I miss the way the sunshine would light up your face.

Jag är så lycklig! Nu har jag bara lite lite kvar på min hemtenta och jag har hela dagen på mig i morgon att göra det på. Fram till klockan åtta för att vara exakt. Det är ungefär två sidor kvar lite drygt. Ska finslipa fråga två lite med en avslutning och sen är det halva fråga 3 kvar. Ska leka minister på en sida och det är den jag vet som kommer ta lite tid. Men grovarbetet är gjort, nu är det bara lite diskussioner som ska in och det är ju sånt där trams flams som jag brukar kunna plocka fram ;)
Igår blev det lugnt, hemma hos Vicks för lite fest som va väldigt trevligt, upp tidigt idag och varit i skolan i princip hela dagen och pluggat. Jag känner mig sjukt nöjd faktiskt. Finns inte så mycket roligt att berätta just nu eftersom jag lever och andas hemtenta haha! Sova - plugga - äta - plugga - sova that's how it is! Men bara tills i morgon kväll sen är jag fri :) Ska faktiskt jobba på tisdag med, skönt med lite extra pengar.
Nej nu ska jag bege mig och träffa Johanna en liten stund eftersom hon åker till SydAmerika på tisdag och ska vara borta ett halv år så får hon en timme av mina just nu dyrbara tid :)

Beautifully broken inside.

Har haft en mindre bra dag pluggmässigt idag, men en mycket bra dag om man tar bort det faktum att det inte blivit så mycket pluggat. Men det kan det vara värt. Jag känner mig inte stressad just nu, har hela dagen på mig imorgon då jag vet att jag kommer hinna den 1 och en halv fråga jag har kvar. Det känns så skönt att känna att jag inte kommer sitta där allra sista timmen och fortfarande inte vara klar. Är ju en sak att man sitter och läser igenom och kanske lägger till eller tar väck, men att inte vara klar måndag eftermiddag är uteslutet, så jag kommer helt enkelt vara klar senast måndag klockan 12. Nu har jag lovat det så bäst att hålla haha ;p
Ikväll ska jag hem till bästa Vicks och Thomas på inflyttningsfest, ska bli super trevligt! Dock ingen dricka eller utgång för min del. Men men har man tenta så har man! Behöver alla timmar på dygnet i morgon dessvärre. Så upp med tuppen och skriva skriva skriva. Nej nu ska jag återgå till det som gjort min dag underbar :)

Will you be my love tonight?

Nu blir det inget mera plugg för idag. Med en uppgift i princip klar (den jobbigare delen av den) och en jobbig och en lätt to go så måste jag säga att min ångest verkligen har släppt. Dock blir det tre dagar med plugg plugg plugg men det får det vara värt jag vill bara att detta ska vara över! Nu sitter jag och kollar på Idol och väntar på att Therese ska komma hem, jag har köpt grillad kyckling och baguette till oss två, jag kände att jag var värd det haha! Sen också morötter och gurka med goood dipp. Idag är en dag då jag faktiskt får lyxa till det känner jag, Dock lite jobbigt att jag inte hinner träna i helgen, jag känner mig sjukt igång just nu men tentan är viktigare! Jag ska förresten baka lussebullar till S som tack för hjälpen med min dator haha, jag har aldrig bakat det förut så det kan bli spännande ;p

Ska försöka hinna med att träffa Zandra imorgon och Johanna på söndag. Så disciplinen måste infinna sig så jag hinner med mina fina vänner! Nej nu ska jag fortsätta kolla på Idol, Olle ska ju sjunga Oasis, det vill jag verkligen inte missa ;) Ps. Jag träffa Olle för någon dag sen, han är lika snygg i verkligheten ;) Ds.

I see the light again,

Jag ser ljuset. Helt sjukt haha jag har skrivit 0.5 sidor av totalt nio möjliga men efter att bästa S har fixat så jag äntligen har Word på min dator igen och efter ett långt samtal med Rebecca om uppgifterna så känns det verkligen som att jag kommer klara det här. Förväntningar och krav på att kunna få ett hyggligt betyg på den här delkursen har jag helt lagt ner, bort bort bort nu är det bara att klara detta som står på schemat. Ordbajsa så mycket jag bara kan och när nio sidor är klara, då ska jag inte ägna en enda mer tanke åt denna kurs. Jag längtar verkligen till nästa kurs "Komparativ Politik". Få läsa om andra länder och jämföra och förhoppningsvis gå på givande föreläsningar! Mycket av min ångest försvann när det lilla word ikonen dök upp på min dator. Tack tack tack S, det är så värt att göra massa lussebullar till dig nu ;)

Nu ska jag dock iväg för ett träningspass och inte alls tänka tenta och sen hem igen för att bara tänka tenta ända fram till Idol ikväll.. om jag så ska slita mitt hår flera gånger om ska jag vara klar med en fråga innan dagen är slut!! Önska mig lycka till!

Drowning in the silent screaming with nothing left to say.

Jag kan utan tvekan säga att min PT tog livet av mig idag. Jag har aldrig varit så trött och slutkörd efter en timme som jag va innan idag. Och det känns hur sjukt skönt som helst! Min PT är en kvinna som inte tar ett nej vill jag lova, på med boxhandskarna och slå på säck, det va gaaaalet jobbigt! Sen gjorde vi ett schema som jag ska göra själv en dag i veckan, plus träningen med henne och så mina pass upp på det. Hon lovar att jag ska se resultat, så nu håller vi tummarna!!

Sen blir jag så trött på mig själv att jag har den sjukaste dåliga disciplinen, har skrivit kanske 8 rader max och jag ska ha gjort 9 sidor till måndag kväll. Jag börjar känna mig lite panikslagen och vill bara att detta ska vara över. Iofs är en av de tre uppgifterna både rolig och "enkel" men  hur kul är det att börja med den och sen veta att man har de värsta kvar? Hellre börja med det värsta och få det gjort.. Men ska försöka att ha god kontakt med min Rebecca imorgon och hoppas på att hon kan ge mig lite tips. Mitt stora problem med den första uppgiften är hur jag ska lägga upp den, vart ska man börja, vad ska man ha med.. Fråga tvås svårhet är att den boken är så luddig och inte alls konkret och väldigt svår att förstå och den uppgiften handlar bara om saker från den boken. Men inte deppa ihop än, jag kommer helt enkelt inte ha något liv fram till måndag kväll och efter det kommer jag vara så sjukt lycklig! Sen ska det bli grymt kul att börja nästa kurs!
En irriterad Milla som inte klarar av att plugga!

Diamonds are a girls best friend.

Ikväll är jag minsann bjuden på middag. Så nu har finklänning och kavaj åkt på och håret är lockat. Man ska skämmas bort såhär alltid tycker jag! :) Dessutom verkar min sambo ha en liten dejt ikväll med hehe så vilken tur att jag inte ska vara hemma då ;)

The weak will seek the weaker until they've broken them.

Nu sitter jag här och ska snart bege mig till Elgiganten. Ibland när jag får sånna här oplanerade stunder för mig själv börjar jag alltid tänka massa på livet i största allmänhet. På mina vänner, som jag värdesätter högre än något annat men som jag faktiskt har svårt att visa för att jag gör det. Men det bästa med de flesta av mina vänner är att jag vet att de alltid finns där. Zandra till exempel, senast jag träffade henne va det som om vi aldrig varit skilda och då hade det hänt ordentligt mycket för både henne och mig sen senast vi sågs. Det är skönt det där med vänner, man behöver inte alltid höras eller umgås men de finns där. Dock känner jag att jag måste ta mig i kragen och bärja höra av mig till mina vänner. Jag har varit riktigt riktigt dålig på det den senaste tiden, men när jag inte riktigt mår bra eller vet vad jag ska göra sluter jag hellre mig och hör inte av mig eller har lust med någonting. Men jag börjar känna att saker och ting börjar släppa. Sofia kommer hem och min bättre hälft vet alltid hur man piggar upp mig.

Zandra om du läser detta så vill jag bara säga att du är den absolut bästa vännen jag någonsin haft eller kommer att ha, du är värd allt för mig glöm aldrig det <3
'
Jag älskar dig.

This doubt is screaming in my face.

Sådär, ett riktigt riktigt härligt BodyPump pass idag och före det 30 min på crosstrainern. Försöker att spara mina ben och springa så lite som jag behöver. Börjar känna av lite i knäna nu också. Men jag och Therese letar ju efter en crosstrainer på blocket som vi ska köpa och ha hemma, hur skönt som helst. Hade lätt kunnat stå på den och köra lite nu medan I form med Anna Anka går på trean :) För att fortsätta tala lite om träning så bokade jag en personlig tränare idag. Danijela heter hon och verkar super bra faktiskt. Så nu gick lite av mina sparpengar till det men jag hoppas verkligen att det kommer ge resultat och att min rygg och min kropp kommer börja må lite bättre :)

Så fort Therese kommer hem ska vi laga lite lasagne till matlådor, det är gott. Mums. Min klasskompis Minette har salsa kurs på söndag som man kan gå på drop in, på Jonnys :) Funderar på att gå dit kanske, eller så ser jag till att träna med henne så kan hon visa mig en massa moves ;p

Taking the time again.

Sådär ja, nu har jag äntligen tid att blogga igen. Har suttit och skrivit på sista uppgiften innan hemtentan imorgon så nu är den klar måste dock bara lyckas att installera Office paketet på min Mac, någon som vill hjälpa till hör gärna av er. Installationen funkar och allt är bra men när man ska öppna Word står det bara att det misslyckades. Annars ska jag se om jag hinner till Elgiganten nu eller om jag gör det imorgon bitti och se om de kan hjälpa mig. Therese har förhoppningsvis Word så kan skicka det från hennes ikväll om jag inte hinner.

Annars då så har jag varit hemma i Halmstad under helgen. Hann inte så mycket mer än att umgås med min familj. Men det är inte fy skam det! Dock är det oerhört skönt att vara tillbaka här igen. Känner mig lite stressad över skolan och lite annat så det är skönt att vara tillbaka igen. Något som också är skönt är att jag fått lite csn och lite pengar från jobbet Det tackar vi för. Så denna månaden ska nog gå ihop hoppas vi på! Nej, plocka undan och packa lite och så vidare mot stan/träning!
Saknat min fina Tessie.

To call for hands of above to lean on.

Såg precis första avsnittet av Pretty little liars. Jag blev typ fast, känner att det kommer bli en ny favorit serie! Man behöver lite nytt att titta på ibland :) Idag va jag i skolan och sen på Sats och tränade lite. Nu borde jag egentligen försöka packa lite, men serier är ju så mycket roligare att titta på. För jag ska ju bamdadam HEM! Det ska bli så mysigt att komma hem till min familj och speciellt till lilla Alexander. Min guldklimp. Funderar över vad jag ska ha med mig, det där med kläder är alltid ett problem alltså. Suck.

Måste ändå säga att jag har några underbara klasskompisar. Även om jag annars tycker det mesta i skolan är ganska så tråkigt så finns det några få fina tjejer som faktiskt förgyller min tid där.

Tell me what you want from me.

Jag är sååååå trött ikväll. Har varit med Therese hela dagen hos veterinären i Ultuna. Märks när man är igång sådär hela dagen att man bli super trött på kvällen! Jag och Therese funderar på att köpa oss en crosstrainer, jag hade tyckt att det hade varit jätte skönt att kunna ha hemma. Börjar känna att gruppträningarna inte riktigt räcker. Funderar på personlig tränare, men det är så himla dyrt och jag önskar jag hade mer pengar till det.. Blev inte roligare än såhär idag då jag snart somnar sittandes haha ;)

It's easier to be broken, It's easier to hide.

Nu kom Therese precis hem och jag sitter och ströglor på massa onödiga saker på datorn. Men det är skönt med en sån kväll ibland. Har spelat musik på högsta volym och sjungt med och skrönat, oerhört vackert! Det bästa jag vet för att pigga upp mig är musik. Idag fick Lifehouse ställa upp och det gjorde mig faktiskt lugnare inombords. Imorgon ska jag följa med Therese till veterinären i Ulltuna. Blir en liten dagstripp. Men kommer väl bara sluta med att jag blir ännu mera sugen på att plugga till djursjukskötare.. Tänk att få hjälpa människors bästa vänner att bli bra, det är en väldigt tillfredsställande känsla alltså.

En tanke skänks till min fina vän Sofia. Även om hon är i Holland så är hon alltid med mig i mitt hjärta. Jag kan inte med ord beskriva hur lyckligt lottad jag är över att ha henne i mitt liv. Alla borde ha en sån som Sofia i sitt liv. Hon är min någon. Hoes over Broes, always.
Fantastiska låt.

We got that you hang up, no you hang up kinda love.

Nu ska jag bege mig mot Södra Station för att gå på ett spinning pass. Funderade först på om jag skulle ta och strunta i det idag men nu ska det bli rätt skönt att bege sig. Rensa tankarna lite och få nya tag. Blev läsning idag istället för uppgifts lösande. Kände att denna uppgiften kanske ändå behövde föreläsningen för att kunna göra så har skjutit lite på den. Men kompensation har jag läst vilket då innebär att jag kan göra uppgiften på tåget till Halmstad ena vägen och fortfarande ha läst allt jag behöver haha ;)

Fick förresten tillbaka min första hemtenta idag! Det va helt okej, kanske lite besviken men over all - nöjd! Va ju över fyra år sen jag skrev något ens i närheten av det här. Men lite små slarvfel och lite för tunn diskussion men hon skrev att hon va säker på att ju fler tentor jag skriver desto bättre kommer det bli. Så det känns bra. OCh framförallt skönt att klara den överhuvudtaget. Även om jag är van vid högsta betyg så är mitten ändå rätt bra såhär i början. Dock tycker jag att min utbildning just nu är för himla tråkig. Därför det ska bli så skönt att komma hem och ventilera lite med min syster som också läste statsvetenskap men som bytta till psykologi istället för hon tyckte det va tråkigt! Men det går väl i vågor, dock känns det nu som att det kommer bli något annat nästa höst faktiskt. Men allt kan hända!
Jag älskar den här bilden.

When I'm losing my control, the city spins around.

Idag mår jag inte speciellt mycket bättre. Dock är jag duktig och håller på och tvättar, det va verkligen välbehövligt om man säger så! Så ner och hämta sista tvätten snart för att sen försöka mig på att plugga lite. Känner att mitt huvud är all over the place just nu så ska försöka få ihop uppgiften men läsning får bli en annan dag. Kan ändå inte koncentrera mig. Snart åker jag iallafall hem. Tre dagar kvar. Det känns verkligen välbehövligt! Ska bli så skönt att ladda om batterierna där hemma och umgås med min fina familj. Men kommer sakna min andra familj här uppe, Tessie. Vi diskuterade det igår, att vi blivit som en liten mini familj hon och jag. Men det är mysigt, man behöver ha någon sådär nära när ens egna är långt borta.

På tal om annat så vill jag färga håret igen, denna färgen gick ur så himla fort.. Får se om jag får chans att göra det nu i november. Funderar över om jag inte ska göra det som det blev första gången.. Men vi får se =)
Typ såhär tror jag att det blir!

What good is it to live with nothing left to give.

Jag har inte så mycket att säga just nu. Missade halva ensam mamma söker. Får kolla på det imorgon, då jag även ska göra klart sista uppgiften och sen ska jag nog gå och dö lite. Ungefär så känner jag mig nu. Jag saknar Sofia. Jag saknar min familj och framför allt jag saknar min häst.

Tur iallafall att jag har Tessie och Rosie, och för att visa min uppskattning agerade jag lite fotograf så min fina vän kunde få lite fina bilder på henne och hennes häst :)
Sjukt underbart väder. Jag älskar hösten!

Party all night long.

Kvällen va ju som sagt trevlig, blev väldigt sent innan jag kröp till sängs men oj så gott jag sov. Nu hade vi tänkt springa ner och köpa frallor. Mums, nybakat är man värd sådär dagen efter haha :) Bjuder på lite bilder som vi kokade ihop här igår, ibland bara älskar jag min Mac ;p
Normala? ;p Bjuder på denna :)

It's gonna hurt but I have to say goodbye.

Åååh vilken konstig men kul kväll. Började med att äta underbar mat på Tapas restaurang och sen vidare till Strand som verkligen inte levde upp till förväntningarna alls. Sjukt trist då jag faktiskt va sjukt pepp på en grym utekväll. Men men det brukar bli så när man planerar för mycket. Men nu har vi lite efterfest här hemma haha, det är kul med sambo som bjuder hem folk på fyllan ;p

Försökte få upp lite bilder men det vill sig inte alls, det får bli imorgon istället :) Puss och godnatt ;p

Need somebody to love.

Sitter och kolla på Filip och Fredriks nya program "Lite Sällskap". Vilket underbart program haha! Har inte sett det förut men nu kan jag inte slita mig. Jag borde egentligen duscha så jag är klar med det innan Therese kommer hem. Men men vi ska nog hinna ändå :) Har verkligen ingenting att ha på mig ikväll och hittade ingenting i stan heller så kommer bli jobbigt att besluta sig för något att ha på sig. Dessutom märkte jag att några av mina klänningar blivit bra mycket mindre.. dvs, jag har blivit större. Fast det visste jag ju iofs men drygt när det blir att man inte kan ha alla sina kläder. Men träningen är ju i full gång så hoppas på att det kommer bli bättre nu :)

Nej nu duschen och ikväll alltså Tapas och grymt mkt sprit!!!

Put your hands up in the air.

Nu har jag och sambo varit på en springtur. Eller det va snarare Tessie som fick med mig på en springtur. Men sjukt skönt är det efteråt! Dock börjar jag känna av mina benhinnor en del så jag måste fundera över vad jag ska göra åt detta. Kommer antagligen bli en paus med träningen när jag är hemma i Halmstad, kanske är vad dem behöver. Vi får se. Annars kanske det är dags för ett par nya skor.. den kostnaden finns inte riktigt just nu..

Nu ska vi först äta sen är det dags att bege sig mot systemet för att inhandla lite för kvällen. Vi ska ju börja här först och sen vidare till en tapas restaurang och sen blir det fullt ös medvetslös ikväll!! Hej och hå haha ;) PARTY!
Hon kommer alltid vara en av de mest betydelsefulla i mitt liv. Hon är kärlek.

Forget but not forgive, not loving all you see.

Hittade en super bra present till Tessie! Fikade även med bästa bästa Vicks. Jag blir så glad över att träffa henne. Har alltid några goda råd på lager. Sitter och kollar på förkväll och väntar på att klockan ska gå så jag kan börja med att laga lite mat som är klar när Therese kommer hem. Blir kyckling wok med cous cous ikväll, mums!

Och jag har äntligen fått ett Bank-ID så nu hoppas jag kunna få lite pengar från CSN. Verkade som att jag faktiskt kunde få mer än vad jag trodde. Men tog ju bara nu från 25 till sista december. Då kan jag öven jobba lite också. Skönt!
Sötegöte <3

Sweep me of my feet.

Ibland önskar jag att någon annan hade alla svar till mig. Att man kunde se sig själv uppifrån och avgöra vad som faktiskt är bäst för en själv. Idag ringde mamma och va ledsen. Förr skulle jag struntat i vilket, men nu verkar jag ha växt upp och känner verkligen med henne. Jag vill inte att hon ska vara ledsen. Man kan säga vad man vill om min mamma, men ställer upp det gör hon alltid. Jag brukade reta syrran för att hon är så lik mamma och jag är lik pappa, som om det hade varit något negativt för henne och positivt för mig. Nu tycker jag att det är positivt för oss båda, för mina föräldrar är verkligen föräldrar som ställer upp. Om det så har varit att åka halva Sverige runt för en häst, hämta mitt i natten för att ingen annan gör det, åka med på alla tävlingar och ta massa skit från mig för att jag är så nervös till att alltid passa Alexander och Sigge så fort min syster behöver det eller sätta över en slant på mitt konto. Och allt detta utan att klaga. Jag och min syster är bortskämda på många sätt och vis och jag vet att det stuckit i mångas ögon många gånger men jag är glad över att mina föräldrar behandlat oss som dem gjort. Jag har blivit en bättre människa, en människa som vet att jag förtjänar det allra bästa oavsett vad det är. Jag har lärt mig att hålla ihop och ta vara på dem man älskar även när det är som svårast. Efter allt vi gått igenom kan jag stolt säga att jag älskar mina föräldrar och min syster mer och mer för varje dag.

Bästa!
Syrrans man är också min familj.
Mamma och syrran på besök i Sthlm :)

On the right way back.

Sådär ja, efter lite kvällsmat är jag också människa igen. Tränade Energy idag och det va riktigt kämpigt. Kändes som om min kropp va lite trött, men då är det desto skönare efter man tränat och känna att man klarade det. Åt mina och Therese super goda wraps som vi gjorde igår. Tacoköttfärs, champinjoner, paprika, tacosås och så underbar mozzarella i mjukt tacobröd. In i ungen med lite ost på och sen är det klart. Sjuuukt gott va det! Speciellt med mozzarellan mums mums mums :D

Nu ska jag kolla lite på Robinson och vänta på att Therese ska komma hem. Imorgon har jag fullt upp faktiskt, har paket att hämta ut, träna (vilket jag funderar på att skippa), träffa Vickan på fika mys och så måste jag hitta en present också. Har en liten fundering på vad jag letar efter men ska hitta det också :) Så nej jag tror faktiskt att jag kan springa lite imorgon bitti istället och skippa passet. Men vi får se, jag får fundera lite på det :)
Erbjuder en underbar låt. Tack och godnatt!
Den ger mig nästan gåshud varje gång.

Losing all control of every dream inside my soul.

Jag har haft fastpool introduktion och nu sitter jag på skolan och har skickat in mina två färdiga uppgifter. Mitt fastpool konto ska vara klart senast måndag, kan onekligen säga att jag har eld i brallan på att jobba för just nu har jag nada niento inkomst. Sitter dock och funderar på om jag ska ta sthlm syd eller sthlm tvärs. Sthlm tvärs innebär ungefär hela gröna linjen medan syd är skäris och ner mer röda linjen plus sickla. Även om det skulle vara kul att jobba på Skäris med Tessie och Kurvan med Pappi så är det ju onekligen enklare med gröna linjen, skulle tro att Ringen också är inräknad där och två min till jobbet? Ja tack.

Ikväll ska jag iallafall träna och bara ta det lugnt. Alla mina pengar sparas till helgen då vi ska ut och fira Tessie. Då kan man inte snåla inte! En viktig högtid :) På tal om fastpool igen, något som, va riktigt värt va att jag under sommaren kan välja att gå med i helsingborg/göteborg/malmö fastpool. Vilket känns helt underbart för det innebär att jag kan jobba hemifrån och vara hemma hela långa sommaren! Det kunde nästan inte bli mycket bättre. Jag är nöjd.
Nej nu ska jag försöka läsa lite i min bok, ligger ju efter rätt rejält i läsningen men hade tänkt ta igen det på mina två underbara tågresor fram och tillbaks Stockholm - Halmstad. Hem ljuva hem.
No place like home..

Come out of things unsaid.

Idag har jag varit duktig. Först skolan några timmar, sen pluggade jag lite på EH för att ta pendeln till Tumba och möta upp Tessie för lite storhandling! Blev lite dyrt haha men nu har hon och jag mat för ett bra tag framöver :) Och vi fyndade, en bal med toapapper för 60 kr haha vi hade grymt kul åt det ;) Sen när vi kom hem stack jag ut på en jogging runda och när jag kom hem va maten klar. Hur lyxigt som helst!

Imorgon är det först fastpool introduktion vid nio och skola vid ett och sen på kvällen ska jag träna Energy. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Kungarna av Tylösand, detta bissart sjuka program haha :)
Vart finns alla dessa sjuka människor?

I'm so happy up here.

Igår på BodyPumpen kunde jag lägga på vikter plus att jag orkade mycket mer på utfalls låten. Så grymt kul när det märks att man blir starkare och orkar mer :) Jag älskar det! Idag ska jag först till skolan och sen ska jag träffa bästa Vickan på lite fika. Saknat henne!

Förresten, jag beställde en ring igår. En super söt tjej från Halmstad som gör super fina ringar själv! Gå in på www.mindoris.com och kolla om du hittar ngt som passar dig!!
Denna skönheten är snart min :)

I need time to open up.

Jag har kommit på att jag har blivit lite sluten. Att jag inte säger det jag egentligen vill säga. Jag håller det hellre inom mig. Det finns en person i mitt liv som kan läsa mig som en öppen bok just nu. Det är lite skrämmande men också en härlig känsla. Att man kan vara sådär förutsebar trots att man inte pratar om sig själv eller det man tänker. Jag skulle vilja ha fler sånna människor i mitt liv som S.

Fotbollen suger ju. Sjukt arg och besviken på detta dåliga spel. Varför är Sverige inte bättre än såhär?! Nej nu ska jag försöka kolla om det finns några biljetter till en idol final för mig och Therese :)

I'm so excited.

Finally! Uppgift två av tre avklarad som egentligen inte ska vara klar förrän på torsdag, lycka! Okej, den kanske behöver finjusteras lite men allt som allt, done. Lovely. Vilket också innebär att jag kanske ändå kan få lite frisk luft och sol idag, och kunna se fotbollen ikväll med gott samvete! Okej, jag har några kapitel eller nej något kapitel kvar att läsa till imorgon men vem har sagt att man inte kan läsa den på Espresso House med en härlig vanilj latte till? :) Jo jag tackar jag haha! Idag är jag alltså väldigt nöjd med mig själv.

Jag ska förresten försöka skrapa ihop lite pengar till ett par nya träningsdojjor. Vet exakt vilka jag vill ha haha Reebok traintone. Jag är ju helt frälst o mina easytone men de går ju inte att springa med och mina gamla träningsskor är hör och häpna, väl använda!! Man kanske ska fjäska för mina päron när jag åker hem haha, dessutom har de på Stadium jacka och byxa för 500 kr, jag behöver verkligen ett par nya byxor då mina andra också är väl använda! Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle prioritera träningskläder framför vanliga kläder. Jag kanske har börjat bli vuxen trots allt?

There's always something in the way.

Hade tänkt vara uppe i hyfsad tid idag men trött som jag tydligen va så sov jag till tjugo i tio och nu sitter jag och äter lite frulle :) Skulle egentligen tränat ikväll men kände att det nästan va lite skönare att få det gjort såhär nu på morgonen så jag ska snart bege mig bort på sats cykling/sats core. Så kan jag vara duktig och plugga hela dagen sen. Funderar skarpt på att sätta mig på något cafe för hemma jobbar jag verkligen som allra sämst.. men vi får se =)

Jag räknar ner dagarna tills jag ska åka hem till min familj. Budade hem en grej till guldklimpen på Tradera igår så nu är alla hans presenter klappade och klara. Borde hitta något till Syrran med då hon fyller år i november men jag inte kommer komma hem förrän till jul. Just ja, borde se om jag inte kan boka några biljetter hem redan nu, är så billiga nu haha :)
Och Chester verkar visst stanna i Kristianstad för de gillar honom så mycket trots att han är sju svåra år just nu. Men pappa sa att vi skulle åka dit och hälsa på nu när jag kommer hem så det får vi göra :) Funderar på om jag ska ta med mina kläder och rida honom en liten sväng. Är tydligen något ställe i skogen de måste hoppa av honom för att han ska gå förbi, riktiga tönt fasoner haha! Nej dags att plugga lite till innan det e dags att röra sig :)
Finaste <3

I don't wanna be.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls faktiskt. Nu däremot är det dags för Ensam Mamma Söker, jag älskar det programmet av någon anledning. Imorgon kommer bli en riktigt pluggdag, tänkte göra klart uppgift två av tre och sen på tisdag göra klart uppgift tre. Känner mig sjukt duktig haha :) Nej nu börjar det!!

Min favorit mamma!

All fall down.

Nu börjar jag känna mig duktig igen, sitter på EH på sveavägen och har pluggat och denna gången också fått något vettigt gjort. Jag har alltså gjort klart en hel uppgift med tillhörande tvåhundra sidor att läsa! One down, two more to go! Ska försöka göra uppgift nummer två imorgon. Vill försöka bli klar med alla uppgifter jag har kvar i kursen så att jag slipper ha med mig massa plugg när jag åker hem till Halmstad. För veckan efter det är det hemtenta och då skulle det vara skönt om allt bara va klart. Har haft svårt att hitta motivationen till denna kursen då jag tyckt att litteraturen är flummig och vår lärare gärna drömmer sig bort från ämnet på våra lektioner. Med andra ord inget konkret men nu känns det som om det släppte när jag gjorde uppgiften. Så himla skönt. Haha kanske inte så kul tt läsa om mina pluggproblem men det är väl det som faktiskt tar upp 90% av min tankeverksamhet och de andra 10% hurvida jag vill det här eller inte.

Ikväll ska jag, Tessie och Totti äta lite god mat och kolla på film och ha en allmänt mysig tjejkväll. Det är dessa två donnor som gör mitt liv här uppe just nu.

You are the light in my life.

Idag vill jag skänka en extra tanke till världens underbaraste syster. Vet att hon mått dåligt ett tag men nu verkar det bara bli sämre och sämre och läkarna vet inte vad som är fel. Jag hoppas att hon snart mår bättre då min syster är den bästa som finns! Önskar bara jag va hemma istället så man kunde hjälpa till, iofs vet jag att mamma och pappa hjälper till så det räcker och blir över men ändå. Snart åker jag iaf hem, två veckor knappt. Då ska jag skämma bort henne och ordna med barnkalas för bästa Alexander som vet att moster milla snart kommer på besök :) Visst är det kul ändå, ju äldre jag blir desto mer ser jag upp till min syster (jag vet att du läser, låt det inte gå till ditt huvud syrran haha). Är precis som att jag inser hur hårt hon jobbat för att ta sig dit hon är idag ju äldre jag blir och desto mer jag får kämpa. Så älskade syster, jag är stolt över att vara din lillasyster och jag hoppas att jag blir en lika bra mamma och människa som du är när jag blir äldre.

En gammal bild på oss två som jag vet syrran hatar haha :)
Och från hennes bröllop :)

Pull yourself together.

Det blir öl ändå. Typ första gången jag går ut med tjocktröja och uppsatt hår. Men man behöver inte alltid vara uppstyrd. Det är så jag känner det iaf.

I just wanna be happy.

Det är kvällar som denna man skulle ha sin familj nära haha jag har egentligen bara lust att vara hemma, kolla på Idol och äta mammas goda mat och bara ha det allmänt bra. Istället vill alla mina vänner ut och dricka öl medan jag vill ha myskväll. Jag vet inte vad som hänt men både denna helgen och förra helgen har jag bara haft lust att vara hemma och ta det lugnt. Va inne på att ta en vit månad men blev rätt nedröstad av mina vänner.. Vad gör man i sånna lägen? Ska man gå ut ändå eller ska man faktiskt stanna hemma tills man faktiskt vill gå ut? Att jag dessutom knappt har ett öre att röra mig med kanske också är en anledning till att jag bara vill vara hemma.. Men vi får se hur det utvecklar sig =)

Idag har jag tränat Piloxing, vilket va lika roligt som vanligt.. Dock tyckte jag ledaren förra gången va mycket bättre än denna. Tycker det är roligt ändå hur det kan skilja sig såpass mycket beroende på vilken ledare man har. Har även försökt plugga, läst några kapitel i min bok och kanske är lite därför jag är sugen på att ha en lugn helg då jag verkligen behöver plugga i helgen.. Tråkigt liv jag har nuförtiden haha!! Snart dags att duscha men först måste jag vänta tills mina naglar torkat så det inte förstörs!

We need to figure out wich way to go.

Idag har jag varit i skolan på föreläsning i två timmar och snart ska jag och Therese möta upp Tottie på Södra Station för lite träning :) Fick sms om öl ikväll men känner att jag varken har ork eller råd. Min snåla ekonomi börja ge sig tillkänna så det är bäst att ta det lite lugnt. Men ska på fastpool introduktion nästa vecka så då kommer jag kunna jobba lite och få lite extra pengar till julklappar :D Weeeei. Nej dags att byta om!

Life as it should be.

För någon vecka sedan va jag med Therese och red hennes häst. Hur kul som helst va det och hon tog lite bilder på oss :) Idag träffade jag finaste Johanna som går VM utbildning på 020 på lite fika. Hur kul som helst att träffa henne, hon är mys. Nu har jag och Tessie ätit lite rostad macka och druckit te, har blivit vår lilla kvällstradition haha. Nu ska jag kika på nyaste avsnittet av OTH och mysa lite i soffan :)

Back in saddle :D

I miss you like crazy.

Fina bästa Pappi <3

I love you but I will never see you again.

Jag mår inte så bra idag så tänkte mest bara dela med mig av lite låtar som har en speciell plats i mitt hjärta då de påminner mig om en underbar människa eller ett väldigt kärt minne.


Take care!

Pain in the ass.

Idag mår jag som jag förtjänar. Varför ska man alltid ta den där sista onödiga ölen? Dags att rycka upp sig. Skulle ha pluggat idag men jag har inte orkat någonting rent ut sagt. Försökte sitta nu men jag kommer ingenvart, får försöka mera imorgon kväll istället. Strand va helt okej igår, har varit bättre. Men helt okej iallafall :)

Jag är sjukt sugen på thai mat. Jag vet inte vad det är nuförtiden men jag är nästan alltid sugen på thai. Inte pizza eller kebab eller annan skräpmat utan thai. Haha så jag vill ha thai ikväll!!
Nej nu ska jag försöka att läsa lite till och snart börjar ensam mamma söker, tycket Emma där är så jäkla häftig!

It's something in my head.

Nu ska jag ut och springa. Fråga mig inte varför, kan inte förklara vad som hänt med mig mer än att min kropp verkar må bra av någon form av träning då jag nästan konstant är sugen på det. Konstigt. Inte alls likt lata mig haha ;) Så det är bara på med skorna. Har inte sprungit på hur länge som helst så jag vet inte hur det kommer gå.. Fast får bittert erkänna att springa är att ta i, jag kommer jogga. LÅNGSAMT. Men ändå är jag sugen på det haha.

Ikväll ska det bli party och jag är inte ett dugg sugen haha. Så funderar starkt på en nykter afton, jag har ju alltid haft kul nyktert innan så varför inte här i Sthlm också? Men men vi får se =) Nu; ut o jogga!

Everything looks perfect from far away.

Det blev senare igår än jag tänkt, eller okej eftersom jag tvunget skulle sitta uppe för ett Greys avsnitt får jag skylla mig själv. Men något som va väldigt roligt va att säga hej till Tom igen. Grymt länge sen man träffade honom som är här på besök från England :) Jag är lite sugen på att sticka till Sats Hornstull och prova på Zumba men jag tror att det finns en vän vid namn Totti som inte skulle bli så glad då haha för hon har sagt att hon vill ha mitt sällskap idag ;) Och vad gör man inte för sin fina vän? :) Funderar kanske på att dra ut och springa istället, eller kanske öva på dessa j*vla utfall så man någon gång orkar hela låten haha.

Annars då, Jenny har flyttat hit weeeei!! Ska försöka lämna en tidning med lägenheter som jag tror borde komma idag :) Hoppas jag träffar henne ikväll, hade varit roligt va ju senast i somras. Jag borde verkligen läsa lite till i min bok också, ni vet när man får sådär skit mycket i skolan att det är för mycket för att man ens ska orka ta tag i något, ungefär så känner jag nu! Och hundra uppgifter samma dag som en hemtenta? Come on. Men jag vet, välkommen till studentlivet haha!
Jag tror jag ska köpa en ny klänning idag, va länge sen jag la pengar på något fint, eller på kläder överhuvudtaget. En klänning är jag värd efter hemtentan. Helt klart.

We don't care about our own folks.

Har ett fint samtal med min fina vän Sofia på facebook chatten. Ibland är hon den enda jag känner att jag vill prata med om vissa grejer och hon vet saker om mig som faktiskt ingen annan vet. Just för att jag vet att hon inte dömer, hon tycker inte något är konstigt och hon förstår. Jag saknar henne när hon är i Holland, man kanske skulle ta och flytta dit?! Skämt o sido haha men det är skönt att lätta mitt hjärta för henne ibland, hoppas hon känner att hon kan komma till mig vad det än handlar om också.

Sitter på EH och väntar på att Totti ska sluta och sen ska vi gå och ta en öl, men jag ska hör och häpna ta ett glas vin istället. Ska bli gott :) Har suttit här och pluggat hela dagen, fått massa gjort faktiskt. Jag gillar att sitta här, känns nästan som hemma.

We could stick around and see this night through

Snart dags att bege sig mot gymmet för att prova på Piloxing för första gången :) Känns verkligen sjukt skönt att man kommit igång ordentligt med träningen nu :) Hoppas också att det kommer göra min rygg lite gladare så jag slipper ha ont i den mer..

Jag är så glad att mina serier har börjat igen. Jag hoppas det kommer komma mycket bra musik i dessa säsongerna. Och något som är extra kul är att Jenny flyttar upp idag!! Ska bli så himla roligt att ha henne här uppe, va ju inte en dag för sent för henne att flytta upp! :)
Börjar faktiskt längta lite efter att åka hem, har ju bokat resa hem lagom till min lilla solstråles födelsedag så jag längtar och lite extra mycket längtar ju eftersom han har lärt sig att säga Milla nu också, fina fina pojken!
Denna guldklimp älskar jag till stjärnorna och tillbaks.
RSS 2.0