Life as it should be.

img_4291 (MMS)

I fredags på Koh Phangan, hur god mat som helst och ett helt fantastiskt ställe! Love it! :)

Where love went wrong.

Vi va så satans duktiga i onsdags! Under 30 min sprang både jag och Sarah! Så jäkla härligt, nästa år får det bli under 25, va ju tänkt i år också men jag fick lite väl mkt att göra för att orka träna till det hela vägen, så nästa år!
Ikväll ska jag ut med S och käka på Koh Phangan, ska bli sååå himla gott! Världens bästa thaimat! Ska unna mig lite drinkar med, har pluggat hårt med kalkyleringen denna veckan så ska bli härligt med ngn dag ledigt :)

Jag och bästa Sarah med våra medaljer ;)

Och den utlovade bilden på min lilla tårta jag gjorde i veckan ;)

Let the rain wash away all the pain of yesterday.

Nu är det dags, Vårruset! Springer med Becca och Sarah. Har dock inga förväntningar på tider what so ever, har inte kunnat träna pga ryggen och annan stress så bara jag springer igenom hela som förra året är jag nöjd! Dock är jag sjukt taggad, det ska bli riktigt roligt. Får hoppas att vädret håller i sig så vi slipper se ut som dränkta sillar när vi kommer i mål :) Och nu har vi bestämt att springa Tjejmilen också, blir en härlig push att träna till i sommar :)
Håll tummarna för oss!!

Going back to the corner where I first saw you.

Helgen, vill jag helst inte prata om. Efter några veckors press och stress och med handen på hjärtat ganska dåliga matvanor satte vinglasen sina spår i lördags. Jag vill officiellt be mina fina vänner om ursäkt för att jag totalt klappade ihop och va otröstlig. Drama Queen men iofs en snäll sådan fast måste ändå varit den största party poopern ever när jag satt och lipade inne på McDonalds. Så nu va det slutpratat om det.
Idag då, jo det ska bli födelsedagsfika här hemma och jag ska bjuda på jordgubbstårta. Mums filibabba skulle jag vilja säga. Jag står i valet och kvalet om jag ska baka ngt mer lite lätt. Frågan är ju om jag hinner.. Har fått storstäda här hemma, när tjejerna kommer måste det ju vara fint här hemma (läs: finns några pedanter i gänget, prestationsångest! haha nej skämt o sido). Nu ska jag dock till skolan och jag är egentligen stressad men orkar inte ta tag i mig själv, som vanligt. S va en ängel som tog hand om mig igår. Även om jag trivdes med livet som singel så kan jag inte sticka under stolen med hur fantastiskt underbart det är att ha min man.
Nej nog om detta, en bild på min tårta kommer senare ikväll ;)

Alex, pappa och Sigge. Tre av mina fem favorit killar.

Snälla bli min igen, låt det va som i en film.

Domedagen idag då, nästa sista tentan för denna terminen. Ja visst har jag en kvar, den 7 juni så inte får man ens sommarlov i tid. Mmm behöver jag påminna om hur mkt jag älskar Företagsekonimiska institutionen? Dåliga lärare och dåligt upplägg. Tur att alla klagat så mkt att de stackare som ska plugga nästa termin får det bättre! Men men vet att jag pluggat alldeles för lite och jag sitter ändå här istället, stabilt. Men min hjärna har sommarlov.
Jag fattar inte hur jag ska kunna springa Vårruset nästa vecka, jag har varit alldeles för stressad för att kunna orka ta tag i en ordentlig träning. Springer iaf 5 under 28 min så det är väl det jag får glädja mig med. Nästa vecka ska den normala träningen återigen börja. Äntligen! Börja få abstinens. Såg att Sats har träna två ggr i veckan i sommar som jag nog ska hänga på eftersom jag även kan träna hemma i Halmstad. Det blir perfekt tror jag.
Ikväll ska vi kanske till Grönan och kolla på SÄKERT! vilket kan bli en trevlig början på helgen. Borde egentligen jobba i helgen men känner mig ganska trött men om det dyker upp ngt bra pass som inte är längst ut på gröna linjen så tror jag att jag slår till ;) Nej nu ska jag börja byta om då jag ska vara i skolan 11 sharp då jag och klassis ska lugna nerver och gå igenom det sista.

Sötaste Alex <3

Happiness is a mood, not a destination.

Och idag är jag glad för idag fyller jag år!! Känns iofs inte som om jag fyller år men det känns ändå som en bra dag :) Och ikväll ska jag bli bjuden på middag och få lite presenter. Det gillar vi! Snart ska jag sticka till skolan, trevliga räkneövningar och på fredag har jag ju då tenta i marknadsföring men den har jag förträngt idag!
Kollade precis på OTH och fick en känsla av att det kanske va absolut sista avsnittet. Vilket innebär att mitt lyckopiller tar slut.. hur gör jag nu? Visst att man kan se om men det är ändå ngt med att se nya avsnitt. Även om de gamla är bättre.. Detta är det sämsta med sommaren, alla underbara serier slutar fast iofs man kollar inte på serier under sommaren ;)
Och så kan jag också säga att jag ska få en ny kombo i form av min underbara vän Sofia! Ni hörde rätt, hon kommer hem från Holland och jag kan inte vara gladare eller få en bättre vän att dela lägenhet med!! Bästa bästa jag är så glad!

Min kärlek <3

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.

Man kan definitivt inte kalla mig bloggare längre. Först började det med att jag va sjukt stressad till min första Redovisnings tenta som jag för övrigt failade. Sen fortsatte det och jag liksom kom ifrån själva bloggandet och en ny redosvinings tenta avklarades igår och då klarade jag den med god marginal. Men nu kände jag ett stort sug efter det igen, dock är jag lite nere idag över att jag inte kan vara på Fegenfesten.. Jag hade verkligen längtat efter det så himla mycket och blev så ledsen när jag insåg att omtentan skulle ligga exakt den dagen. Men men det kommer förhoppningsvis fler år. Och Daniel om du läser det här kan jag tippa att ditt första framträdande måste varit sjukt grymt!!!
Så imorse va jag ute och sprang 6 km, sjukt skönt att komma igång igen. Jag har knappt hunnit träna mer än lite sporadiskt eftersom jag haft så himla mkt i skolan. Och jag älskar Veronica Maggio. Bara så ni vet. Nu ska jag göra klart ett marknadsförings arbete. Ingen ro förrän 7 juni. Då kommer jag älska mitt liv igen!
RSS 2.0