Where love went wrong

Bandy i söndags då ja, rolig match som tusan att kolla på. Underbart väder och god mat, en super bra dag helt enkelt! :)

Idag har jag dock lyckats få en lindrig nackspärr, har skit ont i ena sidan, hur störigt som helst. Vad gör man åt det? Vilar? Suger! Jag som vill träna!

Idag ska jag träffa Sofia och plugga/snacka. Behöver lite bästis tid samtidigt som jag behöver plugga, hur bra som helst måste jag säga :)

The only age, the beating heart is empty of life.

Idag ahr jag faktiskt jobbat, 9.45 - 18 i Mörby vilket var fantastiskt roligt! Det var länge sen jag jobbade plus att söta Carro som jag jobbat med tidigare var VM där nu så det var faktiskt en toppen dag :) Ska dit imorgon och jobba igen, var en butik som fick plus i kanten av mig! Hoppas på att få ett pass på lördag också, nu gäller det att ligga i med jobbandet och sparandet, vill ju ha med mig hur mkt pengar som helst till USA så ja det är i princip köpförbud på allt förutom mat, fast inga godsaker eller någonting nu, allt för att spara pengar!
Åh kollade precis på nya avsnittet av OTH (ja det håller fortfarande på!) och det var en så sjukt bra låt med detta avsnittet som genast hoppade in på min bästa lista på Spotify. Hur fasiken kan de hitta all grym musik, imponerad är jag!
På söndag har jag en heldag med Johnny, vi ska kolla på Bandy weei! Kolla in snyggingen Jesper som spelar och få mat och trevligt sällskap. Den ja! Den tackar man inte nej till. Nej nu ska jag kolla på Criminal Minds och sen ska jag nanna kudden tidigt då det är en lång dag imorgon också!

Somebody that I used to know.

Johanna introducerade en sjukt bra låt för mig igår! Den är underbar och jag bara kan inte sluta lyssna på den plus att jag går och nynnar på den hela hela tiden så nu vill jag dela med mig :)

Resolution just as impossible as letting go.

En liten inflyttningsfest i fredags. Hur kul som helst och mina fina tjejer gjorde kvällen till en fantastisk kväll! Igår mådde jag som jag förtjänade så jag kollade mello (vilket sög!!) och kollade på OTH. Har fått tag på alla avsnitt alla säsonger så jag är på säsong 1 och det är ju så sjukt bra! Ingen kan säga att de första säsongerna är dåliga alltså för att inte prata om musiken. Säger det igen, musiken i OTH är sjukt jäkla bra alltså!
I eftermiddag ska jag hem till Johnny på lite middag, eller till "reserv familjen" som han skrev i sitt sms haha. Men det ska bli mysigt :) Sen nästa vecka är det nya tag, hoppas på att få tag på lite jobb också, är helt dött just nu vilket inte är bra till min USA resa. Behöver alla jobbtider jag än kan få.
Nej nu ska jag kolla ett avsnitt av OTH, jag borde egentligen plugga men det gör jag imorgon istället haha :)

Every new beginning comes from some other beginning's end

Idag började jag dagen med ett litet besök på gymmet vilket var ganska så nice! Dock är jag lite öm i min arm så fick ta det lite lugnt. Nu har jag precis målat naglarna och kollat på nya avsnittet av OTH. Längtar till imorgon då The Secret Circle kommer ut, älskar den serien! Har verkligen blivit fast :) Den är bra, se den om ni inte redan gör det!
Jag har funderat på det här med män alltså. Vad är det som gör att de alltid, då menar jag alltid, känner att de behöver påpeka att de inte vill ha något seriöst, eller inte tycker om krav eller inte är redo för ett förhållande just nu bla bla bla. Har funderat över detta ett tag varför killar känner sig att de behöver dela med sig av det efter typ en vecka? Alltså, det kanske mest osexiga som finns är en kille som tidigt säger att han inte tycker om krav. Come on, vi har känt varandra i två veckor. Du behöver inte oroa dig. Eller dessa män som säger det på ett fint sätt och sen i nästa andetag säger att tjejen är jätte söt och att han verkligen kan vara sig själv med henne. Jag förstår inte, vad är det som säger att tjejen är intresserad av något seriöst? Eller är det någon typ av generalisering att tjejen vill ha något seriöst? Jag vet inte, allt jag vet är att jag är fruktansvärt trött på dessa bortförklaringar som många i min närhet har fått den senaste tiden. Vad hände med att vara ärlig?
Nog om det, nu ska jag kolla på Criminal Minds istället och dregla över den fruktansvärt snygga Dr. Reid! ;)

And when she breaks down and makes a sound, you never hear her.

Förstår inte varför jag bryr mig. Varför gör man det, bryr sig om saker som inte längre är aktuella? För det är säkerligen inte första gången man blir besviken och sårad av någon, och det lär ju definitivt inte vara den sista så varför kan jag inte bara släppa det? Jag blir så trött på mig själv. Det passar mig inte att vara deppig över en sådan sak. Och förresten, Louise om du är läser detta så kan jag inte kommentera i din blogg! Skulle det vara okej om jag mailade dig ett litet mail? :)
Snart ska jag till Mamma Mia, jag ska sätta in en p-stav för den som undrar. Det var nog ingen haha. Men iaf, min första så får hoppas att det funkar. Sen har jag lektion och ja sen vet jag inte riktigt vad som händer. Hänga med Sara kanske. Skulle behöva lite bra energi, tänka på annat, såsom att USA kommer bli fett nice!
Sen har jag sminkning imorgon på Make Up Store, ska bli lite roligt faktiskt. Sen ska jag snart använda mitt presentkort på massage också och kanske färga ögonbryn+ögonfransar. Det behöver jag känner jag! Mitt smink är begränsat dessa dagar.
Mitt hår ser alltid så fluffy ut även om det inte är det på riktigt haha.

Happiness is a mood, not a destination.

Så var det denna dagen igen. Alla fucking hjärtans dag. Behöver jag tillägga att jag inte är ett fan av den? Och varför måste varenda människa önska en glad dag idag på fb? Nej jag är inte bitter, inte alls. Då helt plötsligt stötte jag på en äldre herre på vägen och han hade en stor blombukett tillsammans med ett paket från ett konditori och han log så glatt där han försökte ta sig fram. Okej jag smälte! Jag vill vara hans fru om 40 år, lätt! Dock tycker jag fortfarande denna dagen är överskattad. Punkt.

Nu sitter jag och försöker plugga men jag orkar inte. Hade ju tenta igår, varför kan man inte få mer ledigt innan nästa kurs börjar! Får längta till påsk, då har man tydligen ingen skola på universitetet. Jo jag tackar jag! Klagar då inte.

Jag var förresten, hör och häpna, uppe med tuppen idag för att träna BodyPump och det var hur skönt som helst! Nu är träningen igång på allvar som ni förstår. Hårdträningen för US and A har bara börjat! Har dessutom börjat läsa Katrin Zytomierskas bok "Dags att bli smal" och än så länge älskar jag rappheten i hennes ord. Den är lite provocerande men jag älskar det!

Nej nog om nu, läsa vad det ja!

Feeling like you got no place to go.

Metodtenta imorgon. Inte ett dugg förberedd. Blir mindre och mindre förberedd för varje gång, kan inte förstå varför jag gör såhär! Men det går ju alltid att göra om. Farligt tänkande... men sant. Det har varit en massa annat nu som satt käppar i hjulet och det är bara att hålla tummarna att det jag kan kommer som frågor. För jag kan mycket om lite, tyvärr inte llite om mycket som jag brukar kunna. Men lite ordbajs senare borde jag iaf bli godkänd. Det är det som räknas! Håll tummarna. Det är ju uppsatsen jag vill satsa på denna terminen, inte någon trååååkig metodkurs inte. Anyway, nu har jag lagt böckerna för ikväll, eller nej ska göra det sista i nyhetspausen, för Wallander vill jag se.
Min utväxt är hemsk, men kan inte gå till frisören innan den 25:e och jag vågar inte fixa det själv. I-landsproblem som heter duga!
Just nu har jag en vän som behöver denna typ av kärlek. Jag vet att hon inte bara har mig, hon har flera underbara personer i hennes liv. Men det som jag kan bidra med; "You are my Brooke." "You are not alone, you have me no matter what." "Now we're gonna sit, and you're gonna cry on my shoulder for as long as you need to."

Everything looks perfect from far away.

Alltså, åh det är officiellt!! En av mina största drömmar, check på listan, kalla det vad du vill ska bli sann! Den 25 juni åker jag och min fina vän Sara till USA! Jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur grymt?! Jag ska dessutom få köra en cab på highway 1, det är så ballt så jag vet inte vad! Jag är i ett stort lyckorus just nu. Biljetterna och bilen är betalda och klara! Fet shopping i New York också vill jag lova! Vem vet kanske vinner massa pengar i Las Vegas med ;)

The lions roar.

Onsdags lyx när det är som bäst! Med bästis sällskap kan det inte bli så mycket bättre!

When you try your best but you don't succede.

Nu vet jag varför jag varit på så konstigt humör de senaste dagarna. Egentligen borde jag vara överlycklig, vilket jag stundtals också är, resan är i princip klappad och klar och flytten gick super bra och lägenheten är till och med fin :) Plugget går bra, kanske inte världens roligaste kurs, men roliga klassisar som lättar upp stämningen! Ikväll kommer Sofia hit på vinkväll med massa tjejsnack och massa mys. Jag åker snart till USA och har fått en liten extra familj här uppe :) Jag älskar det! Jag har till och med lyckats få Sara att vilja gå på bandy på lördag, fatta hur stort det är! Galet roligt dock :D
"Det var mig det var fel på. Du sa att det var dig det var fel på, att jag var perfekt. Men med tanke på vad som hänt vet vi båda två att det var mig det var fel på. Det var jag som inte räckte till. Jag som inte var tillräckligt nog. Och just nu hatar jag dig för det, för att du får mig att inse det såhär efteråt. För att du inte kan vara ärlig. Du är verkligen inte en person jag vill ha i mitt liv längre."
Weheartit

Queen of nothing and I'm the king of the world

Sitter på bussen på väg mot Tyresö, ska ännu en dag bli bjuden på mat hemma hos Johnny. Så sjukt nice att bli inbjuden lite då och då. Som sagt det känns som hemma :)

Igår var vi på Under bron, det va skit konstiga människor, svin kallt och inte alls kul! Men men nästa helg får vi försöka komma på ett nytt roligt ställe att gå till. Kanske är denna perioden nu, lite tråkigare ute helt enkelt.

Fick sms av Ilona idag med, äntligen ska vi ses på lite fika. Ska bli super kul, har ju inte träffat henne sen uppsatsen blev klar. Hon kanske kan ge mig lite härliga tips på vad jag kan skriva om kanske!

Bjuder på en ego bild från igår, förresten så älskar jag mina nya byxor! Världens bästa köp!

The weak will seek the weaker until they've broken them.

Sitter i soffan, egentligen borde jag hoppa in i duschen men jag orkar inte just nu. Vet att Sara inte vaknar förrän tidigast fem ändå så haha. Alltså min kropp är så super konstig, igår var jag värsta vraket och mådde så stört illa, spydde och kunde inte äta. Idag mår jag prima ballerina. Jag hade även sjukt ont i ryggen igår, tror iofs att det var det som gjorde det värre. Smörjde in lite hästliniment (det absolut bästa!) och idag är även ryggen bra. Jag börjar bli lite rädd för mig själv, jag är numera så farligt sugen på att festa. Varje dag, vilken dag som helst. Samtidigt som det kanske är den fasen jag är i livet just nu. Jag är ju trots allt student.
Idag shoppade jag ett par byxor och en prickig blus. Vilket jag inte alls hade råd med men som jag tydligen verkligen behövde. Iaf byxorna och blusen var ju så billig. Att jag förträngt mina hemska utgifter på de hemska skolböckerna är en annan historia. Men nu har jag ett hem och ett kylskåp så nu får jag sluta äta en massa ute. Lever väldigt studentigt, tonfisk och fil haha. Jag klagar inte! Har lite ägg med för att lyxa till det!
Imorgon är jag bjuden på middag. Jag älskar det. Känns som om man helt plötsligt har en familj här uppe. Det är fint och antagligen precis vad jag behövde!
En av de första dagarna med denna fining. Tänk att Björn kunde ha så rätt i att vi skulle gilla varandra!

Jag vill ha min tunga där du är så nära att du blir våt.

Sitter och dricker en kaffe efter att ha tagit på mig massa kläder och trotsat kylan och faktiskt tagit en promenad. Det är så mysigt här runt omkring att jag bara älskar att strosa runt, släppa alla tankar och stress. Bara vara. Igår fyllde Hanna 25 år. Snart står jag på tur. Man börjar känna sig gammal haha, åldersnojan lär infinna sig i sinom tid!

Vill fortfarande börja lira fotboll igen, men alltså man är ju inte överdrivet duktig och känner ingen tjej som spelar.. Hur gör man? Ett korpen lag räcker ju och bli över. Skulle bara vilja ha en hobby. En riktig, inte bara gå till gymmet. Att vara medryttare i denna stad är ju svårare än svårast så la ske fotboll är lättare. Eller har någon ett annat roligt förslag?

Hade ett långt samtal med Johanna igår. Får hålla med henne att det sämsta med att hon flytta till Kph är att hon flytta från mig. Saknar att ha henne nära. Håller på att fila på en liten överraskning till henne haha ja allt är roligare än att ta tag i plugget ;)

Och på tal om folk jag saknar att ha nära så är Beccs definitivt en av dem!! Min fina underbara vän <3

Losing all control of every dream inside my soul.

Dålig uppdatering, har flyttat från min fina lägenhet. Däremellan har jag haft mina saker hos snällaste Johnny medan själva jag har bott hos Sara i några dagar. Igår flyttade vi äntligen in mina saker i nya lyan. Tack ännu en gång snällaste Johnny. Men då det blev sent och lite kaosartat så sov jag hos Sara ännu en natt. Ikväll blir då premiär natten här då. Ett litet studentrum i korridor med delat kök. Jag känner mig ändå ganska nöjd. Mitt rum är mysigt iaf! Det är ju huvudsaken :) Jag har mindre hyra och jag har tak över huvudet. När man pluggar här uppe tager man vad man haver så att säga.
Annars har det inte hänt så mycket. Min gitarr står och tittar på mig och tycker den borde spelas på. Mina böcker skriker efter att bli öppnade.. det har jag ju inte haft tid med.. eller? Fast till mitt försvar var det först idag jag såg alla serier som kommit upp i veckan och ni som känner mig vet att det är en del. För att tala om ngt helt annat, att klara sig själv. Jag är så glad över så många val jag ändå gjort under mitt liv, för idag var det jag, som helt och hållet på egen hand lyckades med allt här hemma. Till och med min pappa var imponerad. Vilket jag vill tillägga är ganska stort! Iaf när det gäller det här händiga/tekniska området. Jag får väl börja vänja mig att jag inte kommer ha vänner här hemma, men som jag tidigare sagt, jag gillar ju att vara ensam.
image description
RSS 2.0