Today

Idag blir det lite stanhäng med min Joyce aka Jojo :) Kärt barn har många namn :) Mitt lilla gos. Jag är framförallt ute efter skor, behöver lite vinterskor så vi får se vad jag hittar. Jag ska skaffa present till en väldigt söt tösabit som fyller år på lördag!

Nu börjar jag bli lite irriterad och trött.. interflora har ringt mig och det bådar inte gott. Snälla jag vill inte ha blommor, jag vill inte ha någonting. Sluta. Snälla.

Irriterad.

Brukar inte vilja lägga ut mitt privatliv i bloggen men fick nyss ett inbox på Facebook som gör mig så äkcligt förbannad att jag måste ventilera.


"jag måste bara få fråga en sak.. hur känns d att knäcka många människor genom att förstöra en annan människa?"

Jag har inget annat gjort än att sagt upp kontakten för att JAG blev behandlad illa, de fleste vet inte ens hur illa eftersom jag skäms över hur jag lät det gå över styr. Jag har inte gjort ngt fel, jag har avslutat ngt som åt upp mig i två år. Jag avslutade en kontakt med en människa som inte fick mig att må bra, som inte kunde uppskatta mig, som istället för att få mig att må bättre bara fick mig att må sämre och sämre.. Säg mig, varför ska jag då ha dåligt samvete för att jag helt enkelt sa stopp, jag sa nej, jag avslutade våran kontakt. Detta är vidrigt och riktigt elakt, som tur va har jag lärt mig att lägga det bakom mig och va en random tjej skriver till mig som säkerligen bara fått halva storyn spelar mig inte någon roll, dock undrar jag hur sånna personer orkar lägga sig i? Har jag gjort något fel? Jag anser nej.

Tänkvärt.

    
That's what I'm afraid of. Not being enough, not... good enough, not smart enough, not pretty enough, not... [Brooke Davis - One Tree Hill]

...

Skrivarinspiration

Kikade in i min nya underbara vän Sofias blogg och fick en liten egen skrivarinspiration. Händer så mycket som jag egentligen vill dela med mig av men som jag inte riktigt finner tiden att skriva..

Jimmy Choo kläderna har börjat poppa in på jobbet, finns en och en annan godbit så va i tid den 14 november utanför era närmsta H&M butiker!! Har hunnit med ett litet hembesök i helgen också, fantastiskt att träffa min familj.. men jag kände ändå att Stockholm är hemma, förutom min familj finns det inget i Halmstad för mig, va en riktigt skön känsla att känna så. Jag är glad att jag inte sitter som resurs på stan butiken, jag lär mig så grymt mycket mera som bara säljare på Hamngatan. Jag är glad, det va länge sen jag va såhär glad och mådde såhär bra och det är tack vare alla underbara männiksor här uppe som gör mitt liv fulländat.

Sanna, Totti, Ebba, Sara ni är fantastiska tack för att ni tog in mig i gänget och gjorde mig hemma i stora Stockholm!

Jojo, Sofy, Tres, Sofisan, Annie girl ni är bara så jävla bäst!! Jag håller er varmt om hjärtat.

Idag va jag på Cafe60 och fikade med Sofisan, mitt första besök men absolut inte sista på Cafe60 det va ett riktigt bra fik med mat. Och vi hade både djupa diskussioner innan vi kom in på One Tree Hill och bådas kärlek till denna underbara serie. Vi ska köra ett race, hon har S 1-2 och jag har 3-4 kan det blir så mkt bättre?! Sofisen du är vännen som jag alltid önskat mig, äntligen någon som verkligen förstår mig!!

Nej nu blir det lite mera One Tree Hill avsnitt :)

Dålig update

Jaa förlåt!! Haft super dålig update men det händer så mkt här i sthlm att jag inte hinner med allt.. i tisdags va vi hemma hos söta Sara och åt lite chili con carne som va super god, börjar lära mig äta allt här uppe vilket är väldigt spännande ;) Älskar det!! I onsdags va tjejerna, Annie, Sofia, Thessan och Jojo hemma hos mig, bjöd på lite kex och ostar och Sofia hade med sig lite vin, tack sötnos! Igår va världens finaste Jojo här hemma, vi gick prommis på en timme, gjorde pannkakor och chokladkaka. Sjuuuukt god kaka alltså, sjukt stolt över oss ;) Sen blev det lite sex and the city och the och massa mys. Hon är min lilla mys flicka som jag tycker så sjukt mkt om, världens bästa vän!!

Ikväll har min älskade Jempa tagit sig upp till storstaden med Jonesjö och nu sitter vi ett gäng hemma hos mig och har det trevligt.. älskar alla dessa människor.. Sanna, Totti, Ebba, Jempa osv.. Jag bölir glad av alla dessa underbara människor!!

Dessutom måste jag bara säga att Sofy girl på mitt jobb är så fantastisk, och thessy och Jojo och Annie girl och lilla Sofia, helt underbara människor!! Finns dessutom fler på jobbet som verkligen är hur bra som helst, jag e verkligen lyckligt lottad som hamnat där jag är!

Imorgon blir det utgång och ska försöka visa bilder på min lägenhet osv.. idag gick det förövrigt super bra på jobbet också, fan vad jag gillar mitt jobb alltså!!

Nej nu ska jag återgå till att vara social igen hehe, hoppas ni alla har det super bra!! Saknar min familj!

PUSS!!

1/10

Ikväll kommer mina föräldrar hit!! Ska bli så härligt att träffa dem igen!! Va mer än en månad sen sist och det roliga som kommer till att de kommer hit är att jag flyttar :) Självklart inte hem till Halmstad igen, det finns verkligen inte planerat i min närmsta framtid sisådär några år hehe, men däremot ska jag flytta från min lilla tants lägenhet till en liten mera egen. Iofs hyr jag i andra hand men den känns mer som min egen i den här och jag kommer slippa leva i min resväska typ. Ska bli så skönt! Ska ta massa bilder sen på lägenheten, den är super mysig :) Snart åka till jobbet, det är clubdag så jag sitter här med min fruktansvärt snygga röda tröja hehe.. e clubdagar nu i 5 dagar men behöver bara ha den röda tröjan idag och på lördag tror jag det va, bäst att kolla upp det lite närmre tror jag då jag jobbar hela helgen.

Och nästa helg alltså snart om en vecka är jag i Kalmar!! Sjukt fantastiskt!! Saknar min Jempa massor.  Och har inte varit i Alvik och träffat tjejerna på hela veckan, känns med jätte konstigt.. Och Jockeman ska bjuda på mat imorgon kväll, hade varit super mysigt men frågan är om jag kanske inte denna gången ska prioritera min älskade föräldrar :) Sen drink kväll hos Sara på lördag efter jobbet och möjligtvis träffa min gamla buddy Aili, det ska bli fantastiskt roligt faktiskt!! Henne har jag inte träffat på flera år! Det finns nog bara fördelar med Stockholm?! Förutom Alexander då, han kan ju både pussas och gå och dansa och allt nu så det är det jag längtar efter, han ska bli sönder pussad av hans moster och gudmor vill jag lova! Jag är så himla stolt över han! Det gjorde du bra Sis ;) Och kanske Christian med på ett hörn hehe ;p

Nej nu blev det massa text och mest svammel, nu jobbet! Hare!
RSS 2.0