Give me something to fight for.

Det är skönt att ha Emelie här. Jag gillar henne och framför allt gillar jag att inte vara själv. Vi sitter och skrattar åt Bridget Jones dagbok. Kan vara en av de bästa filmer som finns. Jag älskar henne!

"There
are six
billion people
in the world
six billion souls
and sometimes
all you need is
one.."



When love went wrong.

Har hunnit allt utom disken, får fixa den senare för nu kommer Emsan hit. Hade egentligen tänkt vara klar med allt men jag är ju som jag är. Tyvärr. Någon hemmafru lär jag ju aldrig bli haha ;) Är så fint väder, hoppas vi kan gå och lägga oss och sola en liten stund sen när alla grejer är på plats.

Kollade på biljetter hem nu till semestern, svindyra. Vilket skämt. Men aja hem ska jag ju så det är bara att betala! Jag längtar så himla mycket. Vill bara hem just nu. Åka båt, sola, bada, festa och framförallt rida!!


Alla som ska komma och hälsa på/bo hos mig i sommar, detta är vad ni har och vänta er! :)

Like a satellite.

Vilken fantastisk låt som vann Eurovision i år. Jag älskar den! Gjorde inget att Sverige inte va med för denna låten gjorde ju hela tävlingen! Fantastiskt!



Nu sängen. Godnatt.

We were walking up to strawberry swing.

Ikväll är jag bara hemma. Totti ringde precis, hon ville vara hemma med mig. Det är mysigt. Min bästa vän. Våran relation har utvecklats till en "hatkärlek" haha. Vi är så lika men ändå så olika. Vad hade jag gjort utan henne här uppe. Har på Eurovision, inte för att jag bryr mig speciellt mycket men vissa bidrag kan man ju inte annat än skratta åt och ett gott skratt förlänger ju livet sägs det.

Idag har jag varit helt slut, tror det är min dunderkur av antibiotika som jag äter.. Och jag även igår fick veta att Gustav fått rå kyckling bakterie och att vi andra som varit dåliga med största sannolikhet haft det. Jag har alltså haft båda två, inte undra på att jag mått som en påse skit! Dock kan jag inte äta ordentligt fortfarande. Men det går framåt och på måndag ska jag jobba!

Jag tänkte att jag faller för grupptrycket och lägger upp outfit bild från gårdagen innan jag drog till Gustavs grillfest :)

Playsuit Gina Tricot Kavaj H&M Trend Strumpbyxor H&M Kilklackar H&M Divided

It feels bad now but it's gonna get better.

Fick ont i magen i natt igen, efter vi kommit hem från Sara och Gustav. Typ sådär nästan olidligt ont. Jag kan inte äta ordentligt, skit trist. Eftersom jag då inte kunde sova och tyckte synd om mig själv så funderade jag på vilka jag kunde ringa som skulle ha orken och lusten att prata med mig. Daniel, Therese och Simon. Den förstnämnda svarade inte, otippat haha! Den andra svarade och kunde inte heller sova så vi låg och tjattrade ett tag innan båda tyckte det va dags att försöka sova. Sekunden efter jag lagt på med Tessie ringer den tredje, Simon. Telepati? Att han va full och fnittrig gjorde nästan saken bara bättre. Min fina underbara Simon.

Nu har jag försökt gå väck det onda, det gick sådär. Men tog faktiskt lite foton från vart jag brukar gå här nedanför skanstull. Det är det bästa, att jag faktiskt bara har fem min till vattnet. Det känns som hemma.









I will try to make your life great.

Det är konstigt ändå hur barn kan förändra ens liv. Jag har aldrig varit den som älskat barn. Självklart har jag alltid sett mig själv skaffa barn och att jag kommer gilla mina egna barn men inte andras. Så kom lilla Alexander. Redan från första stund jag höll honom i min famn på BB va jag fast. Att jag sedan skulle bli hans fadder (gudmor som det också hette innan) gjorde ju inte min kärlek till denna lilla pojke mindre. Hur stolt jag va. Stolt över min syster och över Alexander. Jag kommer älska alla mina systers barn (om hon nu får fler haha) men Alexander kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Alexander kommer bli så bortskämd av mig. Men det är han värd. Det är fantastiskt hur ett barn kan få en på så mycket bättre humör. Räcker jag ringer syrran och man hör Alex sjunga lilla snigel i bakgrunden och leka med polisbilen osv. Alexander är absolut det jag saknar mest här uppe. Världens bästa pojke.





Dreamin.

Jag har hittat min drömhäst. Med Iowa som morfar och man kunde se på bilden att han hade samma busiga blick som min fina Calle hade.. En 1 åring va det, dröjer alltså iaf ett och ett halvt år innan den måste ridas in.. Jag undrar om jag ska slå till, fast då måste ju pappa vilja ta hand om den så länge hehe! Åååh vad sugen jag är nu!


Lånade bilden från hästnet, hoppas detta är okej. Men vilken skönhet inte sant?!

Fuck you.

Eurovision kan ta sig i röven!! Fattar inte varför jag ens kollar på det, blir alltid så jävla förbannad! Orättvist!!

Beautiful day.

Va precis ute på en promenad med mina nya pjuks. Införskaffade dem idag, tyckte jag va värd det när jag fick så himla bra lön. Det är ett par Reebook EasyTone och de va helt underbara! Fantastiskt sköna :) Lätt värda sina pengar. Stockholm är så vackert. Måste vara en av de vackraste storstäderna. Jag är så glad att jag flyttat upp hit. Träffat världens underbaraste människor här uppe.


Mina nya fina skor :)


Vackra Stockholm <3

It's light outside.

Äntligen!! Har precis hämtat ut antibiotika på apoteket, det va ngn urinvägsinfektion som spökade. Därför jag haft så förbannat ont! Just nu är jag bara så lycklig att jag fått reda på vad det är och att jag kan bli bra igen!

Min kompis Vicky hade lagt upp en bild från hennes bal, det fick mig att tänka på min egna bal som va runt denna tiden. Vilken dag. En av de bästa i mitt liv. Man dansade hela natten lång och vid sju tiden åkte vi tillbaks till skolan där tvåorna serverade frukost till oss haha minns att mamma hämtade mig och Hanna vid nio tiden på förmiddagen och tro mig jag sov nog en hel dag efter det ;p Det va än så länge den lyckligaste tiden i mitt liv.



Jag och mina två äldsta kompisar Hanna och Ebba :)

Så säg mig vad vi väntar på.

Fortfarande ont i magen. Fick sjuka mig idag igen. Jag blir så himla trött på skitet rent ut sagt. Trött på att sitta hemma och glo, jag vill jobba!! Hade egentligen tänkt gå till vårdcentralen idag men ringde och fick en tid imorgon istället för då kunde de tydligen utreda mer och det är ju faktiskt vad som behövs!
Min bästa vän har varit pulvermoset, typ det enda jag kan äta utan att få ont i magen! Fast å andra sidan så älskar jag pulvermos, det har jag alltid gjort haha ;) Med ketchup.

Saknar min fina Tessie.

And I wish you were here.

Sitter och funderar på om jag ska åka hem till Halmstad den 12-13 juni eller inte. Har svårt att bestämma mig. Å ena sidan vill jag verkligen hem men å andra sidan vet jag inte. Finns så mycket där hemma (eller snarare bara en sak) som jag inte riktigt vill ta tag i. Men jag vet att min fina pappa vill att jag ska komma hem och jag skulle ju kunna passa på att rida lite på Milo då också.. Får se vad biljetterna kostar :) Och om Tessie vill följa, isf kanske vi pratade om att köra. Det hade varit kul :)

Idag har jag tvättat, gick upp sju. Sjukt imponerad av mig själv, på min lediga dag och allt! Har fortfarande ont i magen men det känns ändå som om det börjar bli bättre. Behövde kanske vila några dagar I guess. Nu ska jag hämta sista tvätten och sen ut o springa, tränar ju inför vårruset som är nästa vecka (första träningspasset sen jag skrev upp mig haha) ;)


Härlig sommarkväll för två år sen hos mina päron :) Fler sånna i år!

You are the best!

Jag fick världens underbaraste sms av min kompis Mallan hemifrån Halmstad idag;

"Tjena millis ;) läget? Milo kommer på sön så kul! Jag ska förbereda honom så gott det går inför er tävlingskarriär :) Fan vad kul det ska bli."

Hahaha som jag skrattade när jag fick detta, tävlingskarriär. Hör till saken att jag tävlade lilla Milo förra året ungefär vid den här tiden, hur bra det gick tror jag kan diskuteras! Men då hade jag ju iaf ridit lite mera regelbundet.. jag har inte suttit på en häst på nio månader och jag ska tävla på min semester! Men ridning är som att cykla, har man en gång lärt sig så kan man det alltid!

My dreamteam!

So tell me why we talking when we dance so good.

Jag har berättat om min kärlek till den underbara serien One Tree Hill. Och eftersom jag haft tid över idag har jag lyckats hitta min favorit låt säsong 7. Wakey!Wakey!. Vilken underbar röst han har. Jag älskar hans låtar. Jag är glad att jag blev ett inbitet fan av denna tonårs serie för den har gett mig så mycket underbar musik och en fantastisk vän i Sofia. Lyssna och njut gott folk!!

You made a mess of me.

Jag är inne i en Switchfoot period. Jag är verkligen en periodare när det gäller musik, eller framförallt artister och allt för ofta återkommer jag till samma artister om och om igen. Jag älskar musik. Jag är en sucker. Musik gör livet så himla mycket enklare, man blir gladare och man har minnen. Jag tror de flesta minnen jag har kan återkopplas med låtar. Så är det väl för alla antar jag. En riktigt bra text får mig att rysa. Jag är en textälskare.

Idag är jag hemma från jobbet, inte kul alls. Har haft så super ont i magen nu i några dagar att det inte höll längre igår och efter några timmar på SÖS akuten blev jag inte klokare. Men antingen är det bara ngn magsjuka eller så har jag fått stressmage. För att rannsaka mig själv skulle det kunna vara det sistnämnda, jag känner mig inte stressad men de som känner mig vet att jag den senaste tiden börjat fundera alldeles för mycket på framtiden och vad jag vill göra med mitt liv och vart jag vill bo. Jag trivs bra i sthlm och hur bra som helst på mitt jobb så nu är det dags att släppa alla tankar så att min lilla mage kan få ro igen. Ska försöka ge mig ut på en promenad i gråa sthlm iaf, magen har en tendens att lugna sig när jag rör på mig.

Idag gjorde jag också ett vuxet beslut, att sätta över pengar månadsvis till mina fonder. Vuxenpoäng!







Vilken version gillar ni bäst? Jag älskar båda!!

You sit there in your heartache, waiting on some beautiful boy

Idag har varit en jätte bra dag, massa sol först i kungsträdgården och sen i vitabergsparken :) Stockholm är inte så dumt på sommaren, även om jag är en riktig landet tjej när det gäller sommaren. Strand tjej ;)

Imorgon blir det jobb hela långa dagen.. men har ju iaf fått lite färg idag så får inte klaga. Sen blir det lite party hos Micke och Sara som ska flytta till Norgeland.

Det är något som fattas och det som fattas är långt borta och jag blir så frustrerad av att inte veta längre.

I just miss you, that´s all.

Födelsedag igår då jaaa, va en härlig dag varmt som satan här uppe i Sthlm och massa söta jobbkompisar som grattade mig när jag va på jobbet :) Efter jobbet åkte jag till Sara och Gustav där vi satt och käkade i deras utegård i den härliga värmen! Lax och hemmagjord potatissallad blev det, hur gott som helst och sen lite efterrätt på det. Blev några öl också haha såklart. Blev en liten vända inom Ebbas kompisar från lund, trevliga killar det där också =) När jag kom hem råkade jag upptäcka att jag va full så jag fick dricka vatten och kolla på säsongsavslutningen av OTH. Kan man bli mera förbannad ni som sett det?! Det har fan spårat nu, mycket bättre förr!!

Nej nu ska jag bara plocka undan en massa kläder här hemma innan jag drar vidare till Totti och sen ska jag minsann vara ute hela långa dagen!

Kändes konstigt att inte fira min födelsedag med min familj.. allra första året. Jag saknar dem! Jag har världens bästa vänner här uppe men ändå känner jag mig lite ensam nuförtiden.

Someday you gonna be someone special.

Denna helgen kan bara sammanfattas med HELT JÄVLA UNDERBAR!! Alla dessa underbara människor. Det va väldigt väldigt länge sen jag va såhär lycklig. Att Tessie och Zeta va med kunde inte vara bättre. Fegenfesten är så himla himla roligt och det va så jäkla kul att träffa alla gamla kompisar igen. Sitter här och kan inte sova, jag vill inte att denna helgen ska ta slut och framför allt så har jag ångest över att åka tillbaka till sthlm.. Är det någonstans jag kan vara mig själv så är det hos direktörerna. Den här helgen har lämnat mig med ännu större tankar och funderingar men en sak vet jag, här nere hos bästa Daniel och Simon, mår jag som bäst. Och jag ska fan börja lära mig dricka Glenn i underlivet!!

För dem kallar henne Tess...











Denna bilden får avsluta; full full full hela hela helgen!!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Jag ringde precis och pratade med lilla Malin en stund. Är så kul att hon är hemma från Lanzarote så man kan ringa henne när man känner för det. Hon ska få tillbaka Milo nu och om han är kvar när jag har semester ska jag få rida och tävla honom! Det kan bli spännande då jag inte ridit sen jag flyttade till sthlm.. Roligt!! Jag blev så glad :)

Snart kommer Therese och jag borde verkligen fortsätta städa, eller framförallt diska men fastnade ju här i stället. Ibland blir jag så trött på mig att jag är så jäkla lat.


Jag för väldigt länge sen på studentfest :)

Jag skulle prova mina läppar mot någon annan, om du lämnade mig nu.

Min familj är den absolut bästa. Jag hade inte klarat mig utan dem. Jag känner mig inte riktigt hel utan dem här uppe. Jag saknar dem. Jag längtar efter dem. Min familj är den absolut bästa.

Jag har varit en riktigt usel vän. Förlåt alla som känner att ni blivit försummade det har verkligen inte varit personligt!




Colorado och jag på en träningstävling i Halmstad.

Jag saknar mitt liv med hästar, det börjar nästan bli olidligt. Det är som en del av mig bara har ryckts bort. Kanske låter konstigt men mina hästar har alltid varit mina bästa vänner. Jag älskar dem mer än livet själv.

Burning.

Har lite tid kvar innan jag måste börja röra mig mot tuben.. har en lång dag framför mig iochmed att jag låser idag på jobbet. Men tiden brukar gå fort :)

Ville passa på att gratulera min syster och hennes man till att äntligen blivit tomtägare och kan börja bygga hus! Ska bli väldans spännande det här alltså :D Så grattis Syster och Christian!!

Sitter och lyssnar på Vampire Weekend, man blir så glad av det och det är ju en bra start på en lååång jobbdag :) Dessutom är den här veckan helt fullspäckad med massa roligt för mig (minus idag då haha). För på tisdag får jag äntligen träffa min lilla puffi Emelie och på onsdag ska jag hänga med Nadji och kanske Johanna och på torsdag ska jag antagligen leka med Nicklas och Therese och sen heeela lååånga helgen är jag och Tessie i Halmstad och slår våra lurviga :D Ska bli såå himla kul!


Alexander en dag i vintras, världens sötaste!

I don't wanna be

Hur många uppdateringar som helst idag. Men jag såg just en grej som fick mig att tänka efter lite. Det gjorde mig ledsen, men det kanske va just det jag behövde för att sluta sitta fast i det som har varit. Man ska se framåt, och leva livet i nuet. Har hittat ett citat som jag har funderingar på att tatuera, känns som om det passar mig och det betyder väldigt mycket för mig.

"Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering"

Vad tycker ni?!

Sometimes, all you need is one.

Saker jag vill göra:

-Bli bättre på att höra av mig
-Hälsa på Sofia i Holland
-Hälsa på lovely i Costa Rica
-Fira midsommar i Leksand
-Skaffa häst eller iallafall börja rida igen
-Roadtrip i USA

Idag är en bra dag, för idag har jag insett en sak som jag länge glömde. Sofia är min bästa vän! Breyton. Hon förstår, det är huvudsaken. Jag älskar dig.

Oh what good is it to live with nothing left to give.

Haft en väldig bloggtorka, en dator torka över lag faktiskt om man inte räknar med serierna jag följer såklart. Vet inte riktigt vad som fick igång min skrivlust men någonstans i Hagaparken skulle jag tro tillsammans med min fina Johanna. I solen med tunnbrödrulle och lite bubbel klarnade en del saker. Och jag insåg hur mycket jag saknat att umgås med mina fina vän. Och hur mycket jag faktiskt saknar alla andra mina fina vänner som jag helt enkelt inte funnit tid till den senaste tiden. Det ska det bli ändring på!

Nästa vecka ska jag och Therese till Halmstad och festa på Fegenfesten, ska bli hur kul som helst! Zandra ska också dit hoppas jag (gumman jag hade tänkt ringa dig ikväll om du läser det här!) och det ska bli hur kul som helst att träffa Daniel och de andra små pojkarna igen =)

Jag har insett att jag blivit lite långsint. Eller kanske inte långsint, jag har fortfarande lätt för att förlåta människor men jag kan inte riktigt släppa saker längre, glömma. Det finns kvar någonstans i bakhuvudet och jag känner att jag tar avstånd till och från till vissa människor.. Jag har blivit vaksam, försiktig med vem som jag ska ta in i mitt liv och även med vilka som ska stanna kvar. Ibland undrar jag om alla mina vänner är mina vänner för att de vill eller för att de känner att de måste..

En sak är iallafall säker, den här låten är underbar!! Vicksy är så trött på mig för jag spelar den hela hela tiden haha men jag kan inte få nog. Lyssna och njut!

RSS 2.0