So far away from where you are.

Jag tar mig en paus i mitt tentapluggande för två inlägg och lite mat. Smart. Det där med motivation är lika med noll. Jag har min första salstenta och jag har inte ens ångest. Jag får nästan lite ångest för att jag faktiskt inte har ångest. Kan det verkligen vara så att efter att ha gått på alla föreläsningarna och gått igenom alla gamla tentor där vi kunde svaren så är jag i hamn? Det va svårt att ladda om efter 6 timmars intensiv plugg igår. Herregud. Jag har min första salstenta och jag har tid med inte bara ett, utan två inlägg. Jag antar att det är jag i ett nötskal.
Något som jag blivit förundrad över under den här kursen är landet Iran. Jag kan inte mycket om dem länderna men ska ärligt säga att jag alltid tänkt att det är islamiska länder med väldigt annorlunda lagar och regler. Inte ens när S sa att hälften av folket i Iran inte är troende avfärdade jag det med ett jaja visst typ. Sen läser jag om Iran, att var en anti-religiös linje i landet tills 1980 då landet togs över av muslimerna. 1980, jag blev helt paff, det är ju bara trettio år sen vilket jag aldrig hade trott! Att folket ville ha en reformation av det nuvarande och trodde att det skulle bli bättre medan de egentligen bara fått det sämre. Iran är också det mest komplexa statsskicket av de länder vi läser om och har verkligen börjat fascinera mig något enormt. Tänk vad sjukt intressant att få vara med och kriga om steningen mot kvinnor. Att kunna förändra något. Jag kan bara säga att jag är så sjukt glad över att jag är född i denna delen av världen. Det ska man vara tacksam över mer än en gång.
För att lätta upp stämningen lite kan jag påpeka att jag knappt kan gå efter ett sjukt givande pass med min PT. Jag tycker verkligen att hon är så grym och hon ger mig också lite creed. Hon tyckte att jag va väldigt inspirerande att träna då jag aldrig gav upp och alltid kämpade allt jag kunde. Jag menar, idag va jag nära att trilla ihop med 18kg på ryggen i utfall när benet inte höll längre. Jag är så sjukt stolt över mig själv att jag gör det här. Det är allt som räknas. Jag mår så himla mycket bättre.

♥ Dag 9 – Min tro.

Min tro. Jag är döpt och jag är konfimerad men mycket mer än så skulle jag inte vilja säga att jag är kristen. Jag har sett vad religioner gör med människor, hur det rättfärdigar hemska saker som jag inte vill beblanda mig med. Dock, så måste jag erkänna att jag tror på något. Jag tror på något bättre i livet. Att man lever av en anledning, att det finns något så mycket större som man inte kan förklara. Jag tror inte på Gud eller Jesus i den bemärkelsen som en kristen gör men jag tror att det finns något/någon där uppe som faktiskt vakar över en.
Jag tycker det är bra att tro, det kan hjälpa en i svåra situationer tex när någon närstående går bort eller är svårt sjuk. Jag tror på att vara snäll mot sina medmänniskor. Att förlåta och ge folk en andra chans. Att ånger är som att betala för sina skulder. Jag tror på förståelsen att folk är olika och att alla är unika och fina på just sitt sätt.
Jag tror på kärleken, inte bara "vanlig kärlek" utan kärlek till allt man har i livet. Man ska vara mer tacksam i livet, man ska uppskatta det man har och tro på att det kommer bli bättre.

Dag 8 - Ett Ögonblick.

Jag har dragit mig lite för just den här dagen, för att jag inte riktigt vet vad för ögonblick jag vill dela med mig. Men efter mycket om och med bestämde jag mig för att en av de lyckligaste dagarna i mitt liv va när min systerson föddes. Det låter kanske lite konstigt men just den dagen och många dagar framåt va det mycket som släppte. Jag hade först tänkt skriva om när en nära släkting till mig dog som tog extra hårt på mig. Men jag kände att jag ville skriva om något lyckligt, något som verkligen ändrade något. Alexander, denna fina underbara kille som numera kan säga moster milla. Att ett litet liv kan ändra så mycket för andra.
Att jag sen skulle få bli fadder, eller gudmor som det hette innan, gjorde ju bara att jag föll för denna lilla killen ännu mer. Det är jobbigt att jag är så långt ifrån ibland, men samtidigt vet jag att jag kommer make it up to him big time. Jag kan inte riktigt beskriva den kärlek jag känner för min guldklimp. Och jag kan bara tänka mig den kärlek min syster känner för honom.
När detta underbara barn kom till världen visste jag att det fanns mer i livet än det jag hade då. Han har gjort mig till en starkare människa. Konstigt nog. Han är kärlek, han är lycka, han är det bästa som finns i vår familjs liv.

Finaste pojken.

Let's straighten this baby, don't break me my baby

Oj haft en bloggtorka i helgen, på grund av två anledningar. Den första och också främsta är att jag tentapluggat till min första salstenta som är på onsdag, har dock ingen tentaångest.. vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken haha ;) Men satt med min klassis Becks idag och det kändes ändå som om vi hade koll på läget. Sen jag kom hem för två timmar sen har jag inte orkat plugga mer, ska försöka att göra lite till innan jag lägger huvudet på kudden. Så va det ju det här med motvation. Typ lika med noll. Den andra anledningen är att jag fått bosätta mig hos S denna helgen då lägenheten va fylld med asplundare från Leksand. Ingen fara tyckte jag då S har sjukt stor tv, massa gott hemma och skön soffa. Så där har jag suttit hela helgen och pluggat. Jag har också sett Step Up 3 som jag blev besviken på. Tur att Twitch mitt ögongodis va med. Kände att det blev ett väldigt trevligt inlägg om vad jag sysslat med. Kan förövrigt säga att jag också lagat potatisgratäng och fläskfile med pepparsås. Jag förvånas över hur grym jag faktiskt är i köket. Det ni! Men men fram till onsdag är mina böcker mina bästa vänner så åter ner med näsan i dem.

Going back to the corner where I first saw you.

Förresten, glömde ju helt bort jag har gått och blivit blond idag. Eller iallafall blondare än vad jag varit på väldigt länge känns det som :) Det känns verkligen konstigt haha, att ens egen hårfärg kan kännas konstig men är ju ett år sen jag var det :) Men jag är väldigt nöjd, det är dags att hitta tillbaka till sig själv igen.

Camen gör inte riktigt färgen rättvisa såhär i mörkret, får bli en bättre bild på dagtid sen :)

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästa vän. Jag har diskuterat och tänkt på det här och jag skulle aldrig vilja ha en bästa vän. För jag anser att olika vänner bidrar till olika delar av ens liv. Det man får av den ena får man inte av den andra och vice versa. Det var mer på lågstadiet man skulle ha en bästa vän men numera har jag fler bästa vänner; Therese, Sofia, Totti, Johanna, Zandra och Viktoria. Sen självklart dessa andra fina vänner som står mig nära; Simon, Daniel, Sara, Sanna, Jenny, och Malin.
Min fina vän Sofia skrev att hon va själv sin bästa vän. Det tror jag är väldigt sant men med risk för att låta lite töntig måste jag ändå säga att min häst Chester har varit min bästa vän under väldigt lång tid. Kanske också speciellt när jag behövde det som mest. Det är något speciellt med relationen man får till en häst och jag har full förståelse för de som inte riktigt förstår. Men Chester älskar mig, ovillkorligt, oavsett hur jag ser ut eller vad jag har gjort. Han dömer inte och kan alltid trösta. Jag skulle ändå vilja säga att han är på något vis är ett substitut till mig själv. Att veta att det finns någon som alltid kommer älska dig och komma ihåg dig. Senast jag va där och hälsade på märktes det att han saknat mig. Den känslan går inte riktigt att beskriva.
Jag är så glad att jag har valt att ha alla dessa fina vänner i mitt liv. Vissa som förstår mig, vissa som får mig på bra humör och vissa som jag vet kommer finnas där vad som än händer. Beroende på vad jag har för problem, eller vad det är som tynger mig så finns det alltid en vän för varje problem. Vissa vet mer om mig och förstår mig kanske mer än andra men det är också just för att jag har släppt in dem. Jag har en tendens att prata om mycket och få det att låta som om jag berättar mycket om mig själv men sanningen är att det är ett fåtal av mina vänner som faktiskt känner mig och vet saker om mig. De har jag lite extra varmt om hjärtat.

Break it up, drink it up.

Sådär ja, då hade jag visst en frisör tid imorgon. Jag hade väl tänkt mig nästa vecka egentligen, trodde inte hon skulle ha tid såhär fort. Så nu fick jag lite panik över vad jag ska göra med mitt hår. Är ju väldigt sugen på att bli blond igen, frågan är ju bara lite hur blond och hur blond jag kan bli i och med att jag har rött hår nu. Men jag har en vision över hur jag tror att jag vill att det ska se ut, och hittills har Marlene varit grym på att förstå vad det är jag vill ha. Dock kommer det bli tråkigt att lägga en röd era bakom mig men samtidigt känner jag att jag är färdig med rött förtillfället iallafall. Jag tror jag ville förändra allt då, inget skulle påminna mig om det som varit tidigare, men nu längtar jag snarare tillbaka. Därför ska jag ta steget att bli blond, tror jag. Vem vet, imorgon eftermiddag kanske jag är helt svarthårig...


Någon av de här tre nyanserna funderar jag på, den i mitten är ju mer blondare medan den sista är mer åt det röda hållet. Men som sagt vi får se vad min bästa frisör säger. Förresten så kan jag passa på att rekommendera henne. Marlene på salong Balsam vid St:Eriksplan!

Everything is alright.

Jag kan inte fatta att jag precis va ute och gick i 45 min i snöstorm! Men oj vad mysigt det va och så himla vackert. Jag älskar Stockholm på alla sätt och vis, även om jag ännu inte känner mig hemma här så är här så fruktansvärt vackert. Men jag hade huvudvärk och kände att jag behövde frisk luft. Nu ska jag försöka att fortsätta plugga lite innan det blir lunch med S. Sen träning med PT och sen plugg igen. De närmsta dagarna kommer bestå av väldigt mycket plugg. Vilket jag faktiskt har motivation till efter förra tentan :)
Jag har börjat älska Tove Styrke. Jag gillade henne redan när hon va med i Idol men nu när jag börjar lyssna på hennes egen musik så börjar jag bli frälst. Sen att jag hittade en remix med hennes ena låt tillsammans med Familjen fick mig att bli alldeles lyrisk. Jag super diggar denna låten just nu!!

♥ Dag 6 – Min dag.

Jaa min dag har väl ändå varit rätt så fullproppad, fast ändå inte eller hur man ska säga.
8.00 - Jag gick upp, duschade, stressade och åt en banan.
10.00 - Skulle varit framme i skolan men var sen så var framme 10.20..
10-13.00 - Fullt fokus på grupparbetet och det faktum att både jag och Sara fick A på tentan!
13-15.00 - Seminarie med redovisningar och lite genomgångar (höll på att somna typ halv tre)
15- 17.00 - Åkte tunnelbana till centralen, gick och kikade på Lanvin (inte alls imponerad!!), väntade på Jempa. Mötte världens bästa Johanna på H&M i all hast. Mötte upp Jempa och satte mig på tuben mot Hässelby Strand.
17.00 - Kom hem till världens bästa Vicks som hade bakat äppelkaka med vaniljsås, MUMS. Senare fick vi även bakad potatis med skagenröra. Världens bästa Vicks!!
23.00 - Äntligen hemma och Therese ligger och sover och jag ska snart krypa i säng.
Vill inte väcka Tessie som sover så blev inte så utförligt, men ärligt talat är det inte så mycket mer jag gör om dagarna om man inte räknar med träningen som jag inte hann idag eftersom jag försov mig :)
Måste bara tillägga att jag blev måttligt förtjust över Lanvin kollektionen.. klänningarna va mycket finare på bild och nästan lite dålig kvalitet på tyget. Nej en riktigt besvikelse. Dock var det ett armband och ett halsband som va gudomligt vackra! Men det får bli en annan gång när ekonomin tillåter så att säga!

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek. Detta fina underbara och ändå ångestladdade ord. Det finns så mycket att skriva om vad kärlek är att det är svårt att börja. Men jag kan ändå börja med att säga att kärlek är det bästa som finns och varenda människa behöver kärlek i sitt liv.
Jag har aldrig riktigt känt den där kärleken till en partner. Att man skulle göra allt för den och lite till och att hela ens värld skulle gå under om just denna personen inte fanns. För mig är kärlek något jag strävar efter, något jag vill hitta och något som jag också har. Just nu träffar jag en människa som börjar få mitt liv i gungning, som får mig att le och pirra i magen. Som gör mig generad och som kan läsa mig utan och innan. Ännu känner jag inte den kärleken, men jag är kär. Man måste våga för att kunna vinna och jag vågar denna gången, sen får det bära eller brista. För det tror jag är det man måste göra, man måste våga satsa på kärleken. Våga tro och våga hoppas.
Däremot har jag känt en annan typ av kärlek till min ponny Chester. Det kanske låter konstigt för folk som inte håller på med hästar men den kärleken jag känner för honom är gränslös. Det finns inget jag inte skulle kunna göra för honom och skulle han gå bort skulle det vara den värsta dagen i mitt liv. Han har funnits där i så många år, när jag var ledsen kunde han alltid pigga upp mig. Hästar är smarta djur och han kände ofta på sig när jag var ledsen.
Mina vänner har jag också står kärlek till och vad som än händer kommer den kärleken alltid finnas kvar. Vänner består som man brukar säga och så är det i det här fallet. Det finns några jag skulle offra allt för i mitt liv. Det är kärlek för mig.

I wanna love you like I never been hurt before.

Jag älskar den här låten. Jag älskar Robyn. Jag är i ett lyckorus just nu som jag aldrig vill ska ta slut.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Igår blir det ju snarare då jag inte riktigt hann att uppdatera om det igår. Spenderade min kväll hos bästa S som jag inte träffat på ett tag, då sitter man inte vid datorn :)
Shoot, igår åt jag ovanligt mycket, vilket jag gjort hela helgen men det är för att päronen varit här. Men iaf, en grov macka till frukost, pasta med parmaskinka till lunch och sen thai mat - kyckling cashew till middag följt av lite marabou digestive. Detta är väldigt mycket mer än vanligt men mina föräldrar har helt andra matvanor än mig :) Jag brukar i princip bara äta en lagad måltid om dagen och havregrynsgröt på morgonen och frukt i skolan. Träning på det och sen något lagat efter det. Jag är inte alls lika hungrig längre och det är nog därför jag har sån sjuk magknip just nu och är riktigt dålig i magen. Några år tillbaka hade jag problem med magen, kunde inte äta mer än fem tuggor innan jag hade riktigt ont i magen och ville inte ha mer. Sen i våras fick jag kycklingbakterie och min mage har inte riktigt återhämtat sig efter det. Så därför har jag valt att försöka äta lite lättare mat, men nu såhär när man har finbesök får man ställa upp :)
Jag ska dock börja en ny matperiod, som består av minskade kolhydrater och en dag i veckan som består av att äta precis vad jag vill. Tydligen ska det vara receptet för min, hör och häpna, hårda träning. För träna det gör jag, minst tre dagar i veckan. Tur för mig att jag inte är ett stort fan av kolhydrater som bröd och pasta. Så det börjar idag, kunde ju inte börja när mina föräldrar var här. Det var nog allt.

Everything looks perfect from far away.

Åååh jag är så sjukt lycklig just nu i detta ögonblick. Fick precis tillbaka min tenta i Förvaltningspolitik. Jag brukar aldrig vara den som säger att det gick skit dåligt på ett prov eller inlämning men jag hade verkligen panik på denna tentan. Jag satt fast, jag kom ingenvart och jag hade verkligen en frustration utöver det vanliga. Sen i slutändan kände jag mig ändå ganska nöjd, jag kände att ett godkänt skulle jag med all säkerhet få kanske till och med ett C. När jag fick tillbaka den stod det ett stort A. Sammanlagt två fel på tentan och jag höll på att sluta andas. Helt sjukt alltså, jag förstår inte hur jag kunde få så bra betyg och hans kommentarer man bara tackade och tog emot. För en gångs skull känns det riktigt bra sen jag började plugga. Nu är jag hungrig på mer, vill lära mig mer och är sjukt taggad på nästa tenta om en och en halv vecka! Detta var nig den bästa motivation jag kunde få!
Nu har mina föräldrar åkt hem också så nu ska jag sätta mig med ett stort leende på läpparna och kolla igenom lite serier som jag inte hunnit se denna veckan. Först ut: Criminal Minds! (För att Dr Reid är sååå sjukt snygg haha)

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Det är ju lite spännande att jag ska skriva om mina föräldrar när dem faktiskt är här, men nu kör vi.
Jag börjar med min mamma. Min mamma har alltid varit en form av "hemmafru". Det ordet passar inte riktigt oin, man kanske mer skulle kunna kalla henne "hemmamamma". Hon satsade inte på någon karriär och ger ner i timmar när jag och syrran va små. Hon ville inte att vi skulle behöva vara för mycket på dagis eller fritids. Jag var så lite på fritids att jag faktiskt grät och skrek på mamma att jag ville vara där mer. Jag insåg inte då hur lyxigt det faktiskt var att bli hämtad tidigt varje dag och kunna leka med Hanna, som oftast också blev hämtad tidigt varje dag. Som jag tidigare nämnt var jag rädd för män när jag var liten och mycket riktigt var jag också en mammas flicka när jag var liten. Det var bara mamma hit och mamma dit. Inte ens pappa fick torka mig utan det var mamma som skulle göra det. Detta förändrades med tiden och jag och min älskade mamma har haft en knepig relation under min uppväxt. Jag brukar inte vilja prata om det eftersom jag inte riktigt tycker det rör någon annan än min familj. Men min mamma var sjuk under stora delar av min uppväxt och det är inte förrän nu på senare år jag kan förstå varför hon varit som hon varit och hur hon behandlade mig under vissa perioder. Numera har vi en mycket bättre relation, just för att jag blivit mera vuxen och för att hon mår mycket bättre. Och antagligen också för att jag inte bor hemma längre. Min mamma har alltid ställt upp, hon lagar fantastisk mat (den genen har jag fått hehe) och hon är egentligen helt underbar. Nu kan jag skylla på sjukdomen, det ändrar inte hur ledsen jag var då men det ändrar hur jag och min mamma har det idag. Min mamma har gjort mig stark.
För att fortsätta med min pappa. Eftersom relationen har varit som den var med mamma så har min relation med min pappa blivit den absolut bästa relationen jag har i mitt liv. Jag är pappas flicka ända ut i fingerspetsen. Mycket tack vare hästen och stallet. Vi åkte dit tillsammans varje dag under hela högstadiet och gymnasiet. Ofta var det så skönt för mig att komma hemifrån, åka dit där jag mådde som bäst. Och som pappa ställt upp. Skjutsat till tävlingar, knipit när jag skällt och skrikit på honom, när jag fått utbrott. Och som vi har skrattat och haft roligt. Jag har inga ord att beskriva hur mycket jag älskar min pappa. Jag har fått höra av människor att vi är väldigt lika och att man kan höra skillnad på mig när jag pratar om mina föräldrar. Inte för att jag inte älskar min mamma, för det gör jag, men min pappa har en speciell plats i mitt hjärta som inte riktigt går att förklara. Han har alltid trott på mig, fått mig att känna att jag kan klara allt. Han har peppat mig och jag är så stolt över att jag blivit som min pappa. Jag är envis, jag har dåligt tålamod och jag ställer alltid upp. Våran familj hade inte klarat sig utan min pappa. Han är stöttepelaren. Han är det bästa jag vet, han är min inspiration och min förebild, han är mitt liv.
Båda mina föräldrar är världens snällaste och bästa föräldrar man kan ha. De har alltid ställt upp för mig och min syster och lyckats få familjen att fungera tack vare motgångar. Jag är stolt över att bli som mina föräldrar. De har gjort mig till den jag är idag och det är jag väldigt tacksam över.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Jag ska ärligt erkänna att jag har haft väldigt svårt att skriva om min första kärlek, lite för att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Jag hade en föreställning om vad jag skulle skriva och vem, men jag vet inte om det verkligen var kärlek. Jag har aldrig varit en förhållande tjej utan har helst stått på egna ben och jag vet egentligen inte om jag varit riktigt riktigt kär någon gång. Jag vet dock att det jag känner för S nu är något helt nytt och fantastiskt. Men för att återkomma till min första kärlek, efter mycket om och men måste jag skriva Fredrik.
Jag träffade Fredrik i ettan på gymnasiet. Han gick på Plönninge (haha) där jag kände några äldre tjejer som jag brukade umgås med tack vare hästarna. Jag tyckte alltid att han var trevlig men tänkte inte så mycket på det och jag trodde ju knappast att han skulle vilja något mer med mig, jag hade nämligen någon månad tidigare legat och  krälat aspackad med min vän Annika på golvet där han bodde när han och en annan kille gick förbi. Efter ytterligare några fester så träffades vi för första gången själva. Jag kom ihåg det jätte väl, jag va jätte nervös och de som känner mig vet att när jag blir nervös måste jag ha något att pilla med. Det fick bli en läkerol ask. Haha han och jag brukade skämta om den där läkerol asken långt efter att vi gjort slut. Iallafall, vi träffades och blev väl egentligen tillsammans rätt snabbt men jag var inte direkt kär och mycket var på mina villkor. Men så en dag utan att jag visste ordet av var jag kär. Iallafall det jag då trodde var att vara kär.
Vi hade riktigt kul ihop jag och Fredrik. Han lärde mig köra cross, för på den tiden var det så vi tog oss till varandra. Han hämtade mig med crossen och körde även hem mig med den. För det var svårt att sova över på den tiden, man hade skola och bodde hemma. Men jag var ingen naturbegåvning direkt. Det bästa med oss var att vi hade många gemensamma vänner, eller vi skaffade oss, så vi kunde festa ihop. Vi tofflade typ aldrig och den tiden med Fredrik är en av de bästa tack vare alla grymma vänner jag lärde känna under tiden. Det absolut finaste han gjorde var att efter att jag varit i Stockholm över midsommar så hade han kört genom hela stan (säkert 3 mil) med crossen och i handen hade han en stor bukett röda rosor som stod på mitt bord när jag kom hem. Han var fin, han behandlade mig väldigt bra och jag lärde mig grymt mycket om hur ett bra förhållande är.
Jag tycker fortfarande jätte mycket om Fredrik även om vi inte har någon kontakt längre direkt sådär så hoppas jag att han är lycklig och att han träffat en bra tjej som han kan skämma bort :)

The weak will seek the weaker until they've broken them.

Varför är det alltid så att människor inte kan ta att man vill vara lite annorlunda? Vad spelar det för roll vilken hårfärg man har eller vilka kläder man har på sig. Så länge man själv trivs hur man ser ut kan väl folk bara ta och sköta sitt? Jag fick sms av bästa igår och hon var lite ledsen över att folk snackade skit om henne, precis bredvid henne! Vad är det för lågstadienivå på det hela? Det var väl länge sen man ville provocera fram någon att bli ledsen. Det gör mig så jäkla förbannad också eftersom min vän faktiskt är så fantastiskt fin och tack vare dem började tvivla på hennes val av hårfärg. Hon är fin vilket som men hon är extra fin i den färgen hon har nu eftersom hon vågar, vågar vara annorlunda. Vågar prova.
Åh idag kommer mina föräldrar. Jag kan inte vara annat än super glad. De har med sig så massa roliga saker till mig och även deras eminenta sällskap. Jag har kommit på att min pappa änvänder så konstiga ord ibland. Jag kommer ihåg om typ Hanna ringde hem och jag satt på toa då sa han att jag va indisponibel. Haha och nu när de skulle komma sa han att jag fick ta hand om en halt och en lytt. Han va den halta och mamma den lytta. Man kanske inte ska tillägga att pappa lärt mig allt jag kan? ;)
Jag vill bli blond. Ju mer jag kollar på gamla bilder desto mer saknar jag det!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Åsa Camilla Blomdal. 870518. Jag hatade mitt andra namn när jag va lite. Jag skämdes över det och jag tackar verkligen min syster som inte heller tyckte att min mammas namnförslag var någon höjdare utan tyckte Camilla va så mycket finare. Hade pappa fått bestämma hade jag hetat Josefina. Varför fick inte pappa som han ville? Jaja, jag föddes i Halmstad, där jag också växte upp och levt större delen av mitt liv. Jag har också hunnit bo nere i Kivik, som för övrigt måste vara bland de finaste ställen jag varit på, och numera bor jag sen ett år tillbaka i Stockholm.
När jag va liten var jag rädd för män, jag vågade inte ens gå fram till min morfar. Men det fanns en man jag älskade, Ivar. Min gammelmorfar som var världens bästa. Numera bor min familj i hans hus som han byggt alldeles själv. I Haverdal, precis vid havet. Det är det vackraste stället jag vet.
Jag började rida när jag var två år. På min systers ponny Ragnhild och på underbara Batte, familjen Dahls ponny. Jag fick sporadiskt rida på allas hästar tills den dagen jag blev 6 år och fick börja på ridskola. Jag minns sm igår första gången jag fick galoppera och även första gången jag trillade av. Eftersom jag vid den tiden var väldigt mesig så ville jag inte rida den ponnyn mer haha. Sen vid 12 års ålder fick jag min alldeles egna häst. Chester. Denna fina underbara varelse som varit det bästa jag vet nu i tio års tid.
Att jag hade häst och höll på med det präglade min skoltid. Jag prioriterade alltid hästarna och jag kände det aldrig som en uppoffring. Jag var absolut inte den populäraste i klassen och tack vare just stallet blev jag aldrig riktigt utsatt för den groteska mobbning som faktiskt ägde rum i min högstadieklass. Men däremot var det typiskt mig att räcka upp handen för att säga något som lät roligt i mitt huvud men som inte alls blev lika roligt när man sa det högt och alla skrattade för att det var så dåligt. I gymnasiet fortsatte mitt stora hästintresse och ett tag hade jag två hästar. Jag klarade gymnasiet med väldigt bra betyg. Jag pluggade aldrig men jag hade lätt för mig. Kanske var det därför det var så lätt att kombinera skolan, vännerna och hästarna. Aldrig har jag tröttnat och aldrig har jag gett upp. Det är sån jag är, har jag gett mig fan på något så ska jag klara det. Whatever it takes. Och eftersom jag älskade hästarna över allt annat fanns det inget annat jag hellre ville göra.
Efter gymnasiet drog jag iväg till Grevlunda, Kivik till Lisen Bratt och Peder Fredricsons hästgård för att arbeta. Det var slitigt och det var drygt många gånger. Men så mycket som jag lärde mig och så bra som jag mådde där har jag inte gjort efter det. Sen var det Halmstad några år med mycket motgångar som var självförvållade innan jag till slut hamnade här i Stockholm där jag nu pluggar på Universitetet. Jag har alltid vetat vad jag vill göra och jag har aldrig kollat tillbaka för att ångra mig. Vela är inget för mig. Jag är en väldigt omtänksam tjej och jag har väldigt ofta satt andra framför mig själv och verkligen ställt upp för de som behövde det. Jag vill att mina vänner och min familj ska ha det bra, när de är lyckliga är jag lycklig.
Nu hoppas jag att livet kommer fortsätta sådär bra som det bara kan och att jag till slut kommer underfund med vad jag vill göra med mitt liv. Men i framtiden hoppas jag att jag har en gård med både egna hästar och hästar som kommer för att rehabiliteras. Självklart massa andra djur också! Fast först kan jag tänka mig att bli ambassadör eller advokat eller något annat riktigt roligt!

Baby, I can feel your Halo.

Idag har jag och Therese bakat pepparkakor. Jag är så sjukt nöjd över dem, de blev så himla himla goda så mm mums mums mums! Vi är så duktiga jag och bästa sambo. Har försökt läsa klart sidorna jag har till imorgon också, men det går inte så bra. All pluggmotivation är som bortblåst. Men nästa vecka får det allt bli hård plugg eftersom mina föräldrar kommer i helgen. Ska bli så himla mysigt att ha dem här.
Jag blev utmanad att skriva 30 sanningar om mig själv och jag är väl inte sämre än att anta den utmaningen. En sanning varje dag. Ska bli kul att läsa min fina vän Sofias sanningar också. Verkade visst vara två vad hade jag på mig idag, bäst att man kommer ihåg så man har ngt snyggt på sig ;) Det första jag alltså ska göra är att presentera mig själv. Men eftersom jag bara har Lenin, Stalin och Mao i huvudet just nu så börjar jag imorgon.
♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Someone disappeared left no mark here.

Idag hade jag en bättre dag tillsammans med Becks. Jag har fått tillåtelsen att kalla henne så haha jag kände att jag va tvungen eftersom Vicks inte riktigt gillar sitt smeknamn jag gett henne :) Snart ska jag sätta mig och läsa lite om Kina och Ryssland. Två riktigt spännande länder tycker jag. Ska läsa om Indien och Iran också denna veckan, vilket nästan är ännu mera spännande. Jag tränade även med min PT idag så min kropp är typ helt slut. Men det är så skönt och jag blir så glad över att det känns så bra med allt just nu.
Jag upptäckte en kommentar till ett av mina förra inlägg. Jag tror att det var någon som tog illa vid sig av vad jag sa. Jag kanske formulerade mig lite dumt, jag har haft underbara vänner under mitt liv som varit ärliga och som ställt upp för mig. Framförallt mitt gamla gäng där hemma, såsom Hanna, Jennie, Sofia, Sandra osv. Även Zandra har alltid funnits där och Vicks och Jenny. Även M och J var fantastiska under vissa perioder i mitt liv och jag vet att båda två är oerhört lyckliga just nu så även om vi inte har kontakt längre är jag genuint glad för deras skull. Sen jag flyttade upp hit till Sthlm har jag träffat några underbara människor; Sofia, Therese, Johanna och Sara. Jag har lärt mig att förtjäna sin vänskap och jag är glad att vissa av mina underbara vänner är så bra på att förlåta.
Just ikväll känner jag att det verkligen är en lyssna på musik kväll. Ibland bara älskar jag att sätta volymen på högsta och sjunga med. Mina vänner tycker jag är konstig då det är det som brukar kallas "depp" musik som gör mig på ett absolut strålande humör.
Detta spelas just nu:

I know you wanna stay in bed, but it's light outside.

Nu håller jag på att baka lussebullar. Eller snarare är jag snart klar med det, sista plåten inne u ugnen och det luktar helt gudomligt i min lilla lya. Tycker det är sjukt kul att baka, har dock aldrig tänkt att jag är speciellt duktig på det men dessa blev bättre än de förra så man lär sig :) Ska snart värma lite pizza från igår, vi gjorde hemmagjord igår kväll och det blir ju så himla gott tycker jag. Mycket bättre än vanlig pizza faktiskt.
Snart ska jag också sätta mig och läsa lite om Japan och Tyskland, börjar bli riktigt riktigt kul på föreläsningarna nu, dock har jag lite ångest inför tentan. Första salstenten ever. Lite läskigt faktiskt...
Första gången jag hörde den här låten tyckte jag och Tessie den va riktigt skit men ju mer jag lyssnar på den desto mer gillar jag den haha ;)

Please please please, come back to me.

Nu sitter jag här och bloggar när jag egentligen borde läsa om USA tills idag. Men jag har ju läst om Mexico så varför faktiskt göra all läsning när man ändå gjort hälften? Och eftersom läsa är så himla "kul" så valde jag att sminka mig lite extra istället. Vad gör man inte för att slippa liksom? Egentligen så borde jag börja röra mig för att jag hade tänkt möta upp Rebecca på T-centralen så att vi kan ha följe till skolan. Vi ska hålla på med ett grupparbete nu innan föreläsningen. Jag känner att det är mycket i skolan den här veckan.. men det är egentligen faktiskt bara roligt. Till helgen kommer ju mina fina päron hit också. Det ska bli så himla mysigt. Har saknat dem!!
Igår när jag låg och pratade med bästa sambo innan det va dags att somna slog det mig. Hon sa att jag som vän va väldigt ärlig och rak och ingen direkt tissel tasslare. Men det är för att jag faktiskt vågar vara ärlig och rak mot just henne. Det är många vänner som jag hellre går undan för men jag känner att jag har den relationen med Therese att hon vet att jag inte menar illa när jag ibland är brutalt ärlig. Det är faktiskt för hennes eget bästa. Jag önskar att någon hade varit sådär ärlig mot mig när jag som mest behövde det för några år sen. Jag tror jag numera faktiskt kan framstå som lite känslokall men egentligen så gör det mig inget, för jag hoppas att de personer i mitt liv som jag älskar faktiskt vet det och märker det. Men numera ska man förtjäna att vara i mitt liv annars kan det kvitta. Så tycker jag alla borde resonera. Man är värd så himla mycket bättre än vad man tror. Men det har tagit mig en lång och smärtsam process för att komma dit, men jag är där och jag kunde faktiskt inte må bättre.

Should I stay or should I go.

Igår blev det fullt ös medvetslös med bästa Tessie och Sofia. Blev en rejäl utgång och det va bäst att jag fick lite mer extra tid med världens bästa vän Sofia. Skönt att det bara är en månad kvar innan hon kommer tillbaka. Jag har dock fått en riktigt jävla hosta just nu vilket är mindre roligt. Har tagit hostmedicin och hoppas på att det ska bli bättre så att jag kan sova inatt.
Imorgon ska jag återigen baka lussekatter, jag tyckte det va så himla roligt att baka så jag gör det igen :) Ska göras pepparkakor i veckan också. Blivit värsta bakmamman haha ;) Idag va det fars dag och jag tycker min pappa är det absolut bästa i hela världen. Jag kunde inte önska mig en bättre pappa än han. Bästa bästa. Önskar bara jag kunde vara hemma i Halmstad och bli bjuden på mammas underbart goda mat.
Åh jag kan bli tokig på det här att jag inte vet vad jag vill göra. Vad gör jag om jag kommer in på juridik i Uppsala eller Lund, ska jag ta det? Vill jag ens flytta härifrån.. En sak har jag nog dock blivit rätt säker på och det är att jag inte kommer fortsätta på det här programmet. Jag tycker inte att det känns rätt och skulle det inte drastiskt ändras de närmsta månaderna så är det nog så det får bli.
Kärlek <3

You can hang with me.

Nu är det party party!!! Fest fest fest ;)
bästa flickorna

You deserve everything good in life.

Det finns en vän i mitt liv just nu som betyder sådär lite extra mycket. Vi ses inte speciellt ofta även om vi bor i samma stad men jag vet att hon alltid finns där med goda råd och världens bästa leende. Jag tror att jag är lite fascinerad över våran vänskap just för att vi faktiskt inte kom så bra överens i början. Det va något som inte klickade mellan oss. Men ju mer vi umgicks tillsammans desto mer började jag gilla Vickan. Sen är resten historia och någonstans på vägen så har hon lyckats bli en av de vänner jag verkligen värdesätter mest att jag har kvar i mitt liv. Jag tror inte att jag berättat för henne hur betydelsefull hon har blivit för mig. Vi behöver inte ses så ofta, hon är där och det räcker. Jag önskar verkligen henne allt hon vill i sitt liv, hon om någon är värd allt bra.

Kärlek till fina fina Vicks.

Happiness is a mood, not a destination.

Nu har jag kommit hem, tränat och varit i skolan. Hade tänkt plugga och städa men oj så mycket roligare det är att sitta här. Men om Therese ska ha besök här ikväll är det bäst att jag iaf plockar undan mina saker, det ligger lite utspritt nuförtiden. Känns som om jag aldrig riktigt har tiden att bara plocka och fixa. Eller så är det helt enkelt så att jag inte är den pyssliga typen. Eller så prioriterar jag inte att plocka ordning efter mig.. Hade tänkt mig att plugga lite imorgon, jag tror Totti jobbar och då åker jag nog dit och läser. Mycket roligare att läsa nu då vi läser om olika länder plus att denna boken är mycket enklare än den förra. Tack gode gud för det så att säga.
Så, helgen är rätt händelserik hemma i Halmstad. Syster som fyller år imorgon och sen fars dag på söndag. Dessvärre är jag ju kvar i Sthlm men mina kära föräldrar kommer ju nästa helg så pappa får firas lite extra då istället. Och syrran kommer upp i början av december, hon får helt enkelt firas då!
There are six billion people in the world. Six billion souls and sometimes all you need is one.

Always love, hate will get you anytime.

Vilket skitväder i sthlm idag. Regn regn och åter regn. Nu lär det väl inte ligga någon snö kvar här inne i city iallafall. Även om man är typ 50 mil upp i Sverige så är inte vintervädret speciellt mycket bättre här uppe. Det enda som är bättre det är att det inte blåser så att det går in i märgen så som det har en tendens att göra hemma i havret. Jag saknar verkligen Haverdal ibland. Det måste vara en av de vackraste ställena i Sverige. Jag är också förtjust i Leksand, eller rättare sagt Almo där Therese kommer ifrån. Och Fegen, underbara vackra Fegen. Och för att absolut inte glömma Österlen med all dess vackra plats. Jag är nästan helt säker på att jag kommer bli skåning när jag blir gammal.

Nu ska jag snart bege mig till skolan, vi ska lära oss om Storbritannien och Frankrike. Sen ska jag nog försöka träna och plugga lite. Ligger som sagt lite efter i min läsning men inget jag är så orolig för just nu. Ska försöka att läsa lite i helgen med :) Ikväll blir det hem till Sara på lite mys. Så länge sen jag träffade henne så det ska bli alldeles fantastiskt roligt.

You found me lying on the floor.

Idag har jag haft en heldag i skolan, 10-15. Faktiskt hur kul som helst, hade gärna haft fler långa dagar i skolan. Det som är kul med denna kursen är att föreläsningarna är riktigt riktigt intressanta vilket är första gången sen jag började plugga. Snart är det helg och vi har faktiskt lite planer på utgång på lördag. Börjar känna mig riktigt taggad första gången på bra länge. Finally! Ikväll gjorde jag potatismos för andra gången, guuud så gott det blir. Jag är så sjukt stolt över mig själv att jag blivit så duktig på att laga mat! Inte dåligt för en som aldrig behövde lyfta ett finger hemma :)

Jag träffade världens bästa Sofia igår på en lång och underbar fika. Vi pratade om allt möjligt och kom in på en gammal party kväll vi hade där både det ena och det andra hände. Jag har till och med en film ifrån det och oj oj oj vad vi skrattade när vi kom ihåg alla sjuka saker som hände den kvällen. Underbara Sofia, jag saknar henne så det gör ont ibland. Kom på att jag inte riktigt trivts i denna staden sen hon flyttade. Det kom till mig för någon vecka sen att utan henne har jag känt att något här uppe inte riktigt är hundra. Men nu har jag kanske träffat någon som får mig att må bra, jag vill inte berätta för mycket för det är fortfarande nytt och man vet aldrig hur det blir men S har efter mycket om och med fått mig att öppna mitt hjärta för någon annan igen. Jag trodde inte det skulle hända och hade det inte varit för Sofias fina ord hade jag nog inte gjort det heller. Men jag ångrar inte en sekund att jag öppnade mig och gjorde mig sårbar. Efter M har jag inte velat vara med någon, jag har inte vågat. Jag har tänkt att jag är starkare själv. Men man är inte det, oavsett vad så går det inte att komma ifrån att det är mysigt att ha någon att hålla handen i vintermörkret. Så oavsett vad som händer med S så är det precis det här jag behövde för att komma ut ur mitt skal. Jag är lycklig. Han gör mig lycklig.
Min bästa vän är super fin i sitt nya röda hår :) Kul att jag ska bli blond igen när hon blir röd ;)

Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig.

Jag sitter och lyssnar och tänker på musik. Denna låten har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Den spelades på begravningen av den personen som stått mig allra närmast som har lämnat oss. Så fort jag hör den här låten tänker jag på honom. Hur stolt han va över mig när jag spelade piano. Hur han tog hand om mig och hur mycket jag älskade honom. Han försvann dock alldeles för tidigt för att jag skulle kunna säga hur mycket han betydde. Hade han levt idag hade jag berättat hur mycket jag älskade honom. Han va precis som en morfar för mig och jag det finns tider då jag fortfarande saknar honom. Min gammelmorfar Uno Johansson. Bästa som funnits!

Nej nu blev det nästan ett litet sorgeinlägg haha men så är det inte, ibland blir jag bara påmind om saker när jag hör vissa låtar.
Fred Åkerström - Jag ger dig min morgon

Someday say something cause I can't take this silence anymore.

Idag mår jag lite bättre, men fortfarande hemsk huvudvärk och fruktansvärt frusen. Halsen vill jag inte ens gå in på och hostan skrek jag precis ett riktigt fult ord till. Men jag är fortfarande pigg, det tackar och bockar vi för ja. Nu fixar Therese frukost. Gott, jag känner mig lite hungrig.

Jag har lite panik över mitt pluggande, noll motivation och två böcker på engelska som borde läsas ut.. som jag knappt börjat med. Jag har inte haft ngn motivation sen jag började typ, kan det bero på att det jag läser är fel för mig? Att jag inte tycker det är tillräckligt intressant för att vilja sätta mig in i det och lära mig? Jag vet inte, just nu vet jag inte heller vad jag skulle vilja plugga och att gå tillbaka till jobbet känner jag inte heller är ett alternativ.. Vi får helt enkelt se vad som händer :) Jag har ju hela livet på mig så att säga.
Och ännu en gång så har jag hittat ett underbart band från OTH, jag såg om Quentins begravning med Tessie för någon vecka, vilket jag för övrigt tycker är ett av de bästa avsnittet, sen insåg jag att jag försökte få tag i gruppen som sjunger i det avsnittet men då fanns de inte. Nu hittade jag de äntligen på Spotify. Jag älskar musik och jag älskar den här låten. Den hade gärna fått spelas på min begravning.
Civil Twilight - Quiet in my town

I want a meaning from the back of my broken hand.

Nu har jag också trillat dit. Förkyld och stört ont i halsen. Jag har liksom inte tid att bli sjuk nu känner jag, har så himla mycket på gång. Men ska vara glad att det inte är tenta nu iallafall. Tessie ligger i sängen och sover typ fortfarande, hon är hemma från jobbet idag för att hon är så dålig i hals och röst. Jag behöver ju inte undra vem som smittat mig iaf ;)
Jag sitter och funderar över om jag ska ställa in min PT träning imorgon.. Just nu känns det ju bättre och det är på eftermiddagen så det skulle ju funka men är sååå drygt att träna när man blir andfådd bara av att resa sig upp typ. Åh jag kan inte bestämma mig, får fundera lite till på det. Ikväll ska jag bli bjuden på middag, så det är alltid en tröst när man är sjukis. Bästa bästa S.
Nej dags att göra sig i ordning, ska möta upp Tottie när hon slutat jobba :)

Almost everything I ever wanted.

Jag mår uselt idag. Efter att jag slutade jobba kollapsade hela min kropp och hjärna. Halsen går knappt att svälja, mina armar och ben är alldeles spagetthiga, jag skulle hälla the i min kopp, hällde halva utanför. Huvudvärk och troligtvis feber. Jag vet att det bara är vanlig influensa säkert men jag höll nästan på att börja gråta när jag kom hem. Jag har liksom inte tid att bli såhär sjuk! Okej att jag blir förkyld då, det finns det näsdroppar till.. Jag som hade tänkt följa med S ut och dricka lite öl. Vi får se, kanske lite tacos med Tessie och sen en dusch gör det lite bättre. Håll tummarna!
Annars så jobbade jag på NackaForum idag vilket var mycket trevligt. Bra personal och bra respons. Där kommer jag definitivt ta fler pass. När man är i en sådan butik, det är då man saknar H&M. Bara trevliga kunder, lagom lugnt och man har tiden att göra saker.
Nej nu sitter jag och frossar i soffan, bäst att hoppa in i en varm dusch!
En inte så pigg Camilla..

I know you can't stay, but I wish you would.

Nu har jag kommit hem efter en myskväll med Jempan och Kämpe. Thaimat, dålig film och super mysigt sällskap. Tessie ligger och hostar i sängen så försöker skriva så tyst som möjligt så hon inte störs.. Idag så har jag hör och häpna jobbat, det va riktigt roligt och det känns skönt att tjäna lite pengar!
Jag hade ett pass med min PT idag, åh herregud säger jag bara. Hon är typ superwomen eller något jag vet inte men så trött som jag va efter 55 min har jag typ aldrig varit. Hon är lätt värd varenda krona! Nu gäller det bara att jag tar tag i min egen träning också, denna veckan har jag verkligen inte hunnit, men nästa så!
Nej nu ska jag gå o lägga mig så min kombo får lite lugn och ro :)

Det är verkligen tack vare OTH som jag hittat all denn underbara musik jag lyssnar på!

Leave me naked by your side.

Jag kom på att jag faktiskt glömde säga att jag shoppade lite kläder igår på Cubus. De hade 40% på allt eftersom Kista hade nyöppning .Jag och Therese åkte inom där när vi skulle till Uppsala. Blev egentligen inget jätte roligt, två tights och två stickade tröjor. Allt för 298, vilket jag va väldigt nöjd med då min ekonomi är lite sisådär.
Idag hade jag äntligen lite sovmorgon, första dagen på hela veckan och efter att ha varit uppe fem i onsdags kändes det rätt skönt att få sova ut lite. Dock kan jag inte ligga och såsa hela dagen då jag har en del i mina böcker att läsa.. Tänkte åka in till Tottis jobb och läsa, funkar ju inte att göra det hemma i vilket fall så. Dock är båda böckerna på engelska så det lär ju ta sin lilla tid för mig att ta mig igenom.. Hade tänkt jobba i helgen, tror jag säkert intresseanmälde mig på 8 pass, inte ett enda fick jag! Sjukt. Men men får väl se det som så att det blir mer tid till att plugga istället, vilket jag iofs behöver men jag skulle behöva lite pengar i december också så.
Nej nu ska jag försöka kolla lite på de serier jag inte hunnit med, varit en hektisk vecka nu när jag tänker efter. Men det är bara roligt, äntligen börjar allting kännas lite lättare och roligare. Sen att det är helt fantastiskt väder idag gör ju inte saken direkt värre!
Jag och Tessies häst Rosie, saknar verkligen ridningen!

When you try your best but you don't succede.

Nu sitter jag och kollar på Robinson och äter Ben&Jerrys. Så mycket för mitt nya nyttiga liv haha ;) Idag har jag följt med Tessie till Ultuna för att hämta hennes häst och den kön som mötte oss redan i Kista på vägen hem va det värsta jag sett. Tog säkert en och en halvtimme bara för att komma igenom själva stan. Så därför tyckte vi att vi var värda lite BJ.
Igår fick jag träffat söta Sofia en liten stund, som för övrigt blivit helt galet fin i håret. Ginger! Men  nu börjar jag bli jätte osäker vad jag vill göra med mitt hår.. blond, rött eller chokladbrunt? Någon som har ett förslag?
Gjorde ju som sagt lussekatter igår och dem blev riktigt riktigt goda, sjukt nöjd med mig själv var jag. Jag har alltså inte bara fått mammas matlagningsgener utan även bakgener! Härligt.
Läser en riktigt intressant kurs i skolan nu, komparativ politik. För en gångs skull tycker jag det ska bli kul att gå på föreläsningar, så det känns riktigt skönt. Nej nu ska jag fortsätta äta min glass innan den smälter!

I dream of you tonight, tomorrow you'll be gone.

Jag lyssnade som besatt på Saybia ett tag, mycket tack vare att Hanna skickade Fool's Corner till mig. Saybia är också ett band som jag bara älskar. S sa till mig att han tyckte att jag hade grymt bra musik smak. Det är en av de finaste komplimanger jag kan få och det innebär också att han har bra musiksmak. Det är bra. S får mig att må mycket mycket bra just nu. Han är bra. Mycket bra.

Förresten, är det någon som har några bra tips på låtar eller artister som ni bara tycker är fantastiska? Tell me!

We just now got the feeling that we're meeting for the first time.

Jag är klar med hemtentan. Jag vet inte om jag kan förklara hur fruktansvärt skönt det faktiskt är. Egentligen borde jag gå till ICA och köpa något gott att fira med. Har hunnit med ett spinningpass idag också, det va hur skönt som helst efter att ha skickat in tentan att bara gå och träna och slippa tänka på den längre :) Jag är alltifrån nöjd med tentan men den borde hålla måttet för godkänt iaf. Vi håller tummarna!
Måste skänka en liten tanke till bästa Johanna som åker till Sydamerika imorgon och kommer inte hem förrän 23 mars! Jag kommer sakna henne som en tok, men också vara avundsjuk över hur fantastiskt underbart hon kommer ha det, jag hoppas verkligen att det blir en resedagbok så man kan följa hennes härliga äventyr!
Bästa Johanna i somras när vi fånga fisk!
RSS 2.0