Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?

Jag älskar Kents nya. Samma underbara gamla Kent som jag aldrig kan få nog av att lyssna på. Jag kanske aldrig växer upp och jag kanske alltid kommer vara den deppiga tjejen som lyssnar på Kent. Oavsett så bryr jag mig inte.
"Det är bara en vag känsla
av att någonting gått förlorat
att vi slösat vår bästa tid på missunnsamhet
Längre har vi inte kommit

De 999 saker jag aldrig skulle göra
De vägs upp av 999 värre saker jag gjort"

Is there a ghost in my house.

Idag är det verkligen vartannat väder. Vartannat sol, vartannat regn och till och med vartannat snöblandat regn. Tur att jag och Sara ska åka till IKEA idag då, för där kommer ju inte tusentals andra också vara. Men men in och ut typ, mer pallar man inte! Tror vädret påverkar mitt humör, jag är super trött mest hela tiden, orkar inte ta tag i någonting och känner mig allmänt nere. Men det blir det ändring på nästa vecka då jag typ måste börja ta tag i saker. Jobba, uppsatsen, träningen och ja det var väl det mesta haha men det räcker och blir över.
Sitter och lyssnar på Band of Horses, mitt favoritband just nu. Hade tänkt springa idag också men fick ett ryck och stack på BP igår kväll istället så idag när jag vaknade kunde jag knappt gå för all träningsvärk så tar och springer imorgon istället. Vill bara ut och springa med mina fina skor haha vad en sån liten sak kan göra mycket!
Bjuder på en liten bild på min guldklimp, trots att man är trött och deppig kan man inte bli annat än glad över den här bilden. Tuppkam och allt, vilken cooling han har blivit ;)

Put a smile upon your face.

Idag invigde jag mina ny löparskor som jag köpte igår. Saucony Kinvara 2. Fy fan vilka fantastiska skor! Det var som att springa barfota och fort gick det också. Allt bara kändes så mycket enklare. Får hoppas att mina vader kommer må bättre av dem också :) Tycker verkligen det är kul att vara ute och springa nu, äntligen!
Idag hade jag även tänkt gå och ta cellprov, man kan göra det på drop in så tänkte varför inte har ändå inget vettigt för mig i eftermiddag plus att min mamma tjatat på mig att jag måste kolla igen. Det är grymt viktigt att gå och göra det! Speciellt eftersom jag redan opererats för cellförändringar ska man fortsätta ha uppsikt.
Funderar på att köpa ett Nintendo Wii också. Spelade det häromveckan och det är ju så grymt kul. Mario Kart alltså, så äckligt roligt! Och Super Mario överlag. Det är kul med tv-spel! :)
Mina nya fina skor efter första löpturen :)

Well there goes my girl and her man begins to smile.

Vilka bra dagar jag haft nu. Igår bjöd min alldeles extra ordinära vän Sofia med mig på smygpremiär av filmen The Hunger Games. Om den var bra? Den var ehlt sjukligt bra! Ju mer jag tänker på det desto bättre kommer jag på att den var. Så ska ni gå på en bra bio så rekommenderar jag den varmt. Den är hemsk och den är rå och samtidigt alldeles fantastisk. Hade typ gåshud när jag gick därifrån just för att den var så bra!
Idag har jag även varit ute på en jogging tur. Jag tänker alltid att jag ska börja lugnt ändå springer jag första två km alldele för fort med tanke på hur otränad jag är men denna gången höll jag ett riktigt behagligt och skönt tempo. Som sagt jag måste ju börja tycka att det är skönt att springa och det gjorde jag idag! Målet med 25 min på Vårruset känns inte så långt bort och inte heller att springa tjejmilen under timmen. Fan alltså det går bra nu!
Handledningen gick också bra, så nu gäller det bara att börja ordentligt. Fast först har jag en hemtenta som började idag klockan tolv och håller på en vecka framåt. Fast det känns helt okej faktiskt. Det som dock känns konstigt är att jag ska börja plugga något helt annat till hösten. Antagligen psykologi men helt plötsligt ska man vara tillbaka på grundnivå eller ah alltså A nivå vilket på sätt och vis ska bli ganska skönt! Förhoppningsvis mer tid över till jobb = mer pengar!
Kolla in trailern på filmen här: http://youtu.be/RNxb28j5C1w
Jennifer Lawrence är riktigt riktigt grym!

I had a dream, something to drink about.

Sitter på tuben på väg till Tyresö. Ännu en kväll med reserv familjen. Dock undrar jag om de inte börjar bli trötta på mig snart! Tyvärr ingen bandy idag, sjukt besviken! De får ju ta och vinna nu när jag blivit intresserad. Eller något.

Haft den lugnaste helgen på länge. Men en mycket skön sådan. Så skön att jag tog min första löprunda häromkring. Det var riktigt gött men kondisen behöver slipas. Har till och med lagt upp ett träningsschema inför vårruset också så nu skulle man kunna säga att jag är på gång! Hur länge det håller är en annan sak haha!

Silence is easy, it just becomes me.

Denna dagen har börjat med frukost och lite tv serier, secret circle, love it! Lite plugg och nu ska jag börja göra mig iordning för att träffa Sarah en stund. Var ett tag sen så det ska bli hur mysigt som helst! Har en lugn helg planerad framför mig vilket känns väldigt bra!

Hittade massa fint på H&Ms hemsida.. Det är sjukt svårt att hålla fingrarna i styr, men ju mindre jag shoppar nu desto mer pengar till USA.. Men det är svårt!

Idag saknar jag denna lilla fina vovve, är så mysigt när man kommer hem till familjen och han blir gladast av alla! Det är så tacksamt med djur.

You're amazing, that's what you are.

Ska iväg på ett lite roligt möte nu, ska bli hur kul som helst! Håll tummarna att det är bra. Senare är det skolan och ikväll sk ajga ut ocg dricka lite vin. En bra dag helt enkel. Uppdaterar mer efter mötet!

This doubt is screaming in my face.

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min fina mammas födelsedag :) Det är också dagen på jag sätter mig på tåget till Stockholm igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till lite rutiner igen, dock är denna vecka helt galet fullproppad. Men hellre det än tvärtom så att säga. Hoppas på lite party i helgen också, med min icke existerande ekonomi hähä men shit happens!
Får väl säga några ord om Mellon också, bra låt och säkerligen rätt låt vann men jag har blivit helt kär i Dannys låt. Kanske för att jag är den textnörd jag är och tycker att hans text är helt fantastisk. Någon hade gärna fått skriva den låten till mig om jag säger så. Annars kunde jag egentligen inte vara mindre intresserad av mellon men Malin ville se. På tal om Malin så gjorde vi Halmstads nattliv i lördags vilket alltid är trevligt. Mårtensson kändes nästan som ett nytt ställe eftersom jag aldrig är där nuförtiden! Träffade på lite roligt gammalt folk som man knappt känner igen. Jag mådde dock inte så bra igår, jag tror det var alla blandning jag fick in, vitt vin, öl, rött vin, sprit och så lite öl igen. Men man lever bara en gång!
Nej nu ska jag fortsätta umgås med mammsen och världens bästa hund Sigge!
Den obligatoriska Milla och Chester bilden. Alltid. Varje gång jag är hemma, men så saknar jag ju den lilla skiten massor mest hela tiden!

Let the rain wash away all the pain of yesterday.

Halmstad! Äntligen är jag här, min fina mamma fyller hela 59 år ung på måndag så jag är här för att fira henne och umgås med min underbara familj! Så idag har vi gjort stan, ja det tar ju ca 2 timmar haha kom hem med en tröja, ett par byxor och en klänning rikare. Och en ny mascara! Dessutom får jag äta galet god mat och blir bortskämd till tusen. Behöver jag säga att jag älskar att komma hem? ;)
Imorgon ska jag till Chester och hänga, sen blir det utgång! Sjukt länge sen jag var ute såhär en random kväll och det ska faktiskt bli riktigt riktigt kul! Någon som läser min blogg som också ska ut imorgon och vill förfesta/hänga med mig? :)
Annars då, har hänt en sjuk grej som jag kommer få veta mer av på tisdag. Jag är sjukt taggad! Kan tyvärr inte berätta för er än håll ut! Nej nu ska jag och mamma äta lyxsallad och chokladmousse. Lyxfredag!
En jävligt trött bild!

Don't go with your dreams untold.

Alltså, är det normalt att gråta för att man äntligen känner att allt bara går precis som man vill? Satt och lyssnade på sjukt bra musik igår, min andra fredags kväll i rad som jag är hemma, själv, och jag kom på  mig själv att börja gråta. Inget sånt där hysteriskt men det föll tårar ner för min kind och jag kände mig alldeles lycklig inombords. Kanske är det för att saker och ting håller på att falla på plats. Kanske för att jag ser ett ljus och kanske för att jag för en gångs skull faktiskt tar tag i saker och ting i god tid (okej minus uppsats pmet som ska vara inne på måndag och jag har knappt en sida av tre). Samma sak när jag promenerade runt ladugårdsgärdet igår, gick förbi hagar med hästar, stod och njöt i den varma solen och bara va. Det kanske är vårens och solens framkost som ger mig det glädjerus jag behövde. Oavsett vad vill jag inte att det ska försvinna. Vilket dagens mail inte heller gjorde, ex antal betalda semesterdagar att ta ut, jag tackar jag!
Bara för att vara lite extra tråkig kan jag ju iaf berätta att jag äntligen bestämt ämne för uppsatsen, EU:s integrationsprocess och framtid. Den ska dessutom skrivas på engelska. Av några anledningar som jag inte vill dela med mig av förrän jag vet mer. Känner mig nöjd, det som behöver pillas på är metoden. Jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga.. förutom att den ska vara teoriprövande. Men jag gillar ju intervjuer så vi får väl se om jag kan klämma in det. Så nu vet ni vad jag kommer hålla på med fram till början av juni. Sen blir det banne mig USA för hela slanten.
Snart ska jag träffa finaste vännen Vicks, det var ett tag sen. Både hon och jag har fått ställa in de senaste gångerna vi sagt att vi ska ses men idag smäller det! Har massa ideer jag måste bolla med henne med, tydligen hade hon också det. Vi och våra ideer. Haha alltid storslagna! Hon kommer bli något stort en dag är jag helt säker på. Kvällen erbjuder dessutom fest vilket alltid gillas. Sen bjuder söndagen på plugg och bandy! Hoppas på lika fantastiskt väder imorgon som idag och igår. Nej nu har jag fan skrivit en roman om ingenting alls så nu slutar jag.
RSS 2.0