When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.

Har haft ett OTH maraton med mig själv. Kollade på tredje säsongen, från skolskjutningen. Jag älskar den säsongen. Den och säsong fyra. Det har varit så underbart. Suttit och gråtit och skrattat för mig själv. Ibland så behöver man det, eller jag behöver det. Släppa ut känslor som är mina egna men som man kan låtsas är deras. Som sagt serier och musik, det är det jag behöver för att må bra.
Här är två låtar som jag bara älskar och som jag självklart fått från serien ;)

One day, it's gonna happen.

Sitter i en tunnelbana fullt med jobbiga ungar. Pallar inte! Sparkar på mina ben och skriker i mitt öra. Jag har ju skrivit högskoleprovet hela långa dagen, det var en spännande upplevelse haha och faktiskt ganska roligt men tror inte att resultatet kommer bli lika bra hehe ;) hemtentan är dock inne och nu tar jag ledigt! Bara på väg för att hämta halva min utklädnad hos S och sen är jag redo för ett hejdundrandes party hos Vicks och Tompa :)

Remember me as a time of day.

Jag är nästan klar med hemtentan. Borde egentligen bara göra klart den och skicka in den och ta ledigt men det är ju såååå mycket roligare att kolla bilder på Ed Westwick. Jag är såld på den mannen alltså. Han är för jäkla snygg! Gossip Girl hade inte varit lika roligt utan honom. Sen har jag börjat kika gamla avsnitt av OTH igen. Just love it! Musiken alltså. Har sagt detta innan också, men musiken i den serien går inte att jämföra med någon annan serie. Nej nu ska jag sluta skriva om killar och serier och skriva på min hemtenta om demokrati och utveckling istället :)
Ge mig ge mig ge mig!

Resolution just as impossible as letting go.

Jag ska boka hårtid nu, men vet inte vad jag ska göra. Jag vill vara blond men ändå ha en förändring. Hur gör man det liksom? Ingen bättre lycka med motivationen, mer än en sida. Men en sida är iallafall mer än inga sidor!
Har en liten fundering på att göra såhär som systrarna Olsen. Färgad utväxt typ, vet att det kanske är lite last season men ändå jag tycker det är ballt.
Vad tycker ni?!

Happiness is a mood, not a destination.

Ännu en gång använder jag denna fantastiska rubrik. Jag älskar den och jag måste påminna mig själv om det ibland. Man ska vara lycklig här och nu. Det är det men gör nu som ska göra en lycklig. Inte det som händer om ett år eller ens om en månad. Man ska ta tillvara på det man har. Så enkelt är det.
Dock känner jag mig super dålig. Har hemtenta och det segar sig något så fruktansvärt. Jag känner ingen press eller ingen inspiration alls. Det är tisdag idag, den ska vara inne på fredag eftermiddag. Det är för lång tid för att jag ska pressas. Men samtidigt så vill jag ju göra klart den, se till så att den blir bra, men motivationen är som bortblåst. Så därför tar jag paus nu och hoppas på att den framåt kvällen infinner sig. Inspirationen alltså, eller motivationen. Jag välkomnar dem båda, vilken som.
En tanke att tänka på när man gråter och känner sig svag.

If you fall hard, I fall harder.

Idag är ingen vanlig dag för det är ju världens bästa Saras födelsedag! Det ska firas på Koh Phangan med hela gänget och underbar mat! Här är en bild på oss från i lördags.

We are the kings and queens of promise.

Alltså, jag är ganska bra på att dölja saker. Jag är också en oerhört konflikträdd människa. Jag sparar och sparar på saker tills jag en dag exploderar av en ganska så liten sak. Jag känner att jag är på väg åt det hållet just nu. Det där med att prata om mina känslor eller ngt annat som är jobbigt är för mig en ganska stor omöjlighet. Ibland önskar jag bara att någon skulle inse det och tvinga mig. Tvinga mig att öppna upp mig igen. Jag måste. Men jag är så oerhört rädd för att bli besviken och lämnad.
Jag har iaf hoppat runt till familjen några minuter nu och asgarvade åt mig själv för att jag måste sett oerhört fånig ut. Det bjuder jag på!

Idag är ingen vanlig dag..

Det är världens bästa Alexanders födelsedag! Min lilla guldklimp blir 3 år gammal idag. Stora stora pojken! Finns ett paket från mig där hemma och han ska skämmas bort med pussar och kramar när jag kommer hem till syrrans födelsedag. Det här är det sämsta med att bo här uppe, jag missar världens finaste pojkes födelsedagar. Men han är ju glad ändå!
I våras hemma i Haverdal. Jag saknar det.

Love is just a word until someone comes along and gives it meaning.

You are the meaning of my life. All of you.

I'm not anyone, I'm me.

Ännu en dag när jag sitter och pluggar. Helt underbart. Tur att det man läser är intressant iallafall!

Alltså tv-serier måste nog vara dy bästa som finns. Satt och googlar massa klipp från Gossip Girl och Greys och bara insåg hur himla bra det verkligen är. Jag älskar hösten för att det är alltid då alla serier börjar igen. Er blir som en annan värld. Det är precis som om man är en av dem i serien. Serier och musik, har jag bara det så skulle jag klara mig resten av mitt liv.

Igår så va vi hemma hos Jill på fika. Världens finaste tårta hade hon gjort vår lilla pyssel mamma :) idag ska jag även träffa ett gammalt ansikte nämligen Jesper. Vilket ska bli så väldans trevligt så.

Här är en liten bild på en uppäten tårta från igår!

I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet.

Snart dags för skola. Har nästan läst allt jag skulle läsa till idag. Creed till mig skulle jag vilja säga. Annars händer det inte så mycket här. Mitt liv är fruktansvärt händelselöst numera. Förutom en viss rolig händelse förra veckan så händer det inte mycket. Men så är det ju i hårda pluggtider. Dock ska jag hinna börja sätta igång träningen denna veckan igen. Det är behövligt och ska bli super skönt! Ryggen börjar krångla igen, det är ett tecken på att träningen måste prioriteras igen.
Bjuder på en bild på mig själv och en sjukt bra låt!

Om du letar efter nån.

Jag kan ändra mig från dag till dag om jag vill vara kvar här och vad jag egentligen vill göra. Men kvällar som denna får mig att aldrig vilja flytta härifrån. Det är så vackert! Och varför är det så att man vill ha det man inte kan få? Eller det man inte borde göra är så spännande att man bara måste? Min hjärna är ett virrvarr just nu. Typiskt mig. Jag borde helt enkelt gå och lägga mig..

Try again, fail again. Fail better.

Sitter och pluggar. En hejdundrandes massa sidor att läsa och kommer hela tiden på mig med att tänka på annat. Det är så typiskt mig, alltid hundra miljoner tankar på allt annat. Som på min häst ungefär. Hur han har det och om han saknar mig så som jag saknar honom. Om han kommer pryda min kropp fint när jag väl får råd att göra den där tatueringen.. Ja inte går det bra att plugga inte!

Vädret är så fantastiskt ute och jag är så sugen på att gå och köpa mig en kaffe och sätta mig nere vid vattnet. Undrar om man kan plugga ordentligt där. För det är ju det jag behöver. Suck. Nej nu blev denna pausen längre än jag tänkt haha men det är ju så praktiskt att blogga från mobilen numera ;)

Crazy Stupid Love.

Idag såg jag världens bästa film. Crazy Stupid Love. Den va så sjukt underbar och jag sitter fortfarande och ler. Det finns en själsfrände till alla där ute. Jag är dessutom officiellt kär i Ryan Gosling och skulle kunna döda för att vara så sjukt snygg som Emma Stone! Se filmen, den är fantastisk!

Jag saknar dig mindre och mindre.

Jag bara älskar Melissa Horn. Hennes musik är så fantastisk och underbar och går verkligen rakt in i hjärtat. Mer än vad man kan säga om Idol i år. Bland det sämsta jag varit med om.

Hade först tänkt träna idag men har en lite sämre dag igen och tänker att jag måste lära mig att veta när jag ska ta det på allvar eller inte. Märker direkt vad det är som sätter igång det men ibland kan man inte förhindra det. Man måste helt enkelt inse och acceptera att allt inte alltid är som man vill att det ska vara.

Nog om det. Ikväll blir det en lugn kväll igen, tjejerna är i Kalmar och jag behöver verkligen plugga. Lite deprimerande att sitta hemma själv kan tyckas men jag älskar det och har alltid gjort det. Funderar på vad jag ska äta ikväll.. Jag är sugen på att lyxa till det med min icke existerande ekonomi haha ;) jaja vi får väl se!

Jag har uppdaterat min iPhone nu också, nice!

When you call my name.

Jag har insett att jag blivit sådär nördigt intresserad av det jag pluggar just nu. Dagdrömmer saker som att rädda världen från fattigdom och kunna åka ner och hjälpa alla dessa människor det handlar om. Jag läser alltså Stat, Utveckling och Demokratisering i Tredje Världen. Det är så galet intressant att jag bara dör lite. För första gången på väldigt länge läser jag något som verkligen berör och som skulle ändra så många liv.
Helgen blir super lugn. Tjejerna är nere i Kalmar och jag har massa att plugga så det blir en feel good helg för mig. Det är ändå skönt, börjar uppskatta mitt eget sällskap igen vilket är grymt underbart. Jag har alltid varit min egna bästa vän men tappade min väg lite men nu är jag åter igen min bästa vän. Det ska man vara. Ingen kan älska dig om du inte älskar dig själv!
Nu ska jag fortsätta med Idol kollandet och käka min hemmagjorda pizza. Mums!
Gammal bild, ser man på soffan hehe ;)

We're marchin on.

Min lägenhet har blivit så fin, och så stor och så vit. Jag är så glad över mitt liv just nu. Va hemma hos min själsfrände Sofia och laddade batterierna och genast fick jag den energin i själen som jag behövde igen. Ibland klickar jag bara med folk. Vissa har en tendens att bara få mig att spotta ut allt jag tycker och känner. För vissa människor innehar ett lugn som gör att jag litar på dem 110 procent. Dem är få men de finns. Vissa har försvunnit under tidens gång och vissa av dem har kommit tillbaka igen. Det är därför S är min bästa vän. Trots allt som hänt är han en av dem som jag bara klickar med. Så även min själsfrände Sofia.
Jag är så glad att mina föräldrar va här i helgen. De fixade och donade så himla mkt. Jag älskar mina föräldrar mer än något annat på denna jord. Även om vissa människor har åsikter om att jag kanske inte växer upp med all hjälp på mina föärldrar så vet jag att jag är en bättre människa tack vare hur de behandlat mig.
Nej nu ska jag sluta prata sådär för jag är verkligen lycklig för första gången på jag vet inte hur länge. Ett lugn har lagt sig i min själ. Dessutom måste jag sluta hitta fel på folk. Blir så trött på mig själv för det är ingen som förtjänar det. Men har man reagerat på ett sätt som jag inte gillar så slutar jag berätta saker. Det är bara jag helt enkelt.
Men här kommer lite bilder på min lägenhet!
Sådär då vet ni hur min lägenhet typ ser ut :)

I've got my heart set on anywhere but here.

Helt plötsligt uppfann sig skrivlusten igen. Kanske för att mina föräldrar är på väg hit, eller kanske för att jag mår geniunt bra för första gången på väldigt länge. Jag har haft en ganska hård tid med mycket som hänt och mycket som man behövt tänka på. Men när folk i ens närhet dör eller blir sjuka inser man att man måste ta tag i det och man lär sig att uppskatta det man har. Vilket jag också gör nu.
Jag har gjort om min lägenhet och den börjar bli så fin så fin. Behövs lite mer extra små grejer och sen är den perfekt. Min stil. Mina grejer. Mitt mitt mitt. Minus själva lägenheten då, men det behöver vi ju inte tänka på haha.
Ni som känner mig eller läst min blogg länge vet vilket enormt musikintresse jag har. Vid varje liten nedgång jag har lyckas jag alltid hitta någon låt eller artist som drar upp mig ur skiten. Denna gången är det OneRepublic. Stod och lyssnade på Marchin On och kom på mig att själv att stå och le. På riktigt. Hela jag mådde bra. Ja, vad skulle jag göra utan min musik.
Nu har jag dessutom bestämt mig för att jag ska tatuera mig, och jag vet också vad det är jag vill ha. Jag har tänkt på det hur länge som helst men alltid tänkt att det inte ska bli bra och försökt kringgå det på många sätt och tänkt att jag kan göra ett substitut men nu har jag insett att om jag ändå ska göra det så ska jag göra det ordentligt. Så nu måste jag spara lite pengar och hitta en tatuerare som är grym på att rita.
Idag måste jag också bara säga R.I.P Steve Jobbs. Vilken fantastisk man det va alltså. Jag är stolt ägare av en Mac!
Keep on fakin and somehow you make it.
RSS 2.0