Det finns bara en av oss och det är vi.

Har hängt med denna sköning idag. Han va dessutom på lika bra humör som jag och vi hoppade till och med en 80 cm oxer! Trodde aldrig han skulle vilja men han var riktigt taggad idag! Åh om han ändå kunde bo hos mig i Sthlm...

Jag kan inte ens stå när du inte ser på.

Alltså, råmanus klart och jag är så förbannat nöjd över min och Ilonas insats. Jag hoppas bara att vår lärare också känner samma sak! Men annars så får det väl stå för henne och vi får vara nöjda själva eller nåt haha. Men iaf nu ska jag minsann ha lite ledigt över julen. Äntligen! Självklart fest på juldagen! Den är ju given. Alla är hemma så man kommer stöta på massa roligt folk! I like. Som till exempel igår när jag stötte på Basse hos tandläkaren av alla ställen. Halmstad är bra litet ibland.
Jag tror jag gått och blivit färgblind när det gäller mitt hår. Jag tycker ju inte det är ljust nog! Hur ska jag göra. FÅr panik, har till och med både silver schampoo och silverinpackning. Allt för att det ska förbli ljust ändå så blir det guldigt. Aja man kanske får inse att naturen måste få ha sin gång. Typ.
Nu ska jag finslipa det sista på uppsatsen innan vi skickar in den!
Tänker att jag bjuder på denna fantastiska bild. Förlåt köra tant för att jag lånade din rullator!

Vad det du som höll för hårt, eller är det jag som är för svag.

Sådär då, va man hemma i Halmstad. På lite jul "ledigt". Skulle man kunna tro men icke, uppsats vettni. Men ändå, blir ju ändå bortskämd av mina päron och får sällskap nästan 24 timmar om dygnet så ska inte klaga. Det är ändå lite ledigt. Trots allt. Uppsatsen går dock mer än bra, vi har ändrat hela upplägget efter intervjun i fredags. Han hade en poäng som vi inte ville missa. Han vet ju vad han snackar om liksom så att vi kom överrens om att ta den linjen han tyckte. Nästan så att man blev lite förbannad över att man själv inte kom på den tidigare. Den är ju genial. Typ. Ska bli så himla kul att få ner det här på papper alltså. Jag längtar! Det var länge sen jag var såhär taggad inför plugget. Det är bra. Det gör våren lite mindre stressad och pressad.
Imorgon ska jag köpa nya glasögon, jag är nästan nervös. Kanske var 7-8 år sen sist jag köpte mina brillor. Jag hatar ju brillor men jag börjar känna mig så illa tvungen. Plus att jag hoppas på att hitta några jag gillar så att jag iaf kan ha på mig dem en eller två ggr innan jag inser att jag ser ut som hej kom och hjälp mig! Dessutom ska jag få mitt hål i tanden lagat på onsdag. Bara sisådär ett år senare. Men är man en upptagen (läs fattig!) kvinna så blir det helt enkelt så.
En gammal posebild, den får duga så länge :)

När tystnaden skräms, vad är det som hänt.

Tydligen kan jag blogga två gånger idag. Inte illa! Var tvungen att ta paus från att få ner intervjun på papper. Tydligen gillar vår lärare oss bättre nu när hon fick veta att vi spelat in våra intervjuer! Vad gör man inte för att imponera haha. Tänkte mest bjuda på lite bilder från mina galna upptåg de senaste helgerna!

To every girl I ever knew.

Hinna blogga alltså. Det går uppenbarligen inte speciellt bra för mig skulle jag vilja lova. Men uppsatsen tar sååån himla tid och det är i princip det enda jag kan tänka på. Men det är roligt, än så länge. Jag bara väntar på den dagen då jag kommer att spy på det haha. Vilket jag vet kommer. Det kommer alltid. Men vi har en ball intervju imorgon iallafall. Sen att transkiberingen tar en oändlig tid är priset man får ta när man får priviligiet att intervjua balla personer!
Måndag åker jag till Halmstad. Helt sjukt vad tiden gått fort alltså. Tio dagar är jag hemma men som sagt jag har ju en uppsats så det blir inte bara roliga saker. Men det ska ändå bli skönt att komma hem. Dock skulle jag med facit i hand åkt senare, men inget man kan ändra nu. Ny lägenhet har jag fått också. Tackar för den! Så nu behöver jag inte vara utan tak över huvudet. Jag vill också att det ska bli näst nästa vecka för då får jag andra antagningsbeskedet och jag vill så himla gärna komma in på det jag vill! Så håll tummarna för mig :)
Nej nu ska jag iväg på opponering och utvärdering om det lilla av analysen vi har skrivit på uppsatsen. För det va ju tenta i metod i tisdags också. Som om man inte har nog med annat. Dock blev det tentaöl med halva seminariegruppen. Det va hur trevligt som helst! Fick lära mig att dricka bananlikör, det va nice!
Bästa reklamlåten ever typ. Förutom José Gonzales.

Äntligen sätter du själv dina gränser.

Jag är så sjukt inne i en Kent period nu och jag vet vad det betyder, det finns ngt som gör mig glad. Har aldrig lyssnat på Kent för att kunna deppa sönder eller tycka synd om mig själv. Visst har jag gråtit åtaligt många ggr till vissa låtar men låtarna ger mig en form av lugn som jag älskar. Nog om det.

Har varit lite halvt sjuk några dagar. Feber och halsont men nu är febern borta iaf. Kan kanske ha att göra med att jag he enkelt spårade i lördags. Men kul hade jag! Sjukt kul! Blev en tvåmannaförfest med mig och Totti och sen drog vi till Under Bron. Äckligt mkt folk sådär en löningslördag men det ordnade upp sig och vi rankade hem runt fem snåret. Det fick jag helt enkelt äta upp!

Uppsatsen går framåt och än så länge är det faktiskt ganska roligt! Vi hade vår första intervju igår och det gick hit bra som helst. Dessutom fick jag en hyffsat poäng på högskoleprovet så nu väntar jag bara spänt på antagningsbeskedet..

RSS 2.0