Is this how it's supposed to be.

Jag är helt totalt utmattad. Jag orkar inte prata i telefon eller än mindre smsa eller sitta vid datorn egentligen. Jag är konstant trött. Jag är tokförkyld. Jag har hosta och ont i halsen. Men jag är lycklig. Jag känner verkligen att jag gjort rätt beslut. Mitt nya jobb är exakt det jag behövde och där kommer jag verkligen utvecklas. Saknar vissa personer grymt mkt från 020 men jag känner att det kommer finnas ett par riktigt fina guldkorn i min nya butik också. Och som Frida sa idag, ja Camilla är ju här för att sprida glädje. Det va fint. Sånt blir jag glad av. Jag mår bra av att göra andra människor glada. Så även om jag inte har ngt vidare mkt till liv just nu så är jag lycklig.

The Garden Collection!

Släpps idag! Det ska handlas vill jag lova :) Sååå snygga grejer! Men skynda skynda dit det kommer ta slut snabbt tror jag, ett himla tryck men är ju faktiskt grymt fina saker :)

Ska snart gå till Tuben för att träffa upp Sofy, vi börjar inte förrän tolv men vi ska handla lite Garden och äta lite frulle =) Trevligt trevligt. Ikväll är det även en Cafe kväll på jobbet så blir jobb ända fram till klockan 22. Men det sla bli kul, snygga killar att kolla på ;)

Och på måndag börjar mitt nya äventyr och det allra bästa med det är att blir granne med Pappi <3


Kärlek!

Och tack Therese för att jag fick ringa dig igår kväll och ventilera mina känslor lite, behövdes! Du är guld värd.

Solen i ögonen och spilld mjölk överallt.

Sitter på tåget tillbaks till Sthlm. Min vistelse har varit helt fantastisk! Och för en gångs skull längtade jag inte tillbaka till Sthlm som en tok. Nästan så jag hade blandade känslor på tågstationen. Men det skulle inte ens finnas på värdlskartan att flytta hem. Även om jag blev galet mobbad i helgen för att jag va stockholmare så finns det inget bättre ställe än Stockholm (kanske skulle kunna vara Fegen isf haha).

Helgen har iaf bestått av att umgås med min fina familj och hört Alexander sjunga en härlig mix av Ekorrn satt i granen, Blinka lilla stjärna och Imse vimse spindel ;) Jag har varit på en långpromenad med Hanna och fått senaste updaten därifrån och bjudit in alla tjejerna till Sthlm!

I lördags va jag i Fegen och träffade världens bästa Daniel och Johan :) Numera får väl Simon också tillhöra denna exklusiva skara då de tre sitter ihop och Simon va fantastik han med precis som mina andra två vänner :) Drack galet mkt sprit och njöt av livet. Terrade även Daniel mitt i natten med massa youtube klipp som jag tror bara jag tyckte va roliga ;)

Sen idag träffade jag Malin!! Äntligen, efter ett halvår! Förhoppningsvis tar det inte lika lång tid tills nästa gång, fick även pussat lite på Enzo och sett massa filmer och bilder från Lanzarote! Vi ska dit på semester snart!!

Men för att sammanfatta så va helgen hur bra som helst, tack alla! :)

Och förresten, jag har fått ett nytt jobb, jobbar min sista vecka på Hamngatan denna vecka och sen ska jag iväg på nya äventyr i Skärholmen. Jag har fått en utmaning att bita i men jag älskar utmaningar och det kunde inte komma lägligare, jag är så sjukt glad över denna chansen! Det passar mig som handen i handsken.


Direktör nr 1 Simon ;)


Direktör nr 2 Johan :)


Direktör nr 3 och min fina vän Daniel <3

Fegen.

Ikväll ska jag iväg till Fegen och träffa mina underbara fina vänner Daniel och Johan! Självklart en massa andra också men just dem två ser jag absolut mest fram emot! Och jaa Daniel Chester är ett kodord för dig, trodde inte du skulle knäcka det hehe ;p

Annars då, livet leker här hemma. Jag lever så gott och lär säkert ha gott upp 5 kilo när jag sätter mig på tåget hem till Stockholm igen ;) Och på måndag ska jag träffa Mallan!!!!!! Jag är så jäkla glad, har inte träffat henne på så himla länge! Min fina vän. Annars då, köpt ett par Birkenstock som jag ska ha på jobbet, en ny tröja från Bik Bok som lär åka på ikväll och nya linser :)

Förresten, alla ni som vet vad jag väntat på de senaste två dagarna, JAG FICK DET!!!! Så fantastiskt glad! Till alla er andra, om ni inte redan vet så lär ni få veta på mån/tis :)

Everything's not lost.

En vändning och mitt liv är på topp igen. Jag håller tummarna. Jag vill verkligen det här ända in i ryggmärgen, det hade varit så grymt kul med en ny utmaning! 

Sitter på tåget på väg till Halmstad, sjukt trött, firade S:t Patricks Day igår på Gula Villan, super mysigt som vanligt. Jag glömde mina böcker hemma, hade tänkt att jag skulle läsa lite men men får bli att sitta här istället!

Nej ska nog ta mig en liten powernap igen hehe ;)

Om du lämnade mig nu.

Vet inte vad det är men just nu har jag en olustig känsla i kroppen. Jag mår bra, jag trivs i Stockholm och jag har världens bästa vänner. Ändå är det något som gnager. Jag tror jag saknar Chester så det gör ont i hjärtat. Det kan vara det, att inte kunna åka ut till han och rensa tankarna. Eller så är det för att jag vet att jag ska åka hem som gör att min längtan hem är större än ngnsin. Eller att jag faktiskt ska åka och träffa min underbara Chester. Eller hur mkt jag missar av Alexanders uppväxt. Eller för att en viss person fick mig under en lång tid att tro att jag inte va värd ngt. Jag vet inte, allt bara föll över mig helt plötsligt. Jag hugger i sten.

Imorgon är en viktig dag, ska nog gå och lägga mig och tänka igenom allt jag ska säga. Håll tummarna för mig!

Om å om igen.

Fantastiskt väder ute, typisk Halmstad sommar musik på min spotify, gåshud på min kropp. Gud vad jag längtar till sommaren! Vad det än blir för mig i sommar så längtar jag verkligen! Denna sommaren kommer bli en av de allra bästa (säger man varje år) ;)

Jag hade mina bestämda åsikter om Halmstad när jag bodde där, men säga vad man vill, Halmstad är ett måste på sommaren! Jag älskar den på sommaren! :) Tylösand, after beacher, måndagsklubben, fiesta, uteserveringarna och alla mysiga grillkvällar i sanddynorna!!


Jennie och jag på måndagsklubben för två år sen!

Om jag får nått att säga till om, då skall du dansa på min grav.

Jag tänkte berätta lite om min vän Victor. Tyvärr finns inte Victor hos oss längre. Han dog den 15 juni 2005. Det var en helt vanlig sommarkväll. Han var med sina kompisar och spelade innebandy i Haverdalshallen som de alltid brukade göra varje onsdag. Efter ett tag började Victor må dåligt och gick in i omklädningsrummet för att dricka lite vatten men han kom aldrig tillbaka ut till de andra. Hans flickvän undrade vart han tagit vägen och gick in för att kolla. Där låg Victor på golvet. Han svarade inte när hon pratade med honom och när hon insåg det faktum att han va medvetslös skrek hon åt Mattias att komma. De försökte förgäves göra första hjälpen på honom men inget kunde få Victor att vakna till liv. Ambulansen kom och på vägen in till sjukhuset dog Victor i en av hans bästa kompisars knä. På ett ögonblicksekund fanns inte folks stöttepelare, folks förebild och folks idol längre och jag kommer alltid ställa mig frågan varför. För Victor var en underbar kompis.


Han var en oerhört glad person. Oavsett vilket humör man var på kunde han på något vis alltid pigga upp en och få en att skratta. Det var något med Victor som gjorde honom väldigt speciell, det tror jag de flesta som kände honom kan hålla med om. Det räckte att man träffade honom på bussen och man kom på sig själv att sitta och le för egentligen ingen speciell anledning och under en bussresa på ca tjugo min hade man aldrig en tyst stund och man slutade aldrig att le. Bara den utstrålningen Victor hade fick en att le och må bra. För han fick mig som så många andra att må bra, bara genom att finnas och jag tror inte att han själv riktigt visste om det.


Victor levde sitt liv och njöt verkligen av det. Man kunde kalla honom för en livsnjutare. Han ville vara fri som en fågel och visste vad han ville med sitt liv. Ofta kunde man känna en stor beslutsamhet hos honom och man visste att på något vis att han skulle lyckas med det han ville. Visst, stora drömmar hade han men när det gällde Victor kändes inget omöjligt. Jag vet att han sa till Mattias en gång på högstadiet att när de slutat gymnasiet skulle de flytta till Stockholm och bo i en egen lägenhet. Och medan Victor var ute och raggade tjejer som skulle komma på förfest skulle Mattias vara hemma i lägenheten och städa och laga mat. Victor sa det mesta med glimten i ögat och man visste inte riktigt vilka gånger han skojade eller inte. Det fanns självklart de stunder han var allvarlig med, för han hade inget lätt liv alltid.


Men även om han hade det svårt deppade han aldrig för det, han beklagade sig aldrig. Victor skulle alltid försöka bete sig så vuxet som möjligt och jag minns Victor bäst från den tiden då vi inte va så gamla. Han såg upp till oss äldre och skulle för det mesta spela cool. Jag kommer aldrig att glömma när han smög på oss hemma i min trädgård eller när han drog sina skämt som jag aldrig förstod. Han var en liten bråkstake som alltid skulle hitta på något bus i skolan. Samtidigt var han ett litet charmtroll som charmade alla i hans närhet.


Därför är det med sorg i hjärtat jag tänker tillbaka på den dagen, den 15 juni. En dag som borde ha varit som alla andra. Det är snart ett halvår sen och det går inte en dag utan att jag tänker på hur orättvist det är. Det är så svårt att förstå, sånt händer bara inte. Men tiden läker väl alla sår. Victor du va så himla levande alltid, du förtjänade inte det. Du, min barndomskompis ryktes bort från livet och du ska veta att jag känner stolthet över att jag fick vara din vän.


Så allas vår danskung, dansa för mig, dansa för din familj, dansa för dina vänner och för alla som älskat dig. Men framför allt Victor dansa med änglarna åt mig med, för jag vet att du dansar sjukt bra.

Always better when we´re together.

Ibland kan jag inte annat än älska min pappa. Kollade igenom min mail och insåg att han skickat ett mail till mig med minnestalet jag skrev om Victor till min retorik klass i trean. Fortfarande så grymt stolt över mig själv att jag vågade och klarade stå och prata om det inför alla utan att brista i gråt, bad Ebba att vara där och lyssna.. ville ha någon som förstod mig, som visste vad jag pratade om. Minns att Staffan sa att det som berörde honom mest va att jag och Ebba kramade om varandra och grät en liten skvätt efter jag va klar. Jag hade faktiskt tänkt lägga ut talet här, har inte visat det för många (tror inte för ngn förutom de som va med i min retorik klass).

Satt och kollade igenom bal/student/bulgarien bilder haha och man får alltid sig ett lika gott skratt varje gång. Dessutom gick jag, Totti och Ebba söder runt idag, helt fantastiskt väder och så härligt att kunna gå på isen med solen stekandes i ansiktet. Nu kommer våren i Stockholm och det finns inget annat ställe jag vill vara på just nu!

Kommer btw hem på torsdag-måndag så hör av er om vi ska ses ;)

Grattis!

Ett stort grattis idag till min fina mamma som fyller år!! :) Tyvärr kan jag inte vara där idag men jag får fira henne nästa helg när jag åker hem till Halmstad på lite visit :D Så GRATTIS min fina mamma, saknar dig! <3

I look after you.

Hade lite partaj i helgen, eller ja haha ett stort partaj kanske man ändå kan kalla det :) Super trevligt va det och jag hann med att ta ett steg tillbaka och kolla in folket.. De flesta va mina vänner och jag kände mig så sjukt stolt över vilka fina vänner jag faktiskt skaffat mig här uppe. Jag är så tacksam och glad över att dessa underbara människor finns i mitt liv.

Nu har Therese åkt hem, en helg går alldeles för fort. Saknar henne redan. Hade utan problem kunnat bo med henne. Så komsi komsi Tessi!

Va även och köpte muffins från muffinsfabriken och begav mig hem till Totti. Även om våran relation varit lite skakig ibland så är ändå det bästa som finns att åka hem till henne och beklaga sig och få goda råd. Jag är glad att jag har en vän som henne där jag faktiskt kan och vågar säga vad jag tycker och tänker.

Nästa helg åker jag dessutom hem, kanske är därför jag börjar få lite hemlängtan.. Och jag håller alla mina tummar på att det ska bli Lund på valborg!!

Life just a bit better with you by my side.

Helgen va helt underbar och så himla mysigt att träffa och umgås med min fina vän Jempa igen :) Hoppas hon flyttar upp snart!! Saknar henne så det gör ont ibland. Och idag tror jag också att jag gjorde henne stolt, ibland behöver man en spark i rumpan så att säga. Snart ska jag även hem och träffa min familj, det ska bli helt fantastiskt underbart, saknar min familj mest av allt här uppe och när jag får veta att alexander börjat sjunga imse vimse spindel och man faktiskt förstår vad han säger då blir inte separationsångesten bättre direkt :(

Och ihelgen kommer Therese hit och hälsar på.. äntligen! Försöker få henne att flytta ihop med mig, för är det ngn jag vill ha nära mig är det just denna underbara tjej. Har tänkt på det och hon gör mig till en bättre människa och jag är så tacksam över att hon finns. Så Therese ta ditt pick och pack och kom upp hit nu! Jag saknar dig.

RSS 2.0