I made a lot of bad decisions but tonight I'm breaking through.

Sådär, då va det kväll igen och jag har hunnit med det jag skulle idag. Håller tummarna på att S vill komma förbi och sova här ikväll. Kul det där, ju mer man umgås desto mer vill man ses. Innan kunde det gå flera veckor utan att vi knappt träffades och det va inte alls jobbigt, medan nu när vi umgåtts några dagar så får jag inte nog av honom!
Fixat nytt bredband idag, och det går faktiskt fortare och passar min mac mycket bättre. Så nu är det bara min nya I-phone som ska komma också, blir ju dessvärre inte förrän i slutet av mars men den som väntar på något gott... Ätit två chokladbollar ikväll, är grymt grymt sugen på den sista också men måste hålla mig ifall S kommer, då ska han få den sista. Jag behöver ju inte äta tre på en och samma kväll ;p
Nu; te.

Feet on your head and your head on the ground.

Sådär, dags att bege sig mot Sats och senare skolan. Vilket innebär att jag har en ledig kväll ikväll. Då är ju frågan vad jag ska göra. Plugga kanske haha. Jag ogillar skarpt att det typ inte finns några serier att kolla här i Sverige på måndagar, det är oftast då jag har som mest tid. Vilket I-landsproblem haha. I vilket fall, jag glömde säga att jag fick en klänning av S igår. En super fin som jag visat och kollat på när han varit med haha så igår när jag handlade på Ica gick han och köpte den. Gulle!! Långklänning i chiffong, finns i beige och blå. Super fin, älskar den!
Nu börjar min hemresa närma sig också, ska bli så underbart att åka hem i några dagar och mysa med min fina familj! Vilket också fick mig att komma ihåg att jag måste kolla blocket efter lösdriftsplats till min fina Chester. Han kommer ju som sagt komma hem till matte igen, eller ja kanske till pappa mer då han inte får komma till Sthlm. Han är ingen storstadshäst haha ;)
Nej nu ska jag rusa!



Moster Millas favoriter! <3

Would you tell me how could it be, any better than this.

Nu sitter jag här när jag faktiskt egentligen borde gå och lägga mig. Vilket jag ska göra. Snart. Som jag har sagt den senaste timmen haha. Jaja, har fått mycket sömn de senaste dagarna så jag ska nog överleva med lite mindre inatt. Igår va det hur mysigt som helst. Vi va på en nyöppnad restaurang vid klarabergsviadukten som hade super god mat och väldigt trevlig personal. Sen gick vi vidare till Nordic Lights hotellbar och drack lite drinkar och pratade om allt möjligt. Efter en god natts sömn bakade vi chokladbollar, gjorde super god tacos och kollade på American Idol. Jag och S pratade om att vi inte hade så mycket saker gemensamt, förutom vår musik smak och alla serier vi älskar att kolla på. Vi pratade också om hurvida det är positivt eller negativt. Vi båda kom fram till att det är positivt, så länge man har samma värderingar och är öppen för de andres intressen. Jag tror egentligen inte att det spelar någon roll, allt handlar om hur man är som personer, inte vad det är man har gemensamt.
Denna veckan har jag verkligen helt tappat allt, vilket iofs va skönt då jag har nya friska tag till veckan. Men ett glädje besked va ändå när jag provade kläder som varit för små innan som satt som en smäck nu, och kläder jag köpte i höstas som är för stora nu. Även om jag inte ser så jätte mycket på vågen kan jag tydligen se på min kropp. Det gillas. Det är egentligen det som va meningen. Jag gör inte detta för att gå ner ett visst antal kilo utan jag kände att jag behövde träna för att hitta ett substitut till min ridning och när jag ändå började träna såpass intensivt och mycket kände jag att jag verkligen ville börja äta rätt för att faktiskt träningen ska bli bra. Jag börjar dock få lite panik, har haft super dålig kraft de senaste gångerna jag sprungit intervall och knappt orkat tio min. Jag hoppas det vänder nu när kroppen fått vila lite i helgen. Så imorgon kör vi intervall följt av ett zumba pass innan skolan. Härligt!!




Bilder från en fantastisk helg i Gbg, Vicks och jag massakerade den stackars växten haha ;p

You got me looking so crazy.

Sådär, då va man klar. Sitter och väntar på att S ska bli klar också. Ska bli så mysigt. Jag älskar att gå ut och äta och dricka lite drinkar. Det är ett perfekt sätt att umgås och ha det mysigt. Behöver jag säga att det är extra mysigt med han? Haha. Jag kan knappt tro det själv, att jag fallit såhär hårt och blivit såhär kär. Denna underbara man får mig att må så bra så jag knappt vågar tro det. Kärlek är verkligen något fantastiskt!

Lite extra krut på håret, får passa på om jag nu klipper mig ;)

Long time no see.

Oj, såg att det va över tre dagar sen jag uppdaterade, snacka om att jag haft fullt upp att jag inte ens tänkt på det. Men efter mycket om och men har redovisningen löst sig. Tack tack tack Totti för att jag fick låna din dator till det här. Vad har hänt då, jag hade en super mysig fika med fina Sofia i torsdags, så skönt med lite kvalitetstid med henne innan hon drar till Tallin idag. Jag får försöka planera in en weekend i Tallin i vår helt enkelt!! Igår tränade jag Box med Jemps, glömt hur himla roligt det är! Men tyckte inte instruktören va speciellt bra så det får bli ett annat pass nästa gång :) Lyxade även till det med Tapas igår, det va ju ändå lön och allt. Eller ja lån och allt får man väl egentligen säga haha.
Ikväll ska jag och S ut och käka, så blir en riktig lyxhelg för mig. Dessutom ska jag unna mig en helt ledig dag idag. Inget plugg och ingen träning. Tänkte dock gå förbi EH i Skrapan och ta en kaffe och prata lite med Sarah som jobbar där idag och gå upp mot götgatan och kika lite i butiker. Jag är ju grymt sugen på att shoppa men tänkte försöka att låta bli ett tag till tills jag vet exakt hur mycket pengar jag har att röra mig med den här månaden. Men hade gärna hittat något fint till ikväll så vi får väl se om jag kan hålla mig i styr haha ;)
Love is not love that alters when it alteration finds.

Going crazy in my head.

Alltså jag blir G A L E N. Suttit i flera timmar idag med StepOne och gjort verifikationer, hör och häpna jag har faktiskt börjat fatta!! Dock har jag ett stort problem, allt blir fel haha, nej men jag hittar inte vart man för in den ingående balansen. Denna förbannande ingående balansen. Läraren kan bara PC programmet och det finns INGEN som kan hjälpa mig. Jag håller på att bli så frustrerad att jag vill skrika rakt ut och börja grina. Haha, jag blir så arg över att inte ens läraren kan hjälpa mig. Det finns inget när man söker på google. Hur i hela världen ska man göra då?! Finns det någon som kan hjälpa mig blir jag sjukt tacksam för svar.
Blev ingen träning idag, det va inte vad jag hade tänkt mig dessvärre men iaf plugget går före allt just nu. Får ta igen det resten av veckan istället. Men en härlig eloge till min fina älskade pappa som gjorde sitt bästa för att få mig på bättre humör och försöka hjälpa mig. Är bara så frustrerande att jag förstår vad jag ska göra men att jag inte hittar det i det skitna programmet!! Aja, nu ska jag försöka släppa det här för ikväll (jag är inte bitter haha!!).
Måste också bara säga att jag verkligen har världens bästa klassis, vad skulle jag gjort utan Becks. Denna härliga underbara människa som gör livet lite enklare <3

Att jag snart får träffa denna lilla guldklimp underlättar min vardag lite extra!!

There's always something in the way.

Idag har jag haft långdag i skolan. Vilket resulterade i ett trött huvud men dessvärre inte så mycket klokare. Så imorgon är det först redovisning och sen ska jag och Becca slå våra huvud ihop för att göra klart vår gruppuppgift. Lika bra att bli klara så fort som möjligt så man kan börja på nästa. Körde ett Combat pass innan också, härligt härligt. Ska upp innan skolan imorgon och träna, runt sex tiden hade jag tänkt. Men då är ju frågan, ska man gå upp sjukt mycket tidigare för att äta eller ska man helt enkelt äta efteråt? Dagens I-landsproblem haha. Nej man jag känner att jag hellre gör det på morgonen så jag inte har någon tid att behöva passa efter skolan då jag verkligen vill bli klar med det!
Därför blir det bara ett avsnitt av Family Guy innan jag kryper till sängs. Godnatt på er.

We left before the dust had time to settle.

Ååååh jag bara måste måste gå på Where the action isi Göteborg i sommar!! Det är ju för fasiken inte bara Coldplay utan även sångaren i The Killers, och de måste ju vara två av mina favoritband genom tiderna. Sen att Bright Eyes, Glasvegas och Daniel Adams-Ray också kommer gör ju inte att jag vill dit mindre! Nu längtar jag! Bli vår och sommar och varmt varmt nu nu nu.
För att komma tillbaka till verkligheten så är det kallt här. Svinkallt för att vara exakt. Och jag känner mig överväldigad i skolan. Antar att jag går in i den jobbigaste perioden nu. Gäller att verkligen ta tag i pluggandet, sätta mig ner och verkligen ta tid för det nu. Ikväll ska jag göra fläskkotletter, på tal om ingenting. Jag älskar fläskkotletter haha och inget jag brukar köpa själv men nu så jäklar!! Det ska stekas ikväll :)
Annars då, hade en underbar mysig dag med S igår sen stallet och sen Ben&Jerrys och säsong 7 på OTH med bästa sambon. Tänk att vi redan är på säsong 7, eller ah att Tessie är det. Jag är ju på säsong 8 och har ju följt med all the way long liksom. OTH är min absoluta favoritserie. Fantastisk! Jag önskar att jag levde ett all american life. 

Nu skolan.

I really should do that.

Jag tog mig i kragen och försökte verkligen plugga igår.. vilket resulterade i ett raseriutbrott och en ångest som slår det härliga till. Okej, det borde inte vara så svårt men jag fattar inte och när jag inte fattar då ger jag upp. Rätt så kvickt. DÅ gör jag hellre saker som jag tycker är roligare haha. Typ som att kolla serier ;p Eller gå ut och går. Men jag ska vara glad över att jag har den bästa klassisen Becca som har lite mer tålamod än mig och som faktiskt lyckas lära sig och förstå och som sen kan förklara för mig på svenska! Gillar't!! Jag borde även börja läsa Mintzberg då jag på något vis lyckast missa alla organisationsföreläsningar. Aja baja. Nästa vecka ska jag dock gå. Eller jag borde gå iallafall haha.
Igår va jag hemma hos Totti och hade ett riktigt fredagshäng/kräng. Ja det beror på hur man ser det. Vi gjorde en super god hemmagjord pizza att jag åt till jag sprack. Men det va grymt gott! Tur att jag ska till gymmet och köra ett härligt pass lite senare och träna bort lite fett. Jag säger som man alltid säger, beach 11 ;)
Ah jag bara måste gå till frisören, mitt hår är riktigt hemskt den här gången. Dessutom vill jag ju prova min nya frisyr, kan fortfarande inte fatta att jag ska klippa av mitt hår.. men det kommer bli bra! Och min utväxt på tre månader är ju en decimeter så det lär ju växa ut igen om jag ångrar mig ;)

Älskar hennes hår!!

Resolution just as impossible as letting go.

Alltså, jag är så jäkla dålig. Ska ha föreläsning nu vid ett men jag skiter i den. Jag brukar inte skita i föreläsningarna då det tidigare varit viktigt men dessa föreläsningarna i organisation ger mig nada niento och läraren är den mest oinspererade jag varit med om. Måste säga att Statsvetenskapen sitter inne med bättre lärare än FEKen i alla fall.. Men har bestämt nu att det blir psykologi till hösten, extra upp till min politik och förvaltning 2. Så blir 60 poäng till hösten, härligt!! :)
Just nu sitter jag och kolla storslalom och äter den fantastiska frukten päron. Jag delade den i massa delar och sitter och småäter.. mycket godare att äta ett mellanmål sådär än bara själva frukten. Vet inte varför det känns godare haha, hade inte suttit fel med lite vanilj kesella. Men har inte alls haft råd att köpa på mig det jag velat den här månanden och det märks. Så snart mitt csn och lön kommer ska jag bunkra upp mig igen.
Nu ska jag börja spara lite, det är dags för en tatuering! Jag vill jag vill jag vill. Nu har jag ändå väntat några år och funderat och tänkt och funderat och tänkt så nu kommer det bli en. Definitivt.


One night to be confused.

Hade en så härlig kväll igår, träning med Totti och sen matmys med tomatsoppa hos Sarah och sen kom alla tjejerna och vi åt sockerkaka och hade det verkligen super trevligt. Jag märker verkligen hur mycket jag saknat att umgås med mina fina tjejer :) Idag har jag både hunnit med att vara i stallet och varit i skolan och nu ska jag slappa ett tag till innan jag ska bege mig mot S jobb för att trixa med mitt redovisnings program för att senare möta upp Totti och köra ett Zumba pass. Härlig dag! Ska faktiskt avsluta kvällen med ett härligt sambo sällskap och Ben & Jerrys.
Nu är det dags att börja tagga till på vårruset ordentligt. Jag har ju verkligen fått så himla mycket bättre kondiotion de senaste månaderna men nu ska jag verkligen börja fokusera extra på löpningen. Synd bara att det ska gå och bli svinkallt här i Sthlm. Men men man får göra det bästa utav det!

Jag är lite glad över att min älskling kommer vara hemma snart igen. Jag saknar honom.

I think I'll start a new life, where no one knows my name

Snickerskakorna gjorde succé hos mannen, självklart :) Som bjöd pingis laget och mor och bror. Då blir man lite stolt ändå. Men han är så bra min fina S. Jag får börja ta lite bilder på oss, insåg nu att jag inte har någon på oss två överhuvudtaget. Det får det bli ändring på :)
Nu börjar jag känna att min hals inte riktigt vill som jag så nu ska jag krypa ner i sängen och sova bort den lilla förkylning som börjar sprida sig i kroppen. Hoppas alla haft en super bra alla hjärtans dag!

Får bli en bild på mig och världens bästa Nicklas! <3

When I'm losing my control, the city spins around.

Idag är det alla hjärtans dag!! Så grattis till er alla små sötnosar där ute :) Jag ska alldeles strax åka och möta upp S för att ge honom de där snickers kakorna jag gjorde till honom igår. Hoppas han blir glad!! Eftersom han fick tre rätters i lördags får han bara en liten present idag. Sen blir det skolan i tre timmar. Första redovisnings lektionen, wohoo haha hoppas jag inte dör av tristess. Har laddat ner det där bokföringsprogrammet man skulle ha och jaa mer än så fattade jag inte ;p
Idag saknar jag min fina <3

How sweet it is to be loved by you.

Jag har suttit och surfat på Nelly och jag har hittat så himla mycket fint. Jag tror allt att det får ta och bli en beställning snart :) Tyvärr strular fortfarande blogg med min dator så jag kan inte länka.. Dock hittade jag tre av grejerna på google men små bilder. Men ni lär väl se ändå :) Nu ska jag bara sitta uppe till klockan tolv, sen välja grupp till redovisningen sen är det sängen som gäller!



Tycker skorna är skit coola, jag har ju lovat mig själv att börja använda mera högklackat till våren och sommaren. Och vilken dröm är inte den gula klänningen. Som sagt, must have!

What goes around comes around.

Jag är så grymt nöjd just nu. Har för första gången gjort snickers kakor till min S. Det är ju trots allt Alla hjärtans dag imorgon och det enda han tjatat om att han vill ha den senaste månaden är snickers kakor. Så eftersom jag är den bästa flickvännen som finns så har jag ju självklart ställt mig och gjort just snickers kakor som han ska få imorgon på sin lunch. Iofs kanske jag skämmer bort honom lite, men det är han värd. Jag fick två jätte fina presenter igår av honom så vill ändå visa min uppskattning.
Idag har jag också varit på piloxing. Jag verkligen älskar Marias piloxing pass. Bor ni i Sthlm och tränar på Sats ska ni verkligen prova på Maria Ulanders pass. Hon är outstanding! Jag har provat en del piloxing pass men henens är utan tvekan det bästa. Så nu är jag lite sugen på att skaffa både zumba dvd och piloxing dvd. Om det nu finns vill säga. Men iaf piloxing handskar. Nu ska jag sluta prata om träning ;)
Är det någon som vet en bra tatuerare i Sthlm förresten?!

It doesn't really mean that I'm in to you.

Världens mysigaste kväll med min käraste idag. Maten blev super god. Först rostat bröd med skagenröra som jag givetvis gjorde själv. Sen fläskfile i ugnen med vitlöksost, soltorkade tomater, paprika och lök, till det sweet chili sås och potatis i ugn med rosmarin. Sjukligt gott om jag ska vara ärlig ;) Till efterrätt blev det chokladmousse som va super god och sjukt simpel att göra! Tycker det är så kul att laga mat när det blir sådär gott! Sötnosen är verkligen bäst, jag blir bara mer och mer kär i den där mannen alltså. Bästa bästa S.
Snart ska jag gå och lägga mig, tänkte försöka njuta av det fina vädret bättre imorgon med en härlig morgon promenad innan det är dags för att diska och träna och kanske läsa lite i min nya redovisningsbok.

Finaste Enzobus :)

I don't really care, I just wanna dance.

Tentan är över och jag kan summera det med att jag aldrig mer vill prata om den. Ungefär så bra gick det och jag känner att företagsekonomi kan ta sig i röven. Har jag undrat om jag valt rätt inrikting så har jag nu insett att det är det hållet jag går som jag ska vara. Sen ska jag försöka att läsa lite psykologi upptill det jag läser till hösten. MEn jag är så glad att jag inte valde civilekonom linjen istället för det jag går. Statsvetenskap i mitt hjärta just nu alltså. Jaja som sagt, den är lagd bakom mig så helt och nya tag.
Idag ska jag snart iväg och träna med Totti, en härlig lördags vana som jag ska börja med hade jag tänkt. Jag har bara hunnit träna två ggr plus sprungit en gång den här veckan vilket egentligen är på tok för lite men jag blir sån mina tenta veckor, inget annat prioriteras. Eller okej att få tid för mina serier prioriteras. De prioriteras always. Sen ikväll ska jag och S äta middag. Först va det tal om att vi skulle åka iväg men nu har vi bestämt att vi ska äta en god middag hemma. Jag ska faktiskt överraska med tre rätters. Sjukt nöjd, fast det borde jag nog inte vara förrän jag är klar med allt haha. Nej nu ska jag byta om och möta upp Totti!

och ett till grattis till bästa Malin som fyllde år i veckan!! ;)

Love is not love that alters when it alteration finds.

Ingen rast ingen ro. Har hunnit med att träna och plugga. Träna och plugga. Sen har jag pluggat lite till. Vilket härligt liv man har inför en tenta. Som dessutom är mellan 18-21 imorgon, fredagkväll. Inga kommentarer på den känner jag. Dock ska jag unna mig en serie nu innan jag kryper ner i sängen och drömmer om intressentmodellen och positivism/hermeneutik. Visst låter det roligt? Paniken börjar smyga sig på att jag inte ska kunna det. Att jag pluggat för lite. Både min och Beccas motivation har varit lite knacklig men får hoppas att det jag kan är tillräckligt. Hela min hand är fylld med massa ord och förklaringar, haha så att jag konstant blir påmind om det ;)
I helgen ska jag bara njuta av att inte ha något plugg överhuvudtaget och umgås med S. Det är nog första gången jag har någon på alla hjärtans dag i hela mitt liv. Iofs är ju det på måndag men man kan inte få allt, så vi ska mysa till det på lördag istället. Jo jag tackar ja. Jag hoppas han förstår att det innebär massa presenter.. hahaha ;p
Nej, nu blir det nog OTH eller Criminal Minds. Beror på om jag vill kolla på ngt snyggt eller inte. Dr. Spencer Reid=min drömman ;)


Feeling a moment slip away.

Jag har verkligen aldrig förstått de människorna som är ute och springer på kvällarna efter klockan åtta, jag menar visst om man har jobb och barn etc men ändå. Har verkligen aldrig förstått charmen med det. Förrän nu. Jag tänkte att det inte skulle bli någon träning idag, men helt plötsligt fick jag ett ryck och gav mig ut. Jag tror aldrig jag har haft en bättre löprunda som jag hade nu. Jag är nästan lyrisk över hur fantastiskt det kändes. Benen sprang av sig själv och jag orkade mer än väl de dryga 5 km jag va iväg. Dessutom sprang jag på i sjukt bra tempo, speciellt vid eriksdalsbadets backe. Jag märkte att jag verkligen saknat att springa och jag märkte också att min kondition verkligen tagit sig över vintern trots att jag inte varit ute och sprungit. Nästa mål är nu Vårruset i slutet av maj här i Sthlm där jag ska slå min otränade tid 29,30 min som jag va riktigt nöjd med förra året.
Så kompisar, vilka ska med och springa Vårruset på 5 km?

Där är ett ställe jag skulle vilja ha en tatuering, tycker det är ballt att man vänder på den så den blir lodrät istället.

One night to be confused.

Idag har jag varit produktiv. Jag har pluggat och det känner jag mig grymt nöjd med. Denna kursen måste vara den mest tråkiga jag haft så tro mig när jag säger att hitta motivation är lika med noll. Men idag tog jag mig i kragen, finally!
Jag sitter och funderar om jag ska ut och springa imorgon bitti, ska iofs på ett zumba pass imorgon också men jag fick ett sånt sug på att springa idag. Dock har min fot helt lackat och jag kunde knappt gå idag. Vad hände liksom. Aja det börjar kännas bättre nu iallafall. Det gillar vi.
Något annat som jag också gillar är att det är väldigt få dagar kvar till Sofia kommer hem, denna underbara människa. Jag såg på OTH idag och det va Brookes bröllop och jag är så fruktansvärt besviken över att Peyton inte dök upp, jag hade kunnat fatta det men jag gillar inte att de förstör deras vänskap. Tur för mig att min och Sofisen vänskap inte är en tv-serie. Och denna låten är för henne och mig, för att vi älskar den båda två och för att vi fick den av varsin kille som inte finns i våra liv längre. Men eftersom bloggen vägrar lägga upp videor för mig så får jag väl bara lägga in länken då.
http://www.youtube.com/watch?v=ca9ub9rpNK4

So tell me what you want to hear.

Sitter och fördriver lite tid innan jag ska till skolan. Känner att mina inlägg bara blir tråkigare och tråkigare. Idag har jag gjort dittan men inte dattan osv. Jag antar att det är ett gott tecken, att det faktiskt visar på att jag trivs och mår bra. Att jag inte just nu har ett behov av att skriva av mig, det känns på ett sätt bra. Eller så är det för att jag lyssnar på så mycket bra musik som gör mig glad just nu. Som inte påminner mig om någon eller något. Det kan nog vara det värsta jag vet, att en låt ska förstöras bara för att den får en att tänka på ett speciellt minne eller en människa man inte vill tänka på. Fast självklart finns det ju bra minnen och bra människor som man vill komma ihåg.
På tal om människor man vill komma ihåg, det bara slog mig nu att jag verkligen saknar min vän J. Jag känner att jag nog borde ringa honom snart, vi har inte pratat på jätte länge. Gud vad dum jag känner mig nu. Han va den bästa jag visste när jag bodde nere i Skåne. Han är en sån som jag bara fastnar för och som jag aldrig kommer sluta tänka på. Som vän. Som en bästa vän.

I'm gonna give all my secrets away.

Idag har jag varit i skolan hela långa dagen för att sen ge mig på ett träningspass. Sjukt skönt och när jag kom hem lyckades jag trycka i mig en hel halloumi ost. Men det är ju så förbaskat gott! Imorgon är jag ledig från skolan men ack inte ledig från livet då jag ska upp i ottan för att fodra hästar och ta hand om Leya. Sen är det PT träning och förhoppningsvis matlagning på kvällen. En händelserik dag helt enkelt. Tänkte att jag skulle försöka hinna plugga lite också haha det kommer ju säkert gå bra.
En sjukt rolig grej är att jag ska bli bjuden på palt hemma hos Beccs nästa vecka. Det ska bli väldigt spännande då jag aldrig någonsin smakat det!
Nu när jag är ensam hemma igen så lyssnar jag musiken på absolut högsta volym och sjunger med så högt jag bara kan, och det låter riktigt riktigt dåligt men jag bara älskar det! Får mig på så himla mycket bättre humör :D Jag kan tyvärr inte lägga upp Youtube klipp helt plötsligt men OneRepublic och Secrets är en riktig favorit just nu!!

RSS 2.0