I'm not calling you a ghost, just stop haunting me.

Idag va första dagen D och jag har gjort organiserings tentan. Nu hoppas jag på godkänt så jag kan slänga Mintzberg och aldrig se honom mer. Dock är det dessvärre inte slut för mig där, jag har redovisnings tenta fredag nästa vecka och jag har redan ont i magen över hur stressad jag är över den. Det är liksom inget man bara fattar sådär enkelt som det andra haha. Det är med andra ord inte mitt starkaste ämne. Men ska jobba imorgon eftermiddag och hela fredagen, resten ska pluggas. Jag kände att jag behövde något annat att tänka på så passade på att boka lite jobb.
Idag va det debut för Beccs på Sats, vi körde BodyCombat och det va riktigt roligt! Jag kommer lätt ha träningsvärk i mina axlar imorgon. Det va skönt att få tillbaka lite träningsglädje igen, dock kommer det nog bli lite sisådär nästa vecka också, iaf med att gå till Sats men ska verkligen försöka att att powerwalka och springa istället. Vilket egentligen är minst lika bra. Imorgon ska jag också beställa en ny I-phone, det ska bli grymt för då ska jag ladda ner en app som säger hur fort man springer varje km, precis vad jag behöver!! Iaf om jag ska klara vårruset på 25 min!

Sommar och finaste guldklimpen!!

Let the rain wash away all the pain of yesterday.

En hel dag i princip med Mintzberg och jag är fortfarande inte klar. Suck, det tar en sån förbaskad tid att läsa den boken. Jag är så glad att det förhoppningsvis snart är över. Så sitter jag där om några veckor och har omtenta haha ;p Nu ska jag dock ta en paus för en liten promenad och sen ska jag gå och handla. Är det bara jag som tycker det är sjukt svårt att "stor" handla till sig själv? Eller så har jag bara jätte dålig fantasi för vet inte alls vad jag ska köpa.
Ny vecka, nya tag. Min Beccs ska börja träna på Sats nästa vecka. En såndär nytändning som jag tror jag behövde. Nu jäklar måste träningen till Vårruset börja på riktigt, måste ju slå min förra tid! :)

Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv, så lovar jag att vi möts för jorden är rund.

Idag har jag och Becca varit jätte duktiga och pluggat. Stolt jag känner mig haha dock är det så oerhört tråkigt att jag nästan somnar bara av att tänka på det. Det är också därför jag är hemma ikväll, vi ska upp tidigt imorgon och plugga.. S tyckte jag va lite tråkig men hellre en helg utan fest än att behöva göra en omtenta. Mitt motto haha.
Har kollat på American Idol och skiftade mellan besvikelse, irritation till glädje. Nu är jag glad, det löste sig till det bästa! Haha jag har blivit värsta American Idol nörden och jag älskar det. Alla serier är bättre amerikanska, så enkelt är det!
Idag blev det ingen träning men dock gick jag en powerwalk på ungefär 45 min innan kvällsmaten vilket va hur skänt som helst. Ska ta en promenad imorgon bitti också. Nu när det är så fint väder måste man passa på att komma igång. Dessutom är det skönt att gå och komma igång när man ska sitta still hela dagen. Och hur glad är inte jag att Becca ska börja träna på Sats också, kan vi boxa tillsammans! Lovely.

En trött men glad tjej.

One night to be confused.

Åååh jag blir så trött på mig själv, jag borde egentligen sitta och läsa men mycket roligare att kolla runt på datorn och kolla på Greys haha ;) Men jag och Becca ska ju plugga idag och imorgon och i värsta fall på söndag och även på måndag så jag hoppas jag har mitt på det torra. Men det är så fruktansvärt trååååååkigt! Sen att det dessutom finns jsukt mkt pass ute nu så att jag hade kunnat tjäna ihop massa pengar till Amsterdam resan gör ju inte saken bättre!
Och som jag längtar till Amsterdam då, jag har aldrig varit där men det ser ju hur mysigt ut som helst när man kollar bilder!!


Jag lääääängtar!!

I think I'll start a new life, where no one knows my name.

En morgon fylld med Mintzberg, men inte så mkt som jag hade hoppats hinna. Min mage är fortfarande i uppror vilket gör det extra svårt att koncentrera mig. Men bara att ta nya tag. Ska snart åka och träna med Totti, ett skönt avbrott. Sen imorgon tänkte jag vara extra duktig och faktiskt gå till Becca, stod att det skulle ta en timme ungefär så bara att promenera vid nio så är jag framme i tid :) Kvällen kommer hör och häpna tillbringas med det fina sällskapet Mintzberg.
Haha igår kollade jag på Bob's Burgers, vilket sjukt program men tydligen min humor eftersom jag satt och asgarvade hela tiden ;)

Let's straighten this baby, don't break me my baby.

Ikväll efter BodyPumpen gjorde jag min goda tomatsoppa. Den är så enkel men ack så god. Jag steker bara lök och paprika (man kan ha i lite vad man vill, bacon va också jätte gott!) innan jag häller i två krossade tomater från ICA med smakerna vitlök och basilika. Sen kryddar jag lite innan jag till slut slänger i en burk Keso. Låt det bli varmt och vips så har du en fantastisk tomatsoppa! Den låter kanske inte så mkt för världen men alla som smakat den har älskat den! Enkelt och gott och nyttigt :) plus att jag har massa matlådor också!
Nu ska jag snart krypa i säng, vill komma upp i tid imorgon så jag hinner läsa massa innan jag möter upp Sara för lite träning. Känner mig sjukt stressad över mitt plugg, kanske är därför jag har så ont i magen just nu. Sömn känner jag att det ska bli nu. Konstigt bara att det ska vara så svårt att komma i säng?!

Favoritserien som tydligen har säsongsuppehåll... abstinens!!! Det slutade ju helt fantastiskt spännande!

When you try your best but you don't succede.

Min mage är i kaos. Det brukar hända lite till och från dessvärre.. men ett orosmoment är att jag har sjuuuukt ont i mina bröst. Började känna det efter att jag köpte nya p-piller.. eller det är ju samma som jag alltid ätit men nya liksom. Jag undrar om det kan vara något sånt, för att vara gravid känns nästintill omöjligt faktiskt. Någon annan som vet vad det kan vara? Blir ju orolig nu när jag har ont i magen också!!
Snart ska jag bege mig till skolan, tänkte lyxa till det med att gå till Slussen idag istället för till Mariatorget, är i princip samma avstånd men behlver gå inom ICA och då blir det lättast att gå det hållet. Hade jag inte haft så mkt att plugga så hade jag gått hela vägen in till stan, underbart väder idag ju!!
Nästa vecka tänkte jag börja med att planera mina måltider och handla det jag behöver på typ söndag.. jag tror att jag kommer tjäna på det i längden än att gå och små plocka hela tiden som jag gör nu, vilket resulterar i att jag handlar sjukt onyttigt och dyrt! Så det ska bli ett prov. Behöver ju spara så mkt jag kan till vår Amsterdam resa!

Min nya fina ring från H&M!!

Everything looks perfect from far away.

Det här med att gå och lägga sig i tid är inget jag är bra på. Dessutom har jag lite ångest att jag inte tränade idag, det är jobbigt när man vill men känner mig så pressad och stressad av mina tentor att jag inte finner ro till det. Jätte dumt jag vet men har ju tränat nästan 5 dagar i veckan sen i januari så om det nu ska bli tre dagar två tre veckor så är det ju inte hela världen. Ska dock köra BodyPump imorgon, och ta en härlig morgonpromenad innan jag fortsätter pluggandet. Ska till skolan imorgon också. Har ingen mat hemma alls i princp, lever på massa konstigt just nu haha men på fredag ska jag fylla min kyl/frys igen!!
Nej nu ska jag sova, blir en lång dag imorgon :)

I helgen kommer denna fining till Stockholm, längtar!!

Someday say something cause I can't take this silence anymore.

Får nästan panik över att jag inte varit utanför dörren idag. Nu är klockan snart fyra och jag har läst läst och läst. Jag sitter och funderar på om jag iaf ska ta en liten promenad. Fast det är riktigt grått ute så egentligen inget roligt att gå ut heller, men känns inte alls bra att sitta inne en hel dag? Eller? Skulle kunna åka och träna men känner att jag inte riktigt har tiden.. skulle också kunna åka till EH och sätta mig och läsa resten.. Totti jobbar extra på Vasagatan så hade varit nice att prova på att sitta där också.. bara för att liksom, slippa känna att man suttit hemma hela dagen. Hm jaa vi får se! Isf kanske jag borde börja röra mig. Vilket I-landsproblem alltså :)

When you try your best but you don't succede.

Tog en sovmorgon idag, vilket jag egentligen inte alls hade tid med så jag har skit mkt plugg och timmarna på morgonen är värdefulla för då orkar jag koncentrera mig. Jaja bara att ta tag i det nu istället! I lördags blev det en oplanerad utgång, riktigt riktigt roligt faktiskt. Det va jag och Totti och vi mötte upp S och hans kompis. Vi va först en snabbis inne på ett ölhak för att at en öl sen gick vi vidare till Vampire Lounge, som jag diggar det stället. Blev två drinkar var och det va riktigt roligt att testa på lite olika. När det stängde vid ett drog vi till ett ställe i Skrapan, Och himlen därtill, där man har utsikt över hela Stockholm!! Det stället är grymt. En riktigt lyckad kväll!!
Igår kväll hade jag och S bara det mysigt och kollade på nyaste Harry Potter filmen. Jag älskar Harry Potter och även om det verkligen märktes att de sparat det bästa till den sista delen av sista filmen så va den ändå bra. Eftersom jag läst boken och allt så vet man ju vad som kommer och jag grina lika mkt när Dobby dog i filmen som i boken haha. Nu längtar jag verkligen till den allra sista filmen!!

Skit ful bild speciellt på mig men men :)

Pato och mina fina Sara :)

Let's straighten this baby, don't break me my baby.

Och bara sådär hipp som happ så ska jag iväg och jobba. Jempa ringde och behövde hjälp och jag behöver ju pengar så ett bra utbyte! Så jobb nu från 13-18.30, härliga pengar!! Dessutom är det mkt roligare att jobba än att plugga hehe iaf ibland ;)

I somehow find, you and I collide.

Har varit ute på en riktigt lång och härlig morgonpromenad. Nu sitter jag med frukost men har så himla ont i magen så får inte ner ett skit. Hade ont redan i natt innan jag gick och la mig och hoppades på att det skulle gå över men icke. Trodde kanske att promenaden skulle få igång aptiten men inte det heller.
Det är ju så himla fint väder ute idag, men har inget att göra mer än att plugga. Ska ju jobba imorgon då alla är lediga och så är jag ledig idag när alla jobbar haha. Men eftersom jag och S bokat resa till Amsterdam den 6 maj måste jag jobba så mycket jag bara hinner denna månaden för det är ju då jag får de pengarna ;) Ska bli så himla roligt att åka iväg på lite weekend!!
I veckan ska jag ocg Becca prova på att börja boxas också. Jag tror verkligen att det är en träning som verkligen ger resultat så jag har stora förhoppningar! Två ggr i veckan tänkte vi, fast först ska vi ha en provvecka vilket då blir nästa vecka. Är verkligen spänd och förväntansfull!
Ser att det är något nytt med travet ikväll, vet att många säkert tycker det är skit tråkigt men jag älskar det! Och nu när det börjar bli varmare väder ska jag definitivt åka till Solvalla när det är V75 och kika. Sån hinmla härlig stämning på trav!!


Bilder från Elitloppet!

Är du lycklig nu, har vi tid innan allting tar slut.

Allt känns lite bättre när man lyssnar på bra musik. Det är min grej. Musik. Synd bara att jag inte kan sjunga. Idag är det en såndär kväll när jag inte kan gå och lägga mig. Skulle kunna sitta uppe hela natten och bara lyssna på musik. Det gör mig lycklig.

And when she breaks down and makes a sound, you never hear her

Haft en super mysig kväll med mina fina vänner. Dock kan jag inte låta bli att sitta här och tänka på hur mitt liv ändå är. Jag hatar att vara den där tjejen som klagar/deppar och som aldrig är nöjd. Men det är något som gör att jag inte känner mig tillfreds. Det är en känsla som jag haft så himla länge och som jag gjort allt för att ändra på men jag börjar undra om det är Stockholm som är orsaken. Jag älskar Stockholm på så himla många sätt och vis, men när jag fick höra att Ebba skulle flytta tillbaka till Lund fick jag en känsla av att jag gick miste om något. Jag vet inte vad det är som lockar mig ner till Skåne. Det är något med Skåne som ger mig en sån himla bra känsla. Men samtidigt har jag alla mina vänner här uppe, vänner som jag inte vill släppa eller lämna. Jag har S som jag vet kommer vara kvar här och jag vill ju vara med S. Det är en riktigt jobbig känsla det här. Men jag vet att jag borde vara kvar här iallafall till mitt program tar slut. Jag har ju massa planer på uppsatser med Becca och helt ärligt skulle nog det vara det jobbigaste att lämna. Jag vet inte, ibland bara kommer det över mig att jag inte är nöjd med mitt liv. Samtidigt som jag inte vet riktigt vad det är som är fel.
Jag längtar till Fegenfesten, att bara kunna åka hem och bara va. Slippa tänka och umgås med mina fina vänner. Jag hatar den här känslan av att det inte är tillräckligt. Men vad är det egentligen jag saknar? Jag vet ju inte ens det själv. Dessutom är jag en riktigt dålig student för tillfället, bara det ger ju en ångest!!
Sjukt gammal bild på mig när jag älskade att vara med Zandra i Sthlm!

Förra årets Fegenfest med mina bästa!!
Det är sjukt det här ändå, nu när jag väl är blond igen kan jag sitta och sukta efter att bli rödhårig igen haha!! Man blir aldrig nöjd ;)

The thought of all the stupid things I've said.

Såg precis reklam för Kalla Fakta ikväll om hur hur husdjursvården har blivit så avancerad och att man inte kan hindra någon från att sätta sin hund i rullstol om det inte är helt djurplågeri. Med risk för att kanske göra någon irriterad nu så måste jag ändå säga att det inte kan vara ett liv för en hund att sitta i rullstol. Jag har djur själv och jag hamnade för drygt ett och ett halvt år sen i en liknande situation med min ponny. Han va stenhalt på ena bakbenet, jag bodde här uppe i Sthlm och Chester hade kommit till sn fodervärd i Kristianstad, och deras veterinär sa att det va något som jag inte minns men som krävde en stor operation annars skulle han aldrig bli bra igen. En dag när jag va på väg till jobbet ringde dem och sa att veterinären behövde veta nu, nu på en gång vad jag ville göra. Fick inte tag på pappa, fick smått panik men ringde upp och sa nej. Vi började kolla upp mer om operationen och vilka biverkningar det skulle ge osv, pratade med vår veterinär här hemma och fick en överblick. Det skulle innebära att Chester skulle få boxvila i ett halvår och det fannns 20% att det skulle bli sämre och 20% att han inte skulle bli bättre och då alltså 60% att han skulle bli helt frisk. Jag kände att oddsen inte va värt det, det skulle bli en alldeles för jobbig process för min älskling och även om jag skulle vilja ha han i livet och kanske rida lite på honom så va det inte värt det. Vi va noga med att han inte hade ont eller led och efter någon månad va han frisk igen, vilket han fortfarande är. Jag är så glad att jag inte fullföljde operationen som veterinären ville.
Det jag vill komma till är att man ska försöka tänka på djurens bästa, inte på sitt eget. Det va väldigt ångestladdat att ens behöva tänka på att ta beslutet om ifall vi skulle bli tvungna att avliva. Men det allra viktigaste va det som var bästa förmin lilla pålle.
Det va egentligen inte det jag skulle skriva om haha men jag ska nog definitivt se det ikväll och svära lite mer över det ;) Jag håller på och tvättar och pluggar, eller nu sprang det iväg massa minuter på mitt plugg när jag satte mig vid datorn. Så dags att fortsätta innan jag ska hämta sista tvätten, jag hatar att tvätta haha ;p



När Fia red Chestan haha hon va jätte duktig!!

Will you marry me, marry me.

Började dagen med en härlig promenad (förutom den lilla halkningsincidenten som gjorde att jag fick skiiiit ont i min armbåge) vilket va helt fantastiskt i detta soliga Sthlm just nu. Insåg också att jag behövde nya piller så har bokat tid på torsdag så jag kan få nya haha har en dag kvar så blir perfekt. Så skönt att man inte behöver ha framförhållning i denna staden.
Inga serier heller, varför?! Eller ja PLL kom ju iaf ut idag och guuuuud vad spännande det är nu alltså. Jag är så spänd på vem det är, jag ändrar mig nästan efter varje avsnitt på vem jag tror det är. Någon creeapy typ iallafall. Imorgon ska jag hör och häpna kolla på skidor runt slottet, gillas! Insåg också precis att min syster är i stan och att vi antagligen skulle ses en snabbis plus att jag bokat mig med Johanna och Jenny... men kanske kan deala mig till att de börjar med att ses och att jag dyker upp när syster åker hem. Vill ju verkligen hänga med fina Johanna.
Och nu är det spikat, den 2 april kommer min stora kärlek hem till oss igen. Äntligen! Som jag längtat efter min favorit.

Kärlek, kärlek, kärlek!

I just came to say hello.

En löptur, check. Sprang typ 4,5 km på 21 min. Det va rätt bra faktiskt. Blev helt förstörd med håll efter knappt halva sträckan men va galet pigg i benen så det gick ändå. Något som va riktigt roligt att se va alla dessa barnvagnar med massa pappor. Konstigt nog blev jag inte lika irriterad på papporna när de gick över hela vägen så att man fck typ stanna eller klämma sig förbi som jag skulle bli om det va två mammor. Kom också på mig själv att tänka, "gud vad kul att det finns pappor här som tar pappaledigt". Jag tycker alla ska göra det!! Är en rättighet!
Snart kommer Tess hem, hon mår inge bra så håller tummarna att hon inte kommer smitta mig iallafall. Jag vill inte bli sjuk!! Ska iväg och möta Becca för lite plugg också efter lunch sen funderar jag på att köra BodyPump och faktiskt hem och städa. Insåg i helgen hur sjukt stökigt det blivit här hemma på den senaste tiden så istället för att läsa Mintzberg ska jag städa haha ;) Ska se om jag hinner läsa ngt innan T kommer hem!!
Nu har allt löst sig med Chester också, så nu ska jag försöka kolla upp om jag kan hitta billiga biljetter och följa med honom till hans nya hem. Åh jag kommer vilja vara hemma i Halmstad hela sommaren så att jag kan rida min fina <3



Pretty women, walking down the streets.

Är Pretty Women på tv, det va en av mina favorit filmer när jag va yngre. Jag älskar fortfarande den. Sådär härligt romantisk och cheezy. Dock har jag även kollat på sjätte Harry Potter filmen. Det är också något jag älskar, Harry Potter. Jag hatar Twilight men älskar Harry Potter. Jag är lite underlig jag.
Sitter och funderar på vad jag ska träna i veckan.. har slappat till nu i två veckor så jag känner att det är dags att börja igen. Speciellt eftersom jag har tenta snart och jag behöver all energi jag kan få. Men imorgon står det iallafall en löpartur nere vid södermälarstrand innan frukost och sen lär det bli BodyPump pass på eftermiddagen. Jag är sjukt sugen på att springa nu när det blivit så mycket bättre väder. Jag har alltid tänkt att det är långt kvar till sommaren men det börjar närma sig, beach 11 ska sitta för en gångs skull ;)

Trööööött.

But I know I'll see your face again.

Maten igår blev super god och just nu ligger S och tar igen sig i sängen. Skulle bara "vila ögonen lite" haha jaja. Vi har kollat på American Idol hela dagen, det är ju så fruktansvärt bra!! Så skönt att inte ha så mycket skola nästa vecka, blir att jag tränar och läser mina underbara böcker till organiserings tentan. Har inte så mkt mer att säga än att Casey Abrams rockar så fett på American Idol, bland det bästa jag sätt!!! ;)

Happy Face :)

Now the drugs don't work, they just make you worse.

Ikväll ska jag ha myskväll med S. Han fyllde ju år i torsdags så nu ska jag ge han lite klappar och laga tre rätters :) Blev inget jätte seriöst denna gången, lufttorkad skinka och mozarella till förrätt, kyckling med sambal oelek sås i ugnen med ris och sallad och fryst cheescake till efterrätt. Sjukt gott ska det bli om inte annat!! Som jag sagt tidigare så är jag rätt duktig på att laga mat, funderar på om jag ska bjuda hem några vänner på middag.. Synd bara att man har så litet utrymme, finns ingenstans att sitta haha. Fast finns det hjärterum finns det stjärterum ;)
Hoppas alla får en härlig lördagskväll, det ska jag iaf ha!! Stort stort Grattis till min fina mamma som fyller år idag!!! :D :D :D

Sometimes, you don't know what you´re doing wrong.

Ibland undrar jag ifall det är mig det är fel på. Ifall jag tycker att det förflutna var så mycket bättre än hur det är nu. Jag ser positivt på framtiden men just nu önskar jag att allt va som det va förrut. Jag hatar att känna den känslan. Känlsan att man inte är tillräckligt. Att man gör saker fel. Jag vet att jag är en sjukt bra vän. Jag vet också att jag är en sjukt bra flickvän. Eller är det bara jag som tror att jag är det? Många tankar just nu. Besviken. Arg. Ledsen. Både på mig själv och på andra.

En saknad tjej.

En saknad häst.

En till saknad fin vän.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead.





Jag saknar sommar och Johanna.

Is there still time before it all ends.

Lite halvkass uppdatering, jag har liksom inget att uppdatera direkt. Jag jobbar och går i skolan och tränar. Så spännande är mitt liv haha ;) Igår hade vi någon form av snöblandat regn i Stockholm, sviiiin kallt och äckligt. Mars blir mer och mer den sämsta månaden på året, innan va mars ändå rolig för det började bli vår. Nuförtiden är det bara grått grått och ännu mera grått. Nej jag är inte alls bitter!
Anyway, insåg att jag ville köpa sjukt mycket saker på H&M nu när jag jobbat. Kul att man inte har råd. Med S födelsedag och allt så gick alla pengar jag hade över till kläder till han istället. Men jag får handla nästa månad istället haha. Det är fan drygt att jag har kunnat handla obegränsat med kläder när jag jobbade och nu kan jag typ köpa ett plagg i halvåret känns det som. Återigen jag är inte alls bitter!
Ska snart iväg på en redovisningslektion och sen ska jag möta upp Totti för att fika/gå på stan innan vi drar oss till vårt härliga Zumba pass med Maria.

Big hair, love it!

Du är min enda vän.

Snart ska jag till Tyresö för att jobba. Vilket kommer innebära vå arbetsdagar på rad. Sjukt underbart. Kommer klirra gott i kassan sen ;) Än så länge tycker jag det är kul att prova på nya butiker, men blir en ordentlig kontrast från igår när jag va inne i stan och idag ska jag till en liten förortsbutik, men det är kul! Det är det som är det bästa med H&M. Finns något för alla!
Idag är det en alldeles speciell dag för det är min bästa S födelsedag!!!!! Så GRATTIS GRATTIS till min sötnos!! Blir att fira hans födelsedag i helgen. Har en liten ide om vad jag ska göra för han :)

It's been a long long road to happiness.

Idag va det vår! Jag och Becca satt på Sergels Torg med varsin latte i handen, njöt av solen och pratade skolan och det roliga som komma skall för oss båda. Sjukt skönt att ha någon att bolla ideer med speciellt när det är så kämpigt som det är just nu. Men glad är jag för våren iallafall :) Så härligt. Imorgon ska jag jobba lite på eftermiddagen efter skolan, tjäna lite pengar. Det gillar vi! :)
Nu sitter jag och funderar på om jag ska åka till EH och hälsa på Totti en stund och kanske läsa lite i mina böcker eller så ska jag bara sitta hemma och slappa. Svårt, jag va nämligen uppe i morse och tränade så är nog därför jag känner mig lite rastlös. Mitt internet har inte varit medgörligt idag men nu börjar det ta sig igen så kanske kan ta och se någon serie, vi får se :)

Från Sergels Torg idag. SOL!!

I remember when you lost your head.

En bra dag idag, redovisnings genomgång på inlämningsuppgiften och med enbart ett enda fel så känns framtiden ljus. Jag kanske ska ta och bli revisor ändå, eller inte haha! Nej men känns bra, grymt stolt över mig själv att jag fattar. Jag är inte så trög som jag trodde helt enkelt haha.
Sprang lite innan BodyPumpen idag, tack gode gud att det är nytt pass nu. Mycket bättre än det förra alltså! Så blev en rejäl genomkörare idag, det gillas! Sen har jag hunnit se alla mina underbara serier, som faktist va riktigt riktigt bra idag. Gossip är riktigt fantastiskt just nu. Blair är fantastik, min absoluta favorit i den serien. Snygg är hon också. Leighton.
RSS 2.0