Every me and every you.

För första gången skriver jag från min nya fina MacBook. Sötaste Sonil hjälpte mig med mitt internet igår så nu funkar allt som det ska :) Den är fantastisk! Den är än så länge värd alla sina pengar.

Idag hade jag då min allra första föreläsning. Handlade om trakasserier och jämställdhet i princip. Intressant! Eller det kommer bli intressant det här. Köpt mina två första böcker idag, de andra två jag behöver till första delkursen ska jag låna på bibblan. Känns onödigt att köpa böcker som man ska ha typ ett semenarium, kan man lika gärna låna. Ska försöka sätta mig och läsa igenom början av båda böckerna i kväll då det ska vara gjort till första semenariet på fredag. Åh det känns så himla overkligt att allt satt igång på riktigt nu. Är så himla kul!
En mindre rolig grej är att jag fått så himla ont i halsen idag, pimplar halstabletter just nu haha så fort den ena tar slut tar jag nästa. Plus att jag äter Zyx och Bafucin som man bara får äta ett visst antal per dag haha så nu borde den försvinna iaf! Skulle tränat BodyPump i kväll men jag vågar inte för halsen så ska nog bara gå en runda ikväll och köra på BodyBalance i morgon kväll istället.
Igår blev jag dessutom medlem i det parti som jag stöttat sen jag bestämde mig förra valet vart jag stod. Det känns lite sjukt att jag tack vare detta har fått någon form av sugkraft att bli politiskt aktiv, men när jag såg debatten igår blev jag så himla sugen. Jag har ju stora planer på att bli ambassadör och FN/EU men att få sitta i riksdagen eller kanske så småningom bli Europaminister eller liknande låter minst lika kul. Det känns iaf skönt att jag verkligen läser rätt för att bli det jag vill!
Så bra livet är just nu!!

It's a crazy time.

Första skoldagen idag. Det känns hur bra som helst men samtidigt hur konstigt som helst. Känns dock att jag gjort helt rätt. Det ska bli så himla spännande det här :) Idag är jag trött i mössan, länge sedan man behövde använda huvudet såhär mycket. Massa information att ta in och en riktigt spännande debatt med representanter från alla riksdagspartierna! Jag ångrar inte valet av statsvetenskap heller. Institutionen verkar ha en riktigt skön stämning och ämnet känns helt rätt!!

Nu ska jag bara få igång min fina Mac ockå så är allt klappat och klart!

One life stand.

Igår, fantastiska jävla dag! Underbart sällskap och sjukt bra konserter. The sounds of arrows förvånade mig och va grymt bra. Shout out louds va bara sådär underbart bra som jag förväntade mig och gav mig ett stort leende, välmående och lite gåshud. Men bäst va utan tvekan Hot Chip. Vilken konsert! Vilka gubbar! Jag försvann in i en drömvärld. Gud vad jag älskar konserter. Jag älskar musik.

Imorgon är det my big day. Första dagen i skolan. Ska bli så spännande men kan inte hjälpa att vara lite spänd och nervös! Får hoppas att det är någon som har lust att hänga med mig då det är många timmar där imorgon :) Men kul ska det bli.

Dags att sussa.


Snart kommer denna finingen till Sthlm, längtar!

Who's that girl?

Popaganda ikväll. Ellie Goulding och Belle and Sebastian va super mysiga. Familjen va ett jäkla bra drag men Robyn va fan FANTASTISK!! Vilken tjej hon är alltså. Imorgon är det fler bra artister, ser fram emot Shout out louds!



Så fett nice!!

It's your birthday.

Denna helgen har mina föräldrar och min syster och hennes man varit här uppe i Stockholm. Vi har firat bästa pappa som fyllde 60 år!! :) Har blivit en intensiv och hektisk helg men väldigt rolig och mysig! Vi va ute med Waxholmsbåten på lördag kvällen och fick äta super god mat och se Stockholms underbart fina skärgård. Rökte cigarr och drack whiskey dagen till ära. Men nu har de åkt hem och jag är hemma i min lägenhet och bara njuter av det faktum att jag är ledig hela denna veckan! Nu ska jag ut till Skäris och kvittera ut mina nycklar och lämna tillbaka mitt personalkort. Först va jag bitter men sen insåg jag att detta drastiska kanske behövs för att jag ska kunna spara pengar haha :) Ska luncha med sambon min också och höra hur första dagen själv går :)

I eftermiddag ska jag bjuda S på mat. Har planer på lax med romsås och potatis. Så kan Therese få lite matlåda också :) Det är hon värd.

Jag ska förresten börja plugga ett kandidatprogram i statsvetenskap med inriktning mot offentlig politik och organisation i tre år och antagligen läsa en master i internationell politik eller europa politik. Mina tankar och drömma är att bli ambassadör eller jobba inom FN/EU. Jag gillar att ha stora drömmar, det får mig mer motiverad och vilja satsa allt.

Nej nu är det dags att börja röra på sig. Hoppas alla ni har det precis lika bra som mig just nu!

How could it be any better than this.

Alltså jag är i ett lyckorus just nu. Det va riktigt länge sen jag kände mig såhär lycklig. Allt bara känns så rätt, så bra. Livet i allmänhet, det faktum att jag ska plugga och att jag har världens bästa vänner.

Försöker vara tyst som en mus då Tessie sover och jag inte vill väcka henne för hon ska upp tidigt imorgon. Men jag tror inte jag har varit såhär lycklig sen jag höll på med hästarna. Känns som om hela livet faller på plats. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva min lycka med ord. Den bara finns där.

Dock va det jobbigt idag att säga hejdå till alla på jobbet. Jag kommer ändå sakna dessa fina människor. Började nästan gråta när jag skulle säga hejdå till en del, men samtidigt vet jag att jag gör rätt. Äntligen känner jag att jag gör det jag borde göra i mitt liv.

Jag är lycklig.

Love is a symphony.

Sitter här och har alldeles precis bakat muffins till jobbet imorgon. Vi får hoppas att de godkänner dem haha. Även om jag tycker det ska bli så himla kul att börja plugga och prova på nya utmaningar så fick jag en klump i halsen när jag skulle säga hejdå till bästa Emine och fina Romina. Det blev så verkligt då. Att jag inte ska komma dit varje dag mer. Inte för att jag ångrar mig, inte ett dugg. Jag vill göra något annat i mitt liv men människorna jag mister, det är det som är jobbigt. Men samtidigt så hoppas jag att jag faktiskt hittat väldigt fina vänner i denna butik. Eller jag vet att jag har det. Jag blir ändå så förundrad över hur mkt jobbigare det ändå känns att säga hejdå än vad det gjort i alla mina andra butiker. Det är ngt visst med Skärholmsbutiken och dess anställda. Jag tror att en tår eller två kommer krypa fram i morgon, men jag vet att jag ska ut på nya äventyr. Jag vill bara tacka alla söta på Skärholmen för ett par underbara månader och jag kommer verkligen sakna många av er väldigt väldigt mycket!

Kärlek <3

Fredagen den 13e

Otursdagen, men då min syster är född fredagen den 13 så har det aldrig varit en otursdag vilken månad den än slår in i! Egentligen ville jag bara gnälla. På hur ont jag har i min rygg och på hur konstant trött jag är hela tiden sen jag fick ont. Just förtillfället vill jag bara låsa in mig i ett mörkt rum och vakna om några dagar. Detta suger!




Ungefär lika sugigt som när jag trillade och slog i knäna i somras. Bara det att då va jag en krigare nu är jag en gnäll kärring!

Who are you..

Ska snart bege mig iväg och dricka några glas vin, ska bli väldans trevligt :) För en gång skull är jag faktiskt i tid haha men idag va jag nästan tvungen att vara det ;p


We look so good together.

Sitter på tåget, 1 timme och 40 min sent. Jo man tackar jag. Värsta mardrömmen för den som faktiskt har ont i ryggen! Dessutom dog min mobil med eftersom jag såklart va tvungen att prata i telefon medan jag stod still, typiskt mg haha.

Jag har iaf en rolig sak att se fram emot på onsdag, jag är lite nervös ;p


Me and my love doing strawtown.

...


En av de finaste låtarna jag vet.

Walking after you.

Jag har fortfarande ont. Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig. Vill kunna jobba imorgon då jag har så få dagar kvar men just nu kan jag knappt gå men käkar tunga tabletter så jag hoppas på det bästa.

Har glömt att berätta att biljetter till Popaganda är fixat! Jag och Josie ska inta scenen och rocka fett mkt! Ska bli så himla kul. Slutet på det goda livet och början på det nya fattiga haha ;p

Har haft det hur bra som helst hemma. Men varför är det alltid så att när jag åker hem så händer det något i Sthlm som jag verkligen vill vara med om. Så himla typiskt.

Annars vill jag bara skänka en fin tanke till Syrrans hund. Världens bästa Sigge. Han har inte mått så bra den här helgen när jag varit hemma och jag hoppas verkligen att han kryar på sig.. Finaste hunden <3


Jag och världens bästa syster!







Killing me softly.

Jag vet fan inte vart jag ska ta vägen med denna skit rygg. Jag har aldrig haft såhär ont.. Jag kan knappt gå ordentligt. Jag vill inte! =(

Men idag ska iaf Christian firas, grattis grattis!! :D Och sen ska jag på musikfest i Fegen och ha det sådär trevligt som det bara går där.

Tur att jag är hemma när jag har såhär ont, blir man väl ompysslad! :)

It feels just like home.

Jag är inte riktigt hemma. Jag är i Fegen, men detta känns ungefär precis som hemma. Fegentown som söta Hanna kallar det haha :) Så sjukt skönt att få skjuts hela vägen och slippa böka med tåget, lyx!

Annars är det ingen höjdare, min svank håller på att döda mig. Känner mig som en 90årig gammal tant som bara gnäller. Inget roligt sällskap är jag heller.. Stundtals vill jag typ ta ett rep och hänga mig så ont jag har. Dags att kolla upp det kanske?

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och kolla film och hoppas att morgondagen blir bättre!

RSS 2.0