Sleepless..

Försökt sova i två timmar nu.. Går inte, får P A N I K.. Jag kan alltid sova?! Hur som helst när som helst alltid, varför inte ikväll när jag faktiskt behöver sömn, suck. Huvudet bankar sönder, dessa j-vla bihålor som spökat sen jul, trodde det blivit bättre men så kul skulle vi icke ha nej. Vilken normal människa blir sjuk till nyår? Gaaah. Frustrerad!!

Nej nu blir det två till panodil och en tumme att jag mår bättre imorgon!

You never were and you never will be mine

Idag hittade jag ett par jeans på weekday för 150 kr!! Vilket jäkla kap! Orkade inte prova dem för trodde inte det va rea på dem så tänkte jag kan ju byta men mitt i all hast så fick jag de för rea och jag chansa att de passade, de sitter som en smäck ;) Hehe.

Idag fick jag äntligen träffa mina fina vänner Sanna o Totti, ni gör mig så glada tjejer! Blev lite sprit inhandling för nyår.. ett ord; GALET! Ser verkligen fram emot det detta året, men tror det är för att det va ett tag sen vi festade nu och jag vet att en fest med mina pinglor aldrig kan bli tråkigt :D

Det är mycket snack om kärlek och relationer just nu.. ibland tror jag att jag glömt hur det är att vara kär, ibland tror jag aldrig att jag kommer bli kär igen. Ska man våga lita på någon? Jag har alltid varit den som haft många bollar i luften men när det kommer att ta steget lite längre hoppar jag ur illa kvickt.. Jag har alltid trivts som singel, jag har alltid varit singel typ haha och jag trivs så grymt bra med det nu också.. men är som man säger; man träffar någon när man minst anar det, så är det alltid. Dessutom tror jag det finns fler än en som är rätt för dig. Mr right is out there somewhere, men tillsdess njuter jag av livet ;)

Ellie Goulding Erik Hassle - Be mine



Hennes röst är fantastisk!

Det snurrar i min skalle.

Det har varit dålig uppdatering och en hektisk tid. Jag har varit hemma i Halmstad på lite visit :) Har varit hur kul och hur mysigt som helst, tack till alla som tog sig tid att träffa mig :) Blev en spårad utgång med brudsen, en underbar fika med Vicks och häng med Jeppe. Sen självklart massa bus och stoj med lille Alexander och middag med syrran och massa annat :) Hann hälsa på min lilla älskling Chester med..

Men nu är jag hemma i Sthlm igen. home sweet home. Jag har insett hur mkt jag älskar denna staden. Det är jag. Jag är som fisken i vattnet. Hade en behövlig fika med Jojo idag, märktes att vi hade en del att ta igen hehe. Har  verkligen saknat mina vänner när jag varit borta, så som tur va ska jag träffa Totti imorgon, vill höra all gossip hon lär ha ;)

Snart dags för nyår, super laddad det ska bli så himla roligt :) Ska försöka fixa det sista imorgon så jag har det gjort eftersom jag jobbar varje dag fram tills dess :)

The bitch is back!!

SNÖÖ!

Stockholm är helt fantastiskt vackert när det snöar ute, och jag älskar snö. Det blir så mycket ljusare och vackrare ute. Ska det vara vinter ska det också vara snö inte bara regn och rusk!

Idag tog jag svininfluensa vaccinet, jag hoppas och ber att jag kommer kunna jobba imorgon. Än så länge har jag inte alls ont, peppar peppar..

Sen åt jag, Tres, Annie och Sofia på Pizzahut, mums super gott :) Tres kommer förövrigt bo lite hos mig nu i januari-februari, ska bli så himla mysigt :D En underbar liten sötnos är hon.

Btw, kollade precis på So You Think You Can Dance och blir så förbannad. Ofta brukar amerikanarna vara grymt mkt bättre på att rösta rätt än vad svenskarna är men denna gången gaah så förbannad.. Bäst jag inget säger då jag följer de avsnitten som kommer i Usa och inte de i Sverige. Men min absoluta favorit är iaf kvar så får hålla alla tummar!

Even the best fall down sometimes

I lördags va jag på temafest; KULT! Funderade och kom på vad passar inte bättre än att vara Pippi Långstrump med mitt fina hår :) Har tyvärr inga bilder, väntar fortfarande på att Sara ska lägga ut lite på facebook :) Dock när jag va på väg hem därifrån så va det som om allt jag förträngt eller trodde jag glömt under de senaste tre månaderna kom tillbaks och slåg mig hårt som en vägg. Stackars en liten person som fick ta extra mkt skit haha ;) Men nu känns det bättre.. jag tror bara att jag behövde avreagera mig och faktiskt få ut min frustration över vissa saker.

Nu är det bara fyra dagar kvar innan jag är hemma i Halmstad, äntligen! Jag har faktiskt lite hemlängtan såhär till julen och jag längtar verkligen tills jag sitter på tåget hem. Att bara få va och äta mammas fantastiska mat! Och julmat som jag typ inte sett röken av här uppe än så länge.

Nu sängen, upp tidigt imorgon för jobb jobb jobb.. men imorgon kväll är det Gossip och OTH som gäller!! Håller även tummarna för att det blir ett Greys avsnitt denna veckan med, varit uppehåll i typ tre veckor nu, inte okej!


To die for! Så jävla snygg!!

Bulletproof

Ikväll är det alltså personalfest som går av stapeln, ska bli riktigt riktigt kul :) Har precis duschat och ska byta om och sminka mig lite nu hade jag tänkt. Är ju i närheten av mig så kan ju gå dit, sjukt bra :)

Har gått hela dagen i stan idag med Totti och inte handlat ett skit.. dessutom har jag typ ångets för denna jäkla 50 kr present som ska passa både killar och tjejer.. fast har iofs en liten ide så får försöka kirra det imorgon :)

Jobbet har även gett mig en ny favorit låt just nu, den e bra som fasiken alltså; La Roux-Bulletproof. Den gör mig så himla glad, känns som om jag klarar allt när den kommer!

Sen måste jag bara tillägga en grej, satt precis på facebook och det är en person som är så sjukt patetiskt i min vänner lista.. buhuu ngn sårade snälla mig igen blaha blaha varför gör alla alltid så mot mig snyft snyft. Seriöst väx upp!! Jag blir så trött på sådana personer då han va en av de inblandade som gjorde mitt liv till ett helvete i två år. Han är inte snäll för fem öre, han betedde sig som ett svin mot både mig och min vän. Sitter bara och skrattar åt det, så patetiskt.

Bo Kaspers Orkester - Dansa på min grav

Mina tankar går till..

Sitter här och laddar över ny grym musik till min mobil så jag verkligen är fitt nu när jag ska ut och springa. Ja ni hörde rätt! Två ggr denna veckan ;) Grymt nöjd då jag har en tanke på att göra det imorgon också.

När jag satt och kollade igenom gammal musik för att få lite flashbacks la jag nog över en låt som verkligen betyder så himla mycket för mig.. Det är låten som spelades på Viktors begravning. Den va så rätt då, just i det ögonblicket fanns det ingen annan låt som skullle kunna spelas. Den va perfekt. Mina tankar går till min fina vän, som hastigt togs ifrån livet, på hans familj, på alla hans vänner och på hur mycket jag faktiskt saknar denna underbara människa. Det är över fyra år sen nu.. Tiden går så himla fort.  Försökte hitta talet jag skrev på min rättskunskap om honom men hittar inte det, får försöka leta hemma i Haverdal, det talet betydde mycket för mig.

Viktor, jag hoppas du rockar fett där uppe i himlen och att du dansar som aldrig förr med alla andra änglar.


Saknar dig.

Yatsy

Så sjukt underskattat. Jag, Tottski, Ebbalaijn och Fredde hade det super mysigt ikväll med några parti yatsy. Jag vann till och med en gång.. men jag och Ebbs va lagom nöjda när Totti satt där sjukt självgod och fick in sexor efter sexor.. graaah!

Gud kommer verkligen sakna lägenheten i Alvik, att ha alla mina tre underbaraste vänner under samma tak samtidigt som det kommer bli nya spännande äventyr i fyra olika lägenheter. Förlåt, fem med Isaks och Gurras :) Som jag sa till Totti idag, jag känner verkligen att det är de bästa av de bästa som bor här uppe, dessa fyra människor gör mitt liv så himla mycket bättre.. därför dök jag upp i Alvik idag med varsin liten julklapp :) Det va dem värda mina underbara vänner!

En annan rolig detalj är att jag kommer få stanna på jobbet, känns helt sjukt fantastiskt!! Jag är så glad att jag firat med lussebullar och naturgodis ;) Mums. Nej nu är det dags att dreggla över Liam i 90210 :)

Jag dör.

Jag vill också ha en Chuck Bass i mitt liv. Jag är kär!

Stockholm är vackert.

Har sprungit Kungsholmen runt, fantastiskt fint är det. Stockholm är så himla vackert.

Nu ska jag snart till jobbet, första sovmorgonen till jobbet på över en månad så tänkte passa på att ta en tur före jpbbet. Så himla skönt :)

Va det någon som köpte från vårt samarbete med Sonia Rykiel? :)

Lite Stockholm so far i bilder :)


En galen kväll med Sofisen!

Lite AW

 




En söt Ebba på Strand :)


Snygging Sofy och jag en galen kväll :)


Fina Niclas på Jockes utflyttningsfest :)


Sanna fyllo klänger på stackars Henke ;)


Bästa bilden haha!!


Bästaste Sara som är tillbaka från Namibia igen :)




Pinsamt misstag.

Haha förlåt mig, jag trodde verkligen att det va folk i min förflutna som började förpesta mitt liv igen, men det va det som tur va inte!

Mirre; Haha jaa 8 dagar går grymt fort men min kropp är helt slut, speciellt mina stackars fötter :( Ibland springer man ett maraton på jobbet :) Och sjukt trött på min röst blir jag också ;p

I eftermiddag har vi varit hos Niclas på adventsfika. Det va så sjukt fantastiskt! Jag är så stolt, han har bakat lussekatter och pyntat massa julsaker och fixat så himla fint.

Kvällen igår, gud måste varit en av de bästa kvällarna på så himla länge! Vi alla hade en perfekt fylla och va glada och dansade sönder på dansgolvet! Headbangade så jag fick ont i nacken idag haha och körde både pepptalk och serious talk med folk, provade sjukt snygga brillor och berättade för en sjukt söt gay kille hur fantastiska dem är ;)

Kolla så fint han har gjort det :)

 


Sanna ville så gärna posa med sin nya jultröja intill Niclas fantastiska julbord!

Readhead


Det är såhär jag ser ut numera ;)

Haha

Nu sitter jag hemma, full är jag haha och jag fick ta mig hem själv efter att jag stannat för att ha ett underbart samtal med tre underbara gay killar ;) Fantastiskt! Och jag måste bara kommentera den fega jäveln som kommenterat mitt förra inlägg; vll du ngt stå för vem du är och den sjuk kommentaren om att "det gick snabbt" antar jag syftar på det jag skrev om nicke ticke.. nicke ticke är min absoluta favorit, den bästa.. men han är också på semester i thailand med sin underbara pojkvän ;) Så den som än skrev det, väx upp och ta reda på fakta och stå för det du säger! Jag kan inget annat än skratta ;p

Ikväll har vi varit på Debaser Slussen och jag är positivt överraskad, bra ställe. Vi hade sjukt trevligt förutom att min mobil dog och jag inte kunnat höra av mig till ngn.. men men va fasiken det har varit en riktigt grym kväll.. tur jag inte är på 360 och "slipper" kolla på goo goo dansare utan kläder.. ibland känner jag mig dum när saker kommer fram hur jäkla blåögd jag va.. "alla ställen har goo goo dansare" Yeah right jag har varit på massa ställe i sthlm och inte sett en enda, du va så jävla full av skit M!!! Men kvällen har varit fantastiskt rolig, grymt nöjd :D

Puss på er alla där ute

Dålig update, igen!

Har varit så sjukt mkt jobb den här veckan, 8 dagar i sträck så jag har inte orkat blogga.. Men det har dock hänt en del roligt, jag har färgat håret.. men att säga att jag är read head va kanske lite väl att ta i hehe jag är väl mer blond röd men jag trivs verkligen super bra i det, känns som min färg känner mig fräsch och brun och snygg ;) Så det är ju bra!

Denna helgen är Jempa här tillsammans med massa andra från Kalmar så igår va vi ute och ölade lite, idag blir det stan/julmarknad och ikväll FEST! Kommer bli gaaalet.. sista lediga helgen här innan jul så nu jäklar ;)

Jocke har haft sin avskedsfest, han bor inte här längre och det är faktiskt lite sorgligt.. :( Saknar han ibland! Men direktör eriksson trivs nog rätt bra uppe i norrland :D

Dessutom saknar jag lilla nicke ticke (vet att du läser det ;p), hade så gärna velat att Jempa skulle träffa honom men han har det så jäkla bra i Thailand han! Avis!

Nej nu ska jag möta upp alla mina härliga vänner!

RSS 2.0