Don't fall recklessly, headlessly in love.

Idag har jag varit på SatsEnergy, vilken träning. Kändes som om jag va på fyspass på fotbollen all over again. And I loved it! Det är en klass jag definitivt kommer gå på igen! Imorgon ska jag prova på piloxing och på måndag tabata. Alltid kul med nya klasser, omväxling förnöjer.

Har försökt att läsa lite idag också, gick inte jätte bra men ska strö kolla lite på idol och läsa lite hade jag tänkt. Men jag börjar undra över vad jag egentligen vill med mitt liv. Jag vet att det är alldeles för tidigt att bestämma resten av sitt liv nu men ändå kan jag inte sluta undra över vad som skulle hända om jag gjorde något annat. Jag kan inte sluta titta på hästannonser, ser fantastiska hästar och känner hur suget bara växer. Jag kan inte sluta titta på slu och läsa om djursjukskötare och fundera över hur det skulle vara att starta eget med rehabilitering av hästar. Men, jag kommer ju inte in, och flytta till Skara.. jag vet inte. Men det är något som drar mig neråt, något som får mig att vilja flytta ner till Skåne, sätta mig på en gård och bara leva livet. Men samtidigt älskar jag Sthlm och alla mina vänner här uppe, jag trivs i min klass och att bli ambassadör är också något jag skulle vilja göra. Jag vet bara inte vad jag vill mest. Men jag ska ge detta en chans ett år och sen till nästa höst får vi se vad som händer. Jag vet bara inte om detta livet är det som jag vill leva.
Saknar mina fina hästar <3

It's gonna be a heartbreak.

Jag sitter i skolan, skrivit ut min hemtenta och lagt den i mitt kuvert med min adress på precis som vi blivit tillsagda att göra. Det känns bra, även om jag känner att diskussions delen gott kunde varit lite utförligare men min hjärna stod helt still. Blev lite mummel och det är ju jag bra på, prata om ingenting men får det att låta som en massa ;) Men är ju inte som på gymnasiet när man i princip förväntade sig ett MVG eller VG+ haha får jag ett C är jag mer än nöjd! Sitter och väntar på Rebecca, vi ska luncha lite innan våran lektion börjar vid ett. Jag gillar Becca, hon är mysig, jordnära och sjukt klipsk, alltså väldigt lik mig haha. Ska bli himla roligt när hon äntligen flyttar till Sthlm så man kan börja umgås lite på fritiden också :)

Jag måste bara tillägga att Robyn är så sjukt bra, denna låten spelade hon på konserten jag va på och jag älskar den!

Pure happiness.

Äntligen är min hemtenta klar, är så förbaskat stolt över mig själv att klockan är innan tolv och att jag dessutom inte behöver sitta med den i morgon :) Dock måste jag lägga över den på USB och åka lite tidigare till skolan för att skriva ut den. Funderar på att önska mig en skrivare.. känns som om det kanske kan vara värt det.

Annars så har jag tränat BodyPump och hör och häpna, jag vann en väska med lite smått och gott i på Sats. Hur bra som helst! Väldigt nöjd med dagen så jag kommer gå och lägga mig med mycket gott samvete!
Godnatt allihopa!

This crazy shiet.

Alltså, bara en snabb paus här innan jag måste fortsätta på min hemtenta. Jag börjar nästan ångra mig när jag pratade med syrran om vilken fråga jag valt. Hon tyckte ju den jag valt va den sämsta haha men sen förstod hon att den kanske va den lättaste att välja och mest konkret för en stackars Camilla som aldrig skrivit en hemtenta förut! Egentligen så har jag inte tid att sitta här, önska mig lycka till jag lär få sitta uppe halva natten!!

It never ends.

Idag har jag pluggat verkligen hela dagen. Okej nej det va att ta i, jag har försökt pluggat hela dagen men tagit välbehövliga "pauser" i form av seriekollande haha :) Nej men jag har varit duktig och fått ihop 2 sidor av 6 och har hela dagen på mig imorgon också. Har en liten fundering på att fortsätta ikväll efter träningen eller helt enkelt sova tidigt och börja i ottan imorgon. Men som sagt, idag ska jag gå på Step, första gången sen jag kom till Sthlm så upp till bevis om det är lika bra här som i Halmstad. Medborgarplatsen har ju ingen Step men insåg att Södra Station har och det är ju inte jätte mycket längre för mig direkt.

Jag har lite dåligt samvete för Therese, så jag funderar på om jag ska ta upp lite kyckling och göra lite mat till henne lagom tills hon kommer hem.. Jag har ju råkat glömma lite saker hos S som jag måste åka och hämta idag, läs mitt smink!! Så om jag hinner hem ska jag göra lite ris och tikka masala.
Nej nu dags för träning!

Such great heights.

Efter skolan begav jag mig mot Sats för en fredagskvälls BodyCombat gruppträning. Lugnt och skönt sådär en fredagkväll, man borde vara där oftare då, hur skönt som helst! Sen köpa tacos och äta med bästa donnorna. Kändes som det va länge sen jag bara hängde med mina fina så det va väldigt väldigt trevligt. Imorgon då ja, har sagt till i Skäris att jag gärna jobbar om det behövs så vi får se :) Annars kanske jag ska försöka börja på min hemtenta som jag fick idag.. har dock inte bestämt mig för vilken av de tre uppgifterna jag ska ta än men det kan jag ju komma på imorgon :) Är lite nervös sådär med första hemtentan men det ska ändå bli lite spännande.

Jag är faktiskt fortfarande trött trots tio timmars sömn inatt så jag ska bege mig mot sängen. Ett tips, försök inte nätshoppa när du inte har några pengar ;)
Natti natti.

Here we go again.

Sådär, efter tio timmars sömn inatt är jag människa igen! Dock tyckte jag synd om stackars Therese som skulle åka och jobba idag.. Men har iofs suttit och läst mina böcker hela förmiddagen så jag har knappast varit sysslolös. Funderar på att ta en power nap innan skolan men kan inte riktigt bestämma mig. Borde egentligen gå ut och gå men sömnen lockar mer plus att jag faktiskt ska träna ikväll gör att det samvetet försvinner lite. Dock borde det ju tilläggas att jag har fler sidor kvar så egentligen borde jag läsa klart dem åka till skolan till tolv och diskutera våran uppgift med Beccs innan seminariet vid ett. Ja det finns många alternativ haha, i-landsproblem!

I kväll blir det iaf tacomys med mina fina vänner, ska bli gott!
På tal om vänner så saknar jag denna donna <3

There is no time to shine.

Jag är helt slut. Helt totalt slut. Sthlm-Leksand tur och retur igår kväll/natt. Vi var inte hemma här förrän klockan två och sen upp klockan fem för att åka till Ultuna med Therese häst för att besöka veterinären och se hur det va ställt med lilla pållen. Hemma här igen halv sju och efter mat och pluggande är jag helt och hållet död. Så det blir att gå och lägga sig nu, klockan nio. Ska bli så himla skönt. Får fortsätta läsa det sista imorgon bitti för just nu kan jag knappt hålla mina stackars ögon öppna. Godnatt!

Someone to love.

Idag hade vi redovisning för vårt grupparbete. Så himla skönt att det är klart, nu är det bara hemtentan kvar och den uppgiften får vi på fredag. Lite nervös är jag men kände att grupparbetet gick himla bra så det borde inte vara några problem :) Har även varit och tränat i kväll, BodyPump på Sats Medis. Så himla skönt det är att känna mjölksyran i benen när man gör utfall och helst skulle man vilja gråta men man kan inte lägga av för ingen annan gör det så man kör på ändå. Jag märker verkligen att jag glömt hur skönt det faktiskt är att träna och nu när jag faktiskt har bra mycket mera tid än när jag jobbade så är det extra skönt.

Nu sitter jag och väntar på att min sambo ska komma hem. Jag har lagat mat och matlådor till henne som hon kan äta när hon kommer hem efter en lång dag på jobbet och sen i stallet :) Jag älskar att ha Therese här. Det måste vara det bästa jag gjort, att be henne flytta in. Jag känner mig inte ensam och hon finns alltid att prata med oavsett tid på dygnet och hon piggar upp mig när jag är lite nere. Kan prata med henne om allt. Alla borde ha en vän som Therese. Hon är bäst!

Things happen for a reason.

Snart ska jag bege mig till skolan för att göra klart det sista på vårt grupparbete. Det ska bli väldigt skönt faktiskt att få det avklarat! Sen är det redovisning imorgon och sen är det bara ett seminarie kvar innan det är dags för hemtentan. Blir nog en del plugg i helgen så att man är väl förberedd! Har varit hur duktig som helst och bokat massa pass denna och nästa vecka. Känner att det ska bli skönt att börja träna ordentligt igen såhär på höstkanten. Sen på onsdag ska jag nog följa med Therese till stallet och kanske få rida lite :) Det gillar vi! Det gillar vi massor!

Nej nu ska jag duscha och sen dra mig till skolan :)

It's so sad.

Idag är en dyster dag för Sveriges historia. Jag har gråten i halsen och tänker på alla dessa underbara människor i Sverige som har utländsk bakgrund, hur de måste känna sig idag. Jag hoppas att alla partier tar sitt ansvar och utesluter dem. Vad som helst är bättre än SD. Jag skäms över att vara svensk!!

Long time no see.

Idag va bästa Vicks här på besök. Va så himla länge sen jag träffade henne så det va verkligen på tiden! Saknat min fina vän. Nu ska jag iväg och träffa Totti om hon kan tänka sig att svara på sin mob ;)

Funny feeling.

Igår kände jag mig helt plötsligt ensam. Som en våg som sköljde över mig av ingen anledning som helst. Började ifrågasätta allt och lite till. Vill jag det här och framförallt KAN jag det här? Tänkte att jag kunde somna ifrån känslan men har den fortfarande idag när jag steg upp. Well well ut och gå en runda får helt enkelt hjälpa. Jag har inte tid att vara depp dessa dagar!

Dock har jag väldigt roliga klasskompisar, vilka härliga tjejer jag träffat! Verkligen hur kul som helst! Jag som va så skeptisk i början och kände att det inte alls verkade finnas någon rolig att umgås med och sen helt plötsligt dyker det upp fem helt underbara tjejer som jag mer än gärna umgås med!
Sitter och funderar på om jag ska gå till Rådmansgatan och hälsa på Tottie på jobbet och isåfall vilken väg som är den bästa att gå.. Va sjukt sugen på att träna idag men bara en massa skit pass! Hur tråkigt som helst, därför jag tänkte att jag tar och går istället :)

What has happen to the world?

Jag tycker det är en skam att Centerpartiets Fredrik Federley blev misshandlad igår natt. Jag såg honom på riktigt för inte alls så länge sen i skolan på en debatt. Han är riktigt bra! Han står verkligen för sina åsikter och han pratar rent ut sagt på ren jävla svenska. Inget retoriskt och akademiskt babbel. Han pratar till folket. Jag gillar honom så mycket att om han en dag blir partiledare för Centern skulle jag utan tvekan kunna lägga en röst på dem. Så jag säger det igen, det är en skam att man gör såhär i Sverige!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7797844.ab
Med risk för att uppröra några av mina vänner och läsare så måste jag också säga att demonstranterna på Sergels Torg igår inte heller skötte sig så speciellt snyggt. Jag vill absolut inte dra alla över en kam och vill poängtera att inte alla är bovarna i dramat. Jag föraktar verkligen Sverigedemokraterna över allt annat, men jag är stolt över Sveriges demokrati och likaväl som att man får trascha valaffischer genom att sätta på lappar, måla hitlermustach osv får man faktiskt också ta bort det. Det var en gammal man på kanske 65 år som tog ner en lapp som några av demonstranterna satt upp och de började putta på honom och försöka få ner han på marken. Pondus som min klassis har så gick hon fram och började skälla på dem. Då fick vi höra att vi va jävla rasister som sympatiserade med SD. Vi var dumma i huvudet och vi hade absolut ingen aning om vad vi snackade om för hur gamla kunde vi va. Vi var en skam för kvinnosläktet. Och inte nog med det så citerat "Ni borde gå härifrån innan jag blir vansinnig" Ursäkta?! Det är Segels Torg vi pratar om, jag står här hur länge jag vill. Poängen är att de fick stå där och nedvärdera och snacka skit om oss och de anser att alla människor är lika värda? Idioter. Dem är fan inte bättre skrot och korn än SD. Den gamla gubben har all rätt att ta väck lappar som sätts på SD:s valaffischer oavsett vad man tycker om dem. Återigen (eftersom dem på Sergels Torg inte verkade förstå) jag sympatiserar inte med SD för att jag står upp för en man som blir attackerad.
Efter allt jag sett och hört, rösta blått gott folk.

It's a new beginning.

Sitter här och kollar på Kungarna av Tylösand. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vilket sjukt program som ger mitt fina Tylösand sjukt dåligt rykte. Idag då, bara massa plugg. Har nästan skrivit klart allt på arbete, har lite kvar som jag tänkte göra imorgon bitti för känner att jag verkligen står helt still i tanken just nu. Och min träningsvärk är hemsk, men ack så skön! Nu ska jag fortsätta med träningen, en gång för alla.

Nej nu ska jag vara social med sambo som precis kom hem.

Catch my disease.

Nu vill jag lova att plugget har satt igång. Typ 150 sidor tills på fredag med tillhörande uppgift och skriva en sida till vårt grupparbete innan torsdag och sen sitta hela torsdagen med gruppen och göra klart vårt arbete. Vilket på ett sätt innebär att jag måste läsa klart alla sidor plus mitt arbete imorgon. Pust och stön. Men jag gillar det. Pressen att göra klart saker i tid. Det bästa är att jag ändå är ute i god tid. Har inte kunnat ha mer tid på mig! Så bita i det sura äpplet och stänga in sig i några dagar!

Iaf så lyckades jag att hinna med att träna lite idag efter skolan. BodyPump och min kropp är så mörbultad som den bara kan vara efter en lång tids uppehåll från träning! Dock gör min rygg oerhört ont just nu. Jag hoppas att detta är ett resultat av att jag tränat musklerna där jag har ont och att det bara kan bli bättre ju mera jag tränar.
Nej nu ska jag äta B&J Half Baked och mysa med min sambo som precis kom hem.

Where does the good go.

Sitter och kollar igenom vänsterpartiets partiprogram för att vi ska kunna börja med vårt grupparbete ordentligt i morgon. Vi ska se hur mycket kommunistiskt V är. Jag kan ändå tänka mig att det finns en del inbakat i deras program. Lars Ohly har ju ändå en gång gått ut med att han är kommunist även om han senare tog tillbaka det.

Jag har börjat kolla igenom alla Grey's Anatomy avsnitt igen. Började aldrig följa det från början utan såg en del spridda avsnitt innan jag en dag va fast och nu älskar jag det. Alla serier med bra musik fastnar för mig. Men nu som sagt har jag börjat kolla från början igen och är ju massa som jag inte sett och det är så himla kul. Men om jag inte har helt fel så tror jag att GG börjar idag i USA.. jag vill se hur det gick för Chuck! Hoppas alla mina serier börjar denna veckan. Det är det bästa med hösten, man kan sitta och mysa med en kopp te och bara mysa i soffan framför alla dessa underbara serier.

There's always something in the way.

Idag är jag trött. Hela helgen har bara gått åt till ingenting och jag har en del att plugga. Tur att man har tid på sig att göra det idag och tur för mig att boken som ska läsas till imorgon är en "enklare" bok än de andra tre böckerna jag har i denna delkursen. Och ännu mera tur är det att den handlar om feminism och att det är något jag tycker är intressant att läsa om. Egentligen tycker jag allt vi läser om är intressant. Liberalism/Marxism osv. Jag längtar till den dagen då vi börjar läsa om EU. Jag har alltid haft en fascination för just EU och allt vad det innebär. Även om jag inte va så gammal eller insatt på den tiden så kommer jag ihåg skepsisen över det och hur rädda folk va för det nya. Jag tycker EU är fantastiskt. Jag tycker EMU är något vi också ska gå med i. Tillsammans är vi starka. Jag måste bara säga att Birgitta Ohlsson är så himla bra. Vilken kvinna. En stor förebild. En av de bästa politikerna jag vet.

För att berätta om något roligare så hade jag och Therese lite fest här i lördags. Det va hur trevligt som helst och tiden sprang som vanligt iväg när det ordnas med fest här hemma.
Bästa <3

I'm having trouble sleeping.

Idag snoozade jag i två timmar. Inte okej! Men jag hade så himla svårt att komma upp ur sängen idag. Dessutom känner jag att jag har ont i huvudet. Jag tror detta är ett tecken på att jag faktiskt borde börja använda min bettskena igen när jag sover. Jag gillar inte den men eftersom jag gnisslar tänder ibland så behöver jag den Brukar börja använda den när jag märker att jag börjar få ont i huvudet.

Igår slog jag i mina tår i en kant här hemma. Det gjorde inte överdrivet ont just då men sen, aj aj aj! Mina stackars tår är alldeles blåa :( Hur gick det till liksom? Nej nu är det dags att ta sig till skolan för att först möta upp min grupp och senare ha seminarie :)
Min fina tunika är från H&M, såklart :)

I'm looking at you through the glass.

Jag bara måste kommentera gårdagens program Kungarna av Tylösand. Alltså gud jag skäms. Vad är det för människor och vad är det för tjejer som håller på med den där Nemo? Haha samtidigt så kan jag ju inte låta bli att garva åt det. De ska skildra hur det är i Tylösand, kul att man ser alla Halmstadbor bara kollar på dem som om de vore dum i huvudet! Jaja kommer bli en onsdags underhållning!


Idag va jag ute och gick en halvtimme, men stannade till på bryggan som ligger utmed vägen jag går när jag nästan va hemma och bara satte mig och njöt av solen. Blev att jag satt där i nästan en timme och bara njöt. Filosofi för själen. När jag va yngre satt jag jätte ofta och filosoferade med musik i mina öron. Jag är kanske lite konstig men jag behöver ofta det där spacet för mig själv att bara vara.

På lördag är det fest hemma hos mig och Therese, kom!!

Just because I'm loosing, doesn't mean I'm lost.

Jag är så lycklig idag. Jag har läst massa av sidorna jag skulle läst till på fredag. Känns som om jag verkligen har skärpt mig när det gäller plugget. Det känns så skönt. Jag har funderat över om jag gjorde rätt som började plugga. Valde jag rätt program osv. Jag kan inte mer än säga att jag är rätt. Det är precis det här jag ska hålla på med. Så himla längesen jag va så tillfreds med mig själv och mitt liv. Inget kan stoppa mig nu! Sen va jag och Therese och käkade världens godaste indisk mat på Indian Garden i Hornstull. Det är nog bland det godaste jag ätit. Sarah introducerade det för mig i somras och jag va helt fast. Även Tessie tyckte det va super gott.

Nu sitter vi här och äter lite naturgodis och förbereder oss mentalt för att hitta till hennes parkeringshus. Vi va där och försökte innan idag men utan lycka, tur att vi båda är så envisa att vi tänkt på att vi ville hitta det så båda va på att åka tillbaka och leta efter det haha ;)
Började kolla om Grey's avsnitt från säsong 1 och råkade springa på den här låten. Kommer ihåg hur bra jag tyckte den va!

I'm holding you under and show you that you're wrong.

Idag hade jag ett väldigt givande seminarie. Det finns tre riktigt bra tjejer i min klass och vi har parat ihop oss för vårt första grupparbete. Det ska bli riktigt kul. Vi har en fundering på att undersöka hur kommunistiskt vänsterpartiet egentligen är osv. Det är ju bara ett litet grupparbete innan det är dags för hemtentan men verkligen skönt att få lämna in något innan hemtentan bara för att få känna på det.

Jag har även varit duktig och lagat en riktigt lyxmiddag idag. Hasselbackspotatis, lax i ungen och romsås. Smarrigt värre va det! Kollat fotbollen och njutit av Sveriges spel och mål samt druckit lite vin. Jag gillar det här livet, det "lediga" livet där jag faktiskt orkar och vill laga mat och göra mig till och bara vara. Det är en underbar känsla som jag aldrig vill ska ta slut. Visst, mina pengar kommer ta slut men samtidigt så gör det inget att vara lite fattig när livet är så bra som det är nu.

Råkade läsa en sak som en tjej vars kille jag en gång i tiden kände. Hur de diskuterat vad som hade hänt om han inte träffat henne och valt den andra tjejen. Jag har också funderat över det. Jag har inte kvar honom i mitt liv. Inte tack vare henne men ändå lite. Det va så mycket som hände just då och så mycket som blev fel som jag hade velat ändra. Men å andra sidan vill jag inte det för det är i sånna stunder det verkligen visar vem som är ens vän eller inte och jag antar att han faktiskt inte va det. Som en väldigt kär vän till mig brukar säga: Don't settle for anything less than butterflies. Det är just de orden som ekar i mitt huvud när jag inte riktigt vet vad jag vill.
Min sambo va så tråkig och ville inte vara med o spexa så fick ta en bild alldeles själv :(

Dem kallar henne Tess..

Det är så mysigt med sambo. Nu håller hon på att fixa frukost medan jag sitter här och bestämmer vilken musik vi ska lyssna på :) Hur mysigt som helst även om jag kanske känner att Therese gör lite mer i det här hemmet än jag. Men det är väl lite sån jag är antar jag, även om jag verkligen blivit bättre sen hon flyttade in! Nu är ju lägenheten städad mest hela tiden! Det är skönt att vara sambo, då känner jag mig inte lika ensam i denna stora staden :)
Nej nu va frukosten och teet klart så dags att sätta tuggorna i det! Hoppas ni alla får en super bra dag.

Life as it should be.

Fotboll, öl och whiskey. Nu fattas bara Tessie.

This is heaven.

Första semenariet idag och gud vad roligt det va. Så himla intressant och min grupp va riktigt bra på att argumentera och diskutera och vara allmänt grymma! Känns som om detta kommer bli en riktigt rolig delkurs!

Något som är mindre kul är att jag är sjuk. Jag är fortfarande tokförkyld och känner mig jätte trött.. men nu ska jag iaf kolla på fotboll och vänta på att min sötaste sambo ska komma hem från stallet så får hon också mysa med mig. Jag är så glad att hon är här. Bästa fina Therese.
Ikväll kommer Zlatan vara grym jag känner det på mig!

It's a very very, Mad world.

Jag e så förkyld så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Dock börjar halsen släppa, tack gode gud.. Sitter och väntar på finaste sambo Tessie som varit i stallet hela kvällen då hon hade något stallmöte. Men så skönt för henne att hon äntligen fått upp lilla pållen. Så att hon liksom kan njuta av Sthlm precis på samma sätt som jag gör.
Det är konstigt det där, hur jag hade en period där jag verkligen längtade hem och kände att Sthlm kanske ändå inte va något för mig. Några månader senare skulle jag aldrig kunna tänka mig att flytta härifrån. Jag vet inte om det beror på att jag bytt från att jobba till att plugga eller för att jag helt enkelt insett att det inte finns någon annanstans för mig att bo. Detta är mitt hem, som jag nu delar med världens bästa vän.
Som jag sagt förut så är jag en periodare när det gäller musik. Nu har jag frenetiskt börjat lyssna på Placebo igen. Och jag älskar det! Musik är nog bland det bästa som finns.
RSS 2.0