Åååh

Vem vill inte ha en Chuck Bass?! Eller en bad boy lika Liam? I'm in looove. Give it to me now!! 





Btw, Heja Heja Mariette i Idol!! Tjejen är fantastiskt grym och från Halmstad! Hon får min röst! Vad tycker ni om idol? Vilka va bäst idag?

Tjat


Är hon inte fantastisk denna Sara? :)

Jag vet att jag tjatar om hur bra jag trivs och hur lycklig jag är osv. Förstår det kanske kan bli lite tråkigt men för de som inte kanske känner mig så himla bra så har jag varit med om en riktigt jobbig tid innan jag flyttade upp och när jag tog mod till mig och flyttade upp utan att riktigt känna någon tog jag också kommandot över mitt liv och bestämde mig för att vara lika modig och stark och resultatet blev att jag faktiskt mår bra och är lycklig igen. Och jag har min familj att tacka för att de alltid finns där oavsett vad, men framförallt Jenny. Jag vet inte riktigt vart jag varit idag om det inte vore för henne. De som också känner Jenny kan hålla med mig om att hon är den absolut bästa vännen du kan tänka dig, alla som har henne i sitt liv ska skatta sig riktigt riktigt lyckliga. Och genom henne har jag träffat lika underbara människor som hon som utan att de kanske vetat det gjort mig starkare. Vickan, Sanna, Totti och Sara, ni är fantastiska människor som jag varje dag är tacksam över att få lärt känna. Och Jenny Thernström, du är fantastisk! Kärlek <3

Helg.

Helgen har varit lugn och super trevlig. I fredags var vi i Alvik, då Sanna och Ebba kommit hem från deras vecka i Närke :) Super trevligt och Totti gullet hade lagat jätte god mat. Kollade lite på Idol men blev en tidig kväll. I lördags träffades vi upp i stan och spanade lite och hade det mysigt värre :) Senare på kvällen så träffades jag, Sara och Totti upp hemma hos Sara och hyrde film och köpte massa att svulla med och hade det sådär mysigt som bara vi tjejer kan :) Dock somnade jag in i andra filmen, surprise! Haha! Idag händer ingenting, ska lyxa till mig med att snart gå ner och handla lite mat och sen fortsätta att plocka och städa här lite då jag ju flyttar nästa vecka :D Mina älskade föräldrar kommer på torsdag och sen flyttar vi, ska bli så jäkla skönt så jag vet inte vad!! Dock har jag lite smått panik, finns ingen tvättid :S Får boka snabbtvätts maskinen som finns vid min nya lägenhet istället haha finns säkert ngn timme över på fredag, tror jag klarar mig till fredag ;) Åhhh handlade ju massa fint på MONKI igår också, dock inget jag hunnit ta kort på men har varit duktig och tagit kort på det jag shoppade på Divided Exclusive, tack Johanna för att du tänkte på mig och handlade åt mig! Och tur hade jag när jag fick tag på sammetsklänningen på lunchen, gaaalet fin är den alltså. Blir att ha på sig i kalmar om två veckor kanske?! Och har även köpt mitt första plagg på Myrorna också, tack Johanna för att du vidgar mina vyer ;) Söta söta Johanna (Jenny du skulle älska henne!)

Nej nu blir det mat, hm undrar om man ska ta lite Kina kanske eller en Pizza hade med varit gott :) Åh en Ben&Jerry kanske, mums!


Skorna är inte bara sjukt snygga utan även sjukt sköna med! Ett kap!


Den har gigantiska puffärmar och är så sjukt snygg på! Den tog slut först!


Jag är kär!


Min fina nya tröja :) Visst är den söt?


Stanhäng är alltid kul, dock va det Sara som köpte denna jacka och inte Sanna :)



Update.

Kom på att när jag ändå lägger upp lite musik så kunde jag skriva en liten rad eller två om hur jag har det här i storstaden. Jag kan fatta mig kort, HELT JÄKLA UNDERBART!!! ¨
Alltså, jag trivs så sjukt bra att jag själv knappt kan fatta det, jag har fått lägenhet som jag flyttar in i till första oktober. En jätte fin och jag e verkligen hur glad som helst. Jobbet är super roligt, massa underbara människor på jobbet, speciellt min lilla Johanna, eller JoJo som jag kallar henne hehe.

Helgen spenderades med folket i Alvik, kan nog inte med ord beskriva hur mycket dem har betytt för mig de senaste veckorna då det varit jobbigt. Tagit in mig i gänget med öppna armar och har träffat fantastiska människor genom dem också. Det är så fantastiskt roligt att jag inte vet vad. Nu i veckan är Sanna och Ebba i Närke så ska försöka åka hem till Totti och mysa lite och snacka lite skit :)

E galet taggad inför divided exclusive.. kommer antagligen inte få ngt eftersom jag jobbar hela dagen men ändå ska ändå bli helt gaalet att vara med när det smäller ;) Idag på jobbet fick jag även vara på Trend, gud vad jag trvides. Det kändes som min avdelning och Lina måste ju vara en av de sötaste tjejer jag träffat. Nej livet i Stockholm blir bara bättre och bättre!!

Snart ska jag dessutom åka och hälsa på Jenny i Kalmar, det ska bli helt galet roligt!!

Och en extra stor hälsning till Malin som åker till Teneriffa på söndag!!!! Det e sjuuuukt Mallan, glöm inte att vi måste pratas vid innan du åker!!

Puss allihopa

Kärlek



En sjukt bra låt tillsammans med en av de bästa serierna någonsin! Jag får rysningar.

JAG SAKNAR ER!!!!







 

Gröna Lund :)

Idag blir det Gröna Lund, weeeei roligt :D

Hej så länge allihopa!

Skepp och hoj.

Hallå alla glada :) Sitter och har precis ätit frukost och jag ska börja göra mig iordning nu men måste låta mitt nagellack torka lite till, såg för jäkligt ut rent ut sagt så fick måla om det lite :)

Igår kväll va jag i Alvik för att spana lite på Idol, tyckte inte det va speciellt bra igår.. tyckte de visade väldigt få audition och sen fick man ju inte ens se hälften som gick vidare, dåligt dåligt!!
Ikväll ska jag också till Alvik I think då vi ska se fotbollen ikväll, massa roligt och massa mysigt.

Börjar bli riktigt krasslig nu och jag vill inte bli sjuk alls, så ska till apoteket idag på lunchen och kurera mig lite hade jag tänkt. Tänkte försöka gå inom Sats ngn dag med och se om jag kan skaffa ett träningskort, blev så sugen nu när Totti skaffat sig.. Dags att börja träna och work some fat off my body ;)

Fick tag i mina älskade skor igår och jag är så gaaalet nöjd hehe, fick tag i ett par ski-pants som är sådär härligt fula så de blir snygga ;) Har bilder på mobilen, ska lägga upp sen ikväll när jag kommer hem hinner tyvärr inte nu då jag såg precis jag börjar få bråttom hehe.

Puss!

Mördarveckan

Jag ser ljuset! Eller gör jag egentligen det?! Haha nej knappt alltså, tre dagar=check, fem dagar still to gooo! Men ska absolut inte klaga då jag faktiskt verkligen trivs med mitt jobb, dock börjar jag bli krasslig så jag hoppas att jag iaf klarar veckan. Vill inte bli sjuk alltså, snacka om otur isf. Annars då, helgen har inte bjudit på ngt annat än typ popcorn och film, men det har varit mysigt och skönt det med :) Köpte pizza för första gången här uppe igår och det va ingen hit så det stället lär jag inte gå till igen, otrevlig va han också idioten! Gaah.

Såg förresten sommaren med Göran förra veckan, haha den va lite rolig faktiskt. Roligare än jag trodde ;p Man satt och småskratta ett antal gånger iaf. Och imorgon börjar idol uttagningarna, hur roligt är inte det då?! Så imorgon sitter jag klistrad framför tvn, for sure!

Det är gaaalet vad päls är poppis i år, vi hinner inte mer än få in dem och så vips är de borta :) Samma gäller med västarna och halsdukarna och mössorna med. Päls invasion i storstaden hehe ;) Har hittat mina drömskor på Monki med, ska se om jag kanske inte kan gå och köpa dem imorgon efter jobbet, riktigt snygga och riktigt sköna med har jag hört. Är ett par boots typ med nitar på, va en tjej på jobbet som köpt dem plus en tjej som handlade igår som pratade väldigt varmt om dem. Tillsammans med mina nya converse så tror jag faktiskt att mina fötter kommer överleva! Håller tummarna. Dessutom är de snygga att ha när man går ut också! Kap. Och kostar bara 500 kr och så med min rabatt på det så blir det ju bra mkt mindre. Thats perfect!

Nej dags för jobb nu!

Hårfärg.

Hade tänkt mig något som Silver i 90210, vad tycks?! Stor förändring men why not?!

 

Tror ni detta hade blivit snyggt på mig? För mörkt? Ngt annat förslag? Låt mig höra :D

Hej allihop =)

Idag är det min lediga idag innan helvetet bryter ut med 8 dagar (läs 8 DAGAR) i rad. Stort suck, jag kommer vara helt slut till nästa helg haha ;) Men men sånt är livet, jag trivs ju faktiskt på jobbet =)

Igår så va det sånt roligt för oss på Monki och Weekday dvs 50% på ALLT. Gaaalet bra. Blev dock faktiskt inte så mycket shopping. Tyvärr prickade det in sådär bra när jag typ inga pengar har men blev iaf en tröja/klänning på weekday från cheap monday :) Super fin mörkblå med dragkedja. Sen efter det drog jag med några från jobbet till söder och vi satte och och tog en drink. Super mysigt och super trevligt faktiskt :)

Idag är jag ledig och tänkte faktiskt försöka mig på en tur här runt, ska ju tydligen finnas bra stigar för löpning/promenader :)

Sen tänkte jag fråga, är sugen på att färga håret brunt, alltså rätt mörkt brunt inte det här mesiga bruna utan typ nästan chokladbrunt.. Ja eller nej? Vad tror ni?!
RSS 2.0