This just not how it's supposed to be.

Känner mig så himla ensam just nu. Helgen uppe i Leksand fick mig att sakna Therese bara ännu mera, och naturen och friheten som ändå finns i en liten stad. Och hästarna. Bara att kunna se dem från verandan medan man sitter och grillar med världens bästa sällskap. Jag saknar Haverdal. Men jag saknar inte Halmstad i sig. Skulle inte vilja flytta tillbaka och jag lär säkert längta tillbaks till Sthlm efter mina tre veckors semester. Men det är något som fattas mig här uppe. Något som inte gör Sthlm helt fulländat. Men kan inte riktigt se mig själv bo någon annanstans heller. Fast såg nu att H&M ska bygga upp en ny butik i Las Vegas. Det är ngt som jag ska intressa anmäla till iaf!!

Nu ska jag träffa Sara på lite solmys!

Leksand put a smile on my face.

Midsommar i Leksand va så mycket bättre än vad jag tänkt mig. Även om mina förväntningar va höga så va det en klockren helg! Super underbara människor, fint väder och slirigt hela helgen. Jag, Tessie, Ida, Johan och Anders. Vilket oslagbart team! Chris får väl också vara med på ett litet hörn också, va ju trots allt han som va med Anders inne på Skutan och frågade om det va någon som fes igår eller om de hade problem med toaletterna (tessie skämdes ihjäl haha). Men på lördag smäller det igen, då är det fest hemma i min lägenhet! Kom kom! Kommer bli ball, världens bästa Sofia ska firas och sista festen innan semestern! Jag längtar!

Just nu är jag i ett stort lyckorus, denna sommaren kommer bli underbar!

Btw, sommarens låt kommer lätt bli We no speak Americano. Min midsommar låt!


Ida va glad!


Jag va glad!

Can you hold my hand.

Jag och Ems råkade sätta oss framför Biggest Loser. Det resulterade i att vi ska gå ner 5 kg var. Hur nu detta ska gå till. Men det bästa med oss är att ingen vill ge sig eller vara sämre än den andra. Den bästa sporren som finns. Kanske finns tid för beach 10 ändå haha iaf innan semstern drar igång ;)

Midsommar är bokad till Leksand vilket ska bli väldigt roligt! Helgen därefter så kommer Sofisen hem och då blir det partaj eftersom hon fyller år (iofs några dagar senare men jag är nöjd då hinner jag fira henne)

Idag va jag på kurs och efter det gick jag och shoppade, det va inte bra. Gjorde av med massor med pengar på trend kläder.. Men snygga va dem. Så värt det!

Total eclipse of the heart.

Kvällen igår va som sagt en riktig höjdar kväll :) Ibland kan jag inte mer än förundras över vilka fantastiska vänner jag har. Fina e ni haha. Lite bilder från kvällen. Och ja livet e finare i svartvitt (iaf bilderna haha)

















Det blev typ hundra bilder men va fasiken, en rolig kväll förtjänar många bilder! Nu ska jag klä på mig och röra mig mot Totti. Vi ska packa, åka till Classe och sen fika. Lovely. Sen hade jag tänkt laga lite mat till oss ikväll. Lite matlåda på den typ :)

I'm too sexy it hurts.

Haha den låten sätter prägel på kvällen. Sjukt rolig kväll men vet egentligen inte varför. Bara en riktig höjdar kväll med mina tre absolut bästa vänner; Totti, Ems och Joooohanna. Bilder lägger jag upp imorgon. Vi va på kåken, nice place faktiskt. Och ett faktum är att man borde dricka sprit, mer sprit åt folket!!

Ems gjorde min kväll; "Jag trodde inte jag skulle hitta en sån bra vän som dig Camilla." Rakt in i hjärtat. Hon är bäst. Total eclipse of the heart hehe.

Godnatt nu ska jag försöka sova.

Fem steg bakåt, två steg fram..

Varför ska det alltid vara så att när man vill så blir det aldrig som man vill och när man inte bryr sig så blir det alltid så. Jag är bitter och jag är ledsen. Just nu vill jag helst bara försvinna. Dags och ta sitt pick och pack och åka hem på semester!

De små orden är de svåra orden.

Dags att snart börja bege sig till jobbet. Hela helgen va typ kaos så är inte jätte sugen på en heldag efter den men men ska ha utbildning idag så tiden lär gå fort :)

Känns så himla konstigt, idag åker Ebba till Oslo och kommer vara där hela sommaren så henne kommer man inte träffa mer. Sanna åker till Kalmar på onsdag och lagom till att hon kommer tillbaka till sthlm åker jag hem till Halmstad, snacka om att gå om varandra, så henne kommer jag inteh eller se förrä i augusti typ. Totti åker hem om två veckor, och jag om fyra veckor. Så sjukt skönt det ska bli att komma hem!! Längtar!

Firade både Johanna och Martin i helgen, super trevligt på båda ställena! Tur det inte va så långt emellan som jag först trodde hehe.

Nej nu får jag börja klä på mig! Ikväll är Ems hemma igen efter en helg i Sundsvall, härligt!

Me and my biggest love, Totti. Take a walk on the waaaasaaa

You saved my life once.

När man går upp såhär en lördag morgon finns det en sak jag saknar. Hästtävlingarna. Det är något speciellt med att gå upp skit tidigt en lördag för att åka iväg på tävling. Man är så förväntansfull och egentligen spelar det ingen roll hur det går, jag tycker det år sååå värt det ändå! Det är verkligen något jag saknar, möjligheten att åka iväg och tävla med min häst, att träffa allt folk som är där av samma anledning, gemenskapen. Jag tror att om jag blir VM ska jag skaffa häst. Jag vet att det nnebär mindre fritid osv men det gör mig inte så mycket. Då kommer jag även ha tid att tävla å helgerna. Och bara på tal om att tävla hoppning, så fick jag veta att Amanda, tjejen som har Chester nu, hade hoppat 90 cm med han. Duktiga Chester!!

Har dessutom hunnit springa vårruset, 5 km på 29,5 min! Sprang hela vägen och jag är så sjukt nöjd över mig själv! Ska verkligen fortsätta springa nu :) Yeaaah!

Nej nu dags att packa lite inför min maskerad som jag ska till ikväll.. blivit dubbelbokad så får ha med mig två ombyten.. typiskt Camilla!
RSS 2.0