The weak will seek the weaker until they've broken them.

Idag är jag helt slut i mina ben, eller nej rättelse, jag är helt slut i min kropp! Kör ju hårdträning inför USA och ja det börjar minsann märkas lite här och var skulle jag vilja säga. Det gillas! Sitter även och kollar igenom ifall jag kommer kunna ha ngn 25 års fest, det hade ju varit så jäkla roligt!! Vill vill vill :) Valborg verkar även bli i Uppsala, vilket ska bli hur roligt som helst.
Annars så längtar jag hem, visst vi har sol och 11 grader men hemma är det sol och 16 grader. Det är alltid samma sak på våren, alltid, slår aldrig fel! Har bott här i tre år snart och varenda vår vill jag hem. Våren är bäst där hemma, medan jag tycker hösten här är underbart vacker. Tänk att jag bott i Sthlm i tre år snart, helt sjukt vad tiden har gått. Det är nog dags för en förändring snart. Det känns som det iaf. Sen vet man aldrig vad som händer, jag har stora planer som vanligt haha!
Nej nu ska jag äta lunch och in till stan och kolla om BikBok har något roligt, de har ju 50% på allt i butiken idag så tänkte kanske unna mig ett par nya jeans eller ngt annat spännande innan jag rör min röv till Totti. Idag ska jag unna mig en islatte på uteserveringen, det är ju trots allt sol!

De säger dem bästa är tagna men de ljuger, de ljuger för vi finns ju kvar.

Just nu saknar jag denna sötnos extra mycket.

Every new beginning comes from some other beginning's end.

Jag säger gång på gång att jag ska sluta dricka, ändå så lyckas jag alltid glömma bort detta och dricker ändå. Så även igår och idag fick jag straffet jag förtjänade. Har alltså inte mått bra. Jaja man ska inte ångra det man gjort, men från och med nu ska jag ta det hyffsat lugnt fram till min födelsedag. 25 år ja, vart fan har tiden tagit vägen?!
Är inte speciellt glad över att vara tillbaka, längtar hem till min familj, sigge och chester. Sigge hade tydligen varit ledsen när han insåg att jag inte var hemma längre, fina hund! Vi har blivit riktiga bundisar han och jag. Imorgon ska jag till Skansen iaf, för första gången! Ska bli hur kul som helst :)
Nu ska jag dessutom gå och lägga mig, ska bara se klart mitt best friends forever avsnitt innan jag lägger mitt huvud på kudden. Skönt att sova tidigt plus att jag behöver gå upp tidigit imorgon då jag tänkt hinna med både PW och träningen innan Skansen vid halv tio. För på kvällen ska jag till Söderstadion och kolla Bajen-BP, får hoppas att det blir en bra match.
Min guldklimp till systerson sa världens sötaste grej. Christian höll på och driva om att mina fisar luktade surt, då sa han "Nä Moster Millas fisar är fina". Hur söt?! Världens bästa unge!!!

Drowning in the silent screaming with nothing left to say.

Så var det snart dags att åka tillbaka till huvudstaden igen. Med blandade känslor, som alltid. Pratade med Vickan, vi känner ju alltid likadant. Många frågetecken som försvunnit men samtidigt nya som kommit upp. Det här att man aldrig är tillräckligt nöjd. Min mamma är för söt, säger att det är för att jag inte hittat min stora kärlek. Ni som känner mig vet nog att det inte är det som jag letar efter. Däremot letar jag efter något, jag måste bara finna vad det är. Kanske är höstens planer precis det jag letar efter. Vad vet jag. Inget just nu.
Åker alltså tillbaka till Sthlm imorgon med min syster. Hur skönt att kunna åka bil! Väldigt skönt dock med blandade känslor ännu en gång, vill egentligen inte åka härifrån har haft det så himla bra denna gången!
En fantastiskt rolig grej som hänt är iaf att min fina fina vän Ems flyttar tillbaka till Sthlm!!! Jag har saknat henne något så fruktansvärt mycket och tro jag hoppade glädjeskutt när hon skrev att hon kommer tillbaka. Fina fina Emelie, tro att hon kommer bli av med mig nu haha nixpix :)
Gammal bild på mig och fina Ems :)

Happiness is a mood, not a destination.

Sitter och kollar hockey med pappsen i soffan. Så sjukt skönt att vara hemma! Idag har det varit världens skönaste väder, våren har ju kommit så mycket längre här nere än uppe i Sthlm. Jag gillar det!

Idag har vi även varit och kört Chester med pappas nya vagn och det gick hur bra som helst! Ska försöka rida lite i veckan också. Ännu en anledning till varför jag gillar att vara här nere.

Idag körde jag även lite intervallträning ute med lite övningar på bänk. Jag hade den bästa utsikten och solen gassade. Det var en fröjd att träna idag! Inte varje dag man blickar ut över havet när man gör armhävningar ;)

Put your best foot forward.

Ibland gör jag riktigt korkade beslut. Som att åka hem till Halmstad till exempel. För ännu en gång påminns jag om vad jag har uppe i Sthlm men framförallt vad jag inte har och vad jag saknar. Jag vet inte hur jag ska lösa denna inre konflikt med mig själv alltså. Jag vet verkligen inte. Varför kan man aldrig vara nöjd? Vad är det jag letar efter? Jag blir inte klok på min hjärna!

Sitter och väntar på mamma, jag ska träna medan hon handlar mat, slipper vi åka in två ggr med bilen tänkte jag. Hon är fin min mamma.

Något annat som också är fint är utsikten på mina morgonpromenader. Att jag dessutom hade och kommer att ha sällskap av en fyrbent fantastisk sak gör det inte sämre direkt. Talar självklart om vovven vår. Bästa sällskapet!

I don't even need your love.

Nu bär det av till Halmstad! Eller ja jag ska bara packa och fixa lite innan. Var precis på gymmet och körde ett groteskt magpass. Det är värsta passet för mig för jag är så himla svag i bålen, men det gick iaf bättre denna veckan än förra!

Matchen i måndags var super rolig. Jag var städad om man jämför med gubbarna, vilket bara var ännu roligare! Fick mig några ordentliga skratt och kramar av några rör underbara personer!

Men nu som sagt, Halmstad på obestämd tid!!!

I hela mitt liv har jag litat på mig själv.

Ååååh taggar som fan inför matchen nu! Ska bli så himla roligt alltså. Kommer ihåg förra året, jag blev typ helt i extas för det var en sån sjuk stämning och tåget och ja man blir bara hur glad som helst! Jag hoppas också på en bra match, men kanske ändå en grön/vit seger. Jag vet, förstår inte hur jag kan säga det egentligen men stämningen kommer bli så mycket bättre då och mina gubbar kommer vara gladare! :) Slutspels final i hockeyn med ju, Brynäs ska bara vinna alltså! Ska se till att se de matcherna med. Hur mkt roligt som helst just nu.
Hade egentligen tänkt hinna träna idag men eftersom det är en röd dag öppnar inte gymet förrän klockan 10 och det innebär att jag inte riktigt hinner tyvärr. Så fick göra om lite i schemat. Ställde mig på vågen imorse, en vecka efter att hårdträningen börjat, och den visade -1,6 ner. Så skönt! Jag var lite nervös där ett tag att det inte skulle märkas och jag vet hur lätt jag tappar motivation när det inte händer saker så jag är mer än nöjd. 9 veckor kvar bara haha sen är jag fit till USA resan :)
Funderar på att åka hem till Halmstad på onsdag på obestämd tid. Tror faktiskt att det får bli så! Känner mig taggad på lite Halmstad och massa Chester! Pappa har för övrigt köpt en vagn, hur kul som helst!! Så glad för hans skull, jag vet ju hur kul han tycker det är.
Z&M

I'm nothing without you.

Alltså herregud vilken kväll igår! Bangarn och Glidarn var precis som vi alltid brukar vara tillsammans, glada och fulla! Det var så, ursäkta språket, JÄKLA roligt att träffa min Zandra igen. Världens bästa tjej. En såndär vän som man alltid vet kommer finnas i ens liv. Vi pratade om det igår, att man kan känna att vi alltid kommer vara i varandras liv. Det är få vänner man känner så med.

Nu sitter jag på tuben för att äta påskmiddag i Tyresö. Börjar bli en söndagstradition och jag gillar det skarpt!

Jag var faktiskt uppe och träna imorse så innan jag samlat ihop bilder från igår får ni en bild på det ;)

Losing all control of every dream inside my soul.

Mitt hår blev riktigt bra igår, Emelie var så himla duktig och jag är verkligen super nöjd. Nu klarar jag mig förhoppningsvis till sommaren :) Har kollat upp massa recept som jag ska prova att göra, framförallt riktigt sugen på mellanmålskakor som jag tänkte blanda med hallon och kanel. Ska bli sjukt spännande! Men får bli en helggöra för tors-fre är det jobb jobb jobb som gäller. Ser dollar tecken framför mig, ser också hur mycket jag kan shoppa i USA hehe.
Idag skulle jag köra ett ryggpass och fy i hela helvetet vad jag är svag i bålen. Blev nästan lite rädd och insåg att det nog inte är speciellt konstigt att jag har ont i ländryggen lite då och då. Men det är ju bara att fortsätta köra, man kan ju bara bli starkare. Tror det blir en hemfärd till Halmstad nästa vecka ändå, känner faktiskt att jag längtar ner lite och känner verkligen att jag kommer få mer gjort med uppsatsen där, som jag för övrigt tog en liten paus på just nu hehe. Ska gå till EH tror jag och sätta mig ute i solen med datorn och en kaffe och fortsätta! 
Ha överseende med att jag precis tränat och är lite halvt slut haha men mitt hår är iaf så ljust och fint :)

Ge mig fel, ge mig något lika trasigt som du och jag.

Ah jag sitter inne med världens fetaste träningsvärk i axlar, armar, rygg och bröst. Passet som jag skulle köra igår brände sönder. Hur skönt som helst! Nu är jag på gång så att säga :)

Idag ska jag även fixa håret, hos en tjej som utbildar sig till frisör! Hur bra som helst med tanke på att jag är gul i utväxten. Kan behöva lite slingor i håret, ställer gärna upp. Sparar jag lite pengar med :) Två flugor i en smäll så att säga.

Idag är det äntligen sol igen! Tur för mig då jag ska ut och köra intervaller snart. Kunde inte valt en bättre dag. Btw så är det bara några dagar kvar tills Zandra kommer! Jag längtar!

Här är dessutom en del av min frukost idag, kvarg+turkisk youghurt med kiwi, sesamfrön och kanel. Super gott! Åt ett ägg på finn crisp med örtsalt också, munorgasm typ!

If i knew then what I know now, things would be different.

Ska faktiskt krypa ner i sängen nu, väldigt tidigt för att vara jag en söndag kväll. Har tidig tvättid imorgon bitti plus att jag känner att jag vill sova bort denna dagen. Imorgon ska jag ta tag i uppsatsen och vara en duktig student. Börja planera min hemresa också, såg nu att jag fått invite på FB för en fest med alla gamla jobbvänner på Kvantum i Falkenberg. Det hade faktiskt varit riktigt riktigt roligt att vara med på det om jag ändå ska hem. Tåls att tänka på om man säger så. Hade egentligen velat åka hem till Fegenfesten också, får höra med Zeta nästa vecka om hon ska ner eller inte. Blir lite avgörande så att säga.
Kollade på filmen New Year's Eve. Sådär slemmigt dålig fast ändå sitter man och ler och gråter. Alltid. Slår aldrig fel. Men den var okej, mysig att kolla på en söndag kväll som denna. Känns konstigt, brukar alltid vara bortbjuden på söndagarna men idag har jag typ varit själv hela dagen. Hur konstigt som helst.
Fan vad jag börjar längta till USA nu också. Måste nästan nypa mig i armen för att inse att vi ska vara borta i tre veckor. Det är så jäkla galet och så fantastiskt underbart! Jag längtar fan ihjäl mig!!
Min fina vän Ilona och jag förra helgen. Fy faaan vad full jag blev haha ;)

I'll bet you get a lot of compliments down there.

Känns som om hela livet är upp och nervänt. Det liksom bara vände. Fast det var iofs ganska väntat, jag vet ju att jag tagit mig vatten över huvudet. Därför har jag en liten plan på att åka hem till Halmstad en vecka eller två för att fixa med uppsatsen. Få miljöombyte, träffa min familj och hänga med Chester på kvällarna. Känns bara som att jag kommer få mer gjort där nere än här uppe just nu. Finns typ inga rutiner alls i mitt liv och jag blir typ galen på det. Men vi får se, först ska det bli påsk. Vilket innebär en massa jobb men också ett efterlängtat besök från Zandra som jag ser fram emot något så jävulskt. Dessutom är det hemma premiären för Bajen och ja vilka möter dem; HBK. Den ja! Dubbel glädje skulle jag vilja säga :) Det är bara synd att syster är för gravid för att kunna komma upp. Men Johnnys sällskap har ju aldrig varit tråkigt.
Fick världens bästa aprilskämts sms av min far idag. Gick ju självklart på det, men efter någon minut insåg jag ju att det var första april, alltså ett aprilskämt! Men roligt var det! :)
Detta är verkligen så himla rätt. Sjukt bra!
RSS 2.0