At work.

Sitter och snyftar till 90210 samtidigt som jag äter Half Baked från Ben&Jerrys. Så sjukt god så det är sanslöst. Denna onsdags kvällen har jag för en gångs skull varit för mig själv och tagit det lugnt. Det har varit fantastiskt skönt. Dock inte mer än en kväll, älskar att umgås med mina vänner!

Igår så hade jag en mysig fika med Sofisen och Tres och en mysig promenad till Nicklas där vi delade på oss och jag gick upp och träffade mina fina vänner hemma hos Nicklas. Super mysigt, har inte träffat varken Nicke eller Richard på bra länge. Sen drog vi vidare till Strand för att lyssna på KAMERA. Tydligen så går sångaren i deras klass, och det va ju hur bra som helst! Sjukt härlig kväll!

Tack vare att jag faktiskt haft tid för mig själv så har jag också hunnit tänka. Jag är verkligen specialist på att dra huvudet ner i sanden när jag känner att det är ngt som kanske kommer kunna bli jobbigt. Vilket jag även gör denna gången.. Dessutom kom jag på hur mkt jag saknar min fina Malin!! Och hur jag längtar efter Jempa, speciellt när hon skriver om hur hon vill att vi ska ha lite kvalitetstid när hon kommer upp.

Även bokat lite biljetter till Halmstad, wohoo hehe. Blir dock väldig massa resande eftersom jag inte kunde få ledigt en dag men jag gillar att åka tåg och jag får typ tre dagar extra hemma i Haverdal så det kan det vara värt :) Tack vare söta Emelie får jag vakna upp hemma på julaftonsmorgon!

Nej nu ska jag fortsätta med Gossip Girl och OTH!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0