I think I'll start a new life, where no one knows my name

Idag har jag pluggat, hör och häpna. Har blivit så förslappad den senaste månaden nu när jag varit hemma att det va dags att ta tag i det igen. Vilket kändes skönt, även om det bara va två timmar så va det två timmar mer än ingenting. Att ta sig upp ur den här nedåtgående spiralen som jag ändå känner att jag befinner mig i kan bara göras genom att ta tag i saker. Jag vet ju med mig om att jag blir ännu slappare ju mindre jag har att göra. Slutsats; jag är en sån som måste ha massa saker att göra för att må bra. Iofs ingen nyhet, min syster är ju precis likadan.
Sitter fortfarande och funderar på det där jobbet jag sökte och som jag så äckligt gärna vill ha.. undrar hur många som sökt det. Satt och försökte googla det och se om någon skrivit ut det men hittade inget. Sitter och kollar mailen flera ggr om dagen haha men det är ju bara att vänta och se.
Nu tycker jag dock att sommaren får komma tillbaka, ser ju ut som höst här nere i sommarstaden!
Va ni med och höll en tyst minut för de drabbade i Norge idag? Det gjorde jag, satt framför datorn och såg när TV4 slutade sina sändningar för att visa den tysta minuten i Oslo. Ett fint sätt att hedra de drabbade. Nu väntar jag på att höra vilken dom han får!
Gammal bild på mig och världens bästa vän Vickan <3

The weak will seek the weaker until they've broken them.

Fick dåligt samvete för att jag oroade mig för min framtid. Satt hela dagen igår och kollade sändningarna från kanalen från Norge. Grät och grät och läste ett blogginlägg från en av tjejerna som överlevde. Hennes berättelse är gripande och fantastiskt berättad. Att man kan skriva om det så är starkt och beundransvärt. Syrkekramar till alla ungdomar och deras familjer i Norge som fick vara med om detta hemska <3
http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst
Om ni inte ha läst den, gör det!

There's always something in the way.

Idag har varit en utmattande dag redan nu. Pratat med mina föräldrar om hur hösten ska bli om jag inte kommer in och jag har inget bra svar. Jag vill inte bo kvar och fortsätta jobba på H&M, jag vill inte gå kvar på min utbildning och jag vill inte flytta hem. Vilket egentligen är de tre alternativen jag har.. Har iofs sökt ett jobb som jag sjukt gärna skulle vilja ha men jag är ju inte ensam om det och chansen att jag skulle få det är ganska minimala.. tyvärr, för det hade varit ngt som jag verkligen hade sett fram emot! Men man kan iofs säkert hitta andra jobb i Stockholm, frågan är ju bara vad?! Jag snurrar bara runt runt runt just nu men snart stannar karusellen och jag måste välja vilken väg jag ska gå!
Annars då, skitväder här nere, noll plugglust och smått panik. Gud vad härligt!! Träffade ju Zandra i veckan också, fick en rejäl tillbaka tripp och hon fick mig att inse vissa saker som jag gått och grubblat över. Världens bästa tjej det där. Hade hon inte bott med David hade jag flyttat in hos henne direkt!! Eftersom jag är deppig idag ska jag sluta skriva och äta lunch och åka till mitt alldeles egna lyckopiller Chester.
Senast i Stockholm :)

I've waited here for you, everlong.

Har hunnit med Stockholm och tillbaks, vilket resulterade i en ganska händelserik vistelse men nu är jag på hemmaplan igen, dvs Haverdal. Vilket är super skönt men har också gett mig en hals som har rejält ont. Men jag antar att jag får skylla mig själv, BeachParty följt av Wheels and Wings dagen efter visade sig vara snäppet mycket för mig, ännu en gång får jag bekräftat att jag blivit för gammal.. Men kul va det! Galet roligt att träffa alla gamla kompisar för en härlig fest.
Så, nu har jag äntligen min laddare till telefonen men dock orkar jag inte hämta sladden till telefunken så bilder får komma senare eller imorgon. Annars då, imorgon hoppas jag på att få träffa Zäta, vilket va länge sen!! Henne ska jag förhoppningsvis hänga med mån-ons för att senare vara hundvakt och försöka plugga lite, vilket kan behövas.
Och så är jag så glad för Beccas skull, hon och hennes man har bestämt sig för att flytta hem till Gävle igen och har köpt en jätte fin lägenhet! Ska bli så kul att kunna hänga lite i Gävle :) Jag fick även det första antagningsbeskedet, reserv precis som jag hade förväntat mig men en ganska mycket lägre reserv än vad jag trodde.. nu börjar jurist linjen i Umeå närma sig med stormsteg. Håll tummarna för mig!!

If everything could ever feel this real forever.

Så dålig uppdatering men är typ drygt att behöva sätta på min a pärons dator så nu trotsar jag mitt såliga batteri för att kunna sitta lite på min. Fattar inte hur man kan bli så beroende av sin data. Eller snarare av Mac. Jag pallar inte PC längre, får typ damp på hur segt det alltid går. Nej mitt bästa köp är utan tvekan min fina Mac dator :)
Jaja jag har iaf kunnat lägga över lite bilder som jag minsann ska visa er, inte för att det är ngt speciellt men ändå. I lördags festade vi till det, jag fick hänga lite med Malin vilket alltid resulterar i roliga kvällar. Så Harrys och sen Bond, börjar jag bli gammal eller va bara mitt sällskap gammalt? Haha man börjar ju undra! Så tror jag att det blir Stockholm på fredag också, för en vecka för jag behöver nämligen vara hemma fredagen efter då det är beach party och jag har i princip blivit lovad att Lauder Killz ska spela och eftersom jag missade bästa Daniel på Fegenfesten är detta ett måste!
Igår red jag min fina pålle också, han va så himla fin och duktig! Åh jag saknar verkligen att rida och att ha han i närheten. När jag red i Sthlm va det inte alls samma sak, men när jag satt på den lilla parveln blev jag alldeles lycklig igen. Iofs är han inte så liten längre, 16 år och han börjar minsann bli lite gammal. Men lika fin är han fortfarande!! 
Finisen!
Foo Fighters konsert!
Vackra Simrishamn!
Match på Örjans Vall..
Fest på Bond med Ola-Conny och Morgan från Ullared ;)

I can't tell you how it really is.

Min mamma skulle få min gamla mobil, så för att underlätta för henne så ville jag ju självklart radera alla mina gamla bilder plus sms.. Jag hittade sms som verkligen fick mig att tänka till på vad som egentligen har hänt den senaste tiden. Det är ju mig, men är det bara mig? Eller är det andra omständigheter också? Helt plötsligt blev jag jätte osäker på allt och inget. Jag kom tillbaka till den känslan jag hade då, hur roligt allting va och hur jäkla underbart vi hade det. Vårt stora gäng med massa olika människor. Det jag och Totti har kommer aldrig att ändras men jag är uppriktigt ledsen över hur vissa relationer ändrats. Det kanske bara är så det är, men jag tycker det är sjukt tråkigt. Än är det inte för sent att ändra.

Annars då, igår myste jag med Vicks och Tompa på Bulls och har åkt på en fin influensa, fin feber och svullen hals. Jo jag tackar jag! Men inget man ska gnälla över, har tagit det oförskämt lungt idag och ska ta det lika lugnt ikväll för att kurera mig. Har mkt planer för de närmsta dagarna så jag håller tummarna för att bli frisk!

Och eftersom jag fortfarande inte har min dator kan det inte bli några bilder... Dock va jag och tjejerna på värdlens mysigaste semester i Simrishamn, campade och hade det super mysigt!! Tack underbara tjejer för två fantastiska dagar med er! Synd bara att jag skulle bli en sjukling, men det va det värt!

Bjuder på en härlig bild från förra sommaren, bästa Totti och bästa Simon!!

RSS 2.0