Mätt.

Är verkligen proppmätt, har varit ute och ätit med Vickan, Jenny och hennes mormor och morfar :) Va hur mysigt som helst och Mona och Roland va såå himla underbara :) Vi satte oss på Yoss och käkade, jag tog entrecote med vitlökskrämsås så man luktar mumma i munnen nu hehe ;) Super super gott och sen gick vi vidare till Bulls uteservering och de andra tog öl och vin men eftersom jag nyss blivit opererad och gick och frossade på jobbet idag valde jag den nyktra vägen idag. Tycker det e konstigt att jag mådde så riktigt riktigt kasst på jobbet idag, kändes som om jag skulle spy samtidigt som svetten lacka och jag frös?! Jag hoppas iofs att det bara är att man börjar bli sjuk så man inte åkt på ngn infektion eller skit i samband med operationen!

Nu sitter jag och spanar lite kläder hehe, ovanligt liksom ;) Men såg att H&M lagt ut lite nya saker så tänkte jag kunde tipsa om lite saker som jag tycker e snygga ;)


Sjukt snygg klänning i skinnimitation, tycker den e galet het :) 349:-


Snygg nitväst, kommer vara riktigt snygg till hösten, me like! 299:-


Sååå himla söt klänning, finns i gammelrosa också. 349:-


Pälsväst och jag tycker det e såå snyggt över en skinnjacka till hösten, ett måste i varje garderob! 299:-

   
Denna mössan och dessa vantarna kommer ni se mig med i höst/vinter! 79,50 styck

Nej nu dags för sängen upp och jobba imorgon :)

Hoho.

Springer snabbt inom här och tipsar om en såå sjuuukt snygg skinnväst från H&M. Den är från Divided Black men tror den i princip är slut i butik men nu har de den på Shop Online på hemsidan, ett riktigt kap!! Kommer vara hett i höst, jag älskar min!! http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_YTT_ALL&shoptype=S


Snygg inte sant?!

Nej nu ska jag åka och hämta Chester, hej så länge!

What goes around comes around

Har varit ute i Haverdal hela dagen och lyckades faktiskt sno åt mig en eller två soltimmar så jag hoppas min kropp fått sig lite lite mera färg, man kan ju alltid hoppas hehe ;) Så ikväll blev det gott grille men goda såser och kött och potatis, mums! Tror mina föräldrar är bland de bästa på det här med grille och allt därtill.

Imorgon ska vi iaf åka och hämta hem Chester för de han står hos ska iväg och fjällvandra, hur coolt låter liksom inte det?! Men iallafall så ska han komma hem men hoppas han kommer kunna stå ute dygnet runt nu med så han slipper gå inne. Min lilla Chester.

Åååh en annan rolig grej hände idag också, kommer låta er suga lite mera på karamellen men om allt går som jag vill kommer jag vara världens lyckligaste på onsdag!! Håll tummarna för mig!


Världens världens sötaste lilla guldklimp som växer och växer!

Morn.

Jaa onsdag morgon och jag börjar få ont, bra ont faktiskt i min stackars mage :( Hade man väl kunnat fatta att det knappast skulle gå smärtfritt, speciellt inte för olycksfågeln mig :( Aja knaprar panodil så det slår det härliga till plus det gör ont när jag kissar, ungefär som en början till urinvägsinfektion.. SUCK!

Sitter här och spanar lite bloggar och kollar på våra bästa år hahaha så dåligt så att det nästan blir bra ;p gaaaalet.






Bilder lånade av http://angelicascloset.se och klackarna är från H&M.

Älskar att H&M börjar komma med riktigt snygga klackar och att det blir mer klackar till höst, synd bara att de svarta inte fanns i butik i GBG då de uppenbarligen finns i Sthlm. Därför man ska flytta och jobba i Sthlm istället.. jag hoppas verkligen att det går hem idag!! Åååh ni som känner mig vet hur mkt jag vill detta just nu! Men jag e galet förtjust i de rosa, de känns bara såååå jag, inte sant?! Fast de bruna e med snygga, ååh jag vill ha alla tre!!

SYTYCD :)

Åååh älskar verkligen det programmet, kom på när jag satt på väg hem att VA FAN det började ju för en timme sen :( Men hinner se lite nu iaf och sen ska jag försöka se om jag inte kanske kan se det på femman, de har väl också sån femman play som tv3 play ;p hoppas jag iaf! Imorgon är det både Bachelorette och So You Think You Can Dance, en bra tv kväll helt enkelt :D Har ni missat SYTYCD såå måste ni bara börja se det!! De dansar såååå sjukt jäkla bra och jag blir så himla avundsjuk :) Önskar jag kunde skaka rumpa i en salsa som de gör eller dansa krump så coolt som de gör!
Och min favorit från förra säsongen ska ju vara en stor roll i nya step up 3, längtar!

Nej nu ska jag fortsätta kolla och ta lite vatten, sjukt törstig av ngn konstig anledning.

Ciao bella

Grille.

Idag har det blivit lite grille i Haverdal, känner mig relativt pigg efter operationen och man har fått Alexander att le på smilbandet inte bara en gång utan flera ggr idag :) Mys pojke! Christians föräldrar är här också så det har varit trevligt =)
Ska nog hem till Jenny en snabbis senare, hon och Vickan ska baka scones och spela triss och stege, det kan man väl inte missa för en sekund?!

Hörs senare!

Haverdal är det bästa stället i världen.

Är hemma från min operation nu, allt gick bara bra och jag vaknade efter ca 45 min så ingen sjusovare här inte :) Ska tillbaka om 4 månader och jag håller tummarna att det har försvunnit!

Sitter i Haverdal nu, mina föräldrar hämtade mig och jag valde att åka med ut hit istället för att åka hem. Jag älskar att vara ute i Haverdal hos mina föräldrar. Tror knappt att det finns något bättre. Tror jag är rätt bortskämd av mina föräldrar när det gäller att de alltid ställer upp. Jag är absolut inte bortskämd när det gäller att få grejer eller allt jag pekar på men när det gäller att ställa upp är mina föräldrar de absolut bästa! Jag är verkligen glad över att jag har den underbara familjen jag har och att min syster och jag har en väldigt bra kontakt, skiljer ju ändå sex år på oss men sen hon flyttade hemifrån blev det bättre och när även jag flyttade hemifrån och Alexander ploppade ut blev den ännu bättre. Som Christian mobbar mig för, hur ska du klara dig i Sthlm utan dina föräldrar? Jaa det kommer säkert bli jobbigt men även väldigt nyttigt och jag tror faktiskt att det är ngt som jag behöver för att utvecklas, även om pappa tycker jag kan välja en annan stad än Sthlm ;)

Nej nu ska jag lägga mig och vila en liten stund, är alldeles groggy ;p Kan dock tipsa om Blondinbellas bloppis där hon skänker en stor del av pengarna till prostata cancer vilket jag tycker är väldigt beundransvärt! Dessutom äger ju den tjejen väldigt snygga klänningar!

Hej så länge allihopa =)


Finaste utsikten i Haverdal hos mina föräldrar.

Operation.

Jaa snart ska jag vara på sjukhuset för att göra min laserbehandlings operation. Börjar bli lite nervös nu men är mest för att sövas och må dåligt efteråt men själva ingreppet tar bara 10 min så det är jag inte rädd för och det känns bra att få det gjort också och hoppas på att det försvinner :)
Gå och gör cellprover om ni är över 20 år för det är väldigt viktigt speciellt om ni som jag har den cancern i släkten!


Hittade en cool bild på en av mina absoluta favorit serier, Greys Anatomy!

Åhh vad jag börjar längta tills att serierna börjar igen, Gossip, Greys, Criminal Minds. Enda som fattas är ju One Tree Hill men det va ju sista säsongen sist :( Tur jag har alla säsonger så jag kan spana när jag vill :) Hade verkligen verkligen velat ha Greys boxen ååhhh det slutade ju så jäkla bra sist eller bra och bra jäkligt dåligt med om man vill se det så haha vill bara att det ska börja igen!!

Nej nu får jag börja klä på mig så jag e klar när mina päron kommer och hämtar mig :)
Önska mig lycka till!

GBG!

Tidigt i lördags morse drog jag och mina underbaringar Jenny och Viktoria till Göteborg och vi kom hem igår eftermiddag. Va en helt galen helg men mycket shopping(läs mycket!!!) och såklart lite festandet och massa god mat och super sällskap. Vi bodde på hotell Robinson, är faktiskt att rekommendera, billigt och super centralt kanske 1 minut till nordstan och 3 minuter till centralen! Så riktigt najs för oss shopping galna. Jag va självklart värst, tror jag hade kanske 20/30 plagg med mig in på första H&M:et och det blev några riktiga fynd! Efter en heldag shopping köpte vi hem lite chips, godis och en bag in tha box vin och korkade upp på hotell rummet med lite triss och stege, värsta party spelet hehe ;) Sen gick vi ut, kommer ej ihåg vad stället hette men det va super mysigt och jätte trevligt =) På söndagen va det dags för frukost buffe, är inte det verkligen det bästa med att sova på hotell? Jag älskar frukost buffen!! Mums! Sen fortsatte vi vår shoppingrunda ännu en gång, fyndade en riktigt snygg skinnjacka till Alexander =) Mina fötter va fasiken helt bortdomnade kunde knappt gå och mina föräldrar skrattade åt mig när de såg mig ;p Men mamma blev glad för smyckena jag köpte till henne iaf så det va kul :)
Tack mina underbara vänner för en toppen helg! Ni är bäst!!


Göteborg börjades med en frukost på Espresso House, deras scones e ju
så farligt goda =)


GOTT :D


Trötta på Hemköp efter en hel dag av shopping!


Mina inköp under lördagen (blev lite till på söndagen med hehe)


Köpte två nya ögonskuggor på Make Up Store som jag hade på mig här,
sjukt snygga lila ;)


Mina sötnosar!!


Bästa Vicks!


Jag fular mig på hotellet hehe ;) Klänning från H&M Trend, ny!


Weei ute i GBG =)


God fika på Espresso House innan hemgång :)

Hej alla morgonpigga.

Sitter här och försöker trycka i mig en macka, är det ngt jag alltid varit dålig på så är det att äta frukost tidigt på morgonen, är aldrig sugen men vet ju med mig att jag kommer bli det senare så lika bra att trycka i sig. Upptäckte också att det inte går ngn buss om jag inte vill vara där en timme tidigare?! No thanks. Så blir för mig att traska, e iofs inte så långt men med väska så tar det säkert sin lilla tid så det e bäst jag är ute i tid :)

Igår va jag och hälsade på lilla Chester och han hade det så bra så bra :) Inte så värst tjock som jag befarade ;)


Chester och Elliot har det mysigt :)

Nej nu måste jag packa det sista och fixa iordning mig, ha en bra helg!

Godmorgon =)

Har precis ätit frukost, men har i princip inget hemma och ingen ide att köpa ngt nytt eftersom jag ändå inte ska vara hemma ihelgen så det fick bli lite ihopplock =) Men det funkade det med ju. Ska snart börja klä på mig och föna håret innan jag beger mig en runda till stan. Ska ju som sagt införskaffa mig en mascara. Idag är det ju löning med, fick en bra summa denna månaden, hade ju bara fattats annat så som jag jobbade i juni ;) Men det mesta blir att spara faktiskt så man har att ta när man flyttar =)

Hade tänkt dra till galgberget och springa en runda idag också innan jag åker hem till Haverdal, hoppas bara min vad tycker likadant, vill gärna hålla igång bra när man äntligen börjat springa igen. Saknar dock ridningen, känner jag inte kan hitta ngt annat som är lika roligt och som ger lika mkt träning. Hela kroppen har raserat sen man slutade haha vill ju så gärna börja igen men känner inte riktigt att möjligheterna finns där just nu. Men den som väntar på ngt gott :)

Min förra häst Colorado och jag på vår sista tävling ihop.

H&M

Sitter och glor lite i nya katalogen, blev positivt överraskad för det fanns väldigt mycket super mysiga koftor och västar och lager på lager med tjocka strumpbyxor och skärp i midjan. Tycker det e roligare att kolla i katalogen när man kan se hur plagget blir i en outfit ;) Men inget klickandes hem förrän jag shoppat i Gbg =)

 


Har precis krängt en påse popcorn, ibland blir jag så sugen på det så jag vet inte vad. Men ngt som är ännu godare det är faktiskt frysta hallon. Skulle kunna äta ett helt paket rakt av, det e så fruktansvärt gott :D Ni måste testa! Ska nog minsann ta lite nu hehe.

OTH

Sitter och kollar på gamla One Tree Hill avsnitt medan jag målar mina naglar :) Köpte nytt på jobbet idag från Depend, ngt orange/rosa av ngt slag typ. Syntes inte så mkt men va bättre än inget =) Ska måla om dem igen på lördag I think till det skrikrosa, eller så har jag bara kvar detta vi får se =) Dock läste jag i mina kära väns blogg att hon är sjuuuuk, bäst för henne att hon blir frisk tills helgen!!

Såå imorgon e jag ledig, tänkte ta en snabb runda på staden behöver köpa en ny mascara, ngn som har förslag på en som både ger volym och längd till fransarna? Jag älskar Diorshow innan men tycker inte alls den e lika bra längre, köpte Smashbox senast men den va inte heller 100 tyckte jag och provade mammas maxfactor lash effect eller vad den heter och den va ju totalt värdelös. Har Maybelines Stiletto just nu och det funkar iaf på vardagar och sådär men vill ha en som va lika bra som mon Dior :( Ge mig tips!!

Har lite panik, har försökt ringa till Sthlm för att se om jag kan få bli förflyttad dit och om de har ngt till mig men försökt ringa hela veckan och inget svar och idag sa min chef att de flesta kommer tillbaka v.32!! E ju två veckor till!!! PANIK. Jag vill ju veta nu för jag vill flytta nu! Det här med tålamod och vänta när jag väl bestämt mig för ngt är inget jag har som ni kanske märker ;)

Imorgon ska jag o pappa kanske åka o hälsa på Chester, han står ju nu utanför lidhult och käkar gräs, undrar hur många kilon han gått upp egentligen hahaha min lilla sötnos. Men det är han värd. Hoppas jag får träffa Alexander imorgon med, mamma sa att han trillat och slagit huvudet i bordskanten stackarn. Har inte hunnit prata med syrran så jag vet inte riktigt hur det gått men när mamma ringde igår va han där och han skratta och va glad =) Som jag sagt, den man kommer sakna mest när man flyttar är ju självklart min lilla guldklimp. Har sett en sååå fin tröja på jobbet, den e sååå galet söt så ska se om stan fått in den i hans storlek så ska jag köpa den =)

Efterlyser: Malin Olsson, vart håller du hus?! Man får inte tag i dig och du ringer inte upp! Ring mig!


Lilla söta Enzo busen =)

Skit!

På något sätt lyckades min blogg försvinna, har fått tillbaka den men allt man skrivit tidigare e ju borta :( Inte ett dugg kul men e väl bara att blogga som en dåre nu hehe så man kommer i fas ;p Igår så va jag ute och sprang på galgberget, och jag måste ha sträckt ngt i min stackars vad för nu har jag svårt att gå.. Bara hålla tummarna det går över till helgen för då ska ju jag, Jenny och Vicks till Gbg och shoppa och partaja :D Weeei ska bli sååå kul. Känner verkligen att jag behöver komma bort och göra något kul :)
 Hade tänkt sprungit idag med men eftersom jag knappt kan gå e det bäst att avvakta så jag iaf kan gå på jobbet ;p

Har förresten tagit väck mina naglar, och jag är handikappad! Känns jätte konstigt och mina stackars fingertoppar är ömma, de har ju inte användts på säkert två år nu.. Men men är ju bara tills operationen e klar sen får jag ju ha dem igen om jag vill :)

www.have2have.se har just nu fri frakt om man beställer för över 300 kr och jag e sååå sugen på dessa:


Tycker de är sååå snygga, blir nog ett klick på dem alltså ;)

Nej dags att klä på sig inför jobbet, e nog mkt folk med tanke på vädret hehe e roligt :D

Puss!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0