I'm getting tired of starting again, somewhere new.

Jaha då va man i Halmstad igen och firade en alldeles underbar midsommar hos Vicky och Tompis igår!! Det va en riktigt bra midsommar med massa fina människor men framförallt mina två favvisar från Sthlm. Tyvärr kan jag inte visa några bilder för jag mitt nöt har tydligen glömt dataladdaren hemma i Sthlm (HUR ÄR DET MÖJLIGT?!). Och eftersom jag tyckte att kolla på Bring it on på tågresan utan att behöva ta upp laddaren va smidigt så har jag knappt något batteri kvar.. Så jag får helt enkelt pallra mig upp till huvudstaden som planerat och ta med den hit!
Men annars då, andra dagen på världens bästa ställe och jag älskar det. Sigge och jag är kompisar, han kommer gilla mig den här sommaren då jag kommer gå långpromenader och vara ute och springa med honom. Han tycker det är sjukt kul när vi lattjade lite i backarna igår :)
Idag eller imorgon ska jag åka och rida Chester!!! Åhhh jag längtar! Min fina fina fina pålle!
Fia, Chester och jag!

Jealousy, turning saints into the sea.

Blev visst lite dålig uppdatering här igen, och det har hänt så mkt den senaste veckan.. jobb jobb jobb och lite städning har stått på schemat. Härligt för nu är nästan allt klart för fina Sofia i lägenheten :) Så skönt att få det avklarat innan jag åker. Så nu ska det bara packas och avnjutas en underbar konsert innan det bär av hemåt! Åh längtar tills imorgon då jag får se Foo Fighters med min finis. Vi såg förretsen Baksmällan 2 i söndags och den va precis som förväntat men ack så rolig. Men en tvåa är ju alltid en tvåa :) 
Nej nu ska jag in till stan för att möta upp min man och sen ska vi ha en myskväll nu innan jag åker hem för ett tag :)
Ville visa mitt nya fina nagellack, H&M färg Temptress, älskar det!

We won't talk about the hard place.

Sådär då va några dagars arbete avklarat och det har gått bra. Galet med folk igår bara då H&M startade sin rea, så ut och kika om ni kan för det va en riktigt bra rea på sommar kläderna!! Så idag ska jag in och kika lite själv och se om några andra butiker också har börjat innan jag ska träffa Johanna vid tolv :) Ska bli så kul att träffa henne!!
Och min Halmstads vistelse börjar verkligen närma sig med stormsteg och snart är det bara en vecka kvar innan jag åker hem, iofs ska jag till Sthlm en snabbis när Sofia kommer men annars kommer större delen av sommaren spenderas där nere! Ska bli sååå galet skönt! Sonil kommer nog också en sväng och förhoppningsvis Sofia också. Sen självklart ska jag ju förhoppningsvis träffa Simon och Daniel, om de nu vill träffa mig haha ;) Lite Fegen häng sitter aldrig fel på sommaren.
Fegenfesten förra året! Tiden bara springer förbi..

Feet on your head and your head on the ground.

Snart ska jag iväg och jobba några timmar, likaså imorgon på söndag och på måndag. Underbart att få in lite klirr i kassan. Även om jag just nu känner mig ganska rik efter att skattepengarna lite snällt tittat in på mitt konto. Men de går direkt till spar ifall jag skulle bli sugen på en resa i sommar :) Finaste vädret i Sthlm idag igen men jag är inte alls bitter för att behöva jobba. Känner att min ledighet kommer när jag åker hem till Halmstad för att hänga halva sommaren. I år har jag bestämt att jag ska klara av att åka Wakeboard, inte bara stå upp och trilla i igen haha :)
Ikväll får jag träffa världens bästa Johanna!!! Jag har längtat efter min lilla fis så det ska bli så kul att träffa henne igen. Världens finaste tjej!

Förra sommaren, fasiken vad roligt vi hade!

That life seems like light years away.

SOMMARLOV!! Jag är lagom glad om man säger så. Dock känns det sjukt konstigt att faktiskt inte behöva göra ngt idag. Ingenting att tänka på eller ha ångest för. Det gillar vi! Idag är det inget fint väder i storstaden så jag ska faktiskt göra stan hade jag tänkt. Kolla in den nya H&M COS butiken på biblioteksgatan och bara ha det bra. Imorgon ska ju Jenny firas på Gröna Lund vilket jag verkligen ser fram emot :) Jag älskar Grönan!
Snart får jag spendera flera timmar med denna fina pålle!

But now that seems light years away and I'm never going back to who I was.

Nu ska jag ännu en gång iväg till Becca för att plugga, men det är som tur va sista dagen för imorgon är det tenta dag och sen är det sommarlov! Så härligt! Ska försöka jobba så mkt jag bara kan nu i början och fixa iordning lägenheten till Sofia också. Känns skönt att få lite sällskap här igen, är lite tomt ibland.
Igår va det födelsedagsfika hos Vicks och guuud vilken god mat kvinnan hade gjort! Fantastiskt mysigt måste jag säga och så fick jag ju slå Tompa på lite Buzz också :) Mycket trevligt.
Den 14 juni börjar denna underbara serie igen ;) Ville bara påminna så ingen glömmer!

We were the victims of ourselves.

Okej, näst sista dagen som jag ska plugga till kalkylering, sen får tentan gå som den går. Det finns ju faktiskt omtentor av en anledning haha :) Jag ska in och träffa Becca nu, borde egentligen redan åkt men men roligare att sitta här och lyssna på grym musik som Bright Eyes och Muse.
Det här med sommaren, är det verkligen så att den gör en gladare? Eller är det bara att man inser saker lagom till sommaren? För jag mår bättre än jag gjort på väldigt länge. Jag vet iofs att jag gjort en del val som faktiskt bidragit till att jag äntligen kommit på vad det är jag vill göra. Det är skönt. Det är en befrielse. Nu väntar jag på en fantiskt sommar tre månader framåt och som jag längtar. Blir massa häng i Halmstad och jag ska träffa Johanna i Köpenhamn! Åh vad jag längtar!
Idag ska jag också på lite födelsedagsfika hos Vicks som fyller år nästa vecka. Min fina mysiga Vicks. Henne har jag alltid tid för oavsett hur mkt plugg jag har!

MItt hår är så ljust och fint, ångrar mig inte en sekund.

Your love is a song.

Åh vilken underbar kväll det blev igår till slut! Dagen började med kalkyleringsplugg och lite häng i solen så att man ändå skulle kunna njuta lite. Sen lite stanhäng och ombyte och sen damdadam TRÄDGÅRDEN! Yeey hade verkligen glömt hur fantastiskt det där stället är alltså. Även denna afton blev det kvalitetshäng med bästis. Att vi ens behövde fundera över när det va senast vi hängde bara vi två va en liten skrämmande upptäckt ändå, men jag insåg att det kunde förklara ganska mkt för hur jag har mått. Jag är en liten speciell kvinna på det viset att jag inte kan ventilera mina känslor och tankar om jag inte vet att den jag pratar med kommer förstå. Totti förstår, det vet jag ju att hon gör, så varför har man inte bara hängt mer? Haha jaja man kan inte få allt. Men framtiden ser ljus ut för kvinna nr 2 som verkligen "get's me" kommer ju numera bli min sambo wohoo.
För att återgår till kvällen, vi började på Trädgården för att senare dra oss vidare och möta upp Sonil och hans vänner. Det hela slutade på Ett ställe (där jag aldrig varit förr och lär nog inte gå igen) där vi dansade och fulade oss. Det va riktigt riktigt roligt att bara släppa allt. All tentaångest, lyckan över att både ha en fin man och fin vän nära och att sommaren är här. Tre dagar till sommarlov. Tisdag kväll kommer jag vara lycklig!
Nej nu ska jag bege mig till Telefonplan och Becca för ännu mera plugg. Inget solhäng för mig inte, och nej jag är inte alls bitter!!

I torsdags på Dubliners :)

Billig öl på trädgården ;)

Haha en man på Ett ställe, lite speciell ;)

Och så en liten tjockis bild på min man ;)

För att göra honom rättvisa ;) Här fixar han hemmagjorda hamburgare till oss :)

This is the first day of my life.

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat (läs: kollat på Biggest Loser och ätit chokladbollar). Sen tyckte jag att jag förtjänade lite ledighet så jag mötte upp Totti för lite kvalitetshäng. Vi satt på Espresso House x2 och sen drog vi och drack en Magners päron och åt lite pubmat. Vi båda insåg att vi träffas alldeles för lite, bara hon och jag. Kvalitetstid är verkligen underskattat. Och vi pratade, diskuterade livet och planerade vad som komma skall. Det är lite läskigt att det mot alla odds kan bli en flytt till Umeå. Vad som händer kan bara tiden utvisa men det är en chans jag inte har råd att säga nej till oavsett om det blir längre hem eller inte.
Nu är det snart nära med sommarlov och jag kan inte längta mer. På tisdag ska jag ta ett glas vin på Beccas balkong och njuta av att vara lite ledig. Det kan inte bli bättre. Sen ska jag åka hem till Halmstad och bosätta mig där så länge jag bara kan. Det är livet, sommar i Halmstad kan inte bli bättre.

Finaste stället och finaste pojken <3
RSS 2.0