I'm holding you under and show you that you're wrong.

Vilken helg det blev, varit fullt upp. Jag fick jobba extra i Skärholmen, vilket va sjukt jobbigt men också väldigt roligt och massa härliga pengar :) Igår va S så himla snäll så han kom med Thaimat och film till med och Therese. Det va verkligen uppskattat! Idag har jag haft huvudvärk och inte mått så himla bra men lite sömn ikväll så ska det nog bli bra. Jag ska äntligen börja träna imorgon igen, det blev ju lidande i helgen! Sjukt skönt, jag funderar även på att köra en detox på tre veckor, fick en liten inspiration av en söt Louise. Så jag ska fundera över detta faktiskt.
Mycket roligare än såhär blir det nog inte idag!

En saknad häst och en saknad värme :)

This is the night.

Idag har jag gjort mig fin för jag och S ska ut och käka. Har dessutom jobbat heeeela långa dagen idag så det ska bli helt underbart att träffa S och bara ha det mysigt och trevligt.

Jag älskar att ha inbakad fläta :)

I don't wanna look back now.

Nu ska jag snart hämta Therese på Centralen då hon kommer hem från Leksand ikväll. Super mysigt för mig för då får jag sällskap :)
Nu är det klart, från och med nu är jag hästskötare igen. Fast på deltid den här gången då såklart. Ska bli väldigt mysigt faktiskt och jag hoppas verkligen att jag får in det i mitt schema med skola och allt annat. Jag vill försöka ge det en chans iallafall. Dessutom tyckte jag att hästen verkade super mysig och en typ av häst jag verkligen gillar. Men hade verkligen helt glömt bort hur trött man blir av att vara i stallet. Jag minns hur trött jag va när jag jobbade på Grevlunda, men det va en skön trötthet, man va trött i kroppen och iofs i knoppen också men inte sådär stressigt trött som jag kan vara nu och framförallt va när jag jobbade. Det är en skön trötthet när man varit i stallet.
Sofia, jag längtar tills du kommer hem!!! Bara så du vet liksom.

Jag envisas med att alltid ta den här bilden när jag pratar om Sofia, men det är just för att den här bilden betyder så himla mycket för mig. Denna kvällen startade något riktigt underbart med min bästa vän. Dessutom va det en helt galen kväll som jag aldrig kommer glömma ;)

So why don't you kill me?

Idag va första dagen som hästvakt och det känns så himla skönt. Tänk vad mycket man egentligen får gjort när man är där. Jag saknar verkligen hästarna, men det är svårt att få in tiden till det just nu känner jag. Vill ändå hinna med skolan och göra bra ifrån mig. Och på tal om det så fick jag tillbaka min senaste tenta idag, jo jag tackar ja, den gick bra. Över förväntan faktiskt och nu är min första termin klar med mycket bra betyg! Så skönt.

Nu har äntligen mina serier börjat igen, och igår hade jag hela tre serier att kolla på. Underbart. Även om det va säsongstart på både 90210 och GG valde jag att kolla på Pretty Little Liars först. Det är ju så grymt bra just nu! Nu har jag precis sett Hellcats och väntar på OTH. Va sjukt segt att ladda idag...
Nu vill jag bara att passen på jobbet ska komma igång så jag kan spara spara massa massa pengar. Jag har ju som sagt stora planer haha!
Är verkligen så nöjd över mina biljetter till Foo Fighters!!

Everything looks perfect from far away.

Åh nu har jag köpt biljetter till Foo Fighters konsert i sommar. Jag är så himla himla nöjd! Det allra allra bästa är att Band of Horses också ska vara med och jag älskar Band of Horses. Jag skulle kunna betala alla pengar i världen för att få se dem. Så jag är en lycklig tjej just nu :)
Idag har jag massor på schemat, först ska jag till skolan för lite seminarie och vidare till Medis för PT träning för att senare snabbt hem och byta om och åka till stallet och rida + ta hand om Rosie. Så det är ett fullspackat schema men det är kul. Tycker ju om att vara i stallet :)

These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you, lets hear it for New York,

Idag åkte bästa T hem till Leksand för några dagar och jag är ensam helt plötsligt. Det är konstigt det där, hur jag så mycket behövde "egen tid" innan för att snarare älska den tiden jag inte är själv. T har vänt mig. Till något bättre. Jag har verkligen lärt mig något av henne. Att inte vara rädd att visa känslor, att vara lite naiv och tro gott om alla människor. För det är något jag verkligen uppskattar med T. Hennes snällhet, sårbarhet och förmåga att alltid göra andra glada. Jag är glad över att jag blivit mer som henne. Hon är verkligen bra den där Therese.
Bara för att pappa tjatade på mig om att se på handbolls matchen suger ju Sverige. Kan dock nöja mig med att jag faktiskt varit duktig och tränat. Imorgon ska jag både träna PT och rida. Det ni. Jag är hästvakt. Det är mysigt. Jag gillar Rosie, hon har fått en glad gubbe i min kalender. Ingen annan som får det haha.
Jag är så lycklig just nu. Det känns som om allting faller på plats. Får jag som jag vill så kommer jag tillbringa en hel termin i New York. Därför spelas Empire State of Mind på högsta volym nu, jag vet att det är långt tills dess. Men man måste planera. Ifall ni nu va intresserade. Jag vet en som kommer vilja hälsa på, Sofisen, och hon är redan inräknad!!

You can never say never.

Igår tog jag tag i att ringa Z vilket va alldeles för länge sen sist. Det va fantastiskt roligt att prata med henne igen. Min fina Z.
Jag är sjukt sugen på köpa den där zumba dvd:n och ha hemma och träna lite. Även om jag är på Sats 4-5 dagar i veckan skulle det vara skönt och kul att ha något att göra hemma de andra dagarna också :) Är det någon som testat? För Zumban på Sats är sjukt sjukt rolig!
Nu har jag bestämt mig för att spara ihop lite pengar och tatuera mig till våren. Ska bli så jäkla roligt, har velat tatuera mig en längre tid men nu ska jag äntligen göra det på riktigt!!
Har även bestämt mig hur jag vill att mitt hår ska se ut. Precis som Ashley Olsen. Kan man få hennes kropp med? ;)

Where love went wrong.

Love is not love which alters when it alteration finds.
It is an ever fixed mark that looks on tempests and is never shaken.
Love alters not with time's brief hours and weeks,
but bears it out even to the edge of doom.
Love is not love which alters when it alteration finds.

Everything looks perfect from far away.

I fredags tog jag tag i mig själv och gick på middag på Café Opera med skolan. Det va verkligen sjukt kul, Katarina fixade så jag kunde vara med i grupp sju och sen va det fest hela långa kvällen. Detta gör ju att jag kommer få nya vänner och lära känna nytt folk, vilket faktiskt är så himla trevligt. Jag har dock fortfarande ont i mina ben, så mycket som vi dansade och flamsade runt. I love it. Det va den roligaste utekvällen jag haft på länge. Det tyckte inte min plånbok dock haha men skit samma!
Hann med och träffa min fina syster en stund också i fredags, vilket alltid är lika trevligt. Lite shopping och fika innan jag va tvungen att skynda hem igen. Igår va det fullt hus här hemma med mina fina tjejer med massa god mat och bästa sällskapet. Så härligt att man kan börja umgås och leva igen.
Idag gick jag och Therese en runda nere vid vattnet, strålande sol och värme gjorde mig om möjligt på ännu bättre humör. Ska snart möta upp Totti på lite träning, jag har sackat efter den här veckan så nu får det bli nya tag igen. Det e konstigt det där med träning, hur man nästan kan bli beroende av det efter ett tag. Och jag märker på min rygg direkt när jag inte tränar på några dagar, den dödar mig just nu så min kropp behöver helt enkelt träning, vilket faktiskt är bra.
Och jag har shoppat kläder för första gången på jag vet inte hur länge. En rostfärgad kavaj, en svart klänning med genomskinliga ärmar, en ring och världens finaste halsband från H&M. Sjukt nöjd är jag. Kommer nog bli lite mer shoppat den här månaden. Äntligen!! Jag älskar att ha pengar haha ;)


Världens vackraste Stockholm.

Now let's not speak of it again.

Jag önskar att det bara kunde sluta vara plus grader ena dagen och minus grader nästa dag. Det är i princip omöjligt att springa i den här staden nu, om man inte har broddar (vilket jag tycker är för hästar) som jag då självklart inte har. Det är så himla skönt att kunna dra iväg och springa lite på morgonen, har man liksom fått ett träningspass om man då som jag har idag har mycket att göra! Så istället har jag kollat klart en serie, nu ska jag försöka göra mig iordning för att sen läsa lite innan jag beger mig mot skolan. Vi ska ses tidigare för lite grupparbete. Hade genomgång av redovisningen igår, tro det eller ej så känner jag mig rätt taggad för att börja den snart. Företagsekonomi kanske inte är så fel som jag tänkte!
Idag ska jag träffa min kära syster som är på besök i Sthlm med sitt jobb. Va ju senast i julas som jag träffade henne så det ska bli ytterst trevligt. Jag tror jag nästan helt hundra bestämt mig för att klippa mig. Ångrar jag mig så växer det ju ut igen. Det är ju det som är så bra med mitt hår, tack pappa för en sjukt bra hårväxt!!

Det är ju fredag och allt.

What goes around comes around.

Då skulle man kunna säga att skolan dragit igång igen. Typ rätt så ordentligt. Fick nästan en liten chock men jag är fortfarande taggad för det. Dock tycker jag att ett grupparbete plus fyra andra gruppuppgifter va lite att ta i. Jag menar grupparbetet ska ju bli stort och faktiskt halva betyget, eller något sånt. Snart ska jag sticka dit igen, börjar vid ett så idag har jag läst lite av dessa typ 200 sidorna jag ska ha läst till senast måndag. Tack så mycket FEK.
Igår va jag och Therese hos veterinären och hennes pålle är frisk. Vilket ju va väldigt skönt för det innebär inget mer besök förrän om tre månader. Det kan jag leva med. Började så smått tröttna på att traggla till Uppsala en gång i månaden ;p Dock blev ju T påkörd igår och är på Södersjukhuset idag så jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med hennes stackars nacke och rygg.
Har börjat planera en himla massa saker nu framöver. Som ska hända i vår och sommar. Vissa saker lite mer hemliga än andra. Jag och T hade värsta planen igår. Och om allt vill säg väl så kommer det kanske bli Afrika i höst också. Vilket också är så sjukt skönt för nu har jag hittat en motivation till att jobba igen. För jag kommer behöva pengar till mina planer, så jag ska verkligen jobba så mycket som jag bara kan nu i vår/sommar för att få ihop till allt jag planerar. Jag ser verkligen fram emot våren nu. Life's good!

Sjukt sugen på att klippa mig. Sofia som inspirerade mig redan i höstas men ju mer jag tänkt på det desto mer har jag gillat tanken med mittbena och lite kortare hår. Aningens kortare än Ashleys på bilden. Tror mitt spikraka hår faktiskt skulle komma till mer rätt då. Vad tycks?!

I'm close behind.

Snart ska jag börja bege mig mot tunnelbanan för att starta termin 2 och företagsekonomi. Ska bli riktigt spännande och jag är super taggad. Ska bli riktigt skönt att börja skolan igen efter nästan 2 veckors lov. Vi borde ju snart också få tillbaka resultatet på salstentan jag gjorde för två veckor sen. Spännande värre :)
Igår tränade jag med min PT och jag höll både på att spy och svimma. Eller okej svimma va att ta i men det började svartna för mina ögon och jag mådde skit illa. Fatta att hon körde skiten ur mig. Helt galet. Och jag är så taggad på mer även om jag mådde skit igår. Idag dock, när jag sprang intervaller på bandet va jag nästan extra pigg. Det gillar vi. Nej nu ska måste jag rusa så jag hinner med samma tub som Becks!

Skolfin haha ;)

Hoes over Bros, Butts over Stutts.

Detta är till dig min fina vän Sofia. Ännu en gång har du lyckats få mig på så mycket bättre humör. Tack för att du finns.

I miss you, and I wish you were here.

Ikväll har jag en sakna mina vänner kväll. Även om jag tycker det är jobbigt så tycker jag också att det är skönt. Sitta och lyssna på lite musik som påminner mig om dem och som får mig att tänka på allt kul man varit med om. Just nu är Zandra, Sofia och Johanna lite extra i mina tankar. En är iaf i Sverige och en är kontaktbar men den tredje är ute i vida världen. Nu vill jag bara att T ska komma hem, är inte i min bästa form och vill ha lite sällskap. Jag vet inte varför men ibland så blir jag så himla deppig. Men det är för att jag haft alldeles för mycket tid för mig själv den senaste tiden, då blir det att man tänker mer än vad man behöver. Så ska bli skönt att skolan börjar så man har en utmaning igen.
Ikväll börjar solsidan, jag är så taggad. Så himla roligt är det!!

Min bästa vän all times <3

Min mest saknade vän just nu <3

Den finaste av alla mina vänner, my soulmate i tjejform <3

Someone will found you.

Something about you know, I can't quite figure out.

Idag har varit en lång dag. Jag va faktiskt uppe med tuppen och befann klockan nio på Sats Odenplan för ett Piloxingpass. Ett av de sämsta pass jag varit på men gjorde inte så jätte mycket då jag bara va nöjd över att jag gått upp en lördag morgon för att träna. Sen har jag dock inte gjort något vettigt, mer än att kolla på Hellcats. Dock börjar jag bli lite nervös då jag bara har fyra avsnitt kvar av de som finns.. Måste börja hushålla mig så de räcker till näst nästa vecka då jag har nya serier varje dag att kolla på. Yey, jag längtar!!
Ikväll vet jag inte alls vad som händer, kanske Vicks, kanske myskväll med T. Jag vet inte. Kanske utgång till slut. Man vet aldrig. Skulle precis skriva att jag inte är sugen på utgång men man ska ju aldrig säga aldrig. Har jag gjort förr och då har det ändå blivit det. Nej nu ska jag ringa Jempa snart igen och se om hon och Sarah ska göra något spännande i eftermiddag som man kan hänga med på :)


Min favorit tjej just nu, som sagt hennes hår är en dröm!

Att stanna känns så rätt.

Jag har förresten börjat kolla på en ny serie, Hellcats. Fick inspirationen då jag gjorde ett quis som Sofia hade gjort av vem av alla CW tjejer man skulle passa bäst ihop att bo med. Det skulle kunna vara allt från Blair till Brooke. Mitt resultat blev Marti Perkins från serien Hellcats som jag aldrig någonsin ens vetat har funnits. Men eftersom hon har samma underbara hår som Peyton hade i början av OTH så tänkte jag att jag skulle ge det en chans. Det är lite cheezy och absolut inte bästa serien jag sett men oj vad jag gillar den tjejen. Och hennes hår, jag skulle kunna döda för de där lockarna!


Båda killarna är ju från OTH och Ashley Tisdale är från High School Musical. Men den blonda tjejens hår.
Gud jag vill ha!!

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.

Vad får man efter en timmes PT träning igår och Piloxing pass med min PT idag? Fet träningsvärk i rumpan. Och hur skönt är inte det! Rumpan ska bli så fit så fit till sommaren. Som jag och Totti sa, för en gångs skull kan man säga beach 11 och verkligen mena det haha.
Idag lagade jag en fiskgratäng som inte alls va speciellt god, men bara le och se glad ut och äta den. Det är typ andra gången jag inte blir nöjd med maten jag gör. Fast iofs det va ju receptet det va fel på. Men jag tycker verkligen att det är så himla kul att laga mat. Den som än kommer bli min sambo i framtiden kommer ha mycket glädje av mig och min mat.
Idag har jag även fixat allt med csn och skolstarten. Så nu är jag sjukt redo för att börja på igen. Jag har faktiskt saknat att gå till skolan. Även om det kommer bli en tuffare termin och att jag ska försöka jobba mer och hinna med mycket mer saker så tror jag att våren kommer bli roligare än hösten. Jag får helt enkelt ta mig tid till att planera. Och ut och springa på morgonen ska jag och T börja med så fort den här isen har försvunnit. Livsfarligt nu ju. 

Feeling like you got no place to go.

Idag har jag och Tessie haft en super mysig förmiddag. Först imorse va jag på H&M på Drottninggatan för lite frukost och shopping. Dock shoppade jag INGENTING. Men när man lever på sina föräldrar så känns det inte helt okej att sväva iväg och handla kläder. Så när jag kom hem igen så väckte jag T och sen har vi käkat mer frukost och håller på och tvättar. Är så himla härligt att hon och jag har fått lite mera kvalitetstid tillsammans det senaste tiden. Lite OTH avsnitt på kvällarna och frukostar :)
Jag hade en bra diskussion med S om vänner och vänskap. Jag har alltid tänkt att jag är väldigt lätt att lära känna och sådär. Men jag har kommit på att jag nog är lätt att lära känna men inte att komma in på livet. Jag är väldigt sparsam med vad jag berättar för mina vänner och ingen av mina vänner vet allt om M eller saker som varit jobbiga under min uppväxt. Det är nog därför jag saknar många av mina gamla vänner, jag älskar mina nya vänner mer än något annat, men det är något med att ha känt varandra längre. Som tex Zandra, som har varit där vid mina jobbiga stunder. Som faktiskt vet hur jag fungerar och som jag inte behöver förklara mig för. Försöker så gott som jag bara kan att öppna mig för S och T också. Eftersom de två betyder så himla mycket i mitt liv är det viktigt för mig att de känner det. Sofia har jag verkligen öppnat mig, det är en av få vänner jag verkligen känner att jag kan prata med ALLT om. Det är nog därför jag inte riktigt varit hel sen hon drog iväg till Holland. Johanna vet jag också att jag kommer öppna mig för, hon har berättat jobbiga saker för mig så jag vill verkligen ge henne den chansen att lära känna mig ordentligt.
Jag ville egentligen bara be om ursäkt till alla mina fina vänner att jag varit lite avståndstagande i höstas. Verkligheten kom ikapp mig, en verklighet som jag försökt att fly ifrån. Jag har fått vrida mig ut och in för att våga släppa in S. Jag har rent ut sagt varit livrädd. Men jag känner mig som en ny stark människa. Äntligen börjar livet igen.

Jag älskar er <3

It's quite scary when you wake up in your same old clothes.

Tisdag=inget vettigt. Klockan är snart ett och det enda jag gjort är att käka frulle och kollat på Pretty Little Liars. Eller iofs, jag har ring kundtjänst åt Therese så att hon får sina linser och pratat med S. Det va väl det bästa än så länge, att få pratat med S. I like. Blir nog ingen träning idag, av någon underlig anledning så har jag tagit av mig min bettskena inatt så jag har ont i huvudet idag igen. Ingen höjdare alls faktiskt. Borde ta en promenad men jag tror jag ska kolla en serie till innan det.
Jag är så lycklig just nu. S får mig att må på ett sätt jag aldrig känt förut. Jag är stolt över att han är min.

Would you tell me how could it be, any better than this.

Zumban va fantastiskt rolig!! Jag va helt super glad och lycklig efter passet och även om jag inte skakade så himla bra på min rumpa och mina bröst så va det som sagt hur roligt som helst! Kändes som att man inte gjorde speciellt mycket men jag svettades rätt mycket ändå. Jag ska verkligen försöka hinna gå på zumba en dag i veckan :) Det kommer sluta med att jag bara går på Zumba och Piloxing.
Sen ringde S så jag fick en stund med honom på stan idag, och gud vad glad jag blev över det. Vi har haft det svårt att ses den senaste tiden så all tid med honom gör mig så lycklig. Min fina sötnos. Nu har Totti varit här en stund och fått lite tomatsoppa till kvällsmat och nu väntar jag på att Tessie bessie ska komma hem så vi kan kika lite på OTH avsnitt och mysa med lite te.

Min sötnos för ett tag sen när vi va ute.

Forget but not forgive, not loving all you see.

Ska snart iväg och prova på Zumba för första gången. Ska bli jäkligt roligt faktiskt! Även om jag är rätt kass på dans och allt va kordination heter så ska det ändå bli roligt. Så skönt att få det gjort på förmiddagen nu medan man kan. Har iofs kollat mitt schema de närmsta tre månaderna och det va inte så farligt som jag trodde. Halleluja! Jag ska nog lyckas med Företagsekonomin också. Heja heja.
Inatt kunde jag inte somna, jag låg och lyssnade på Thereses små snarkningar och höll på att få panik över att jag inte kunde somna. Låg och vred och vände mig typ tusen gånger. Så imorse när jag vaknade va jag totalt slut. Men men fick bli en timme extra i morse helt enkelt. Nej dags att börja röra sig!

Min fina fläta som Totti gjorde i lördags, I love!

I love you but I will never see you again.

Gud, vilken kväll det blev. Dock va det lite tråkigt att alla drog så himla tidigt, men vi roade oss med lite ölspel och en väldigt slirig T. Lyssnade på bra musik och retade gallfeber på Therese. Haha. Idag har det blivit lite sallad och sen har vi varit i stallet. Super skönt att komma ut i friska luften för då piggnade man till. Nu har vi ätit lite makaroner och köttbullar och ikväll ska vi mysa till det med fruktsallad och One Tree Hill avsnitt. Så mysigt. Va länge sen vi hade ne riktig mysdag. Och hur kul va det inte att träffa alla underbaringar igår!! Jag är så glad att jag har så fina vänner. Och bokad brunch med bästa Björn på onsdag ska bli så fantastiskt.
Blev inga bilder igår förrän alla typ gått hem, medan T mådde lite dåligt passade jag på att fota både henne och mig haha. Jaja nästa gång kanske :)

To call for hands of above to lean on.

Haha Tessie är så full så full och vi har en fin efterfest ala tre pers. I love. Fest här hemma är de bästa och jag är glad! PUSS

Världens bästa Björn kom idag och I love it!

One night to be confused.

Har precis varit ute på en promenad. Trots snö och vind så va det oerhört skönt att röra lite på sig idag och komma ut i friska luften. Hade ingen lust alls att gå och träna idag så jag tänkte att en promenad stillar mitt dåliga samvete lite iaf. Så nu sitter jag och under filten i soffan för att försöka värma mig lite. Borde snart hoppa in i duschen fast samtidigt hur kul är det när det är många timmar kvar tills festen. Haha men hade varit behändigt om jag duschat innan tessie kommer hem och med tanke på att jag inte alls vet vad jag ska ha på mig ikväll så lät det ta sin lilla tid ändå. Aja, ett senare problem så att säga.
Men som sagt, fest ikväll och det ska bli så himla roligt! Sjukt taggad är jag på att träffa alla mina fina vänner. Nu har jag också laddat min kamera så ska försöka ta massa kort. Va länge sen jag tog kort med kameran så det ska bli lite spännande. Alltid kul att kunna ha bra kvällar sparade i bilder.

I wish you where here.

Nu har jag gjort mitt för idag känner jag. Först ett bodypump pass på Södra för att komma hem och plocka undan kläder, dammsuga och diska. Så nu är vår lägenhet redo för att få massa med besök imorgon :) Ska bli så himla kul, speciellt när både Björn och fina Nicklas kommmer. Mina två favoritkillar all times! Det är ju det här med gaykillar, de måste vara de mest underbaraste som finns.
Idag har jag också lyssnat på musik. Man tänker inte på det så mycket men när man bor två är det svårt att lyssna på det man vill när man vill hur högt man vill. Jag har egentligen inte tänkt på det förrän nu och det är absolut inget som stör mig, men dest mer underbart är det att när man väl kan lyssna att man kan lyssna hur högt man vill och sjunga med hur fult man än vill. Så idag har jag haft datorn på högsta volym och sjungit med i mina absoluta favorit låtar. Det är en härlig känsla, mycket som släpper inom en och jag känner mig genast gladare.
Den här låten verkligen älskar jag!

I miss all the little things, I never thought that they'd mean everything to me

När jag va hemma över julen blev jag utmanad av min mamma att börja med viktväktarna. Jag vet inte riktigt hur det gick till men efter mycket om och men antog jag utmaningen. För att tillägga så va det inte för att min kära mamma tycker att jag är tjock och behöver gå ner i vikt (hoppas jag haha) utan för att jag är väldigt duktig på att dissa allt vad dieter heter och påstår att det inte funkar. Hon påpekade att det visst funkade och vips så hade vi en utmaning om det skulle funka på mig. Jag har gjort det i tre dagar och gått ner 1 kilo och då har jag verkligen ätit ordentligt. Jag måste faktiskt säga att det är en bra början, om det nu håller i sig. Dock vet de som känner mig att jag hatar att ha fel och förlora utmaningar men den här utmaningen kan jag tänka mig att förlora ;)
Snart ska jag iväg på lite träning och sen ska jag plocka undan här hemma så här är fint tills på lördag. Ingen ide att ha en storstädning men plocka undan kläder och dammsuga iaf. Så får vi moppa och sådär på söndagen istället haha :) Ikväll kommer Totti hit på lite mys också vilket ska bli väldigt mysigt. Va ett tag sen vi hängde nu så det ska bli roligt.

Saknar min fina häst <3

I think I'll start a new life, where no one knows my name


Jag älskar den här låten.

What good is it to live with nothing left to give.

Igår gick jag och la mig tidigt vilket resulterade i att jag va sjukt pigg när jag vaknade. Så jag tog mitt pick och pack och stack till Regeringsgatan och tränade piloxing. Hur kul som helst. Märkte att jag saknat träningen. Ska bli skönt att komma igång igen.
Jag blir så besviken att mina serier inte går. Har ingenting att titta på längre nu när jag har all tid i världen till det. Sjukt irriterande. Dagens I-landsproblem typ haha. Jag hade tänkt ta mig till EH för att hälsa på Totti men just nu har vi typ snöstorm här så mitt sug att gå utanför dörren försvann genast. Bekväma Camilla här ja.
Blir party party hemma i lägenheten på lördag. Ska bli så himla kul att träffa alla mina fina vänner. Även om vissa inte kan komma så ska det ändå bli fantastiskt att få dela en kväll med alla mina underbara vänner som finns i mitt liv. Saknar dem!
Bild på mig och Björn från i somras då jag hade lite fest :)

So far away from where you are.

Igår kväll efter tentan fick jag en sån sjuk huvudvärk att jag nästan ville gråta. Dock åkte jag med till Becks direkt efter tentan och jag fick både lunch och middag och godis. Som tack somnade jag i soffan haha ;) Men det va super mysigt och jag tentan kändes faktiskt helt okej. Jag borde kamma hem ett godkänt i alla fall. Hoppas jag.
Idag har jag haft det hur bra som helst, först kollade jag på nya avsnittet av Pretty Little Liars och jag har en liten fundering om vem A är.. Fast jag minns inte om jag och Sofia pratade om det sist eller om jag kommit på det själv haha ;) Men Sofia om du läser så tror jag att det är Spencers syster, har vi pratat om det?! Sen åkte jag och Therese och handlade och lagade massa matlådor, 15 för att vara exakt. Sjukt duktiga. Sen tog vi oss en liten promenad och hittade en liten lekplats där vi började gunga. Det va hur kul som helst och verkligen super mysigt så jag kunde inte låta bli och göra en snöängel. Ibland älskar jag verkligen snön.
En annan liten rolig grej är att jag kanske ska få ta hand om lite hästar. Två dagar i veckan ungefär och både rida och fixa med mockning och sådär. Jag känner verkligen att det skulle vara hur kul som helst och jag tycker det hade varit väldigt roligt att ha en hobby och kunna vara i stallet igen. Sen att det är i samma stall som Therese gör ju bara saken ännu bättre! Så jag hoppas verkligen att detta går i hamn nu.
Finaste pojken som går 1,40 nu. Så stolt.

You took my breath but I survived.

Jag andas och lever tenta just nu. Försöker lära mig och memorera så mycket som jag bara kan inför imorgon. Men just nu skulle jag vilja spy på alla teorier och analyser som man ska komma ihåg. Vilket är synd för det jag läser är sjukt intressant. Bara tentaångesten soms ka förstöra allt. Vilket iofs kommer släppa imorgon och då har jag två veckors ledigt! Hur skönt som helst. Har varit hos Rebecca hela dagen idag och pluggat och gått igenom alla gamla tentor och och diskuterat frågor som vi tror kan komma och det vi tyckt varit viktigast. Vi får hoppas att vi gjort rätt bara annars är vi stekta hehe. Himla tajming att T jobbar sent och ska till stallet för lagom tills hon kommer hem ska jag lägga ner pluggandet vara lite social och sen gå och lägga mig. Jag vill vara ordentligt utvilad eftersom tentan börjar redan vid tio. 
Jag och T pratade för någon dag sen om hur vackert Stockholm verkligen är. Jag är så glad att jag faktiskt flyttade hit. För även om jag varit osäker på om jag vill stanna så känner jag nu igen att jag vill vara här. Allt bara känns så bra just nu. Förutom att jag saknar min guldklimp där hemma. Det är nog det som känns jobbigast nu. Men han vet ju att Moster Milla åka tåg från Stockholm. Ett riktigt litet busfrö det där!

Hittade massa gamla bilder på min gamla dator när jag va hemma. Jag saknar mitt blonda hår alltså :)

The weak will seek the weaker until they've broken them.

Jag är uppe med tuppen för att jag ska åka tidigt till Rebecca för att slipa på det sista av mina kunskaper till tentan imorgon. Tänk, sen är jag i princip ledig i två veckor. Det ska bli så skönt. För även om jag varit "ledig" när jag varit hemma så har ändå den där tenta ångesten och tanken att man inte riktigt pluggar så mycket som man borde funnits. Jag kan dessutom behöva lite extra tid för att ladda inför företagsekonomin.
Igår träffade jag S. Åh så himla underbart det va! Ni vet, när man inte träffat någon på länge och när man gör det blir man alldeles varm och glad i kroppen. Jag va nästan lite nervös då det ändå gått ett tag. Men han fick en skjorta som jag köpt och lite lussebullar så han blev glad haha :) Vi va och käkade och sen gick vi på bio. Megamind 3D. Haha den va faktiskt riktigt rolig men jag blev sådär förtjust i 3D. Men säkert en vanesak. Kan iaf rekommendera Megamind om man gillar tecknat. Den va bra :)
Jag är kär. Jag är glad. Jag som varit så rädd för att öppna mig har hittat världens
finaste pojke som är så fantastisk och underbar. Han gör mitt liv gladare, mer
spännande och så himla mycket bättre. S är kärlek.

Everything can't always be perfect.

Jag tyckte först att början på detta året inte alls började bra. Men ju längre dagen gick desto bättre blev det och nu är jag helt övertygad om att 2011 kommer bli hur bra som helst. Förutom att Csn strular, eller jag råkade klanta mig så nu strular det såklart! Men det får jag ringa om imorgon helt enkelt. Nyår va super trevligt, först middag hemma hos Sanna och sen vidare till bästa Becks med raketer och tolvslag. Härligt härligt. Dock har jag blivit lite besviken på några vänner, men inget att hänga läpp över, har ju så himla många andra fina i mitt liv. Och mitt nyårslöfte, hade först inte tänkt ha något, är faktiskt att ha mer tid till mina fina som inte fick alls mycket tid i höstas. Så Björn och Nicklas ska definitivt prioriteras men även Johannax2. Får ju vänta tills Jojo kommer hem från Sydamerika men ändå. Då ska det hängas!
Men jag tänkte väl som alla andra att göra en liten resumé av 2010, för när jag tänker efter var det verkligen ett händelserikt år! Ett bra år med både med och motgångar. Och mycket nytt.
Januari: Gick ner i timmar på jobbet och hade min absolut första öroninflammation och trodde jag skulle dö. Hängde med Sofia tills hon åkte och gjorde LA farligt. Fick Therese som sambo för en månad och ett tag bodde även Vicks några dagar hos mig. Ju fler desto trevligare! Jag va ledsen över att Therese skulle flytta hem och oerhört glad att Vicks skulle flytta upp.
Februari: Började jobba heltid igen. Nicklas slutade på jobbet och jag va jätte ledsen för han är bästa bästa. Började känna att jag ville ha mer utmaning. Flyttade in i min nuvarande lägenhet i Skanstull efter att min fina vän Sofia tagit sitt pick och pack och flyttat till Holland för att plugga.
Mars: Slutet på Hamngatan och början på Skärholmen. Jag blev resurs och det var precis vad jag behövde då. Att byta butik va oerhört nyttigt och jag lärde känna väldigt många fina människor på Skärholmen. Jag hade fest i min lägenhet och insåg hur bra den va att ha fest i. Det gillas! Jag va hemma i Halmstad och blev super duper full tack vare Daniel och Simon. Det va även då jag lärde känna bästa Simon.
April: Vi hängde jätte mycket på Gula Villan trots att jag inte va student. Uteserveringarna började dyka upp och jag tyckte att Stockholm va fantastiskt vackert på våren. Träffade en kille som jag inte alls ville fortsätta träffa. Visste att jag ville vara singel, skulle absolut inte träffa någon.
Maj: Super varmt i Maj och det blev väldigt mycket parkhäng med sol och picknick. Jag fyllde år och blev bjuden på super god mat men resulterade i att vi alla blev dåliga av en kycklingbakterie. Så jag va hemma från jobbet en hel vecka och har i princip aldrig haft så ont i magen. Kan tilläggas att min mage fortfarande kan göra uppror.
Juni: Jobbade såklart, men hängde också i Långholmen på mina lediga dagar där man fick sol och bad. Hälsade på Therese på midsommar och fick uppleva en riktigt härlig midsommar i Dalarna! Vilket faktiskt va höjdpunkten den månaden. Såg fram emot min semester och träffade en super härlig kille i Chris.
Juli: Semester! Och tre veckor i Halmstad. Hängde sjukt mycket i Fegen. Fick lära mig att åka wakeboard, festade och blev asfull rent ut sagt. Hade både Totti och Johanna på besök och vi hängde på måndagsklubben och Fiesta. Hängde med Malin och passade på att mysa mycket med min guldklimp.
Augusti: Fick något så otroligt ont i ryggen så att jobbet dessvärre blev lidande. Hade Simon och Snickarn på besök och fick med ett till besök i Halmstad innan sommaren va slut. Sa upp mig för att börja plugga och fick en ny fin inneboende i Therese.
September: Första månaden i skolan och jag tyckte ändå att det va okej. Hade min
första tenta och det va väldigt ångestladdat. Lärde känna nya människor och började
umgås väldigt mycket med S.
Oktober: Kom in i en liten depression. Tyckte inte att skolan va rolig och jag hade inga
pengar. Umgicks ännu mer med S och älskade att ha Therese här hemma. Vilket också
funkade så himla mycket bättre än vad någon kunde tro. Jag åkte hem och firade
lillkillen som fyllde hela 2 år.
November: Hade mina andra tenta som om möjligt va ännu mer ångestladdad. Jag
vinkade hejdå till fina Johanna som åkte till Sydamerika för några månader. Började
träna med PT och tänkte att jag va tvungen att ta tag i mitt liv. Jag började må
mycket bättre och det började bli lite mer seriöst mellan mig och S.
Mamma och pappa va på besök och jag bodde hos S en helg när Therese familj va
på besök.
December: Min tredje tenta men första salstenta som inte alls va lika ångestladdad.
Jag började tycka skolan va rolig igen. Började umgås en del med Becks som kom
att bli en riktigt riktigt fin vän. Kom på att jag kanske tappat några vänner på vägen
men insåg också att de som fanns kvar var värda att hålla hårt i. Firade jul och nyår
och vågade bli kär igen. Vilket också gör att 2011 känns som ett mycket bra år.
Årets plus: Kärleken till mina vänner och S.
Årets minus: När man inser att ens vänner kanske inte är ens vänner.

Jag saknar dig, fina fina Colorado.
RSS 2.0