plagg från vår Garden Collection som kommer ut i slutet av mars. Läs mer om det på http://www.hmthegardencollection.com/

Vad vore jag, utan dina andetag.

Alltså jag är sååå glad!! Till hösten ska mina absoluta favoriter flytta hit, båda två! Och jag är så himla lycklig över detta. Trion ska bli hel igen och vi kommer ha så jäkla roligt igen! Mina bästa små söta vänner som gjorde mitt liv så himla underbart när jag mådde som sämst. Äntligen. Som jag längtat. Jempa och Vickan; nu får ni inte ångra er!!









Kärlek till er mina underbara vänner <3

Stay away from me.

Idag har jag gått från arg till ledsen till irriterad till besviken och vice versa typ hundra ggr. Dock har dagen på jobbet varit super bra och jag trivs när vi inte är så många, det blir lite mysigt sådär :)

Ikväll har jag och Therese gjort pannkakor, super gott blev det och jag är fortfarande mätt hehe och så har vi druckit lite te och pratat om livet i allmänhet. Det är så mysigt att ha henne här, kommer bli tråkigt när hon åker hem igen :(

Jag vill ha sommar!! Trött på kyla och vinter nu.. Och nu blir det lite fler OTH avsnitt innan vi somnar :)

The end's not near, it's here.

Nu har jag borstat gaddarna och ska lägga mig att sussa, både jag och Tesseli fick gå in tidigare imorgon så vi ska börja jobba 8. Men tiden går fort på kvällarna nu när man är två. Trivs grymt bra med att ha Tres här hos mig, hon är ett underbart mysigt sällskap. Och med tanke på all drama som råkade hända ikväll så är jag väldigt glad att hon är här ikväll, va precis det jag behövde.

Och det som framförallt gjorde min kväll va mitt underbara samtal med min syster haha och jag är ytterst tacksam att Alexander varje dag får veta vem Moster Camilla är, funderar på att döpa om mig till Moster Milla, det måste ju vara lättare att säga inte sant?! Men iaf, min guldklimp sköter sig tydligen exemplariskt på dagis, men så har han ju mina helt fantastiska gener också hehe så han kan inte bli annat än smart!

Nej nu ska vi sussa, bjuder på en liten bild på guldklimpen när han åker snowracer :)

 

You found me.

You make it easier to be, me.

Uppe med tuppen idag alltså, va ett bra tag sen jag va det en riktig slappfia känner jag att jag blivit. Farligt när man bara får sena tider på jobbet och lediga helger hehe ;) Men iaf nu väntar jag på att farbror doktor ska ringa upp mig och se om jag kan få en liten tid att få väck suset i örat som uppkom efter den brutala smärtan i torsdags. Och om jag hade groteskt ont eller, bland det värsta jag varit med om. Som tur är gick det över till dagen efter men som sagt suset och lite halvt lock och smått döv har jag varit hela helgen. Och nu ringde farbror doktor så nu har jag fått tid innan jobbet, gott.

Nu är det bestämt också, jag kommer flytta till Skanstull.. Det ska bli helt fantastiskt!! För längre tid så detta kommer kännas mer som min egna lägenhet, hur skönt som helst :D Jag är så glad så glad!

Nej nu måste jag duscha!

May angels lead you in.

Jag har just nu den bästa spellistan på länge, jag tackar One Tree Hill och OC för den fantastiska musik dessa serier har gett mitt liv.

I natt fick jag lite sömn, Sofia ringde och pratade skit halva natten då hon inte kunde sova eftersom hon åkte till USA i morse! Tro att jag är lite avundsjuk eller, hon kommer rocka fett och det vet jag! Men känns ändå skumt att hon åkt, vi har spenderat många timmar tillsammans i några månader nu, kommer bli tomt utan henne ändå.

I fredags hade vi även middag med jobbet, liten avskedsfest för framförallt Nicklas och Sandra men även för Frida. Är så glad för allas skull men speciellt för Nicklas då han kommer bli en fantastisk VM när han är klar!

Snart ska jag åka till Alvik, har faktiskt städat, tro det eller ej haha, är inte riktigt klar men jag behöver en paus hehe ;p Nej men har mest varit att plocka undan så att Therese får plats med sina grejer så hon iaf kan känna sig någorlunda hemma i min lilla lägenhet :) Sista natten själv på ett tag nu ju.

Nej nu ska jag åka så jag kommer hem i tid, måste insupa all tid som finns kvar i den där nostalgiska lägenheten ;)

Band of horses



Den här låten går om och om igen på min Spotify. Ibland hittar man låtar som man bara inte kan sluta lyssna på..

Baby we were born to run

Kvällen har spenderats med mina underbara vänner ute i Alvik. Pasta Carbonara och massa snack och planer om en charter. Dessutom har vi bokat en fest nästa helg, en utflyttningsfest. Som jag och Martin pratade om, lägenheten i Alvik skriker nostalgi! Det va där allt började för mig och min lägenhet kommer stå lika öppen som deras gjort de senaste månaderna! Har även fått ett förslag om en ny lägenhet, Skanstull, och eftersom Sara bor vid Mariatorget och Totti ska flytta precis dit och Sanna lär bo hos henrik också i skanstull så känns det riktigt riktigt underbart!! Jag vill bara ha upp jempa med sen kan det inte bli bättre.

Idag tog jag steget och bad en gammal vän om ursäkt. Hon förtjänade det, och eftersom hon bor här i Sthlm så hoppas jag att vi kan hitta tillbaka till den vänskapen vi faktiskt hade. Det är en underbar tjej!

Och Mattias, han kan min musik bättre än ingen annan. Jag njuter varje gång det läggs till en låt i vår spotify playlist.. alla borde ha en själsfrände inom musiken, det får en att upptäcka helt fantastiska låtar!

Dags att sova, jobb imorgon!

I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Som vanligt har jag svårt att sova och då min älskade vän Sofia först kommer lämna för en härlig månad i LA och senare även Haag för en längre tid (sisådär 3-4 år) så tänkte jag ändå passa på att tillägna ett litet inlägg till henne.

Jag träffade Sofia en dag på jobbet, såhär i efterhand är jag inte ett dugg förvånad att vi fann varandra allra första dagen och inte heller kändes det konstigt när jag träffade henne andra gången på jobbet när vi båda va lediga och jag uppriktigt va glad över att träffa henne! Det va så naturligt mellan oss (ja jag vet det låter som jag är kär haha men så är hon ju typ som min flickvän också hehe) och därifrån bara fortsatte det. Jag minns våran första egna fika, hur vi satt i flera timmar och bara pratade. Hur vårt intresse för OTH va lika enormt, hur präglade vi var och hur lika vi faktiskt va. Jag visste redan då att hon skulle bli en av mina bästa vänner. Vilket hon också är. Trots att hon ibland kan vara för högljudd, ta för mkt plats, ha minnesluckor om allt som händer på fyllan och ibland pratar för mkt för hennes eget bästa så är hon alltid sig själv och det är nog det jag gillar allra bäst med min vän Sofia. Hon är alltid sig själv, om man gillar det är upp till en själv, jag vet iallafall att jag älskar det och jag älskar min fina vän precis lika mycket. Vi är lika men ändå så olika. Har spenderat stor del av min tid med henne sen jag flyttade till sthlm och jag vet att jag faktiskt kommer känna mig väldigt ensam utan henne ett telefonsamtal ifrån. Trots att hon gjort mycket dumt har hon alltid funnits där och peppat en och fått mig att må bra.

Så Sofia Gyllenhammar; jag är grymt stolt över dig. Jag vet att du kommer klara varenda hinder som sätts framför dig med bravur och jag vet också att du kommer rocka fett, så som du alltid gör! Jag kommer sakna dig!


En spårad kväll, på onsdag kör vi igen!!

To know me as hardly golden, Is to know me all wrong, they were

Min hals är helt fucked up, som om jag inte egentligen har nog med problem än att jag ska få halsfluss också.. För antingen så försvinner det illa kvickt eller så blir det halsfluss av det. Och jag har haft ont sen i lördags,  men hålla tummarna går ju iaf :) Positivt tänkande här vettu!

Helgen, eller framförallt lördagen va händelserik på många sätt och vis, fanns en del tråkiga saker och sen en del helt fantastiska saker! Som Therese tex, vilken tjej :D Dansade hela natten lång wohoo grymt trevligt..

Jag är glad att jag köpte provivadrycken igår för jag undrar om jag kommer få i mig ngn mat idag :( men dricka är iaf lättare än att äta.

Känner att livet verkligen går i perioder och just nu är jag inne i en lite mindre bra period, visste att saker och ting inte alltid skulle vara på topp, men det värmer och gör en glad när jag får höra av mina vänner att jag är stark och att de ser upp till det, att de önskade att de va lika starka som mig. Men det är dem, alla mina vänner är starka, så är även jag. Det är något jag fått lära mig i livets gång och kanske också för att min älskade far alltid puschat en till att tro att man kan klara allt. Vilket både jag och min syster kan! Ser verkligen upp till min syster, hon är bäst! Jag är glad att jag har henne.


Syrran och jag när vi va små :)

Sexy Bitch

Åh fy i hela gatan vad jag har varit bakis idag.. haha jag undrar hur Tres känner sig ;p Nej men så farligt har det faktiskt inte varit, tror mer att det är att jag faktiskt kännt att jag kan slappa hela dagen då jag är ledig måndag och tisdag också så jag kommer ha tid att få saker gjort :) 

Solidaritet va ett bra ställe, det va kul :) Det va också grymt kul att jag äntligen fick med mig Tres ut så hon får känna på Sthlm lite :) Får hoppas att hon hade det lika kul som jag hade!

Imorgon ska jag nog fixa och dona lite i min lägenhet och gå på stan tror jag.. dock börjar jag få grymt ont i halsen så får väl försöka införskaffa mig lite halstabletter.. va kanske inte cigarrerna på nyår ändå hehe.

Nej dags för att kanske göra ngt vettigt av denna kvällen ;)

Jag vill ha min tunga där du är men så nära får ingen gå.

Sitter och pimplar vin med mina underbara vänner hemma hos mig :) Super mysigt och lite smålulligt :) Snart ska vi nog dra till odenplan för att träffa upp lite andra underbaringar till vänner.

Har lurat hit Threrse också för en gångs skull också så det ska bli super mys att ha henne med :)

Hoppas alla har en super bra kväll, jag ser ut som en åttitalare med mina lockar idag hehe ;)

Nyår!

För att berätta lite om festen igår då. Vi va i Telefonplan hos Billy, va ett litet knytkalas med pajer och sallader och lite annat smått och gott. Hur gott och mysigt som helst. Det kom lite till folk och vi klädde på oss för att se raketerna och sen tillbaks in igen. Vi dansade till grym musik, kom på nya dansmoves och dividerade om taxi vs tunnelbana haha ;) En helt fantastisk kväll! Ett av de aboslut bästa nyår jag haft, kanske för att jag har de bästa i mitt liv och för att nolltio inte kan bli annat än fantastiskt! Sara har mer bilder än vad jag har men har inte fått de än så slänger upp lite av vad jag har :)







Nollnio.

Då va nyår över, ännu ett år har passerat.. ett mellanår som många av mina vänner säga, vilket jag på något vis faktiskt kan hålla med om även om nollnio gjort mig till en mycket starkare människa. Jag satt och funderade innan vad mina topp fem av bra saker jag gjort 09 och på toppen satte jag att jag gjorde slut med M. Och efter vad jag råkade få se idag om vilket svin har är mot sin nya "tjej" som han tydligen har när han skickar klippböcker om hur mkt han saknar mig i julklapp och skickar exakt samma blombud till både henne,  mig och syrran samma dag.. Tycker mest synd om tjejen som tror på att han vill ha henne och kommer vara trogen, men det allra bästa är faktiskt att det inte rör mig i ryggen, kom på mig själv att ha en annan Mr i huvudet och kände att jag faktiskt kunde skratta åt det andraoch lämna det en gång för alla, för gott!

Men för att återgå till vad som va bäst 09 så visst va det att jag gjorde slut med M men jag insåg att det ändå är Jenny Thernström som är mitt nollnio. Jag vet att det är så många saker som jag har henne att tacka för att jag verkligen är där jag är idag. Utan henne hade jag inte varit lika duktig på mitt jobb, jag hade inte tagit steget att avsluta det värsta förhållandet, hon fanns där oavsett hur dum och manipulerad jag va av M, hon puschade mig att jag förtjänade bättre men satte aldrig ett ultimatum eller anklagade mig när jag fortsatte tro att det skulle ändras. Hon puschade mig till att flytta till Sthlm, peppade mig inför intervjun, hjälpte mig och va den underbara vän bara hon kan vara! Hon lät mig komma in i hennes underbara vänfamilj som jag nu är en del av. Så Jenny, jag vet att du läser detta haha, men du är den mest fantastiska människa jag vet och jag är verkligen lyckligt lottad över att ha dig som min bästa vän.

Och på tal om Sthlm så ligger det också högt i topp, tror att flytten hit va precis det jag behövde. Det kunde ju inte heller bli bättre! Stockholm är verkligen mitt hem, jag kan inte tänka mig något annat. Jag fick ett helt fantastiskt jobb, och framförallt helt underbara människor att jobba med. Jag va ändå lite osäker när jag flyttade hit om det skulle bli bra på jobbet, om det skulle finnas någon som skulle vilja börja hänga med mig. Underbara Johanna, tog mig med storm och jag skulle ljuga om jag sa att hon inte är en stor del till min stora trivsel på jobbet. Men även Sofia x 2, Therese och Annie. Ni underbara flickor som gör jobbet lite extra! Även hela gänget på Dam, förstår varför de kallar oss det bästa teamet, vi rockar!! :) Dam på 020, vilket gäng ;p 

Det sista jag tänker nämna om nollnio är det nya udnerbara som hänt i mitt liv, gänget. Framförallt Sanna, Totti, Sara och Ebba. Dessa underbara människor som välkomnade mig min allra första helg i Sthlm. De som såg till att jag kände mig hemma här och framförallt fick mig att känna mig som en i gänget. Tack vare dem har jag även lärt känna underbara människor som Richard, Niclas, Henrik, Emilia, Martin och Gustav. Jag har faktiskt tänkt på det mer och mer, och jag har tjatat på dem om det också haha, men jag känner verkligen att jag har de bästa av vänner i dessa fyra tjejer. Alla på sitt egna lilla fantastiska vis.
Sanna; För att hon är så jävla grymt ball hela tiden. Denna fantastiska människa!
Totti; Allas våran lilla bittra sötnos, men man kan inte annat än älska henne trots allt ;)
Sara; Den bästa vännen man kan önska sig, helt enkelt underbar på alla sätt och vis.
Ebba; Denna fina människa ligger mig så varmt om hjärtat. Vi har ett litet Tillsammans allihopa ;)

Nollnio va ett bra år om jag ska sammanfatta det, men NOLLTIO kommer bli ett för jäkla bra år!
Tjejer nu kör vi!!
RSS 2.0