The weak will seek the weaker until they've broken them.

Sitter på EH och pluggar lite. Eller mest så har jag pratat med Totti. va ju typ två veckor sen vi träffades så fanns en del att snacka om så att säga :) Och nu sitter jag ju hellre här än skriver på min kompletteringsuppgift som jag måste göra tills tisdag eftersom jag missade två seminarier när jag åkte till Halmstad! Men det va det ju värt. Lätt.
Ikväll blir det lite myskväll hos Jempis. Precis vad jag behöver, ladda upp batterierna lite för imorgon blir det jobb i Nacka. Sen på kvällen lär det bli utgång, känner att jag behöver det. Inte för att förra helgen blev lugn, tvärtom, men jag är sugen på att gå ut. Måste vara mitt nya liv som talar. Jag är helt plötsligt pepp på allt. Inte ens lägenhetskrisen kan få mig på dåligt humör. Det ni!
Nej nu borde jag fortsätta plugga, fast det lär ju bli att surfa runt istället. Farligt att ha datorn med sig ;)

Jag vill ha min tunga där du är, så nära att du blir våt.

Blivit dålig uppdatering nu, haft fullt upp. Syster va här förra helgen och vi gick på bandy. Isbandy alltså. Det va hur kul som helst! Tack Johnny och Robban som fixade så att jag och syrran fick VIP hela kvällen. Kan ju tillägga att jag blev dragen, men jag hade hur kul som helst :)
Något som hänt som inte är lika roligt är att jag inte får bo kvar i min fina lägenhet längre än till sista januari.. så nu måste jag leta nytt boende. Det som är kruxet är att jag inte vet ifall det kommer bli plugg i Stockholm eller Uppsala. Så vart ska man börja leta? Jag hade ett rum i studentkorridor, trodde jag, men när tiden gick ut va det någon som fem min innan anmälde sig och snodde det framför näsan på mig. Sjukt att man ska ha över 600 dagar och inte ens ska kunna få ett rum i denna jäkla stan! Det drog liksom halvt ner mitt humör..
Har hur mkt som helst i skolan också, så nu kommer det bli en tråkig period framför mig men bara att bita i det sura äpplet. Så är det med det, snart är det jul och jag längtar! Faktiskt. Ska bli mysigt :)
Har hunnit bli blondare också, hur skönt som helst! Älskar det :)

Learn to love again.

Dåså, då satt man på tåget tillbaka till Sthlm igen och även denna gång gick tiden alldeles för fort. Jag hann med Gekås och hittade lite smått och gott. Hängde med Malin, som förövrigt kommer upp till Sthlm över nyår!! Hur kul som helst :) Hann med att besöka min bästa vän Chester två ggr vilket resulterade i väldigt mkt ont i rumpan haha men sååå värt det!!

Och såklart hann jag med ett stycke härligt party för finaste syster som fyllde 30! Det va hur super trevligt som helst. Sen får jag ju inte glömma att jag pussats med Alex också, min lilla guldklimp.

Men nu är det alltså tillbaka till vardagen och denna gången tycker jag inte att det ska bli skönt att komma hem..

It was you I was thinking of.

Jag kan inte fatta att jag åker till Halmstad om en timme. Som jag har längtat! Det största huvudsyftet för min hemresa är att världens bästa syster fyller 30! Sen att farsdag ligger på samma dag va ju bara en enormt bra tajming måste jag ändå erkänna. Har hunnit med skolan en stund på förmiddagen. Diskat och slängt soporna också. Vill helst komma hem till en lägenhet som inte stinker. Typ.
Igår träffade jag bästis Sofia, hon gav mig lite ny energi och lite godkännande på mina planer och sådär. Jag vet att jag har sagt det förr men det är så underbart skönt att ha denna lilla flicka i mitt liv. Vi klickade på en gång och jag skulle aldrig vilja vara utan henne i mitt liv.
Jag ska dessutom försöka hinna med att åka till Gekås, önska mig lycka till! Jag har ju svårt för dessa damer som kör på en med kundvagnarna men man har ju sina knep om när man ska åka dit så det ska förhoppningsvis gå bra. Rida Chester ska jag också göra. Det kan nog vara det jag längtar till allra mest! Jag saknar hästlivet så det nästan gör ont i hjärtat. Därför har jag bestämt mig att jag på allvar ska skaffa en medryttarhäst till det nya året och verkligen gå in för det. Min själ behöver det.
Nej nu ska jag bege mig mot mitt underbara Halmstad <3

We belong together.

Såg för en liten stund sen att världshästen Hickstead som Eric Lamaze vann OS-guld med förra året dog på tävlingsbanan i Verona. Precis efter mållinjen trillar hästen ihop och dör. Jag blir så illa berörd och jag lider med honom något så fruktansvärt. Det kanske inte låter så mkt för världen men jag har varit med om det själv en gång och jag börjar bara tänka på ifall min kärlek där hemma skulle gå bort. Hästar är ens bästa vän och det är en tragisk dag i ridsporten. Jag blir verkligen hur ledsen som helst.
http://svtplay.se/v/2592309/hastsport/har_segnar_os-hasten_ned
Fina fina häst..
RSS 2.0