Längesen vi sågs.

Nu sitter jag på tåget till Kalmar.. ska spendera min helg med min underbara vän Jempa. Ska bli ytterst trevligt och jag ser nästan mest fram emot ett parti triss och stege med Mona och Rolle ;) Är ju ännu roligare att Tottskin också är på bsök i Kalmar och att vi kan parta alla tre :D Har faktiskt lite saker jag ska se om jag hittar i Kalmar på H&M, Bik Bok och Monki.. eller snarare få smakråd. Om de nu ens har det jag söker haha snacka om att man blir bortskämd när man bor i la stockholma där allt finns ;p

Älskar att kunna ha med datorn, bättre musik och massa serier att titta på :D

Sultans of swing.

Har kommit in i en liten Dire Straits fas, and I love it! Grymt skön musik och får mig att tänka på den tiden då jag och min kära far satt och åkte till mina hoppträningar varje onsdag med en icke fungerande radio och det enda kassettbandet vi hade va med Dire Straits på ena sidan och Kim Larsen på andra haha :) Det va verkligen tider det!

I lördags hade jag lite inflyttningsfest här hemma, det blev en hel galen kväll till slut. Tack vare inga tunnelbanor osv fick jag nattgäster i form av Ebba och Johanna och vi trotsade vädret och gick till Donken och träffade på trevliga norrmän och hade snöbollskrig. Men det absolut bästa va att min vackra Nicklas kom hit och sa hej! Mysipys. Kunde knappt sluta krama honom och jag är lite hemligt kär i honom hehe ;p Pappi i mitt hjärta <3 Är verkligen glad att han kommit in i mitt liv, han är så bra så bra.

Nej nu ska jag iväg på bio, vi ska se Shutter Island, tur att Sanna och Henrik också bor åt mitt håll hehe ;)

Kärlek till min fina vän <3

 


Min fina nattgäst som fick sova i min säng ;)



Pump it up.

Jag ska, hör och häpna, träna för första gången sen jag flyttade upp till sthlm idag! Body Combat dessutom men va fasiken ska man börja så ska man börja ordentligt ;) Tur att jag har Totti med mig så jag inte känner mig helt som en looser ;) Annars har jag inte gjort mkt vettigt idag, dessutom funderar jag över vad jag ska göra för matlåda, tänkte handla efter träningen så. Funderar faktiskt på lax och sallad med keso (blivit inspirerad av Sofia på jobbet hehe). Med tanke på hur mkt skit jag ätit i helgen så får jag äta lite nyttigare ;p men man lever bara en gång!

Ps. Killen som hjälpt mig på gymmet är sååååå snygg, synd bara att jag sett ut som kom och hjälp mig båda gångerna jag varit där, men jag kommer ju lätt hänga där mkt, ögongodis är aldrig fel ;)

Where is my mind?

Idag tog jag mig en behövlig sovmorgon, till elva :) Och idag är det GRATTIS MALIN min fina vän fyller år! Dock är hon ju i Spanien men jag hoppas vi ses så fort hon kommer hem. Saknar henne!

Idag ska jag nog även försöka mig på att köpa ett gymkort, börjar bli tokig att inte kunna göra något. Dessutom är ju min syster så himla duktig så man blir inspirerad! Dags för mig att börja med! Eller så kan Therese flytta upp med Rosie så kan jag rida två dagar i veckan, det hade varit grymt hehe ;) Jag saknar verkligen att rida och ibland tycker jag det här är jobbigt, jag vet inte vilken väg jag vill gå egentligen. Jag saknar att rida varje dag men jag älskar också mitt liv i Stockholm. Det är svårt det där.


Min fina andra familj, saknar er <3

Before it all ends.

Ikväll har min fina vän Johanna varit här, vi har gjort tomatsoppa och druckit vin och ätit semlor och glass, massa mumsigt! :) Är lite mätt i magen nu men oj vad gott det va, mer tomatsoppa åt folket! Dessutom satt vi och kollade på så sjukt snygga killar och jag vet ju hur jag vill att min man ska se ut om man säger så, har bara en sak att säga Johanna; Jacques or Ryan ;)

Har varit grymt dålig på att uppdatera, har flyttat och jobbat. trivs hur bra som helst i min nya lägenhet, här är stort och fint och jag känner mig som hemma! Imorgon är det party hos Sara som gäller, ska bli trevligt och dagen ska jag spendera med Vicks och gå på stan och mysa :) Längtar tills Jempa kommer hem från semestern, grymt mkt att berätta för henne!

Jag saknar min fina Therese, det va mysigt att ha henne som min sambo.


Jag är lite småkär.

RSS 2.0