Words can't describe how I feel about you

Fick precis höra finaste saken av min syster som min systerson hade sagt i bilen på väg till Haverdal;

"Jag älskar moster milla men bara ibland för sen åker hon iväg med tåget..."

Alltså förstå vad sött. Världens gulligaste pojke är vad han är. Nu längtar jag tills jag kommer hem så att jag kan få mer smet kladdat i ansiktet!

Jag blir verkligen så glad för du är verkligen som jag

Idag borde jag ha packat. Istället har jag suttit vid datorn hela kvällen, med en mindre paus när jag kollade guldbaggegalan. Där jag helt plötsligt insåg att den där Bill Skarsgård inte är så pjåkig. Kanske en aningens ung men ack så fin att titta på. När vi ändå talar om det manliga könet har jag insett att jag är fruktansvärt svag för lockigt hår. Jag vet inte vad det är som gör att jag smälter lite extra då. Antar att alla har sina saker haha. Hade tänkt sussa snart, har självklart bokat tvättid imorgon bitti. Klockan sju för att vara exakt. Varje gång jag gör det funderar jag hur jag kan tycka att det är en bra ide.. varje gång jag är klar förstår jag varför det är en bra ide. Tvätta kan faktiskt vara det mest tråkiga man kan göra.
Haft en bra dag annars, min bortsprungna jacka hittade tillbaks efter mycket om och men och jag kan nu ärligt säga att fredagens fest med Sofia på Handels faktiskt var riktigt rolig! Kände mig dock som en morsa, äldst på stället typ, men gjorde inte så mycket. Kul folk och en fin avslutning på kvällen (minus jackan såklart!).
Är redan trött på min utväxt. Fattar inte vilken färg jag ska ha för att slippa den. Råttfärgad tänker ni säkert då, icke sa nicke, inte ens råttfärgat har jag. Vet inte ens vad det är för färg längre. Pallar inte. Kan inte någon bara ge mig ett sjukt nice förslag på hur jag ska ha mitt hår? Jag är typ öppen för exakt allt. Eller nej inte för att klippa det svin kort. Det funkar inte! I helgen går förresten flytten med, ska bli så skönt!
Gammal bild, desto finare minne.

I ain't missing you at all

Rubriken stämmer inte det minsta då jag saknar min lilla guldklimp över allt annat i denna stora värld! Jag hann ju bli en liten favorit över julen ju, speciellt efter att han fick kleta runt hans spott i mitt ansikte. Men vad gör man inte, det är faktiskt sånt som moster borde ställa upp på. Här är han nyårsfin :)

I thought of you and where you'd gone and let the world spin madly on

Idag trotsade jag och tog på mig mina linser. Hade så fruktansvärt ont i huvudet och det blev inte bättre och då jag inte är röd i ögat längre så tänkte jag att det kanske skulle gå. Jag börjar fundera på om det är en sjukt dålig ide... tiden får väl utvisa det. Kommer ha med mig mitt linsetui och mina glasögon ifall jag skulle behöva byta. Idag tänkte jag också börja på med min icke kolhydratskost igen. Insett att jag mår mycket bättre av det. Dock ska jag denna gången mixtra och fixa lite med det själv men min mage är lite halvt i uppror så känner att jag måste göra ngt åt det.
Ska som sagt snart till skolan, annars hade jag inte tagit på mina linser. Sjukt jobbigt att sitta på föreläsning med ont i huvudet. Om nu huvudvärken försvinner, ni som har både linser och glasögon vet hur olika syn livet får med dessa. Med glasögonen smalnade allt av vilket gör att allt känns skit nära och stort med linserna. Men vet att jag måste vänja mig med glasögonen så morgon och kväll är det glasögon på!
Har även börjat med en fin grej till mig själv, att varje dag skriva en positiv sak om mig själv i min lilla bok. Ibland kanske det kan vara något man gjort eller något man är. Tänker att ju mer positivt man ser på sig själv desto mer positivt blir livet och kanske jag ger positiv energi till någon på vägen. Man vet ju aldrig. Imorgon ska jag då försöka träna igen, om jag nu kan ha mina linser i vill säga.

I don't blame you anymore, I'm not the girl I used to be

Yes, fick sjukt bra betyg på uppsatsen! Jag är så jädrans glad att jag bara vill skrika rakt ut i luften. Nu känns det bättre inför C-uppsatsen som nalkas i vår. Dock ska det väljas specialkurs idag och jag har ingen aning om vad jag ska välja. Erik vet inte heller så vi båda två har ingen aning. Sjukligt jobbigt faktiskt. Men ah ngt måste jag bestämma mig för innan halv fem iaf. Är helt dizzy i mina nya brillor med. Allt blir skit smalt och jag kan knappt gå o trappor och så mår jag lite illa. Men det är ju så med nya brillor, man måste helt enkelt vänja sig.
Idag är en dag då jag klappar mig på axeln igen. Jag sa ju igår att det skulle bli bättre idag, vilket det också blev. Nu är skolan igång och jag har bockat av lite saker som jag helt enkelt var tvungen att göra. Som jag nämnde igår, man ska komma ihåg att vara stolt över sig själv!
En osminkad glasögonorm bjuder jag på denna eftermiddag!

It's been a while since I begged for anything but now i want more

Jag bara orkar inte. Fast iofs 2012 har redan levererat sjukt mkt mer redan  än vad hela 2011 gjorde. Så på så sätt ska jag inte deppa. Men just idag är ingen bra dag. Imorgon kommer vara en så mycket bättre dag. Kursstart och förhoppningsvis kan jag ha linser igen på fredag senast. Även om mina brillor kom idag så är jag så sjukt obekväm i att använda glasögon. Är bjuden på handelsfest på fredag med, det kan bli spännande alltså. Alltid kul med nytt folk! Snart går flytten också, en och en halv vecka kvar. Dags att börja packa kanske. Typ! Aja nu ska jag kolla på HIMYM och sen sova. Iofs hade jag bästa Sofia här hela dagen. Vilket var fantastiskt. Imorgon är en bättre dag helt enkelt.

Someday you will ask for me by name

Vad ska man säga, helgen alltså. Den levererade. Inte så lite heller! Jag hamnade i säng klockan 8 på lördagsmorgonen efter att min fina seminariegrupp styrt upp en helvetes fest! Gud vad jag kommer sakna dem. Tur att jag iaf kommer få se ngt av deras ansikten denna terminen. Anyway, jag styrde upp förfest här hemma. Tydligen sjukt uppskattat medan jag tyckte det va väldigt uppskattat att alla ville komma och dela med sig av deras fina sällskap. Det blev en massa knäppa konversationer och jag är numera några vänner rikare. Vilket är så fantastiskt fint och det som för mig kännetecknar min tid i Sthlm. Möta fina människor. Jag slutar aldrig att förvånas. Just därför har jag även bestämt mig för att det gamla som faktiskt inte ger mig ngt längre ska bort. In med det nya så att säga. Rädslan för att bli ensam försvann lika fort som den kom.
Vi dorg till Ett ställe, dansade till stängning, sen vidare till Solidaritet för att sedan entra donken och sedan hemgång. Hur jag lyckades komma i säng så sent är ett mysterium men kul var det banne mig! Lördagen bjöd på en härlig ångest och bakfylla som ersattes av några glas vin och helt plötsligt en utgång igen. Sara har med andra ord ett väldigt dåligt inflytande på mig. Jag kan summera helgens bravader med att jag har ögoninflammation. Dvs, jag måste ha mina gamla glasögon på mig! Det är en mardröm vill jag lova, som tur är hade mina nya kommit så mamma och pappa skickade dem så fort de kunde igår så förhoppningsvis är det här sista dagen jag ser ut som en tönt. Droppar har jag också fått, men inga linser får användas den närmsta vecka. Kanske är lika bra, jag har liksom festat för ett par helger framåt. Säger jag idag, på fredag lär det vara en annan visa.
Jag kan bara sammanfatta det hela med att jag är så nöjd med mitt liv. Med de människor jag valt att ha i mitt liv, med de val jag gjort de senaste månaderna. Min mamma påminde mig om att jag borde vara stolt över mig själv, hur jag har klarat av vissa omöjliga situationer. Ibland är det bra att ha peppande människor runt en. Som Johanna till exempel, som lämnade mig med en fantastisk fin mening som fick mig att fälla en tår och samtidigt le hela kvällen sen. "Jag är så stolt över att ha dig som min vän". Det var bland det finaste någon sagt till mig och det träffade precis rätt. Och jag är självklart fruktansvärt stolt över att ha Johanna i mitt liv.
Ge mig sommar!

You have to fight for what you want.

Jag skulle egentligen tränat imorse, men då detta äckliga kalla väder gör att min hosta kommer tillbaka kan ni ju alla gissa vad jag gjorde inatt. Jo precis, hostade! Så med sjukt lite sömn fanns det inte en chans att jag orkade gå upp när klockan ringde vid sex. Så nu M Å S T E jag träna i eftermiddag/kväll. Vill ju komma igång men är så svårt när man är såär typiskt vinter sjuk med hosta och förkylning. Tänkte dock ta det väldigt lugnt med konditionen och bara köra styrka. Behöver lite ny inspiration känner jag. Vet inte riktigt vad. Ska byta gym till att börja med, ska bli lite kul för jag behöver en nytändning. Men just nu vill jag bara flytta! Känns som om man är färdig i gamla lägenheten nu. Ni vet när man bara går och väntar och väntar och tycker att det kan hända nu. Ser ju till och med fram emot flytten! Underbart!
Sen kan jag avslöja en till sak, i sommar åker jag och Sara till USA! Tre eller fyra veckor, vi har inte bestämt hela rutten än men det ska bli så sjukt kul! Det vi vet är att vi börjar i San Fransisco och slutar i New York! Jag är så jäkla glad! Längtar som en tok så tro att jag ska jobba så mkt jag bara kan denna terminen!
Såhär hade man ju inte bangat på att se ut, Victoria Secret modellerna är riktigt snygga!

There are six billion people in the world and sometimes all you need is one

Jag är ju som sagt en periodare när det gäller mycket. Framförallt musik. Denna gången är det Lifehouse jag helt enkelt inte kan sluta lyssna på. Hade helt glömt hur mycket jag älskar deras musik. Everything framförallt. Denna fina underbara låt.
Dagen idag har bestått av uppsatsen. Inlämning imorgon förmiddag och jag och Ilona insåg idag att vi kanske missuppfattat hur mycket vi hade kvar. Men desto bättre blir den ju, det som är huvudsaken. Skulle kunna sitta uppe hela natten om det skulle vara så att den förbättras. Vilket den ju gör just nu. Jag är faktiskt riktigt stolt över den. Sen att det alltid finns saker att slipa på är en annan femma, helheten och de allra viktigaste punkterna är grymma. Nu kommer jag vänta spänt på vårt betyg. Opponeringen som ska in med. På torsdag. Och på tal om det så vet jag fortfarande inte vad jag kommer läsa i vår. Eller jag tror jag vet vad det blir, en total helomvändning från det jag tänkt att jag skulle göra. Så typiskt mig. Det måste vara det här fantastiska humör jag är på! Skulle egentligen tränat imorgon vid sju men känner att jag kanske måste sitta med uppsatsen ett tag på morgonen med. Fixa med lite layout osv så får bli en eftermiddags träning istället. Nog om det.
Nu ska jag fortsätta mitt pluggande och sjungandes på fantastiska låtar och njuta av mitt underbara liv!

You make it easier to be me.

Jag är så dålig på att uppdatera. Livet hände typ. Detta fantastiska liv som på något vis bara blir bättre och bättre. Jag känner att jag börjar bli en sån man vanligtvis kräks på, som bara pratar om hur underbart livet är med inga bekymmer. Det bara känns så just nu. Jag visste att 2012 skulle börja bra, jag kände det på det. Allt handlar om inställning och min inställning förvånar mig sjukt mycket. Till och med igår, när jag va bakis och konstig i hela kroppen och fylleångesten låg lite halvt gömd under skinnet va hela världen underbar. Nej nu ska jag sluta innan jag kräks på mig själv.
Egentligen är jag mer ensam än jag varit på väldigt länge och ändå har jag aldrig känt mig så älskad som jag gör nu. Visst är det spännande ändå, att det krävs bara ett fåtal personer som kan se till att du vet att du aldrig är ensam. Jag har fem sånna fina tjejer. Fem tjejer som gör mitt liv. På helt olika sätt vilket gör det hela ännu mer fantastiskt.
Jag mår så mycket bättre när jag är ensam. Har alltid sett mig ensam, har alltid behövt min egentid och alltid älskat mitt eget sällskap mest av allt. Kanske för att jag inte har bra erfarenheter av att dela livet med någon eller helt enkelt för att det alltid passat mig att vara själv. Så möter du någon som helt plötsligt ger dig hopp om att livet faktiskt är finare att dela med någon. Den känslan är så fantastiskt fin!
image description

So don't cry to me, if you loved me you would be here with me.

Nytt år. 2012. Jag har farligt höga förväntningar för detta år. Samtidigt som att jag vet att det inte kan bli sämre än året som var. Ett riktigt skit år på så många olika sätt samtidigt ett år där jag verkligen blev tvungen att lära känna mig själv, älska mig själv. Men nu är det nytt år, det är nya tag. Det jag vet är att jag aldrig tänker nöja mig med något halv bra. Jag är värd så mkt mer. Både med vänner och med män. Jag vet vad jag måste göra och jag kommer också göra det. Någon gång måste saker ta slut. Detta året är helt enkelt det året. Detta året är också det året som jag kommer att lära mig spela gitarr. Det ni!