I could really use a wish right now.

Det är så svårt att beskriva hur glad och lycklig jag är just nu. Allt känns så rätt och jag har ett mål med vad jag gör om fem år. Vad jag vill med mitt liv. Jag är så glad att allting bara släppte när jag väl bestämde mig, och att jag verkligen kände efter vad JAG verkligen ville. Inte vad andra tyckte åt mig. Nu kör jag det här i 110% och jag tänker inte vända mig om..

Har haft en super mysig kväll, ätit super god mat och druckit öl med Tottis familj. Världens mysigaste familj :) Det är kul ändå hur mina vänner här uppe på något sätt blivit ett substitut för min familj. Vi hjälper varandra med det mesta och jag känner att mina närmsta vänner här uppe är min familj här uppe. Eftersom ingen har sin familj här uppe så har vi skapat oss en egen och det får mig att känna mig så himla trygg..

Här är lite bilder jag lyckades ta med min mobil på semestern!












Jag va inte nöjd förrän jag hade alla tre perukerna! ;p

Oh it hurts like hell.

Min svank blir inte bättre, snarare sämre för varje dag som går. Sitter och överväger om jag ska gå till doktorn, men samtdigt vad ska de göra? Jag är ju knappast ett akutfall men jag har i princip konstant ont i min rygg..

Och nu när det är officiellt kan jag lika gärna berätta för alla att jag kommer plugga i höst, eller snarare om exakt en månad är min första dag. Sjukt spännande och jag är riktigt riktigt taggad! På Stockholms Universitet såklart, vill inte lämna denna fina stad.

Har streamat en film, funderar på om jag ska gå till Ica först och fylla upp min kyl och ta något att äta innan jag bäddar ner mig för att kolla på den. Men det öser ner här ute så det är mindre mysigt men samtidigt så är min kyl + frys totalt tom haha =)

Sitter och kollar på ny dator, ngn som har ngt bra förslag?!

Love the way you lie.

Just nu är jag så besviken så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Den absolut sista jag trodde skulle såra mig medvetet har betett sig som en idiot. Vad gör man när man trodde en sak om en person och sen visar det sig att den kanske inte alls är så? Jag har haft en diskussion med Sofia om att jag måste börja släppa in mina vänner ordenligt, våga lita på dem. Jag önskar jag kunde men just nu börjar jag undra om det är mig det är fel på..

Men det känns som en sten som lyfts från mig, jag känner mig fri! Äntligen.

Yesterday is over, it's a different day.

Idag gjorde jag något riktigt stort. Inatt kommer jag sova gott. Idag är början på något stort, för mig.

Just nu är den här låten det enda jag kan lyssna på. Saknar.

I'm so high.

Borde egentligen fortsätta packa men tog en liten paus för att sätta mig vid datorn. Hade någon frågat mig igår på dagen om jag ville åka tillbaks till Sthlm hade jag sagt nej. Inte alls. Jag handlade utan att tänka, även om pappa brukar säga att jag inte ska tänka för då blir det fel haha ;) Nej men jag råkade ställa till det men sen fick jag rett ut lite och nu vill jag inget hellre än tillbaks! Jag älskar mitt liv här nere men jag vet varför jag flyttade då för ett år sen. Jag har ifrågasatt Sthlm många ggr men ju mer tiden går desto mer rätt är det att vara där.

Min syster sa en sak när vi va ute och käkade. Att hon hatar att visa sig ledsen inför andra. Att hon aldrig gråter när någon annan ser. Började rannsaka mig själv. Gud vad lika vi är jag och min syster. Mår jag dåligt så äter jag upp det och visar inte det. Jag har börjat släppa på det och kan säga till några av mina fina vänner att jag inte alltid är på topp. Men det är inte många av mina vänner genom åren som sett mig gråta (vi räknar inte snefyllor haha) och det är nog så jag vill ha det. Jag tror att mina vänner uppe i Sthlm se mig som den glada och positiva, någon dem kan vända sig till när det är ngt. Jag har lärt mig mycket de senaste tre åren, men framförallt så är mina vänner allt för mig. När ni mår bra så mår jag bra. Tack för att ni gör mitt liv så himla mycket bättre.

I can't tell you how it really is.

Semestern börjar närma sig sitt slut. Jag vill inte åka härifrån. Jag bara vill inte. Ändå så vill jag bara upp och träffa mina vänner där uppe. Men jag vill stanna här nere med de bästa.

Jag har åkt wakeboard! Sjukt grym va jag ;) Säger vi iallafall! Roligt som fan va det. Sen har jag fått köra snabb brum brum bil vääääldigt snabbt hehe. Jag har vågat hoppa från 5 meter stenbrott och spelat kort utan att bli sur ;p Jag älskar livet jag kan leva här nere. Och framförallt älskar jag direktörerna.

There are six billion people in the world, six billion souls and sometimes all you need is one.

You do the walk of life..

Just förtillfället är livet precis som det ska vara. De vänner jag tycker så himla mkt om funkar med varandra. Simon med Johanna. Johanna med Simon. Och så jag på ett hörn. Även om jag är dålig förlorare på kort så älskar jag dessa två människor mer änngt annat. Hör ni det mina fina små underbara vänner! Jag älskar er! Igår trillade jag och slog upp knäet, idag säger jag bara att jag älskar er!  Så Simon och Johanna, känn er hedrade! Ingen annan har fått mig att må så bra som ni! Speciellt du J, oavsett hur mkt du pratar är du BÄST!! Min fina underbara Jooooohanna!! TACK GODE GUD!! (censuererat)

Åååååh nytt kött!

Haha den ramsan skulle Johanna kört igår när hon inte sov hemma i Köpenhamn hehe ;) Hon kommer hit snart, jag läääängtar!! Och idag skulle jag egentligen åkt till Kalmar och fira Tottskins pappa men jag kan inte :( Skit trist. Hade varit jätte kul. Men men hjälps inte.

Idag är det super trist väder, men annars har jag haft en jäkla tur med vädret på min semester! Har varit så skönt att vara ledig, är en vecka kvar tiden har gått så fort.. Men ska faktiskt bli kul att komma tillbaks till Sthlm till alla mina fina vänner. Igår hade jag inte ett skit att hitta på, det är fördelen med Sthlm där har man alltid något att hitta på. Finns alltid en fin liten vän som sitter och dricker som man kan joina :)

Va och hälsade på Chester i veckan också, min fina fina pålle! Han va så fin och verkade må så bra. Är nog det bästa jag gjort, släppt taget och låtit ngn annan älska han lika mkt som jag. Och som han tycker om denna lilla tjej. Han är precis som han va mot mig i början, den hästen är den finaste av alla! När han väl släpper in en kan man inte släppa taget om den lilla skiten.


Mina två favoriter <3

 

We no speak Americano.

Halva semestern har gått, vart fan tog tiden vägen?! Idag har jag varit barnvakt till den finaste pojken AB och nu ska jag snart iväg med mamma och pappa och äta på laxbutiken, buffe. Så sjukt gott är det!!

På måndag kommer Johanna hit, ska bli såååå kul!! Saknat henne och saknar Björn och Pappi med.

Ikväll hade jag tänkt mig att gå på Fiesta efter buffen, men funderar på att se om Malin kanske vill sitta på uteserveringen eller något istället. Bli ju fullt ös medvetslös nästa vecka ;p Och va fullt ös medvetslös i söndags! Va i Kalmar och träffade mina bästaste Saror och Jemps. Sjukt bra va det! Va på Strand som ligger i Borgholm precis utmed vattnet och där va det halva priset på alla drinkar. Ja ni kan ju tänka själva hur det slutade!

Och just nu sitter jag med ett svårt beslut, men det är tack vare att jag låter andra tycka och tänka om vad JAG vill göra. Jag har innerst inne bestämt mig. Jag vet vad jag vill, och har jag väl bestämt mig så finns det inget som stoppar mig. Men jag väljer verkligen inte den lättaste vägen, snarare tvärtom. Det kommer bli en tuff höst för mig.

Nu är det dags att frossa i lax, MUMS. Puss

I just miss you, that's all.

Igår gjorde jag något som jag så länge längtat efter, jag satt på hästryggen igen! Ska erkänna att jag va en smula nervös över hur det skulle gå. Vet ju att det är som att cykla men 1 år är ändå lång tid och jag tänkte att jag skulle vara lite ringrostig. Vilket jag iofs med handen på hjärtat va, men mest muskelmässigt. Känslan och följsamheten fanns kvar, bara inte orken... Jag hoppade till och med 90 cm och det gick som på räls. Jag blev egentligen bara mer och mer fundersam över varför jag inte håller på med det jag är skapt till, Hästar.

Kvällen fortsatte i samma härliga tecken och innebar trevliga volleybollmatcher där mitt lag, hör och häpna, vann! Fortsatte med snack ända in på små timmarna med mycket skratt och två egna stå upp komiker. Ännu en underbar kväll i Halmstad.

Idag så är här stekhett. Jag ska försöka uthärda två timmar till i trädgården innan Malin kommer så ska vi cykla ner till stranden här i Haverdal. Sola och bada.

Imorgon blir det Kalmar/Öland och Strand som gäller! Man får ju passa på att åka runt lite på sin lediga tid! Nej ut och sola igen! Man måste ju bättra på brännan så att säga!

För västkustens tjejer är det bästa som finns.

Igår va det Fiesta, en mkt trevlig afton faktiskt. Självklart spelades Tylö Sun av GT och varje gång jag hör den låten med just denna frasen "För västkustens tjejer är det bästa som finns" får jag en lätt rysning i kroppen och glädje. Det är ngt visst med sommaren i Halmstad och Gyllene Tider.

Åter till kvällen, började hos Madde för att senare dra till tylö för fiesta förfest, där va det inget känt folk och ett härligt filmteam från Kanal 5. Vi va för torra för att hamna på TV, tur det!! Haha ska bli kul att se vad de gör av denna serie. Sen vidare in på Fiesta och helt okej musik av Peter Siepen men lite för kommersiellt. En blandning hade suttit fint. Men måste ändå säga att Fiesta är sjukt kul (trots att jag känner att jag börjar bli lite gammal) haha. Va också väldigt kul att träffa mina gamla kompisar igen. Hänga som förr i tiden. Eller kanske inte som förr i tiden, måste säga att mina små söta vänner gått och blivit lite vuxna. Och när jag ändå är inne på det spåret så måste jag erkänna att jag blev stolt över dem. Hur de hanterar vissa saker och vilka fantastiska människor de faktiskt blivit. Inte för att de alltid varit det haha! Men det va något igår som fick mig att inse hur mycket jag saknat att hänga med dem. Hanna, Fia, Sandra och framförallt Jennie. Att J skaffat kille kändes helt sjukt, hon och jag har ju alltid varit singlarna haha och så Hanna då såklart!
Så tjejer om ni läser detta hoppas jag att ni vet hur underbart fantastiska ni är!

Och på söndag åker jag till Kalmar några dagar för att festa och träffa bästa Jempa igen! Och Sara och tottskin med såklart men det va inte så länge sen jag träffade dem haha :) Saker och ting bara faller på plats här hemma just nu, jag kan knappt vänta på att komma tillbaka till Sthlm men förtillfället ska jag bara njuta av Halmstad och den underbara semestern jag har här!


Nu ska jag och pappsen ner och bada, första doppet i riktigt saltvatten idag, finally! Som jag längtat!

Jag vet ingenting om dig, du vet ingenting om mig.

Inatt, då spydde jag som jag vet inte vad (kanske inte så mysigt att läsa om haha). Jag mådde som en prinsessa efter att ha varit på sjön i några timmar och badat och ätit våffla. Kollade på fotbollen, heja spanien! Sen när jag skulle gå o lägga mig fick jag den sjukaste ont i magen, kan jämföras med den gången jag hade rå kycklingbakterie i kroppen. Har iofs haft problem med min mage efter det. Jag tror aldrig jag spytt så mkt på en gång som jag gjorde inatt. Jag måste minst vara 5kg lättare just nu! Hahaha. Idag mår jag prima ballerina, iaf för tillfället..

Vädret i min fina stad vill inte som jag vill. Åkte från 30 grader strålande sol till 20 grader moln. Min bränna håller ju på att försvinna.

Tottskin har varit här i tre dagar, hon åkte vidare igår kväll. Jag mitt dumma nöt glömde ju både min kamera och min sladd till mobilen så vet inte riktigt hur jag ska få in bilder.. låna pappas hehe!

Jag ska bli en jävel på wakeboard innan min semester är slut. Det är my only purpuse med denna semestern ;)


Bästaste Simon! (snodde bilden från han hehe)

Me love you.

Jag saknar min fina vän Totti. Hon kommer till Halmstad på måndag och det ska bli fab! Fick ett fint rösmeddelande där hon sjäng when love takes over och sa att hon saknade mig och längtade till måndag. Hon är bra hon min fina Totti.

Nu har jag nästan packat klart, har dessutom fått ett ryck och städat så det är fint när jag kommer hem igen. Emelie; du hade varit stolt över mig nu!!

Tänkte sätta mig och kika på lite fotboll, Tyskland-Argentina. Tyckte såååå synd om Ghana igår.. De förtjänade att vinna!

Denna låten är till Sara, aka Totti. Och kanske en av de mysigaste sommarlåtarna :)


De säger dem bästa är tagna men de ljuger de ljuger, för vi finns ju kvar! <3

Snälla säg det igen.

Jag är bitter. Jag hade så gärna velat stå där igår och först kollat på Robyn och sen på Kent. Vad gick snett i min planering då jag valde bort P&L i år?! Jag kan ju ha det alltså! Det enda jag orkat med denna sjukis dag är att gått till muffinsfabriken för att köpa muffins åt Sara som är så snäll och låter mig låna hennes bag när jag ska åka hem. Jag är hemma i halmstad om två dygn. Helt sjukt. Det ska bli så underbart med semester, träffa min familj och mina fina vänner! Men jag är fan fortfarande bitter.




Jag ryser. Jag skulle varit där.


Hon är så jälva bäst!!

RSS 2.0